bit

Mitä teette / teitte häitä seuraavana päivänä?

400 viestiä aiheessa

Podimme kaameta kapulaa!!! Hääjuhlassa emme olleet kuin ehkä hieman hiprakassa. Menimme kuitenkin juhlan jälkeen hotellin yökerhoon ystäväpariskunnan kanssa ja siinä tuli kumottua semmoiset 4 kuoharipulloa.  ;D Makoiltiin aamupäivä hotellin poreammeessa, iltapäivällä lähdimme ajamaan kohti kotia. Ei niin kummoinen ensimmäinen päivä avioparina. Maanantaina lähdimme 3 viikon häämatkalle niin sai kuherrella hur mycket.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin hotellissa ja syötiin runsas aamiainen. Myöhemmin päivällä katsottiin häävideota, käytiin hakemassa lahjat ja muut tavarat juhlapaikalta ja puhuttiin häistä lähisukulaisten kanssa. Illalla syötiin lasagnea, jota kaaso oli tuonut jääkaappiimme. Siinä se päivä meni. Oltiin aika väsyneitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ME herättiin aamulla kotoa kovassa kankkusessa. Yritettiin vähän syödä ja lähdettiin juhlapaikalla hakemaan lahjoja kotiin. Laskettiin lahjarahat ja availtiin lahjat ja laitettiin en vielä paikalleenkin. Kello oli tässä vaiheessa about 12  

Yhden aikaan tuli kaveripariskunta kylään pizzojen kanssa ja heidän kanssaan vietettiinkin koko päivä löffien, syöden ja häitä muistellen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saunottiin mökillä, jonka olin vuokrannut meille hääyöksi. Vääntäydyttiin juhlapaikalle siivoamaan puolen päivän maissa, mutta siellä oli jo melkein valmista.Tehokaasot ja -anoppi asialla... Vietettiin aurinkoista sunnuntaita hieman hitaalla käyvien ystävien kanssa  ;) ja katseltiin lahjoja. Illalla oltiin ihan vaan kahdestaan kotona.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin hääyö Torni hotellissa jossa tuli aamiainen huoneeseen, syötiin se ja sitten syötiin hääkakkua (joka oli ollut poikittain minibaarissa koko yön, hyvää kuitenkin oli ;D). Klo 12 pitikin jo lähteä Helsinki-Vantaalle ja siitä sitten Napoliin jossa odotti välimeren risteilylaiva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun häät oli ohi ja seuraava aamu koitti, pakkasimme viimeiset tavarat matkalaukkuihin jotka olivat jääneet pakkaamatta ja lähdimme kohti Helsinki-Vantaan lentokentää ja sieltä Nizzaan ihanalle häälomalle :-) :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun ensimmäinen rouvana olo aamu koitti me ensinnäkin nukuimme klo 9:ään asti ja menimme aamupalalle, jonka jälkeen päivä jatkui nukkuen ja nukkuen (univelkaa ehti kertyä iahan riittävästi) ja uiden ja illalla baarissa istuen. Voi kumpa saisikin vielä sen päivän takaisin, oli niin ihana herätä aamulla kun miehen ensimmäiset kommentit oli, että huomenta rakas vaimoni....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden jälkeisenä päivänä, eli tänään tultiin juhlista hotellille kuudelta aamulla, nukuttiin muutama tunti, saunottiin ym... Hotellilta mentiin kaasojen kanssa syömään ja fiilisteltiin eilistä ja naurettiin kippurassa illan tapahtumille (jatkoilla morsian tanssi pöydillä, pyllisteli kameralle mekko korvissa esitellen hääalkkareita ja lopulta nakkasi puvun naulaan ja painui vieraiden kanssa rantaan perinteiseen sekasaunaan, saunan jälkeen puku takas päälle ja huntu märkään tukkaan. Voin sanoa, että hotellin respassa vähän katsottiin kun sinne aamukuudelta raahauduttiin aika juhlineen näköisinä.) Käytiin kaason ja sulhon kanssa kävelyllä illalla, pakkailtiin ja tutkittiin lahjoja...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuherreltiin hotellissa iltapäivään asti ja syötiin iso aamiainen. Kelattiin edellistä päivää kerta toisensa jälkeen. Haettiin häälahjat kotiin ja ihasteltiin niitä. Vuokrattiin elokuva, joka osoittautui huonoksi. Mentiin nukkumaan tuhannen väsyneinä ja onnellisina  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Pienehkössä" kohmelossa siivottiin mieheni ja äitini kanssa juhlapaikkaa  8-). Kutsuttiin kavereita rääppiäisiin (ruokaa jäi paljon), katseltiin kuvia juhlista sekä tutkittiin innolla häälahjoja  :)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Syötiin hotellihuoneeseen tuotu mahtava aamiainen, annettiin huomenlahjat  ja valat, jotka oltiin toisillemme kirjoitettu, käytiin poreammeessa jne. Illalla avattiin häälahjat ja luettiin kortit. Seuraavana päivänä tehtiin yhdessä ruokaa ja vuokrattiin muutama elokuva.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Makoiltiin kotona, availtiin lahjoja, luettiin häävieraiden terveislappusia ja polttarikansioita, syötiin ihana brunssi (juustoja, patonkia, punaista ja vihreää pestoa, ilmakuivattua kinkkua, chorizo-leikkelettä, katkarapusalaattia, marinoituja oliiveja, herkkusieniä ja valkosipuleita, salaatteja, lohta, mätiä, hedelmäsalaattia, juustotäytteisiä croisantteja, ja tietty sampanjaa)haettiin tavarat juhlapaikalta, pakattiin minihäämatkaa varten ja rentoiltiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kotona oltiin. Makasin väsyneenä ja pahoinvoivana (shampanjaa..) kotosalla ja yhdessä pakattiin myös matkalaukut tulevaa reissua varten. Häissä ollut pariskunta tuli kylään kun noutivat autonsa meiltä, heidän kanssaan kaffiteltiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tultiin illalla jo omaan kotiin ja seuraava päivä vietettiin koton kaksin. Ulkoiltiin ja sen sellaista. Käytiin myös hakemassa bestmanin puku, että voitiin se sitten ajallaan palauttaa jne. Enkä kyllä kaivnnut mitään muuta. Oli tosi mukavaa näin. Ehkä me ollaan sen verran "outoja", että tää tuntui meistä omalle ja ihan riittävän juhlalliselle. :-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhä tuoreessa muistissa:

Häitä seuraavana päivänä nukuttiin hotellissa yhdeksään, loikoiltiin sängyssä aika pitkään, annettiin toisillemme huomenlahjat ja muisteltiin ihania häitä. Kymmenen jälkeen käytiin aamupalalla typötyhjässä, kauniissa ruokasalissa (nam mikä aamupala!). Sen jälkeen kävin suihkussa ja Kulta pakkasi tavaroita, myös hääpukuni. Pussailtiin :) . Lähdettiin hotellilta vähän ennen kahtatoista, sitä ennen bestman vaimonsa kanssa tuli vielä meitä moikkaamaan. Haettiin aussivieraat toiselta hotellilta ja ajettiin heidän kanssaan vanhempieni luo, jossa viivyttiin iltaan asti ruotsin- ja australianvieraiden kanssa. Välillä Kulta kävi viemässä lapsensa junalle. Vanhempieni luona pakkailtiin tavaroita ja syötiin hyvin. Illalla vietiin aussivieraat hotellilleen ja ajettiin sitten kotiin (noin 5 tuntia). Kotona yhdentoista aikaan, auton tyhjentämisessä taisi mennä puolisen tuntia. Vähän iltapalaa ennen nukkumaanmenoa. Samalla ihailtiin lahjaksi saamamme kattilaa (emme malttaneet avata lahjoja vielä ja kattilapaketti oli auki).

Seuraavan päivän (siis tämän) vietin aussivieraiden kanssa, kulta töissä. Illalla hänkin tuli seuraksemme ja kävimme syömässä. Ihana päivä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdettiin hääyönä matkalle Meksikoon, joten se häiden jälkeinen päivä meni matkustellessa ja sitten Suomen aikaa jo maanantain puolella mentiin hotellilla drinksuille ja illalliselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin yhdeksän aikoihin, juteltiin häistä, loikoiltiin sängyssä ja saunottiin. Juotiin aamuteetä ja syötiin croissantteja. Haettiin koira naapurista yökylästä. Iltapäivän puolella alkoi tulla kavereita rääppiäisiin, kaaso ja avec, bm, seremoniamestari, muutamat muutkin kaverit, ja sitten myös vanhempamme ja sisaruksemme, jotka olivat olleet siivoamassa juhlapaikkaa. Söimme hääherkkuja ja kakkua ja joimme kuohuviiniä. Sitten vieraat alkoivat lähteä, me pakkasimme, ja illalla lähdettiin häämatkalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herätään siinä 9-10 aikaan ja ihanan aamupalan ja suihkun jälkeen pitäisi lähteä ajamaan lappiin (600km), jotta keretään illaksi perille. Monet ihmettelee miksi lähdemme niin kauas, mutta haluamme rauhaa. Luultavasti käydään syömässä vielä, tai juhlapaikalla hakee ylijääneitä ruokia matkaevääksi. Saa nähdä miten ensi viikolla suunnitelmat muuttuu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli hotellihuone kahteentoista asti, joten sai nukkua aika pitkään. Pakattiin kamat ja lähdettiin hakemaan lahjat sekä kaikki somistamiseen tarvitut tavarat juhlapaikalta. Meillä oli varattu siivous, joten ei onneksi tarvinnut jäädä siivoilemaan. Sitten kotia syömään häistä jäänyttä ruokaa, jota oli tosi paljon. Loppupäivä meni kotona pakatessa kahden viikon häämatkaa varten. Lähtö kun oli jo seuraavana päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme ostaneet seuraavaksi päiväksi liput Metallican konserttiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nukuttiin sviitissä pitkään, syötiin hyvin, lilluttiin porealtaassa ja kelailtiin edellistä päivää. Hotellin luovutuksen jälkeen käytiin pakkaamassa kamat autoon ja ajeltiin 4 tuntia kotiin  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitkä aamupala sviitissä, kuhertelua, loikoiltiin hotelliin kuuluvassa kylpylässä , käytiin moikkaamassa mun vanhempia ja siellä yöpyneitä häävieraita samalla kun lastattiin lahjat mukaan, valittiin kuva lehteen laitettavaksi ja ajettiin piiitkä matka kotiin. Just married -paidat päällä ja suupielet korvissa  :D. Häämatka odotti maanantaina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulossa hotellissa köllöttelyä pitkälle iltapäivään, sitten kotiin (lahjoja aukomaan  ;D) ja maanantaina eli toisena päivänä avioparina heti aamusta reissuun. Jo odotan innolla   :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään