Jump to content
Naimisiin.info

Mitä teette / teitte häitä seuraavana päivänä?


bit

Recommended Posts

Guest flower07

Heräilimme ajoissa, jotta ehtisimme juhlapaikkamme aamiaiselle yhtä aikaa vieraiden kanssa, jotka myös yöpyivät samassa kartanossa. Annoimme huomenlahjat toisillemme, mitkä olivat molemmille todella mieleiset ja osuvat.  :) Pakkailimme rauhassa lahjat vanhempiemme autoihin ja huoneiden luovutuksen jälkeen tulimme vielä noin 10 hengen porukalla meille kotiin kahvittelemaan ja syömään hääkakun jämiä. Lopun päivää vietimme kahdestaan, kokoilimme ajatuksiamme ja nautimme ensimmäisestä päivästä miehenä ja vaimona.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nautimme ihanasta hotellihuoneestamme ja toisistamme sängyssä makaillen. Tutkimme miehen huomenlahjaa, digikameraa ja kävimme ihanalla yksityisaamiaisella. Kävelimme hääyön viettopaikan ihanassa ympäristössä ja otimme kuvia uudella kameralla. Pakkasimme sen jälkeen tavarat ja menimme vanhempieni mökille brunssille vanhempieni ja kauempaa tulleiden sukulaisteni kanssa, jotka olivat yöpyneet Raumalla.

Kävimme treffaamassa erästä ystäväpariskuntaamme ja kävimme miehen serkun rippijuhlissa. Sen jälkeen haimme häälahjat kotiin ja availimme niitä fiilistellen ihania juhlia ja ennen kaikkea niitä ihania ihmisiä, jotka juhlastamme tekivät ihanan.

Link to comment
Share on other sites

Mekin olimme hotellilla häitä seuraavaan iltapäivään asti, jolloin vanhempani hakivat meidät takaisin äidin kotiseudulle, jossa olimme juhlamme järjestäneet. Kävimme uimassa ja porealtaissa kylpylähotellissa kaveriporukan kanssa, jotka olivat myös yötä hotellilla.

Mentyämme takaisin autoimme äitiäni ja isääni juhlapaikan järjestämisessä väsymyksestä huolimatta. Jalatkin olivat kipeät hääpäivän iltana, joten oli hyvä käydä lepuuttamassa niitä porekylvyssä.  

Link to comment
Share on other sites

Nautimme ihanaa aamiaista hotellihuoneessamme. Aamupäivällä tehtiin myös kävelyreissu hotellin läheisyyteen, upea paikka, ruukkimaisemaa. Kielloista huolimatta päätettiin vielä lähteä auttamaan juhlapaikan siivouksessa ja hakemaan häälahjat kotiin. Aika paljon olivat kaverit jo yöllä (!) siivoilleet mutta kyllähän siinä aikaa meni kun yritettiin sovittaa koristeita, ruokia ja lahjoja autoihin. Kotona vietettiin rääppiäisiä, meille tulivat isoäitini, Ruotsin sukulaiset ja serkku tyttöystävineen syömään. Hääkakkua päästiin vielä nauttimaan, nam! Kävin vielä mummoa katsomassa sairaalassa (ei sitten päässyt osallistumaan häihimme, tosin en tiedä olisiko päässyt vaikkei sairaalaan olisi joutunutkaan) ja vein hänellekin vähän hääkakkua. Illalla lähdettiin sitten viimein ajelemaan kotia kohti... ja seuraavana päivänä pirteänä (-not!) töihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me herättiin hiukan ennen kymmentä hotellin sviitistä. Aamiainen tuotiin huoneeseen ja sitä syötiin (ja oli kyllä upea aamiainen!). Pusuteltiin, naurettiin ja syötettiin toisiamme. Laitettiin sviitin sauna päälle mentiin aamusaunaan.

Katseltiin kortteja ja vieraskirjaa (jossa oli meidän keksimiä kysymyksiä ja vastauksia on tosi kiva lueskella moneen kertaan).

Lähdettiin kotiin, taksi tuli hakemaan. Bestman toi automme heti ja sen yhden ison ainoan lahjan (muut lahjat oli rahaa niin kuin toivoimme). Haettiin kissat vanhemmiltamme takaisin kotiin ja sinne oli tullut tätini perheineen, koska eivät päässeet häihimme.

Kotona avasimme lahjan ja siellä oli juuri se mitä olimme toivoneet, iso kissojen kiipeilypuu. Kokosimme sitä. Lähdimme syömään ravintolaan kun nälkä tuli. Vuokrattiin kaksi leffaa ja katsottiin ne sylikkäin.

Link to comment
Share on other sites

(Miun armas aviomies oli hääaamuna, miun ollessa meikattavana ja kammattavana, somistanu meijän makuuhuoneen viimesen päälle, oli ruusuja maljakossa yöpöydillä, ruusun terälehtiä sängyllä, jopa petivaatteet oli vaihdettu. Seinille oli kiinnitelty nauhoja ja askarreltu oviin sydämiä. Yövalot oli vaihdettu sinisistä punaisiin ja yöpöydille oli laitettu punaiset kaitaliinat ja pikku kippoihin häänamuja ja suklaata <= hääsviitti kotona)

Ensimmäisenä rouva-aamuna sain hemmoitteluaamiaisen, oli (tietysti) hääkakkua, lämmistä kinkku-kasvispiirakkaa, karjalanpiirakoita, tuoreita mansikoita ja ihania pikkuleipiä. Päivällä ihmeteltiin lahjoja ja köllöteltiin meidän "hääsviitissä", syötiin herkkuja ja oltiin tekemättä mitään. Olipa ihanaa.

Link to comment
Share on other sites

Päästiin lähtemään kesämökille "kuherrusviikoksi" vasta maanantaina joten häiden jälkeen sunnuntaina oltiin kotona, siirrettiin meidän kameralla otetut kuvat koneelle, avattiin lahjat, luettiin kortit yms. Muutenkin meni ihan lepäillessä se päivä. Ruuaksi haettiin ihan vaan pitsaa.. romanttista..  

Lisäyksenä, että nautimme aamulla ihanan aamiaisen kuohuviineineen. Enpä ole ennen alkoholia heti aamutuimaan maistellut. Oli ihanan juhlallista  

Link to comment
Share on other sites

Guest temmitimmi

Sängyssä nautittujen aamukahvien ja mansikkakakkujen sekä huomenlahjojen jälkeen, matkasimme mökiltä siivoamaan juhlapaikkaa. Siivousten jälkeen suuntasimme toiselle mökille, jolla vietimme sukulaisten kanssa rääppiäisiä saunoen sekä hääkuvia ja -videoita katsellen.

Link to comment
Share on other sites

Nukuttiin pitkään, ei kiire mihinkään, ei juhlapaikkaa siivottavana (jos ei omaa tiskipöytää lasketa)

Onneksi ei tarvinnut jaksaa mitään kaavan mukaan mentäviä perinteitä, oltiin ihan puhki jännityksen ja muun takia, vaikka oli intiimi vihkiminen ja sit käytiin kahvilla satamassa ja sen jälkeen ihan vaan meidän kodissa perheen voimin grilli- ja saunailta.

Seuraavaksi vuorossa mummojen luona piipahdus, hääpotretit heille. Sit vaan olemista ja ehkä ystäville tiedotusta...

Link to comment
Share on other sites

Herättiin jo puoli yhdeksältä anoppilan yläkerrassa.. Aamiaiseksi oli siskoni tekemää kanasalaattia ja otinpa hieman pullon pohjalle jäänyttä likööriäkin.. Fiilisteltiin hääpäivää muistellen appivanhempieni kanssa. Yhden jälkeen lähdettiin juhlapaikalle hakemaan koristeet, lahjat ja sinne jääneet autot pois. Availtiin lahjamme ja luimme kortit. Pakattiin tavarat autoon ja n.klo. 20 lähdimme kotimatkalle.. Miulla oli hirmu haikea fiilis, olisin vielä voinut jatkaa häiden juhlintaa ja nauttia siitä ihanasta juhlahumusta vielä.. Mulle oli yllätys, millainen oli fiilis häiden jälkeisenä päivänä... Onnellinen mutta haikea, meidän häät oli onnistuneesti juhlittu eikä enää tule meidän häitä. No, hääpäivä on lyhyt, mutta sen muisto ikuinen..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Koska vietimme hääyön kotona pystyttiin nukkumaan pitkään, syötiin mahtava aamupala, taas nukuttiin, syötiin, fiilisteltiin/herkisteltiin, muisteltiin häitä,annoin pitkin päivää miehelleni pieniä lahjoja vaikka olimme sopineet ettei osteta yhtään mitään...ja mikä tärkeintä olimme kahdestaan!!!!!!! :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Meille jäi 10 vierasta(kaveria) yöksi häiden jälkeen. Onneksi jäi ruokaa ja juomaa, niiden voimalla jaksoimme siivota pitopaikkaa ja meidän kotia. Sulho nukkui taktisesti klo 17 asti, kun pahimmat siivoukset/tavaroiden siirtelyt olivat ohitse, sulhon heräämisen jälkeen avasimme lahjat paikalla olijoiden avustuksella.

Huom, rouva ja herra joivat vain vissyä ja limua

Link to comment
Share on other sites

Tilasimme huonepalvelusta aamiaista, varasimme sita syodessamme viela toisen yon haayohotellista, loysimme juhlapaikan avaimen sulhasen housuntaskusta ja lahdimme sita palauttamaan, menimme sulhasen sukulaisten kanssa vanhempieni luo puutarhaan istumaan ja syomaan/juomaan yli jaaneet shamppanjat ja haakakut, avasimme siella haalahjat ja luimme kortit. Illalla ulos syomaan ja ulkomailta haihin tulleita kavereitamme tapaamaan. Sen jalkeen vietimme toisen haayon vaahtokylvyn ja shamppanjan merkeissa!

Link to comment
Share on other sites

Me lähdimme hotellilta anivarhain häämatkalle. Emme ehtineet syösä edes aamiaista hotellilla, kentällä vasta saatiin sämpylät. Häälahjat olivat meidän huoneessamma ja kiikutimme ne avaamattomina taksilla kotiin, josta nappasimme valmiiksi pakatut matkalaukut ja samalla taksilla jatkettiin kentälle.

Koska juhlamme oli hotellissa, meidän ei tarvinnut siivota mitään: itse asiassa hotellin henkilökunta pakkasi lahjat ja koristeet ja vei ne huoneeseemme sinä aikana, kun olimme "jatkoilla hotellin baarissa kavereiden kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Nautimme hotellihuoneessamme ihanan huoneeseen tuodun aamupalan ja kävimme lillumassa poreammeessa...sitten ajelimme kotipaikkakunnallemme, jossa vierailimme Miehen isällä, äidillä ja minun kotonani. Kahlasimme läpi häälahjoja. Iltasella lähdimme ajelemaan kohi Helsinki-Vantaan lentokenttää..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...