Mitä teette / teitte häitä seuraavana päivänä?


bit

Recommended Posts

Me lähdettiin yöksi kylpylähotelliin suoraan hääpaikasta ja lilluttiin hääsviitin poreammeessa yhdessä melkeen puoltoista-tuntia.

Seuraavana aamuna annettiin huomenlahjamme ja mentiin todella runsaalle aamiaiselle. Sieltä sit hääpaikalle hakemaan tavaroita, jotka oli jo siivottu pinoihin ja kotiin. Kotona pakattiin nopeasti laukut (onneksi vaatteet jo valmiina sohvalla pinoissa) ja lähdettiin lentokentälle kohti häämatkaa ja vietettiin seuraava kaks viikkoa unelmalomalla.

Ainoat ongelmat olivat tässä se että oli iian kiire, huoneenluovutuksen ja lentokentälle lähdön välinen aika ei ollut kuin kaksi ja puoli tuntia ja välimatkatkin ottaen huomioon.. ja sitten se että lahjoja ei kaikista tiiä keneltä ne ovat koska pitopalvelu kasasi ne yhteen ja kortit on aivan sekaisin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meidät vihittiin maistraatissa perjantaina ja hääjuhla oli lauantaina. Joten vihkimistä seuraavana päivänä juhlittiin läheisten ja kavereiden kanssa, hääjuhlaa seuraavana päivänä toivuttiin krapulasta :D syötiin jäljelle jääneitä herkkuja ja fiilisteltiin onnistuneita juhlia, ja muutaman päivän päässä häämöttävää New Yorkin matkaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Siivosimme juhlapaikkaa yhdessä muiden siellä yöpyneiden kanssa, roudasimme unohtuneita tavaroita omistajilleen ja haimme omiamme sieltä sun täältä. Illalla kotona sitten saunoimme, söimme hyvin ja oleilimme hiljaisuudessa kynttilän valossa raukeina, väsyneinä ja onnellisina.

Tavaroiden edestakaisin roudaaminen jatkui vielä sitä seuraavana päivänä ja kävin tekemässä ajokorttihakemuksen sekä soitin ensimmäisen puhelun verohallintoon esittäytyen uudella nimellä (meni änkytykseksi :D).

Muokattu: , käyttäjä: ulkopuolinen
Link to comment
Share on other sites

Herättiin hotellilla, käytiin syömässä ja odoteltiin sitten appiksia hakemaan meidät kotikylille. Sit siivottiin meikäläisten ja appisten kanssa juhlapaikka, vietiin lahjat ja loput ruoat kotiin. Loppuillan horkkailin vähän kipeänä, mut jaksettiin silti kokoontua vielä appiksille avaamaan lahjoja ja kahvittelemaan. Ei mitään superihmeellistä siis sinä päivänä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Herättin rauhassa hotellilla, nautiskelimme huoneeseen tuodusta kuohuviiniaamiaisesta ja poreammeesta. Muistelimme hääpäivää välillä kippurassa nauraen, välillä taas herkistellen tippa linssissä. Kotona katsottiin lahjat ja kortit, jotka äiti oli tuonut valmiiksi kotiimme sekä luettiin vieraskirja läpi. Fiilistellen ja halien meni päivä. :)

Link to comment
Share on other sites

Me heräilimme hotellissa puolen päivän aikaan, pakattiin tavarat ja uloskirjauduttiin iltapäivän aikana. Kotiin päästyämme tilasimme pizzaa ja löhöilimme vierekkäin loppupäivän ajan. Olimme todella väsyneitä, joten oli suuri helpotus tietää, että juhlapaikan siivoaminen hoidettiin perheidemme toimesta ^_^ Häiden jälkeinen päivä oli ihanaa viettää kaikessa rauhassa kahdestaan, koska hymy oli edelleen herkässä ja fiilikset todella onnelliset :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Heräiltiin hotellissa kaikessa rauhassa, syötiin aamiainen huoneessa. Käytiin vielä hotellin poreammeessa kylvyssä ja rötväiltiin sängyllä keskustellen ihanista häistä. Hurautimme taksin kanssa kotiin puolilta päivin, tutustuimme lahjoihimme, jotka äiti oli tuonut kotiimme sekä luimme kortit ja vieraskirjan. Ehkäpä muutama kyynelkin tirautettiin siinä herkistellessä. Halailtiin, juotiin skumppaa ja nautiskeltiin siitä mielettömästä onnentunteesta. :gpari:  Ei siinä sen kummempaa ohjelmaa kaivattukaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Aamiainen tuli hotellihuoneeseen kymmenen maissa.

Kahdeksitoista pitikin sitten kiirehtiä kirkkoon uudelleen; tällä kertaa luterilaiseen siunaukseen.  :grin:

Sitten miehen vanhemmille kakkukahveille kolmenkymmenen vieraan kanssa.

Kahden maissa juhlatilaa siivoamaan sukulaisten+kaasojen+bm:n kanssa. (meni onneksi vain reilu tunti)

Sitten pikasyömiset ja takaisin hotellille nukkumaan pariksi tunniksi.

Syömään hotellin ravintolaan illalla ja iltakävelylle. 

Illalla nautittiin hotellihuoneen saunasta ja purovesialtaasta skumppaa juoden. :)

Link to comment
Share on other sites

Hotelliyön jälkeen kävimme rauhassa hotellin aamiaisella. Sen jälkeen päätimme käydä samantien törsäämässä häälahjaksi saamamme lahjakortin (uusiin astioihin ja keittiötarvikkeisiin) ennen kotiinmenoa. 

Muutaman shoppailutunnin jälkeen vapautimme kotona lastenvahtina olleen siskoni, ja teimme yhdessä herkullista vähän "hienompaa" ruokaa. Ilta sitten menikin ihan kuten normaali lauantai.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Herättiin onnellisena. Aamiaisella odotti n. 15 häävierasta. Olisi ollut mukavaa olla kaksin. Eihän me mahduttu edes istumaan. Anoppi ja muut ihanat siivosivat hääpaikan, mutta meidän vastuulle jäi mm. loppujen juomien hakeminen talteen. Hommaa riitti muutenkin.. Muutaman tunnin raadannan jälkeen pääsimme vihdoin saunomaan. Saunaankin tosin tunkeutui häävieraita. En voi kuitenkaan valittaa, koska saimme sentään nauttia upeiden ystävien seurasta vielä häiden jälkeenkin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me jarjestamme kavereille haita seuraavana paivana sauna- ja grillibileet. Ne alkavat jo aikaisin (klo. 15) ja loppuvat joskus klo. 19 maissa. Varmaan monet jatkavat siita viela keskustaan, saa nahda jaksetaanko me!  :D

Tosiaan aamulla herailtiin hotellissa, mies kavi hakemassa lohileipia minulle aamubuffetista, kaytiin vahan huoneemme saunassa aamuloylyissa, ja sitten mentyiinkin kaupungille tapaamaan kavereita ja parin tunnin paasta sinne saunalle pippaloimaan. Maanantaina olimmekin aika horkassa  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Syötiin yöpyneiden vieraiden kanssa aamupalaa ja alettiin siivoilla paikkoja. Siivoamisessa meni aika kauan, kun sitä kamaa oli niin paljon. Alkuperäisenä suunnitelmana oli mennä mökille, mutta jäätiinkin anoppilaan yöksi saunomaan ja pesemään pöytäliinoja. Maanantainakin vielä palauteltiin lainakamoja ja sit suunnistettiin mökille yhdeksi yöksi. Onneks mentiin vasta maanantaina. Oltiin kyllä niin puhkipoikki ihan kaikin tavoin.

 

Arjen romantiikkaa vai? Käytiin me sit pienellä häämatkallakin, kunhan kotiin selvittiin eka.

Link to comment
Share on other sites

Meidän piti alkuperäisen suunnitelman mukaan mennä siivoamaan juhlapaikkaa, mutta koska äidit on sitä mieltä että meitä ei siellä tarvita, niin varasimme naapurikaupungista hotellin ja menemme sinne kolmeksi päiväksi "minihäämatkalle". :girl_in_love:  Mieheni on työkomennuksella ulkomailla ja tulee vain häiden ajaksi suomeen, niin haluamme vähän rauhallista kahden keskeistä aikaa. Ja koska

jouduimme siirtämään oikeaa häämatkaamme, niin tämä "minimatkamme" korvaa sen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heräiltiin hääyön jälkeen hotellihuoneesta ennen yhtätoista, ja käytiin ravintolassa syömässä, sitten meidät haettiin kotiin ja mentiin muiden kanssa siivoamaan juhlapaikkaa, vaikkei meidän pitänytkään muttei viittitty olla tekemättä mitään, kun kummallakaan ei ollut edes krapula :) Illalla vielä paljuiltiin ja syötiin hyvin ja nautiskeltiin :) Hiukan oli pakko facettaa ja tehdä inventaariota häätavaroista ;)

Link to comment
Share on other sites

Herättiin kymmenen maissa hotellissa, juuri ennen kun huikea aamupala tuotiin huoneeseemme. Aamupalan jälkeen lompsimme kylpytakit päällä hotellin kylpylään, jonka ihanassa saunamaailmassa rentouduimme ennen kotiin lähtöä. Kotona avasimme vasta lahjat, jotka kaaso oli sinne toimittanut ja ihastelimme niitä :) Loppupäivä menikin kai vielä pää pilvissä :)

Link to comment
Share on other sites

Hääyön jälkeen saimme hotellilla aamiaisen huoneeseemme klo 9.30. Söimme rauhassa aamupalaa nautiskellen ja sen jälkeen kävimme autostamme kylpylän parkkipaikalta hakemassa saamamme kortit ja vieraskirjakortit, joita sitten lueskelimme huoneessa, ihanaa! :girl_in_love: Myöhemmin menimme miehen kanssa yhteiseen kuumakivihierontaan kylpylän hoito-osastolle sekä sen jälkeen allasosastolle poreammeisiin lillumaan ja saunomaan. Illalla kävimme ravintolassa syömässä ja sitten muistaakseni katsoimme hotellihuoneessa vielä leffaa. Olimme viettämässä hääöitä yhteensä kolme yötä siis samassa kylpylähotellissa.  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oltiin hääyöksi varattu hotellihuone, saman viikon torstaina.. Saatiin kuitenkin järjestettyä ihan parivuode, ettei erillisissä sängyissä tarvittu nukkua  :girl_haha:

Hotellissa saatiin yllätyksenä aamupala, yhden häävieeraan tytär oli hotellissa töissä ja saatiin suus huoneeseen aamupalatarjotin  :-X  Kahdeltatoista veljeni tuli meidän hakemaan, olivat jo juhlapaikalla saaneet kaiken siivottua :) 

Mentiin ensin minun vanhemmilleni missä avattiin häälahjat ja syötiin häistä jääneitä jämiä, saatiin myösd yhdet palat hääkakkua, josta oli pikkupikkupala vaan jäänyt yli  :girl_smile: Otin tavarani sieltä mukaan, ja meidän auto. Lähdettiin sulhon vanhemmille käymään, mistä hän haki omat tavaransa.

Illalla olikin sitten tarkoitus pakata tavarat, sillä maanantai-aamuna oli lähtö häämatkallemme Kyprokselle... Pakkaaminen saatiin kuitenkin alotettua vasta hyvin myöhään.. kun ensin piti toki saada facebookkiin statukset päivitettyä ;) jonka jälkeen onnitteluja satoikin lopun iltaa  :girl_in_love:

 

Oli tosi kivä käydä molempien vanhemmilla ja kuulla heiltä heidän tuntemuksia ja mietteitä päivästä, ja heiltä saatiin myös kuulla heille suoraan annettua palautetta hääpäivästämme, mikä oli toki vain positiivistä :wub:  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...