Jump to content
Naimisiin.info

Miten käytitte häälahjaksi saamanne rahat?


juuliaj

Recommended Posts

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me emme erikseen toivoneet rahaa, vaan meillä oli aika kattava lahjalista, mutta silti saatiin lisäksi n. 400 euroa lahjasekkeinä. Lahjarahat menivät valitettavasti ihan elämiseen ja laskujen maksamiseen häiden jälkeisessä tiukassa rahatilanteessa. Olisin mieluiten hankkinut rahoilla esim. lahjalistalta hankkimatta jääneitä asioita, mutta minkäs teet, ei oikein ollut vaihtoehtoakaan.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häämatkaa osa niinkuin jo vanhemmilleni kerroin joille suoran rahatoiveeni esitin kuin myös mies omalleen

jolloin sain kuin sainkin ne marimekon lumimarja pussilakanat

no ostettiin uudet kunnolliset matot eteiseen ja muuta pientä mutta tarpellista

lahja toiveita meillä ei ollut,kaikki tiesi että meillä on jo perhe joten sinänsä nämä aina kuuluisat 5 kahvinkeitintä jäi saamatta. lahjojakin saimme aika paljon ja kaikille jotain käyttöä löytyi ja niin ....eipä meillä ollut lahjalistaakaan

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me pyysimme häälahjaksi rahaa häämatkaa varten ja mitään muuta emme sitten oikeastaan saaneetkaan. Mikä oli aivan loistavaa.

Me olemme käyttäneet lahjarahoja häävalokuvaajan laskuun ja häämatkaan, 2,5vko Hong Kong - Phuket - Bangkok.

Lisäksi suunnitelmissa on makuuhuoneen uusiminen, uusi lipasto, yöpöydät, taulu meistä hääpäivänä, matto ja uusi maali seiniin. Sitten voikin olla, että alkaa rahat olla huvenneet.

Link to comment
Share on other sites

Meillakaan ei ollut lahjalistaa, emmeka pyytaneet mitaan lahjaksi, mutta vanhemmat halusivat antaa meille rahaa tulevaa omaa kotia varten. Saimme myos muilta vierailta rahaa ja paljon kaikkea kivaa tavaraa (ei yhtaan mehumaijaa tai leivanpaahdinta), kaikelle loytyy kylla tarvetta. Rahat istuvat nyt saastotililla ja odottavat sita kodin ostoa..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Vieras_Sani_*

Saimme melko paljon rahaa. Ostimme kaksi vitriinikaappia astiastolle, jonka saimme häälahjaksi.

Maksoimme osan häämatkasta, kaksi viikkoa Meksikossa tammikuussa 2008, lahjarahoilla.

Osa rahoista on vielä pankkitilillä.

Link to comment
Share on other sites

Pyysimme lahjaksi ainoastaan häämatkaa varten avustuksia. Rahaa tulikin reilusti yli odotusten! Häiden kustannuksiin olimme jo säästäneet, joten lahjarahat tulemme käyttämään matkaan (Japani-Australia, lähtö parin viikon päästä)... Jotain jää kyllä säästöönkin :)

Saimme myös ihania lahjoja, jotka tulivat täysin yllätyksinä mutta osuivat kohdalleen paremmin kuin hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

Saimme yllättävän paljon rahaa, vaikkemme esittäneet erityisiä lahjatoiveita. Suurin osa lahjarahoista käytettiin häämatkaan, joka oli aivan upea. Ei harmita yhtään, vaikkei rahaa säästöön jäänytkään! Jonkin verran lahjarahoista meni häiden jälkikustannustenkin kattamiseen - varsin isojakin laskuja tuli vasta häiden jälkeen. Riippuu kuitenkin ihan laskutavasta, mihin ajattelee minkäkin rahan menneen. Jos häälahjaksi ei olisi saatu niin paljon rahaa kuin saatiin, laskut olisi tietysti maksettu omasta pussista, ja häämatkalla olisi eletty huomattavasti säästäväisemmin. Lahjarahojen ansioista saimme elää todella leveästi koko kahden viikon matkan ajan.

Saimme myös muutamia lahjakortteja, joilla täydennettiin juhla-astiastoa ja hankittiin sellaisia kodintarvikkeita, jotka ovat olleet pidempään mielessä.

Niin, ja yhdellä lahjakorteista ostimme Stockan Herkusta ainekset hulppeaan, usean ruokalajin illalliseen, jolla juhlistimme seurustelumme 6 1/5 -vuotispäivää, joka oli sopivasti parin kuukauden kuluttua häistä. Muutamia lahjakortteja on vielä käyttämättä, ja olemme päättäneet, ettei niitä käytetä mihinkään arkiseen, vaan mielellään pysyviin muistoihin (materiaalisiin tai ei-materiaalisiin).

Muokattu: , käyttäjä: Ainikki
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Osa rahasta meni uuteen koiraan ja osa pienoiseen häämatkaamme.

Siitäkin vielä vähän jäi niin tavallaan voi sanoa, että se meni pitopalvelun maksuun, koska se oli ainoa mitä sitten häiden jälkeen tuli maksettavaksi.

Meillä oli pieni lahjatoivelista ja saatiin kaikki tarpeellinen sieltä. Jos olisi tarpeita jäänyt niin lahjarahoilla olisi ostettu niitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me ostettiin vajaa vuosi sitten oma asunto, jota ollaan vähän rempattu ja me oltiinkin sitten lahjojen lisäksi liitetty lahjalistaan mukaan tilinumero, että halukkaat sai sitten tukea meitä remonttiavustuksella. Saatiinkin yllättävän paljon "avustusta" ja nyt onkin jo uudet keittiön kaapit paikallaan. Kunhan ilmat tästä vähän lämpenee niin päästään sitten aloittamaan terassin rakennusprojekti, johon lahjarahat oli tarkoitettu. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...