Miten käytitte häälahjaksi saamanne rahat?


juuliaj

Recommended Posts

Saimme häälahjaksi aika paljon rahaa, vaikka erillistä rahatoivetta ei ollut. Emme siis toivoneet rahaa esim häämatkaa varten. Häälahjaksi saadut rahat olisi mukava käyttää esim astiaston täydentämiseen tai muuhun sellaiseen, josta jää muisto eikä esim laskujen maksuun. Todennäköisesti ostamme täydennystä lahjaksi saamiimme kahteen astiastoon ja ruokailuvälineisiin, mutta rahaa jää siitä huolimatta.

Mihin te käytitte häälahjaksi saamanne rahat?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Juhlat vielä edessäpäin, mutta ollaan alustavasti sovittu, että jos joku tärkeä juttu listalta jää saamatta (meillä listalla paljon ihan käyttötavaraa, jota vailla olemme), niin hankimme lahjarahoilla sitten sellaista. Jos rahaa jää yli,  niin maksamme loput sohvastamme pois. Jos vielä jää yli, niin luultavasti jaamme tasan ja lyhennämme velkojamme. Kaikkein fiksuintahan olisi suoraan laittaa velkojen maksuun ne rahat, mutta jotain pientä tarpeellista olisi kiva hankkia.

Link to comment
Share on other sites

Täydensimme häälahjaksi saamaamme Villeroy & Bochin Gray Pearl -astiastoa ja ostimme haarukat ja veitset Hackmanin Memory-aterinsarjaan, josta saimme lahjaksi isot ja pienet lusikat. Sekä astiat että aterimet olivat siis lahjalistallamme. Päätimme myös ottaa tietyn summan lahjarahoista mukaan häämatkalle.

Link to comment
Share on other sites

Guest temmitimmi

Emme paljoa rahaa onneksi saaneet, sillä toiveemme mukaisesti saimme lahjalistalta käyttötavaroita. Rahalahjat menevät loppujen hääkulujen maksuun sekä minun korttien uusimiseen..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...