Miten käytitte häälahjaksi saamanne rahat?


juuliaj

Recommended Posts

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sts: Te ootte pistäny tuulemaan. Nopeita olette.

Meillä rahalahjat sijoitetaan marras-joulukuussa tehtävään häämatkaan.

Olis ollu tylsää, jos ois tarvinu maksaa niillä hääkustannuksia. No, meillä häitä maksetaan vielä pitkään takasin, mut lahjarahat on kivempi käyttää muuhun.

Link to comment
Share on other sites

Meilla on toistaiseksi maksettu lahjarahoilla ylimaarainen yo haayohotellissa, hieno illallinen mini-hanimuunilla ja ostettu pois lahjalistalle jaaneet lautaset, pyyhkeet ja lakanat. Suurin osa menee kuitenkin haamatkaelamyksiin, etta saadaan siita kunnon unelmaloma. Jos mitaan jaa, niin leikitaan vaikka, etta maksettiin niilla osa haamatkastakin (joka on jo maksettu omilla rahoilla) tai pistetaan jonkun verran talon remontoimiseen syksylla ja talvella.

Link to comment
Share on other sites

Rahaa ei toivottu, mutta jonkin verran saatiin. Heti häämatkalta tulon jälkeen käytiin törsäämässä osa: ostettiin uusi tuplapeitto (sen hintainen ettei oltaisi ikinä itse laitettu peittoon niin paljon), täydennettiin astiastoja ja ostettiin kaksi hyvää paistinpannua. Noiden lisäksi aiotaan ostaa jotain taidetta kunhan sopivaa löytyy. Ajatuksena ostaa häälahjarahoilla sellaista pysyvää, joka vuosienkin jälkeen muistuttaa että se oli juuri häälahja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me saimme päälle tuhat euroa rahaa tavaroiden lisäksi.. Ostimme niillä rahoilla keittiön pöytäryhmän (600e), atk-tuolin, vuoderahin, mattoja, verhot, monitoimilaite, parvekkeelle puiset matot yms.. Lähinnä siis kodin sisustukseen, kuten oli tarkoitus. Nyt on koti laitettu viimeisen päälle kauniiksi, kiitos rakkaiden vieraiden

Link to comment
Share on other sites

Me pyysimme rahaa asunnon kalustamista varten. Olemme ostaneet hyvalaatuisen vuodesohvan, lipaston, mittatilauksena tehdyt peilit kylpyhuoneeseen, kolme vaatekaappia, sohvapoydan, kattolampun ja painatimme haakuvan kankaalle isoksi tauluksi. Viela on jaljella jonkun verran rahaa, joten suunnittelemme ostavamme tiskikoneen ja keittion kaappeja seka muutaman taulun.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...