Jump to content
Naimisiin.info

Miten käytitte häälahjaksi saamanne rahat?


juuliaj

Recommended Posts

Säästimme rahat ja kerrytämme lisää säästöjä niin kauan, että siellä on rahaa tarpeeksi tehdä "kunnon" häämatka. :) Nyt vietettiin vain pari päivää häälomaa, ei ulkomailla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mekin pyydettiin rahaa ensisijaisesti häämatkaa varten mutta sitäpä tulikin kolme kertaa enemmän kuin majoitus + lennot maksoivat... Osa kyllä käytettiin paellaan ja sangriaan (arvaa häämatkakohde :girl_haha: ) mutta loput jää säästöön syksyllä jatkuvaa asunnon remonttia varten.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ostimme kalliin ja hyvän sängyn. Ja oli kyllä ihan loistava ostos. Patjat on ihan mahtavat ja mun selkäsäryt on hävinneet! :wub:

Link to comment
Share on other sites

Kävimme lahjarahoilla viikon häämatkalla Islannissa. Yli jäänet rahat laitettiin matkasäästötilille, ja ne tullaan käyttämään osana Trans-Siperian matkabudjettia.

Link to comment
Share on other sites

Me maksettiin lahjarahoilla häävideo ja ostettiin iso Samsoniten matkalaukku. Rahoilla oli tarkoitus maksaa häämatka Gambiaan ja miehen oli tarkoitus maksaa hääkuluja. Koska häämatka on vasta 6 kk häiden jälkeen, maksettiin kuitenkin hääkuluja lahjarahoilla ja mies maksaa häämatkan. Rahasumma on joka tapauksessa melkein sama, eli about sen verran saatiin kuin matkaan menee. :)

Edit: Pakko tarkentaa, että koska maksettiin häävideo (700 e, huh huh), ei lahjarahat ois sinällään riittäny enää matkaan. Mutta maksettiin tosiaan nuo hääkulut, joihin videokin kuului, ensin.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi
Link to comment
Share on other sites

hurrrjia määriä rahnaa sitä perit saa lahjaksi. Enpä jotenkin olisi osannu kuvitella. Olen äimistynyt...

Ehkä mekin sittenkin saatetaan päästä häämatkalle (jos voi häämatkaksi kutsua pakettimatkaa jonne lähtee pienet lapset ja lapsenhoitajiksi omat vanhemmat mukaan :) ah, sitä sunnatonta romantiikkaa :D )

Link to comment
Share on other sites

Me ei saatu mieletöntä summaa rahaa, koska pääpaino oli tavaralahjoilla. Kuitenkin summalla joka saatiin käytettiin mun passin uusimiseen, häämatkan majoituksen maksamiseen sekä loput paikalliseksi valuutaksi jotka käytettiin kaikki häämatkalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Me emme olisi halunneet ottaa juhlapaikalla olleita kirjekuoria hääyötä viettämään lähtiessämme. Mutta eräs vieras oli kerännyt ne kaikki yhteen nippuun, kun hän pelkäsi että joku varastaa kuoret kun niissä voi olla rahaa. Siis todellista järjen köyhyyttä julhlatilassa jonne ulkopuolisilla ei ole mitään asiaa ja talonmies kertoi ettei ikinä siellä ole käynyt mitään. Ja juhlapaikka on toiminut vuodesta nakki ja kypärä asti.

No kirjekuorista löytyi juuri 2 Euroa ennenmän rahaa kuin mitä meidän hääyömme maksoi, kustansimme siis häälahjarahoilla hääyomme.

Link to comment
Share on other sites

Saatiin melko vähän rahaa, vaikka toivottiin rahaa häämatkaa varten. Oikeasti häämatka oli jo maksettu häiden aikaan, koska lähdimme matkalle heti seuraavana aamuna. En oikeastaan tiedä, mihin se raha tarkalleen lopulta upposi. Osa rahasta oli käyttörahaa matkalla ja osa rahasta tuli tarpeeseen kun valokuvaus piti maksaa. Lahjarahan summa itsessään ei olisi riittänyt valokuvauksen maksuun.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kaikki käteinen käytettiin häämatkaan, tavarataloihin annetuilla lahjakorteilla ostettiin mm. uusi kamera ja matkalaukku sekä jotain pientä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

me saatiin lahjaksi sekä rahaa, että astioita (oltiin toivottu molempia). rahat meni 6-hengen kokopuiseen tammiruokapöytään, jonka ostimme häitten jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Suurin osa rahoista on vielä käyttämättä, mutta pienen osan käytimme pienimuotoiseen häämatkaamme. :girl_smile: Pari yötä vietimme hotellissa, käytiin kylpylässä ja syötiin hyvin. Teimme myös pieniä ostoksia, osan henkilökohtaisesti jommallekummalle tai sitten yleiseen viihtymiseen.

Ostoslistalla kuitenkin olisi seuraavana paljon kaivattu astianpesukone ja sähkögrilli. ^^ Ja loput pistetään sitten säästöön joko taloa tai jonkinmoista lomamatkaa varten.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Matkaan varmaan käytetään kokonaan, sitten kun sinne päästään. Matkasponsausta pyydettiin niin

minusta ois tyhmä käyttää johonkin muuhun :)

Link to comment
Share on other sites

Saatiin lähes 3000€, 400€ käytetty eikä enää keksitä mitä tehtäis lopuilla :D No ne odottelee säästötilillä, kunnes keksitään. Häämatkaan oltiin säästetty rahat erikseen. Excel-taulukkoon merkataan, mitä on ostettu ja paljon on jäljellä :) Siks just ei tehty lahjalistaa, eikä toivottu rahaa, ettei oikee koettu olevamme mitään vailla.

Ainii, vois varmaan kertoo, mitä ollaan tähän meneessä ostettu, ku sitä tässä kysyttiin! Ollaan siis ostettu blenderi, videokamera, videokameran laukku ja muistikortti ja langaton hiiri. Lahjakorteilla ostetaan Pentikistä puinen tarjotin ja Ikeasta peili :)

Muokattu: , käyttäjä: saisai
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...