Jump to content
Naimisiin.info

Listataanpas tähän vastoinkäymisiä


maijaK

Recommended Posts

Hääjuhlaan kuuluvat vastoinkäymiset, niin meilläkin:

Ennen häitä:

* Kutsuun laitettiin ilmottautumispäivä kääntöpuolelle, ja sitä ei suurin osa vieraista huomannut; sain jo itkeskellä ettei kukaan tuu.

* Viinarahtireissulla superpakkasessa auton pesuneste jäätyi, ja jouduin pysähtymään kymmenen minuutin välein putsaaman lasin, ja myöhästyin siksi laivasta ja kynsisalongista, ja rakennekynnet jäivät haaveeksi

* Onnistuin vahingossa laihtumaan juuri ennen vikaa puvun sovitusta niin, että tiukka korsettiyläosa, jonka piti sopia ilman liivejä, ei tukenut isoja tissejä yhtään. Onneksi löytyi liivit alle.

* Hääpäivän aaton vastaisena yönä - onneksi - tarkistin passini ja huomasin, että sen etusivu on rikki! Rikkinäisellä passilla ei voi matkustaa. Valvoin koko yön, koska hermoilin passin saamista yhdessä päivässä (läksimme matkaan suoraan häistä). Onnistui, mutta kuvassa on kauhea silmäpussi-bridezilla.

* Passihermoilu kostautui, ja hääjuhlapäivän aamuna mulla oli kaksi herpestä, toinen ylä- ja toinen alahuulessa. Emme voineet suudella. Ja kuvia en ole vielä edes nähnyt, muotokuvaaja tosin lupasi käsitellä märkivät ruvet kuvista pois.

Hääpäivänä:

* Laihtumiseni vaikutti myös vannehameeseen ja hameeseen niin, että sulho astui ekan kerran helmalle jo kuvauksissa ja rits. Illan mittaan niin moni astui helmalleni, etten jaksanut enää kierrellä vaan meluisassa juhlassa huusin aina "X, pois sieltä helmalta!"

* Hääkimppu ja viehe unohtuivat kuvasta, vaikka kuvaaja kysyi niitä, väitin jostain syystä, ettei niitä ole (?) En siis kuunnellut, mitä hän kysyi.

* Vanhemmat hermoilivat niin, että sain käydä kädestä pitäen hakemassa heidät kättelyjonoa varten kiireisimpien vieraiden ja istuutuessa omille paikoilleen. Isäni liikuttui niin, ettei voinut sanoa tervetuliaissanoja ja äitini itki niin, että missasi pari tuttua vierasta jonossa:D

* Kaasoni oli liian kohtelias, eikä sanonut minun haisevan törkeästi hieltä. Lopulta yksi vieras raahasi minut vessaan, pahoitteli ja pesi kainaloni. Dödö ei kertakaikkiaan vaan pitänyt yhtään, vaan jouduin tekemään saman noin sata kertaa. Kaasot, olkaa suoria! Ja yleensä hikoilemattomat morsiot, ostakaa apteekista kainaloainetta.

* Vieraat eivät ensialkuun oikein osanneet puhua kanssani normaalisti, joten sulhon juhliessa miesporukassa sain toljottaa yksinäni ja lopulta aloin siivoamaan. Ja joku tuli heti sanomaan, ettei morsian saa siivota, muttei kuitenkaan tarjoutunut seuraksi.

* Olimme laskeneet ruokailuun vain kaksi lasillista viiniä, jottei porukka humallu liikaa heti, mutta pitopalvelulle tämä unohtui kertoa - viiniä oli paljon ylimääräistä ja se loppui heidän kaatovauhdillaan ennen jälkiruokaa. Muuta juomaa oli kylläkin.

* Pitopalvelun mitoittama 50 hengen iltapala loppui kesken, koska kukaan 70 vieraasta ei lähtenyt ennen iltapalaa. Pitopalvelu kun oli tiukasti sitä mieltä, että väki vähenee dramaattisesti heti häävalssin jälkeen. Meille ei riittänyt mitään syötävää. Komensinkin sitten BM:n hakemaan pitopöydän rääppiäiset, ettei morsian kepsahtaisi ensimmäisenä.

Muuten kai kaikki meni nappiin ja ylikin...Ylihuolehtiville morsiammille (joihin luen itseni) tärkein neuvoni on se, että jotkut asiat menevät pieleen, mutta häävieraat tekevät parhaansa, että kaikki sujuu, siis että kaikki ovat teidän puolellanne ja auttavat. Myös negatiivisessa mielessä; jos yrittää tehdä jotain vastoin hääperinteitä, vieraat haluavat mielummin käyttäytyä tutun kaavan mukaan, ja sitä kannattaa hyödyntää - helpompaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vastoinkäymisiä riittää:

1. Pidin pienenä "tekniikan ihmelapsena" imagon kannalta erittäin tärkeänä että Äänilaitteet toimivat. Tämä otettiin huomioon paikan

valinnassa. Kokeilimme itse laitteita, ja huomasimme, että hyvin kuuluu. Pyysimme paikan äänilaite vastaavaa esittelemään laitteet

meille, hän ei tullut päivänä jona meidän piti tavata kokki, mutta sovimme uuden ajan. Viimehetkellä jouduin matkatöihin, ja vannotin

kaasoa, besmannia, molempia speakkereitä, ja sulhasta opettelemaan kaikki. Kuulemma kuului hyvin. Häitä edeltävänä iltana laitteet

hienosäädettiin Kaason ja speakkereitten toimesta, ääni kuului kirkkaana. Hääpäivänä laitteistosta ei kuulunut pihaustakaan. Joku oli

säätänyt useamman peräkkäistä vahvistinta nollille ja lisäksi basso/diskantti säädöt väärin.

Kehottaisin siis menemään itse paikalle ja kysymään mitä mistäkin vivusta tapahtuu, jollette halua pilata häitänne. Myös omat tai

ystävän PA-laitteisto on varteen otettava vaihtoehto. Onneksi laitteisto saatiin toimimaan jotenkuten.

2. Laskekaa tarkkaan erikoisruokavalioiden määrä. Itse en voi syödä Gluteiinia, joten Kerroskakun ylin kerros tehtiin Gluteiinittomana.

Ilmoitimme että lisäksi tulee noin 10 muuta keliaatikkoa, no heitä oli 12. Ja arvatkaapa saiko tämä morsian kakkua lisäpalaa saatikka

aamupalaksi? No ei kaikille keliaatikoille ei meinannut riittää...

3. Älkää jättäkö kukkien + koristeiden ostoa anopeille. Koristebudjettimme oli 20€ Sillä sai pöytäkoristeiksi nauhat ja pienen ruusukimpun käteen. Häissämme käytettiin silti miltei satanen täysin tarpeettomiin koristeisiin. Kaikki suostuttiin kertomaan minulle vasta juhlapaikalla. Sillä hinnalla olisi saanut oikeasti hienon morsiuskimpun. :-( Koristelu ryhmämme onneksi pysyi budjetissaan :-)

4. Kun morsiuskimppuni ei ollut syyliseni en olisi halunnut sitä kuin virallisimpiin kuviin. En älynnyt kertoa siitä kuvaajalle joten nyt se komeilee melkein joka kuvassa.

3. Jos aiotte saapua juhlapaikalle tasalta, informoikaa kaikkia siitä.

4. Hääkoristelu autoskrapa morsiamen laikussa on söpö. Tai edes jonkinlainen skrapa. Näteillä kynsillä tai lahjaksi saadulla perintä maljakolla ei saa omaa puoltaan autosta puhtaaksi. Ja se herättää kansa ihmisissä yllättävää naurua.

Muokattu: , käyttäjä: Brix
Link to comment
Share on other sites

Vihkijämme unohti sanoa "voitte suudella morsianta"-kohdan, joten jäi pusut antamatta..

Ja sitten hääpäivän aamulla erään kaverini vanhemmat soittivat ja kysyivät, mihin aikaan häät alkavat..olivat sitten tulkinneet että heidätkin oli kutsuttu kun satun olemaan kaveri heidän poikansa kanssa :D no ei siinä sitten kehdannut sanoa, että ette ole tervetulleita, onneksi ruokaa riitti "ylimääräisistä" kuokkavieraista huolimatta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Oikeastaan vain kaksi asiaa. Ensinnäkin suunniteltu hevoskyyti meinasi mennä kokonaan mönkään, kun edeltävänä päivänä tuli tallilta viesti, että tamma ontuu. Saatiin kuitenkin selvitettyä kuvio niin, että lähdettiin kirkolta autolla ja tultiin juhlapaikan naapurista hevosella. Tämä siksi että tämä toinen hevonen, joka meitä kyyti, ei ole mennyt pitkää matkaa aikoihin eikä kylmiltään nytkään voinut, mutta selviytyi hienosti lyhemmästä.

Toinen vastoinkäyminen oli sitten kukkakauppa, jossa palvelu oli erittäin ystävällitä, mutta ammattitaito ei yltänyt samalle tasolle. Ilmeisesti kukkien sidonnassa oli säästetty rahaa laittamalla hiuksiini tulleisiin kukkiin, vieheisiin ja kaason rannekukkaan oasis-sienen tilalle talouspapaeria. Niinhän siinä sitten kävi, että kukat kuolivat puolessa välissä päivää. Ei se kuitenkaan pahemmin tahtia haitannut, ja kimppu oli kaunis ja pysyi kunnossa loppuun asti.

Link to comment
Share on other sites

Vihkijämme unohti sanoa "voitte suudella morsianta"-kohdan, joten jäi pusut antamatta..

OT mutta suomalaisessa vihkikaavassa ei ole sellaista kohtaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä puuttui juhlapaikalta kahvikupit vaikka oltiin ne pyydetty. Päästiin (tai mies ja apulaiset pääsivät, minä olin kaunistautumassa... ;)) katsomaan koko paikkaa vasta kahdelta kun viideltä piti olla kirkossa. Mies koitti soittaa paikan omistajalle, huoltoyhtiölle ja minne kaikkialle mutta missään ei vastattu. Onneksi mun vanhemmillani oli tarpeeksi paljon kuppeja ja ne sitten äkkiä haettiin...

Sitten olin varannut meikin tuntia liian myöhäiseksi. Istuin ja odotin ja odotin, olin ihan hermona ja mietin että miten se VOI olla niin paljon myöhässä. 40 minuttia "myöhässä" pääsin meikattavaksi ja selvisi että aika oli varattu väärin ja että itseasiassa oltiinkin "ajoissa". No, ehdin silti.

Olin jättänyt puvun höyryttämisen viimeiseen iltaan ja eihän se tietenkään millään höyryllä silinnyt. Niin silittäminen jäi hääpäivään ja kampauksen ja meikin jälkeen silitin sitten pukua ihan kauhuissani että mitä jos se ei kestäkään silitystä ja menee pilalle. Samalla kotin vähän syödä jotain kun ei tosiaan ollut sitä ylimääräistä aikaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Häät olivat viime lauantaina (25.7) , tässä vähän vastoinkäymisiä ennen ja jälkeen:

-Kanttori ei suostunut soittamaan haluamaamme marssia.

-Sulhasen sormi oli ollut helteen takia turvoksissa kun se mitattiin koruliikkeessä, joten sormus oli aivan liian iso, kun se häiden aattona haettiin.

-Samaan aikaan kun haimme sormukset, meille ilmoitettiin, ettei niitä oltu ehditty kaivertaa ollenkaan. Nyt joudumme viemään sormukset takaisin kaiverrettavaksi ja odottamaan, emme siis voi käyttää ihania sormuksiamme hetkeen :(

-Hääkaari haettiin muutamaa päivää ennen häitä. Sitä ei oltukaan liikkeessä koristeltu ollenkaan, vaikka meille oli luvattu! Onneksi kukkia jäi hieman yli niin saimme jotain koristetta siihen.

-Juhlapaikassa ruokailusalimme vaihtui (toiveestani) häiden aattona, joka aiheutti närää siskoni / kaasoni kanssa. Hän oli tehnyt koristeet ja ostanut kukat suorakaiteen mallisiin pöytiin, mutta pöydät vaihtuivatkin pyöreiksi.

-5 minuuttia ennen kirkkoa kävin vessassa. Vessassa alushousujeni helminauha alkoi purkautumaan, paniikissa riisuin pikkuhousuni kokonaan ja sulloin kaason laukkuun! (Ajatuksissani kuvittelin, että jos pidän housut jalassa, helmet tippuvat yksitellen matkalla alttarille..) Kävelin siis alttarille ilman pikkareita.

-Ennen kirkkoa fiilis oli todella hyvä, mutta heti kun musiikki alkoi pillahdin itkuun ja kävelin koko matkan itkien (...ja ilman pikkareita)

-Kanttori ei osannut laulaa ollenkaan. Kun pakollinen virsi tuli alkoi itseänikin jo hieman hymyilyttämään tämän takia, mikä oli tietenkin toisaalta hyvä asia ;)

-Sulhasen äiti oli ostanut meille Venäjältä kauniit shampanja-lasit, joista toinen rikkoontui henkilökunnan pestessä niitä. Tämä aiheutti suurta mielipahaa anopilleni ja tietenkin meille.

-Eräässä paikkakortissa luki aivan väärä nimi. Onneksi asia huomattiin ajoissa.

-Ruokailu venyi yllättävän pitkäksi ja tanssisaliin siirtyminen kesti turhan kauan. Kun pääsimme saliin, olivat vieraat jo melko humaltuneita ja halusivat tanssia, musiikki oli alkuun vääränlaista. Sulhastani harmitti todella paljon, kun osa vieraista vaihteli levyjä koko ajan mieleisekseen.

-Booli nousi morsiamen päähän vähän liikaa. Hupsista.

-Eräs vieras loukkasi jalkansa yöllä ja joutui lähtemään sairaalaan.

-Äitini ja siskoni riitelivät yöllä.

-Eräs pariskunta riiteli.

-Kaksi muuta vierasta riitelivät.

-Erään vieraan takki katosi. Taskussa oli lompakko ja kännykkä. Takki kuitenkin löytyi seuraavana päivänä, eräs toinen vieras oli vahingossa ottanut sen.

-Karaokelaitteista meni mikrofoni rikki.

-Kalja loppui liian aikaisin, mutta onneksi boolia ja viinejä riitti.

-Hääparin lähdettyä oli vielä ilta-/yöpala, mitä ei oltu jostain syystä muistettu tai huomattu sanoa kaikille vieraille.

-Lahjarahoista varastettin osa. Tämä on aivan järkyttävää ja on aiheuttanut kaikille hirveästi mielipahaa.

Muuten häät sujuivat oikein hyvin. Ruoka oli ihanaa, sää loistava ja juhlapaikka aivan uskomaton :) Näille asioille on naurettu jälkeen päin ja vieraat kyllä viihtyivät oikein hyvin.

Muokattu: , käyttäjä: Minä_morsian
Link to comment
Share on other sites

-Lahjarahoista varastettin osa. Tämä on aivan järkyttävää ja on aiheuttanut kaikille hirveästi mielipahaa.

Siis oikeasti, kuka varastaa ystävänsä/sukulaisensa häistä rahaa?? Ihan käsittämätöntä. :girl_impossible: Meille tulee n. 60 vierasta, joista kaikki on meille läheisiä, enkä voisi kuvitellakaan sitä mielipahan määrää, jos joku näistä nyysisi meidän lahjoja. Jo on toisilla pokkaa..

Link to comment
Share on other sites

-Lahjarahoista varastettin osa. Tämä on aivan järkyttävää ja on aiheuttanut kaikille hirveästi mielipahaa.

On kyllä törkeetä!! :girl_impossible:

-5 minuuttia ennen kirkkoa kävin vessassa. Vessassa alushousujeni helminauha alkoi purkautumaan, paniikissa riisuin pikkuhousuni kokonaan ja sulloin kaason laukkuun! (Ajatuksissani kuvittelin, että jos pidän housut jalassa, helmet tippuvat yksitellen matkalla alttarille..) Kävelin siis alttarille ilman pikkareita.

:girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

-Lahjarahoista varastettin osa. Tämä on aivan järkyttävää ja on aiheuttanut kaikille hirveästi mielipahaa.

Siis oikeasti, kuka varastaa ystävänsä/sukulaisensa häistä rahaa?? Ihan käsittämätöntä. :girl_impossible: Meille tulee n. 60 vierasta, joista kaikki on meille läheisiä, enkä voisi kuvitellakaan sitä mielipahan määrää, jos joku näistä nyysisi meidän lahjoja. Jo on toisilla pokkaa..

Hei! Juhlapaikassamme oli ulkopuolisia yöpyjiä, jotka olivatkin ainoita joita saatoimme epäillä asiasta. Mutta rahat löytyivät jo! Kukaan ei siis ollutkaan varastanut niitä. Meille tuli eilen paketti kylpylästä, jossa olimme yöpyneet, siivooja löysi kirjekuoren jossa kadonneet rahat olivat. Myöhemmin selvisi, että eräs ystäväni oli laittanut kirjekuoren laukkuuni, koska pelkäsi jättää sen lahjapöydälle. Tekisi mieli lähettää siivoojalle iso kiitos kukkapuskan kanssa :-X Ihanaa että löytyy noin rehellisiä ihmisiä, rahaa oli 200 € kuoressa! Onneksi emme vielä ehtineet poliisilaitokselle tekemään ilmoitusta :)

Link to comment
Share on other sites

Pistäkääpä paremmaksi:

1. Teetimme omia postimerkkejä, jotka hukkasimme. Naimisiinmenomme ilmoituskortit lähtivät kaksi päivää myöhemmin kuin piti.

2. Sormuksen tilaaminen jäi niin viime tinkaan, etten tiennyt hääpäivän aamuna, saanko sormuksen ennen vihkimistä vai vasta seuraavana päivänä.

3. Kun kampaajani ja äitini auttoivat pukuani päälleni, siitä hajosi vetoketju. Sulhanen lupasi ommella sen kiinni, kunhan pääsisimme perille valokuvattavaksi.

4. Matka kampaajalta vihkimis/valokuvauspaikkakunnalle kesti 40 minuuttia kauemmin kuin olimme laskeneet talvinopeusrajoitusten takia.

5. Matkalla vetoketju ratkesi kokonaan eikä ylhäällä olevaa vedintä saanut liikutettua ollenkaan. Aukko oli niin iso, että sekä rintaliivini että alushousuni näkyivät. Päätin mennä kuvaan ja naimisiin vaaleassa villakangastakissani.

5. Hotellihuoneemme ei saapuessamme ollut valmis, vaikka kaaso oli soittanut ja varmistanut asian edellisenä päivänä. Huonetta vaihdettiin, jotta kaaso pääsi sinne viemään tavaroitamme ja me valokuvaan.

6. Olimme valokuvauspaikalla tuntia myöhemmin kuin oli suunniteltu. Kuvat otettiin alle puolessa tunnissa ja siitä syöksyttiin hotelliin hakemaan kaasoa ja siitä maistraattiin. Lounas jäi kokonaan syömättä, mutta onneksi heikotus iski vasta illemmalla juuri ennen ruokailua.

7. Hääyöpakettiin kuuluvat samppanja ja hedelmälautanen vietiin väärään huoneeseen ja jouduimme kyselemään niiden perään myöhemmin.

8. Syy, miksi varasimme kyseisen hotellin, oli poreamme huoneessa. Poreamme oli rikki.

9. Poistin kamerassa olleen vihkimisvideon, koska luulin sitä huonoksi valokuvaksi.

:girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:

Mutta maistraatissa olimme ajoissa ja vihkiminen oli ihana. Tärkein onnistui.

:-X

Olet ihana!

En oikein tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun tätä luin :girl_cray::girl_haha:

Teillä meni about kaikki pieleen mikä voi mennä, mutta et antanut masentaa ja niinkuin sanoit: Tärkein onnistui!

Kaikkea ihanaa teidän avioliittoonne! :-X

Link to comment
Share on other sites

no mitäs kaikkea sitä tapahtuikaan:

- kaasolla oli tuore kipsi jalassa, aiheutti joitain muutoksia suunnitelmiin, mm. onneksi toinen ystäväni järjesti ruokailupaikan hienosti. ihmeen hyvin kaaso jaksoi koko päivän!

- ravintolaan oli pöydille ilmestynyt rumia ja vääränvärisiä yksittäisiä kukkia (raivattiin sivummalle)

- ravintolassa oli luvattu paljon tuikkuja pöytiin ja kaikki samanlaisia. tuloksena oli erilaisia ja vain muutama kpl

- kampaaja soitti päivää ennen ja ilmoitti olevansa kipeänä. pahus. onneksi sain samaan kampaamoon toisen kampaajan. kampaus ei ollut aivan sellainen kuin ajattelin mutta hyvä ja kestävä kuitenkin.

- kukkapuskani oli aivan väärää sävyä, kuulemma ei ollut tummia tulppaaneja niin laittoivat sitten vain punertavia. no, pääsin asian yli.

- valokuvaamossa oli huono palvelu ja puolet kuvista otettiin aivan järkyttäviä taustoja vasten (huomasin asian vasta puolivälissä).

- kuvaamo meni konkkaan, mutta siitä onneksi saatiin viidelläkybällä (yrittivät rahastaa satasen vaikka nettisivulla oli 50) koko setti kuvia levyllä. eivät kyllä olleet kovin hyviä.

- kukaan ei muistanut kuvata kirkkoa ulkopuolelta ennen eikä jälkeen juhlan

kaikenkaikkiaan onnistuneet juhlat oli, ja meillä oli valtavan hauskaa. häämatka olikin sitten toinen juttu, jonka olen kertonut foorumin häämatkaosiossa (kohteena seychellit). ensimmäisenä iltana kohteessa meiltä varastettiin omasta huoneesta paikallaollessamme reppu jossa oli ns. kaikki (suurin osa rahoista, mun kaikki henkkarit ja kortit, liput, opaskirjat, molemmat kamerat (joista toisessa hääkuvia ja videoita) jne) just mun tuuria kun häät meni hyvin niin matka ei sitten..

Link to comment
Share on other sites

Soittelin pari viikkoa sitten juhlapaikalle ja varmistelin joidenkin astioiden määriä ja avainten luovutusaikaa. Samassa puhelussa selvisi, että olivat merkanneet hääni eri viikonlopulle (viime lauantaille) kuin oli sopimuksessa (ensi lauantai). Paikka olikin siis tuplabuukattu meidän hääpäivänämme. :girl_impossible:

No ilmoitin, että minulla on tämä kirjallinen sopimus ja sillä selvä. Onneksi toiset juhlat eivät olleet häät vaan 80-v syntymäpäivät, joihin ei oltu vielä ehditty ketään kutsua. Sovimme porukalla, että synttärit vietetään sunnuntaina ja häämme lauantaina. :girl_smile:

Mutta kyllä pieni jännäkakka meinasi tulla, kun ekan kerran kuulin puhelimessa, että "eihän teillä tämä viikonloppu ollut varattu vaan se seuraava" :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Häät onnistuivat erittäin hyvin, kaikilla oli hauskaa.

Jotain muuttaisin kuitenkin.

- Painottaisin kaasolle, ettei tuoda omia viinoja. Sen takia ihmiset olivat aikas kaatokunnossa loppuyöstä.

(Yritettiin pitää, että vain mietoja juomia, olut siideri yms.)

- En tilaisi/ostaisi Bridezillas nettikaupasta yhtään mitään.

(toimitusaika 2 vko ->oikeasti 4 vko:a. palautin tuotteet. Rahoja, en ole saanut takaisin vieläkään)

- Jäisin lomalle heti häiden jälkeen, kun stressi laukesi oltiin molemmat todella väsyneitä.

Ollaan onnellisia,että kaikki sujui paremmin, kuin olin odoittanut. Ei tarvinnut itse stressata hääpäivänä mistään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tää stoori on nyt jonkinasteinen vastoinkäyminen, tai jos se ei ole varsinaisesti sitä, en tiedä mihin tämä luokitella.....

aloimme suunnittelemaan häitämme kosinnan jälkeen keväällä 2007.

Siirsimme häitämme pariinkin kertaan johtuen tilanteista yms.

Veljeni ilmeisesti putosi sitten jossain vaiheessa kärryiltä eikä tiedostanut että häämme nyt sitten pidetään 25.7.2009.

Hän buukkasi itselleen keväällä kahden kuukauden loman jonnekin Aasian saarille ja ties minne Bankokiin, hongkongiin, balille jne.

Eli ainut veljeni ei sitten olisi paikalla ainoan siskonsa häissä.

No...hän yritti saada paluulentoa aikaisemmaksi ( se oli buukattu 2.8 - eli vain viikon päähän meidän häistä).

Loppujen lopuksi hän oli sitä mieltä että uuden lennon ostaminen tulee turhan kalliiksi.

Yritin vanhempieni kanssa totuttautua ajatukseen että hän ei nyt ole paikalla tässä perhetapahtumassa.

Nyt sitten kuulin että tuolloin paluulentoa edeltävänä iltana poikaparka oli jonkun naisen houkuttelemana mennyt nauttimaan Hongkongin biletarjonnasta ja maukkaasta oluesta....ja nukkui liian pitkäään ja myöhästyi lennoltaan.

Joutui kuitenkin ostamaan uuden lentolipun, 800 €.

NIIIIIN mun veljeä....Jepjep.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Kanttorin soitossa oli paaaljon virheitä, jopa tuhannesti sahattu Mendelssohn ei mennyt puhtaasti. Mutta minkäs siinä teet, muuta kuin kuuntelet. Kanttorikin oli jo vuosikymmeniä ollut ammatissaan ja siksi ihmettelin virheiden määrä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

-Päivää ennen häitä seremoniamestari ilmoitti, että ei voi hoitaa hommaa, koska on kipeä. (Pyysin kaveria, joka hoiti homman hyvin.. lyhyellä varotusajalla tosin).

-Kahta päivää ennen häitä tuttu kampaaja ilmoitti olevansa kipeä. En saanut uutta, joten hän teki kampaukseni lääkehöyryissä :D Ihan hyvin onnistui, mutta pieni ressi kasvoi kun hän käski mun ettimään toisen.

-Olin sopinut, että voin mennä höyryttämään pukuni ennen häitä paikkaan, josta se ostettiin. Saavuimme puvun kanssa häitä edeltävänä päivänä sinne, mutta morsiuspukuliikkeen tilalle oli ilmaantunut kampaamo! Onneksi yksi toinen pukuliike teki viimeset korjaukset pukuun. Törkeetä, että pukuliike ei sanonu mulle lopettavansa vaan päin vastoin sanoi, että ilmaseksi tehdään loppukorjaukset hääalusviikolla!

-Häähitaan piti tulla Spotifysta. Yhtäkkiä kyseistä biisiä ei ollutkaan saatavilla spotifystä ja sulho kävi kirjastossa, mutta kyseinen levy oli jo lainassa. Eipä auttanut muuta kuin ostaa 20euron levy yhden biisin takia!

-Luovutuksen jälkeen isä seisoi laahukseni päällä, enkä heti päässyt jatkamaan matkaa

-Juuri ennen alttaria sulhanen kompuroi (mutta se sai mut naurahtamaan ja näin jännitys vähän laantui)

-Kaasot oli ilmeisesti jo lähteneet juhlapaikalle kun kuvaajan kanssa oli tarkoitus ottaa kirkon pihalla kaasojen kanssa kuva vihkimisen jälkeen. Jäi sitten se kuva ottamatta :/

-Yöpalalle piti saada kaikki, mitä buffetista jäi, mutta ei ne tuoneetkaan mitään muuta kuin tilaamamme yöpalan. Kysyttäessä sanoivat, että mitään muka ei jäänyt. AINA ruokaa jää, eikä meilläkään ruoka kesken loppunut, joten oli huono selitys.

Jotain vastoinkäymisiä oli siis meilläkin. Päivä oli kuitenkin elämäni paras näistä pienistä kömmähdyksistä huolimatta <3

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulle jäi häistä valitettasti päällimmäiseksi muistoksi vain huono, koko päivää ei tee mieli ajatella kun joka kerta tulee vaan huonolle tuulelle.

Meillä nimittäin oli kuvaaja koko päivälle. Itse harrastan valokuvausta, joten hyvät kuvat ovat minulle erittäin tärkeä asia, ihan arjesta, omista häistä puhumattakaan! No kuten arvata saattaa kun on ammattlainen häärimässä kameran kanssa niin silloin eivät vieraat paljon kuvaile. No nyt sitten kävi niin että KAIKKI nämä ammattilaisen ottamat kuvat tuhoitui, eikä meillä ole ainuttakaan kuvaa häistä! No onneksi käyvimme ottamassa studio kuvat erikseen joten on sentään jotain dokumenttia että naimisiin mentiin.

Ikävä puoli tässä on se että aivan sama mitä osaa häistä muistelet niin tulee väistämättä se vastaan että niin siitäkin kun olisi kuva! Ennen häitä käytin paljon aikaa netiissä lukien foorumeita ja katsellen kuvia miettien että mitkä kuvat ainakin haluan. Turhamaisuuttahan se tavallaan on koko päivä oli ihana ja kaikki meni hienosti mutten ainakaan vielä kykene nauttimaan asiasta kun yhä kalvaa se että voi kun olisin ottanut eri kuvaajan, voi kun olisin varmistanut asiat, voi kun olisin siitä huolimatta että oli kuvaaja pistänyt muitakin ihmisiä ottamaan kuvia...

Link to comment
Share on other sites

^^Olisiko mahdollista tarkentaa miksi kuvat tuhoutuivat? Menikö tietokone rikki ja varmuuskopioita ei ollut, vai mikä oli syy? Valokuvaajan nimeä en kaipaa.

Link to comment
Share on other sites

^^Olisiko mahdollista tarkentaa miksi kuvat tuhoutuivat? Menikö tietokone rikki ja varmuuskopioita ei ollut, vai mikä oli syy? Valokuvaajan nimeä en kaipaa.

Samaa minäkin mietin :S

Link to comment
Share on other sites

Kuvaaja on eläkkeellä oleva perhetuttu, eli todennäköisyys että hänet sattuu kuvaajaksi on aika olematon. En tiedä tarkalleen ottaen mitä kävi, kuvaaja vaan ilmoitti että kamera oli rikkoutunut eikä ole yhtään kuvaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aina olin naureskellut Satuhäitä ja muita että miten kaikki voikin mennä joskus noin pieleen mutta sattui sitä omallekkin kohdalle:

1) Juhlapaikka meni konkurssiin joku 3-4 kuukautta ennen häitä ja kuumeisesti jo etsittiin korvaavaa paikkaa tilalle mutta onneksi konkurssipesä jatkoikin sitten toimintaa kesän loppuun asti meidän häiden 28.8. ollessa ko paikan viimeinen tapahtuma

2) Kirkkoharjoitus: Pappi oli soittanut mulle jo joskus vapun aikoihin ja valitellut että hänellä ei oikeastaan ole tarjota kun yksi aika kirkkoharjoitukselle, häitä edeltävänä torstaina 13:30. No me odotellaan kirkolla, ei näy pappia. Kello tulee 14, ei näy pappia. Joskus varttia yli sulho sitten soittamaan papille niin hän oli merkinnyt kalenteriinsa että 16:30 :D Tuli sitten kuitenkin 10 minuutissa ja saatiin vedettyä harkat ja häihinkin jopa muisti tulla. Jälkeenpäin vasta kuultiin että kyseinen pappi oli kerran soitettu ristiäisiin kun oli unohtanut :D

3) Hääaamuna kaikessa kiireessä jäi kirkko-ohjelmat kotiin, 35 km päähän hääpaikkakunnalta. Onneksi huomattiin kuitenkin ajoissa ja sulho sai sitten vähän ajella sillä aikaa kun meikä istui kampaajalla :)

4) Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti mennä sakastista ulkokautta kirkon ovelle kun kaikki vieraat on sisällä. Mutta koska satoi, suntio päätti tunkea meidän sakastin sijasta urkuparvelle piiloon odottamaan. Kyseisessä kirkossa urkuparvelle johtavat portaat on aika kapeat ja kierreportaan tapaiset joten meinasin pudota rappusista kimppuni ja helmani kanssa. Onneksi kuitenkin sain kaiteesta kiinni, mistä seurauksena oikeasta keskisormesta irtosi koristekynsi. Mutta eipä tuo tahtia haitannut

5) Sulho yritti alkaa suutelemaan ihan väärässä paikassa, vaikka meikäläinen yritti töniä ettei ei vielä. No ei kuulemma oltu ensimmäisiä ja pappiakin vaan nauratti :D

Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihana ja ikimuistoinen päivä, en valita ;)

Link to comment
Share on other sites

5) Sulho yritti alkaa suutelemaan ihan väärässä paikassa, vaikka meikäläinen yritti töniä ettei ei vielä. No ei kuulemma oltu ensimmäisiä ja pappiakin vaan nauratti :D

Haha, ihana :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...