maijaK

Listataanpas tähän vastoinkäymisiä

239 viestiä aiheessa

Enpä oikein keksi mitään mikä olisi mennyt varsinaisesti pieleen...

 

Minun sormuksen sormeenlaitto oli sulholle vähän hankalaa, mutta tämä aiheutti vain kollektiivisen naurunpyrskähdyksen kesken seremonian kun sitä sormeen tunkemista kesti ja kesti (vieraita 8kpl ja tunnelma oli todella rento muutenkin niin sopi ihan hyvin meininkiin :D )

 

Eipä tule mieleen muuta. Kivaa oli :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-Ostin hääpuvun 11 kuukautta aikaisemmin, 2 kuukautta ennen häitä kokeilin pukua ja kappas vaan puku oli aivan liian iso. (En tiedä olinko laihtunut

vai oliko kaupasta annettu mukaani väärän kokoinen puku). Veikkaan jälkimmäistä, koska kuvittelin ostaneeni kokoa 38 ja puku kotonani oli kokoa 40. Onneksi morsiuspuku liike suostui vaihtamaan pukuni pienempään, vaikka ostamisesta oli niin kauan aikaa.

 

- Kaupungissa on kesäaikaan vaikeaa saada valokuvauksia, joten olin aikaisin liikenteessä ja varasin kuvaajan 5 kuukautta aikaisemmin, sitten noin reilua kuukautta ennen häitä valokuvaajaperui tulonsa ilman selityksiä. (Soitto häästressissä kuvaajalle ja lopulta kuvaaja lupasi tulla paikalle).

 

- Hääkakkumaistiaisissa oli luvattu että valitsemani kakun saa laktoosittomana, lähetin kutsut joissa luki että kaikki ruoat valmistetaan laktoosittomista aineksista. Kun sitten lopulta kakun tilasin, ilmoitettiin ettei kakkua saakkaan laktoosittomana. Valitsin sitten toisen leipomon ja toisen kakun. Kuitenkin Eri tilausta tehdessä tulikin ilmi että alunperin valitsemani kakun saakin laktoosittomana joten uutta tilausta tekemään ja se kakku saatiin mikä alunperin valittiin.

 

- Koekampausta tai meikkiä ei ollut ollenkaan, vaikka se oli luvattu kampaajaa valitessani, (lopputulos oli kuitenkin onneksi sitten hyvä).

 

- Pappia ja kanttoria en saanut kesällä heidän lomien aikaan puhelimella kiinni, joten kirkkoharjoitukset ja toiveeni esittäminen jäi viimeisiin päiviin.

 

- Ruokien tekijänä toimi sukulaiseni, jotka ovat kokkeja. Häitä edeltävänä iltana juhlapaikalla vahingossa kokeilimme uunia ja kauhuksemme huomattiin että uuni EI TOIMI! Paniikki puheluita paikan omistajalle, ja eipä siinä, uuni ei tosiaan toiminut, ukkonen oli sen särkenyt edellisellä viikolla. Yötä myöten siis lämpölaatikoita vuokraamaan ja ruoat pitikin tehdä muualla ja kuljettaa lämpölaatikoissa juhlapaikalle. Ruoat saatiin sitten lämpimänä paikalle, kiitos kokkien! :)

 

- Kakkukoriste unohtui kakun päältä ja ulkolyhdyt jäi sytyttämättä.

 

Mutta loppujen lopuksi vastoinkäymisten jälkeen saimme ihanat häät, päivä oli ikimuistoinen, kaikki järjestyi loppujen lopuksi, eikä pienet unohdukset haitanneet!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä hääpäivä meni aivan täydellisesti, mikään ei siinä tilanteessa ja siinä hetkessä häirinnyt vieraita tai meitä. Jälkipuinnissa tuli muutamia aika isojakin mokia esille, mutta toisaalta, kun eivät päivän ja illan kulkuun vaikuttaneet millään tavalla, niin ei haitannut ;)

 

- Catering oli töykeä ja välillä hyvin epäammattimaisesti käyttäytyvä (päikyssäni pitkä purnaus asiasta, mutta lyhyestä virsi kaunis:) mm. kaatoivat täysiä juomalaseja viemäriin, vaikka ne olivat vielä vieraiden käytössä.

 

- Kirkkoa ei nähtävästi kannata varata vielä klo 14:00. Vahvimmatkin bilehileet alkoivat hiipua jo ennen puoltayötä, vaikka DJ, catering ja valokuvaaja olivat varattuina klo 02 asti. (En siis saanut hyvitystä mistään näistä, cateringilta pyysin useaan otteeseen, jota en saanut. DJn ja valokuvaajan suorituksiin olimme sen verta tyytyväisiä, että maksoimme hieman "extraa")

 

- Jos mahdollista, omaa pukua kannattaa pitää päällä pidempi (ainakin kahden tunnin) pätkä, jolloin liikkuu ja istuu (ja syö) puku päällä. Jossain kuvissa pukuni näyttää hassulta, kun meinasi karata päältä :D

 

- Puheen pitäjille olisi pitänyt pitää pieni briiffinki mikin käytöstä. Me kuulimme kyllä kaiken, sillä puheet pidettiin morsiuspöydän edessä. Sääliksi kävi ihmisiä, jotka istuivat kauempana, kun mikistä ei huonon käytön takia tullut yhtään ääntä :(

 

- Vähäänkään tuulisella ilmalla saippuakuplat eivät toimi niin hyvin ;) (ja näy niin selvästi kuvissa)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maistraattipäivä: kampaaja oli vähän myöhässä ja kun tulin kotiin, mies oli aika hermostunut. Pikameikki ja mentiin. Kysyin matkalla, muistaako hän missä maistraatti on ja kyllä hän sen muistaa, siellä se on Porvoossa ollut aina samassa paikassa. Tullaan perille, kävellään taloon ja siellä on vastassa ulosottomies. Maistraatti on muuttanut jo muutama vuosi sitten. Matkaa sinne ei onneksi ole  paljon, ja kipitetään sitten minä kapeassa mekossani ja korkkareissa hillittömästi hihittäen. Oikea paikka löytyy ja kaksi tiskiä, toisessa lupa-asiat ja toisessa jotain muuta. Lupatiskille säntää kaksi ulkomaalaista meitä ennen ja mies ryhdistäytyy, ja menee toiselle tiskille tiedustelemaan, että pitäisi saada parisuhde rekisteröityä. Siinä vaiheessa minä melkein tipahdan naurusta, ja menen kertomaan, että siis on varattu vihkimisaika. Kaikki menee lopulta hienosti.

 

Perhejuhla ja siunaus: olemme varanneet hevosvaljakon juhlapaikalle matkaamista varten. Muut menevät edeltä, mutta me odottelemme sateen laantumista ja hevosten tuloa. Lopulta kopukat tulevat, ja viimeinen sadepilvi pyyhältää paikalle. Lähdetään liikkeelle ja sade alkaa ensimmäisen kilometrin jälkeen - ja sitten ne hemmetin kaakit vauhkoontuvat! Kiesit lentävät tien puolelta toiselle holtitonta vauhtia ja renkaista lähtevät kumit siinä rytäkässä. Mies pitää ensin minua ja kukkakimppua suojassa, sitten enää minua. Vauhti saadaan pysäytettyä juuri ennen maantietä ja kutsutaan juhlapaikan isännän auto apuun. Pääsemme perille runsaan puoli tuntia myöhässä, mutta hengissä. 

 

Vihkiminen sujuu hienosti, tunnelma on hyvä, mutta kun pitäisi mennä onniteltavaksi, valokuvaaja on ilmaantunut paikalle ja sulho katoaa sopimaan kuvausasioista hänen kanssaan, kun kuvaaja on hieman ärtynyt viivytyksestä. Otan sitten onnittelut yksin vastaan.

 

Otetaan kuvat, nautitaan shamppanjaa, sade on lakannut ja aurinko paistaa. Ruoka on hyvää ja tunnelma ihana! Kutsutaan lopulta muutama taksi paikalle, jotta saadaan vieraat omille teilleen ja aviopari omilleen. Yksi taksikuskeista alkaa rähistä, kun hänen mielestään järjestys ei ole oikea, hän tuli ensin ja myöhemmin tullut pääsee lähtemään noin minuuttia häntä ennen.

 

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- Kaksi ystävääni jätti tulematta ja ilmoitti siitä vasta hääpäivänä. Miehen setäkään ei päässyt häihin saakka, vaikka hänen oli tarkoitus tanssia häätanssin jälkeinen valssi sulhasen äidin kanssa.

- Toisen boolimaljan hana hajosi heti alkuunsa.

- Kaikki vieraat eivät olleet löytäneet vieraskirjaa.

- Unohdin sukkanauhan kotiin ja piti kehittää hätävaraversio.

Muokattu: , käyttäjä: darling

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua harmittaa, että unohdin laskea puvun laahuksen kirkkoon! Tämä johtui siitä, että meillä oli potrettikuvaukset ennen kirkkoa, ja laahus oli nostettu ulkokuvausten ajaksi ylös. No, siirryin kirkkoon suoraan autosta, enkä tässä kohtaa muistanut, eikä muistanut kaasokaan, koko laahusta. Puvun helma oli onneksi sellainen tyllihärpäke, ettei laahuksen olemassaoloa kukaan edes huomannut..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unohdin hääkimppuni limusiiniin. Tuli yllärinä meille lahjaksi limusiini ja meitä oli limusiinissa me+kaasot puolisoineen ja morsiustyttö. Siinä kun minua ja pukuani autettiin autosta ulos laskin kimppuni takaikkunalle ja sinnehän se kaikessa hötäkässä ja innostuksessa jäi :) Onneksi kuvat oli jo otettu.

Unohdimme ottaa minusta ja sulhosta yksilökuvia.

Meinasin pyörtyä kirkossa, unohdin hengittää.

 

Pitopalvelusta:

Olivat muuttaneet pöytäkoristeita ja sotkeneet paikkakortteja "kun lautasliinat tulee pöytään näin pystyyn". Ei tule, olin siitä jo aikaisemmin ilmoittanut. Onneksi otimme kuvat juhlapaikalla etukäteen niin saatiin pöydät kuntoon, koska pöydät näyttivät todella sekaisilta ja osasta oli kynttilöitä kerätty pois.

Pitopalvelu keräsi ruuan liian aikaisin pois. Olivat buukanneet seuraavallekin päivälle keikan ja taisi olla kiire pois. Tätä siis painotan ja paljon; Sopikaa tarkkaan ja kirjallisesti ruokailun aika! Meillä oli tieto että 6 henkeä tulee myöhemmin ja heistä vain 2 sai ruokaa ja osalta jäi santsikierros välistä.

Pitopalvelu oli myös unohtanu iltapalasalaatit, onneksi saivat jotain meille toimitettua. Tässä kohtaa tajuttiin tarjoilijan kanssa, että keittiömestari oli sekoittanut kahdet häät päittäin. Valittelivat aikaisemmin kun eivät löytäneet oikean värisiä lautasliinoja (ihmettelin koska ne olivat oikeat eli valkoiset).

Ruoka oli todella, todella hyvää mutta en uskalla enää tuolta tilata. Liikaa säätämistä ja jos kaason vastaus ei miellyttänyt, karasivat minun perässäni vaikka ilmoitin että kaaso#1 hoitaa kaiken ruokailuun liittyvän.

Nostivat kakut liian aikaisin jääkaapista ja kakun pinta "hikoili".

 

Muuta:

Miedot alkoholit loppuivat kesken kun serkkulaumat lastasivat "matkaeväät" (niillä matkustettiin kyllä vielä seuraavana iltana :D

 

 

Muutoin meni kaikki hyvin. Sulho unohti askeleet mutta onneksi bändi soittikin meidän häätanssin hitaampana versiona niin saatiin improvisoitua :) Muutama vieras oli hieman liian humalassa, mutta lähtivät onneksi ajoissa pois.

 

Muoks: Sulhasen isä ei suostunut puhumaan mikrofooniin ja toki juuri silloin 3 lasta pisti sellaisen mekkalan pystyyn ettemme edes me kuulleet mitään. Appiukon ääni on muutenkin aika hiljainen mutta ei niin ei. :/

Muokattu: , käyttäjä: Joala

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät ovat kyllä vielä edessäpäin, silti tullut jo muutamia vastoinkäymisiä.

 

Valitsimme ammattilaisvalokuvaajamme ja varmistimme häneltä kaksi kertaa että kuvaus on sovittu. Sitten tulikin tieto, että hänet oli buukattu jo toiseen tilaisuuteen samana päivänä. Tämä onneksi sattui ainakin puoli vuotta ennen häitä, mutta en olisi pistänyt pahakseni jos ei olisi tapahtunut ollenkaan.

 

Meillä on kirkkoharjoitukset hääviikon torstaina (häät lauantaina). Kirkkoharjoituksista tiedotettiin kaasoa ja bestmania. Kummallekin kävi tämä. Ei mennyt kauan, kun bestman ilmoitti, että hän menee perheensä kanssa hääviikolla reissuun ja tulee sieltä perjantaina päivällä. Hän siis estyy tulemasta torstaina vihkiharjoituksiin (mikä ei ole meidän mieleen, sillä haluaisimme sinne kaikki). Jos reissulla sattuu jotain, hän ei varmaan pääse vielä perjantainakaan kotiin tai jos hänellä ei ole matkan jälkeen energiaa, hän ei pääse juhlapaikalle (mikä on siitä syystä huono, että hän lupasi tulla perjantaina koristelemaan ja jeesaamaan muutenkin juhlapaikalle). Emme ymmärrä miksi se matka piti laittaa juuri hääviikolle, kun hän kerran tiesi vihkiharjoituksista ja oli lupautunut juhlapaikallekin.

 

Katsotaan mitä muuta tässä ehtii tapahtua...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähän kaikkea pientä oli mitä tekisimme toisin, mutta varsinaisia vastoinkäymisiä oli vain kaksi.

1) Soittivat juhlapaikalta n. 1kk ennen häitä että siellä on tullut viivytyksiä kattoremonttiin, ja paikka saattaisi olla juhlapäivänä vielä hupun alla. Näin ei kuitenkaan onneksi tapahtunut, vaan paikka oli täysin kunnossa ja kaunis.

2) Maanantaina ennen häitä olin aivan hävyttömän kipeä. Minulla oli kuumetta, TODELLA paha yskä ja muutenkin aivan kamala olo. Matkalla lääkäriinkin meinasi happi loppua ja melkein pökerryin kun oli jopa kahdet portaat kuljettava. Lääkäri oli onneksi ihana nuorehko nainen ja ymmärsi hätätilanteeni. :D Hän tutki minut huolella (lopputulema poskiontelontulehdus ja keuhkoputkentulehdus, minulla ensimmäiset laatuaan ainakin niin että muistan), ja antoi paljon hoitavia lääkkeitä. Niinpä sitten lauantaina hääjuhlassa kuume ja huono olo oli tiessään, jäljellä oli enää vain yskää (joka ei onneksi yhtä paha kuin aiemmin). Pelkäsin kamalaa yskänkohtausta kirkossa, mutta onneksi sitä ei tullut. Kaikki meni hyvin ja selvisin päivästä hengissä uskomattomalla hääenergialla. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sujui kaikki yleisesti ottaen hienosti itse hääpäivänä, ja kaikilla oli hauskaa.  

Mutta ennen ja jälkeen tapahtui kyllä kaikenlaista.

 

Tehkää AINA kirjallinen sopimus juhlapaikan kanssa, mitä hintaan sisältyy, paljonko kaadetaan juomia, onko kangas- vai paperiservetit, mikä on hääkakku ym. KAIKKI mustaa valkoisella. Itse ruuat olivat todella hyvät ja palvelu ystävällistä, mutta muuten tapahtui ihan käsittämättömiä sekaannuksia. Vieraat eivät onneksi huomanneet mitään. Meillä oli menu ja juomat sovittu kirjallisesti hintoineen, mutta kaikki muu menikin sitten toisin kuin sovittiin. Ja hääkakku, vaikka se oli sovittu kirjallisesti.

 

Meillä olikin pöydässä maksulliset aika kalliit kangasservetit, ja päivää ennen juhlia huomasimme, ettei morsiusparille eli meille ole lainkaan pöytää :D helppo koristella... Myös kaikki terassin pöydät olivat pyyhkimättä siitepölystä ja ylimääräisiä tuoleja oli jätetty hujan hajan juhlatilaan. Kuitenkin, kun kyseessä on ravintola, oletimme, ettei meidän pidä siellä mitään roudata tai huolehtia, että likaiset pöytäliinat vaihdetaan puhtaisiin. 

 

Juhlien aikana tarjoilijat olivat siinä uskossa, että kaadetaan vain yksi kaato viiniä. Onneksi kaasot olivat selvittäneet tämän väärinkäsityksen, ja kuulin siitä vasta jälkikäteen. 

 

Hääkakku oli vaihtunut toiseksi, kuin sovittiin. Onneksi se oli tosi hyvä silti, ja kaikki kehuivat kakkua. Kuitenkin iso miinus cateringilta, varmaan näkyy kuvistakin meidän ilmeemme, kun kakku tuotiin pöytään :D

 

Päivää ennen häitä, kun puhuimme juhlatilan henkilökunnan kanssa puhelimessa parannuksista, joita tilassa on tehtävä ennen juhlia, saimme tekstiviestin.

Kanttori oli hävittänyt nuotit huomisiin kappaleisiin, joita hän ei ollut ennen soittanut. Ja hän ilmoittaa siitä TEKSTARILLA klo 18 edeltävänä iltana?! :D "lähetä uudet nuotit asap" :D

Lopputulos kymmenen tekstarin ja soittamisen jälkeen oli se, että sulhasen oli pakko mennä kirkolle viemään nuotit aamulla sillä aikaa, kun itse olin kampaajalla.

 

Kanttori soitti laulun väärin ja takelteli monessa kohtaa. Vaikka sanoi, että hänelle riittää vain vilaus nuoteista, että onko se laulu "soitettavassa asussa"... okei :)

 

Videokuvaus häissä puoliammattilaisten tuttujen voimin... ihan hirveä pettymys. Kuvattu vastavaloon, lähikuvia lähinnä kristallikruunusta, kynttilän liekistä ja vieraiden puoliksi syödyistä lautasista. Meitä ja vanhempia on kuvattu todella vähän. Toinen kuvaaja näkyy useassa kohtaa juomassa kaljaa terassilla :D Kuitenkin maksettiin heille vaivasta. 

 

Valokuvauksesta emme tiedä, sillä emme ole vieläkään saaneet kuvia. Odotimme 3 viikkoa, että edes sähköpostiin vastataan. Nyt pitäisi pian olla kuvat valmiit. Ymmärrän kyllä, että kuvien käsittely vie paljon aikaa. Mutta posteihin ja soittoihin täytyy vastata ja pyrkiä pysymään sovitussa.

 

Selkein asia minkä huomasimme hääjärjestelyissä, oli se, että ihmisiltä saa puristella vastauksia. Monesta paikasta ei vaivauduta edes vastaamaan sähköpostikyselyihin. On ala-arvoista, ettei alan yrittäjiä kiinnosta olla ystävällisiä ja perusteellisia. Onneksi viidakkorumpu soi... 

 

Kuitenkin hääpäivä ylitti kaikki odotuksemme. Osasimme varautua siihen, että aina tapahtuu joitain mokia. Huumorilla kun suhtautuu asioihin, kaikki menee omalla painollaan. Toki tilanne olisi toinen, jos esim. ruoka olisi ollut hirveää, bändi huono, tai joku olisi pitänyt nolaavia puheita juhlissa :) Onneksi meillä kaikki "riskihenkilötkin" käyttäytyivät papukaijamerkin arvoisesti! Oli todella hauskat ja ikimuistoiset häät. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei koekampausta eikä -meikkiä vaikka niin luulin, aika oli sovittu ja mennessäni paikalle kampaja/meikkaaja oli vaan et ok oot ton näkönen ja okei sun ideat o tälläsiä, selvä, heippa, nähään sit  :blink: oli kyllä aika WTF olo ja samassa kampaaja/meikkaaja lähtikin ovesta ulos!

 

En olisi uskonut, mutta hääkakku aiheutti kaikista eniten harmitusta. Tilasimme sen pitopalvelusta, jonka kondiittori sen lupasi tehdä toiveidemme mukaisesti ja ilmeeni kertoi kaiken, kun näin ja maistoin kakkua ekan kerran. Se oli ihan hirveä!  :skilletgirl:

 

Omat vanhemmat ja anoppi säätivät vielä hääpäivänäkin, että pitävätkö puheet vai ei ja vaihtoivat mielipidettään monesti.. Puheet saatiin kumminkin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miehen sukulaisista puolet eivät vaivautuneet edes vastaamaan kutsuun. Mies oli todella vihainen, nämä olivat ekat juhlat mitä hänelle on koskaan järjestetty (ei ristiäisiä, synttäreitä juhlittiin aina toisen serkun luona joka oli samana päivänä syntynyt, ei rippijuhlia, ei valmistujaisia/ylppäreitä jne). Miehen täti sitten kertoi näiden muiden hyviä syitä, mm. koiran vahti puuttuu (no toki, aiemmin ei ole sitä ongelmaa ollut), ei saa sijaista (mutta viikon Italianreissulle kyllä saa), hirveän pitkä matka (no yhtä pitkä meillä on ollut sinne TEIDÄN juhliin) jne.

Muokattu: , käyttäjä: manaljah

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me selviydyttiin tosi pienillä vastoinkäymisillä onneksi kahden viikon takaisissa häissämme :)

Hääpuvun helma likaantui aika tavalla ulkokuvauksissa, joita käytiin tekemässä ympäri kaupunkia ennen kirkolle menoa, onneksi pahimman mutaantumisen jäljiltä ehdittiin käydä pesaisemassa helma kaason avustuksella fairyvedellä. Eihän sitä ihan puhtaaksi saanut, ja vielä en ole nähnyt kuvia kirkolta, että näyttääkö pahalta. Mutta sillehän sitten vaan ei voi mitään. Kirkko-osion jälkeen koko helmaa en enää juuri murehtinut, kun muutenkin alettiin rentoutua. Samaten kuvauksen aikana kertaalleen kimppu unohtui väärään paikkaan, mutta senkin tilanteen kaaso pelasti.

Kirkossa kanttori unohti kokonaan soittaa toisen virren, joka olis ollut kanttorin yksinlaulu, mutta sepä ei myös haitannut, kirkosta päästiin siirtymään nopeammin pois. Siitä, ja muutenkin hääseurueen ennakoitua nopeammaksi siirtymisestä juhlapaikalle meillä olikin juhlan alussa aivan liikaa ylimääräistä aikaa, mutta keittiö jousti hienosti aikaistamalla päivällistä puolella tunnilla.

Eli kun muiden vastoinkäymisiä tässä luki, niin ei meillä niitä kyllä todellisuudessa edes ollutkaan! :)

Muokattu: , käyttäjä: Jenni Elisa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä oikeastaan mitään vastoinkäymisiä ollut, mutta jos jotain niin:

 

-Mennessäni ennen vihkimistä kirkon ovelle noin kolmea minuuttia vaille tasan, minulle sanottiin, että hääautomme sukulaiskuskeineen ei ole vielä tullut. Onneksi melkein heti auto kurvasikin pihaan. Kävi ilmi, että hän oli vain ollut odottamassa soittoa, milloin saa tulla, kun kaikki vieraat ovat kirkossa, mutta kukaan ei vain ollut muistanut soittaa.

 

-Pappi lupasi tuoda sormuslupauksiin lunttilapun, että mitä pitää sanoa. Pappi olikin unohtanut ja sulhanen ei tietenkään muistanut repliikkiään. Hän meni vain vaikean näköiseksi joten minun piti kysyä papilta, että "niin oliko sulla sitä lunttilappua?" :D. Sitten hän tuli siitä kirjastaan näyttämään oikean kohdan. Itsehän olin edellisenä yönä opetellut sormuslupauksen ulkoa.

 

-Sulhasen kengän pohjassa oli tarrautunut joku hintalappu, joka näkyi polvistuessa ja muutamissa potrettikuvissa vaikka pohjat tarkistettiin ostettaessa.

 

-Sulhanen unohti ratkoa puvun takin liepeiden ompeleet

 

-Ravintolalla ei ollutkaan toisena kahviaveccina sopimuksen mukaan Baileys'ia, mutta Dooleys'ia löytyi, joten sillä mentiin.

 

Niin pieniä asioita, ettei nuo häirinneet lainkaan. Kaikki meni niin hyvin, etten olisi ikinä voinut uskoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No näitähän riittää

- Jouduttiin reissaa juhlapaikalle jo viikkoo aiemmin, jotta saadaan kaikki tehtyä (asuttiin siis 400km päässä juhlapaikasta). Nooh meinasi tämä yöpaikka peruuntua monet kerrat.

- Koiranhoitopaikka peru vähän ennen, onneksi löydettiin uusi

- Kanttori soitti häitä edeltävänä iltana ettei pääse koska on kipeä. Piti valita halutaanko joku ihan muu hääkappale vai soittaako joku sijainen pianolla häämarssimme. Valitsimme pianon. Vähän oli kuulemma soittanut vääriä nuotteja väliin, mutta eipähän se haittaa. Onneksi saatiin edes joku soittamaan jotain.

- Pappi meinasi tulla myöhässä

- Tosi monta vierasta peru tulonsa.

En oikeestaan ees muista kaikkee mikä meni pieleen. Mutta hyvin ne häät lopulta kuitenkin suju :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastoinkäymisiä:

- olin kipeä

- leuassa oli maailman isoin finni, joka onneksi meikillä saatiin suht hyvin peittoon, mutta se teki oloni hyvin hyvin epävarmaksi, enkä halunnut liikkua juurikaan hämyisästä juhlasalista kirkkaaseen valoon...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieman harmittaa, että unohdin ihanan kauniin hääkimppuni kuvauksissa. No, sitähän tuskin kukaan huomaa, mutta kun kimppu oli niin kaunis, niin olisihan se ollut ihana saada kuviin. Niin ja ilma oli niin huono, että mulla oli kiire kirkon ovelta bussiin, joten painoin hurjaa kyytiä edellä ja sulho perässä. Olisi pitänyt kirkon ovella vielä pussailla ja ottaa kuvia, mutta se nyt sitten jäi. Pikkujuttuja :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: emina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- Hääkimppuni laskeutuvat osiot tippuilivat itsestään pois jo ennen kirkkoa! :girl_mad:

- Emme meinanneet saada bändiin mitään yhteyttä

- Veljeni ei saapunutkaan paikalle eikä viitsinyt edes minulle ilmoittaa mitään

- Tyttömme ei suostunut nukahtamaan sänkyynsä hotellihuoneessa, joten vanhempani joutuivat ajamaan meille kotiin, että lapsi pääsi omaan petiin nukkumaan.

Muokattu: , käyttäjä: hansQ

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eniten harmitti se, että hääpäivänä oli joku typerä mm-jalkapallopeli, jota monet vieraat halusivat katsoa. :/ Oli tanssilattia hieman tyhjänä... :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Voi ei. :( Meillä on häissä niin paljon fudiksen ystäviä mies mukaan lukien, niin häät ajoitetaan niin ettei vahingossakaan mene kisojen kanssa päällekkäin. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuvaukset oli ennen vihkimistä joten sulhasen sormus unohtui kuvista, unohdettiin alkoholittomat alkumaljat ja bestman (seremoniamestari) liian humalassa :/ Näistä selvittiin rennolla asenteella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden aattona, kun täytimme ilmpalloja erästä ohjelmanumeroa varten, unohtui palloihin laitaa "käsittelyainetta", jotta ne jaksavat pysyä ilmassa. Palloja oltiin täytetty jo yli puolet lopullisesta n.45kpl:n määrästä. Piti sitten avata pallot varovasti, tyhjentää, laittaa suojaaine ja täyttää uudella heliumilla. Palloja ei ollut kuin varattu määrä ja ilmapallokaasukin loppui kesken, mies joutui kiireellä hakemaan sitä lisää. Hääpäivänä osa palloista lähtikin sitten melko laiskasti taivaalle, mikä oli ohjelmanumeron idea.

 

Lisäksi hääauto, mikä meillä oli, koki kovia päivän aikana. Ensin siitä meinasivat irrota renkaat menomatkalla kirkkoon sulhasen ollessa kyydissä kun pultteja ei oltu kiristetty. Sitten heti tämän ongelman ratkettua, joutui auto taas pysähtymään kun takapenkki alkoi savuta, jonkinlainen oikosulku. Sulhanen ja bestman olivat tapahtumien johdosta myöhästyä kirkosta. Kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häihin aikaa nyt vielä tai enää 9 päivää. Olen varma, että tulen hulluksi. Jos selviän kaikesta vitutuksesta ja stressistä hengissä ja mies yhä mut vaimokseen haluaa niin asiat on melko mallillaan.

- Parhaista ystävistäni vain yksi pääsee paikalle

- Olin vielä 3 vk ennen häitä siinä uskossa, että meillä on noin 60 kutsuvierasta, mutta espanjalaiseen tapaan mies olikin kutsunut lisäksi kaikenmaan vanhoja naapureita ym. joten vierasluku hyppäsi 90 henkilöön. Meinasin seota kun vasta silloin kerrottiin, että pienet häät täällä onkin sama kuin suuret häät Suomessa. Huom! Mä en harrasta ihmisiä, olen sosiaalinen, mut pärjään ilmankin eli ensi reaktio oli oikeasti lähinnä pakokauhu...myös budjetin räjähdyksestä.

- Meinattiin jäädä ilman kuvaajaa kun mies oli alkuun tiukasti sitä mieltä, että vieraat kuvaa. Onneksi sain tahtoni läpi. Yksi huoli vähemmän.

- Tilasin ajoissa kukkaseppeleen, mutta se olikin liian väritön. Löysin lähikaupungista tekijän ja tilasin häneltä. Epäonnekseni hän on käymässä kotimaassaan ja lähetti 2 kukkaseppelettä siis Prahasta mulle valittavaksi. Paketti on lähetetty 22.5. eikä se ole vieläkään saapunut perille. Jos paketti ei saavu tai ne ei miellytä, joudun lähteä etsimään muuta.

- Lähes kaikki tilatut koristeet ym on matkanneet poikkeuksellisen pitkän aikaa. Aiemmin kaikki on tullut nopeasti.

- 2 viikkoa ennen häitä kampaaja, jonka oli tarkoitus tehdä hääkampaukseni pilasi hiukseni täysin! En halunnut leikata, mutta kampaaja vaati, että latvoja leikataan koekampauksen yhteydessä. Hiukseni ylettivät vyötärölle ja sanoin, että ihan vähän saa leikata ja näytin 5cm mittaa. Kampaaja leikkasi ihan päin peetä, V-muotoisesti ja 20 SENTTIMETRIÄ! Mun rakkaasta hippitukasta tuli kammottava iso ja lyhyt pehko, jota vihaan koko sydämestäni. Luonnollisesti en anna sen tyypin enää koskea hiuksiini. Löysin uuden kampaajan, mutta en tiedä mitä näille teen. Hippimäinen häämekko ja nyt hiukset, joita en voi sittenkään kihartaa ettei lyhene entisestään. Itsetunto on poissa ja on tosi epämukava olo.

- Vajaa 3 vk ennen häitä menin kaupungintalolle kyselemään miten vihkipäivän aikataulutus menee. Olimme varanneet salin ja päivän jo tammikuussa. Selvisi, että edellisenä päivänä käytyjen vaalien vuoksi meillä ei ole vihkijää. Emme voi myöskään käyttää salia, josta ollaan maksettu. Pe ennen meidän häitä päättyy edellisen kaupunginjohtajan kausi ja ma meidän häiden jälkeen alkaa uuden kaupunginjohtajan kausi. Tuon vlopun osalta kukaan ei siis ole päätösvaltainen.

Maailman reiluin kaupungin oma tuomari lupasi meidät vihkiä vapaapäivänään. Ongelmana vain paikka. Lain mukaan hän saa vihkiä vain toimistossaan tai kaupungintalolla. Toimistoon mahtuu tasan todistajat meidän lisäksi ja kaupungintaloa emme saa käyttää. Tuomarin ehdotuksesta vihkiminen voitaisiin suorittaa pikkukadulla toimiston ja kaupungintalon välissä. Katu päättyy siihen. Ainut ongelma on, että kadun sulkemisesta ei päätäkkään poliisi vaan kaupungintalo ja päätöstä joutuu odottamaan.

Naurattais jos ei itkettäis. Saa nähdä mitä tässä vielä tapahtuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siinäpä on vastoinkäymisiä kerrakseen... Toivottavasti asiat käy parhain päin. <3 <3

Kieltämättä tossa on kyllä tragikoomisia piirteitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ Mites siellä Soodalla on asiat setviytyneet?

 

Meille sattui eilen ensimmäinen todellinen vastoinkäyminen, tosin melko pieni esim. Soodan tilanteeseen verrattuna. Minä itse omakätisesti naarmutin omaa autoani eli "piti-olla-hääautoa" oikein kunnolla autohallin seinään. Tänään kävin vahinkotarkastuksessa korjaamolla, korjauksen aikataulu venyy häiden yli kesälomista yms. johtuen. Ei oo sit hääautoa, vaatimatonhan se omakin oli, mutta nyt reilujen naarmujen kanssa sellainen pahanmielenauto, että se saa seisoa katseilta piilossa hääpäivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään