Jump to content
Naimisiin.info

Olitteko tyytyväisiä bändiin


Pekka81

Recommended Posts

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli mielettömän hyvä bändi. Tuttuja siltä kantilta, että ovat soittaneet kaksissa kavereidemme häissä. Hyvin soittivat ja innostuivat lopuksi niin paljon että meni hieman yliaikaa... Koko juhlayleisö tanssi viimeiseen asti ja kaikilla oli mielettömän hauskaa :) Kuulemma menevimmät häät missä he ovat tänä kesänä olleet! :D

Link to comment
Share on other sites

Olemme todella tyytyväisiä! Ja haltioissamme. :grin: Bändi teki meille omanlaisen häämarssin, sovittivat meille häätanssin, tekivät yllätykseksi suomenkieliset, häihin sopivat sanat erääseen ulkomaiseen kappaleeseen ja soittivat vielä ylläri-kappaleena todella taidokkaasti yhden lempibändimme kappaleen.

Ja porukka bailasi!

Krunch!

Link to comment
Share on other sites

Olimme äärimmäisen tyytyväisiä bändiimme Jumperiin. Saivat juhlaväen (myös keski-iän ylittäneen) todella hyvin tanssilattialle ja hauskaa oli! Meillä ei soitettu lainkaan valsseja tms. vaan alusta lähtien nuorekkaan vauhdikasta musiikkia. Myös bändi kiitteli jälkikäteen, heilläkin oli hauskaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bändimme oli aivan LOISTAVA! Emme olleet kuulleeet sitä ennen häitä, jännitimme kyllä varsinkin häävalssia, joka ei ollut niitä perinteisiä. Biisistä ei ole olemassa edes nuotteja, joten uskalsimme vaan arvailla millaisen version bändi siitä vääntää. Valssi, kuten muutkin biisit olivat todella hyviä. Bändi sai lähes koko suvun rokkaamaan!

5 henkinen bändi + 4 henkinen mieskvartetti (molemmissa siis samoja jamppoja) maksoi 520e.

Link to comment
Share on other sites

Bändi oli vielä parempi, ku osasin odottaa. Moni tuli sanomaan, että oli paras hääbändi ikinä. Niin nuoret kuin vanhemmatkin ihmiset tykkäsivät kovasti. Kyseessä siis Sugar High.

Piti vielä tulla sanomaan, että opiskelevat tietääkseni kaikki ammattimuusikoiksi. Senkin puolesta saattoi jo etukäteen luottaa, että laatua on tiedossa. Olivatkin sitten ihan huippuja.

Muokattu: , käyttäjä: rockmydress
Link to comment
Share on other sites

Emme olleet tyytyväisiä eikä olleet vieraatkaan (sanoivat kaikki ettei hinta-laatusuhde ole kohdallaan). Syy tähän oli se, että bändin laulaja lauloi hyvin epävireisesti eikä soittokaan aina sujunut. :( Ainoa asia, mikä jäi todella harmittamaan hääpäivän jälkeen.

Mikä bändi oli kyseessä?

Me olemme vasta häiden järjestelyvaiheessa ja sydän syrjälläni lueskelen tätäkin ketjua, ettei vaan tule tehtyä vikavalintaa :huh:

Vaikuttaahan se aika paljon tunnelmaan jos meininki on jotain Rampe ja Naukkis-linjaa....

Link to comment
Share on other sites

Kyllä, aluksi tosin hieman epäilytti kun en ollut kuullut bändiä missään, mutta olivat aivan huippuja, voin lämpimästi suositella bändiä nimeltä Moonrosie! Vieraatkin kehuivat vielä jälkikäteen, samoin kun bänsi kehui häävieraita.. eli tyytyväisiä oltiin molemminpuolin. Ehdottomasti hintansa väärti!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juuh bändi oli mitä mainioin! Saimme häävalsiksemme juuri sen laulun jonka halusimme. (helloween: for ever and one). Bändi oli Arto Sirkiä ja humppahurmio, tosin ilman Artoa (sattuneista syistä), tuurajakin oli aivan loistava! Kaikki jorasivat ja tunnelma oli katossa!

Nykyään bändi on nimeltään Häätäjät. (ja edelleen todella loistava bändi!)

Muokattu: , käyttäjä: Adalmina
Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_vieras_*

Me emme olleet tyytyväisiä bändiimme ja bändivalinta jäi harmittamaan näin jälkikäteen. Bändinä häissämme oli Puhtaat paperit ja täyty todeta, että bändin miehet ovat parhaat päivänsä nähneet. Sovimme neljästä 45min mittaisesta setistä, mutta todellisuudessa ne olivat vajaan puolen tunnin mittaisia ja bändi olikin illan mittaan enemmän tauolla kuin olisivat soittaneet. Eikä ollu siitä kyse, ettei olisi ollut tanssijoita. Sen ajan minkä soittivat, musa oli ihan ok, mutta ei mitään ihmeellistä sekään.

Bongattiin bändi näiden sivujen perusteella, mutta ei näköjään soittaminen enää kiinnosta siinä määrin kuin 2000-luvun alussa. Yhteydenpito ennen häitäkin oli jotenkin hankalaa. Itse asiassa siinä vaiheessa jo minua alkoi vähän epäilyttää heidän mielenkiintonsa ja asia vaan varmistui illlan aikana.

En voi suositella kyseistä bändiä. Valitettavasti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän bändi oli aivan loistava!

Pieni ja tuntematon harrastelijabändi, mutta soitti juuri ne biisit mitä haluttin ja _taidolla_.

Jos joku Lounais-Suomesta haluaa erinomaisen bändin, suosittelen Tsuubiduuta.

Opettelivat vielä hyvin kappaleen jonka halusin sulholleni laulaa ja hetki oli karvat nostattavaa. Häävalssitoiveen opettelivat erinomaisesti (Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Viimeinkin).

En tiedä kuinka kallis on, sillä isä hoiti bändipuolen (kyseessä tuttuja, mutta ei tietääkseni muutamaa satasta enempää). Äijät aivan mahtavaa porukkaa ja sopivat varmasti nuorten sekä vanhempien ihmisten iloksi. Meillä ei ainakaan bändi mennyt hukkaan, sillä tanssilattia oli melkein liian täynnä ihmisiä. Mahtava näky, kun isoäidit ja lapsenlapset laittavat jalalla koreaksi keskenään.

Muistuttaisin vain ihmisille, että nämä tuntemattomat bändit voivat joskus olla parhaita valintoja (ja halvimpia). Itsekin olin ensin skeptinen, mutta kävin katsastamassa bändin eräällä keikallan pienen kunnan seuratalolla. Ajoissa kun varaa, saa soittolistalle omia toiveita jotta ehtivät harjoitella. :)

Kiitos bändin pojat :)

Link to comment
Share on other sites

En lukenut koko ketjua, mutta sen mitä näin, niin aika kalliita ovat teidän hääbändinne olleet!

Meillä oli Dj, joka soitti koko juhlien ajan (8 tuntia!!!), maksoi laitteineen ja levyineen 500€... Ja levyltä kun voi soittaa juuri sitä mitä väki haluaa... Suosittelen suuresti diitseitä bändin sijaan!!!

Link to comment
Share on other sites

Olimme muuten tyytyväisiä ammattimuusikkobändiimme, mutta hieman miinusta tuli siitä, että kun oltiin sovittu häävalssin alkavan klo 19.00, solisti oli jonkin verran myöhässä, ja lisäksi eivät soittaneet kovin montaa biisiä lyhyestä toivelistastamme, jonka olimme meilanneet jo todella hyvissä ajoin ennen häitä ja muistutelleetkin toivebiiseistä vielä häiden lähestyessä.

Link to comment
Share on other sites

Mää olen nähnyt meidän bändin livenä yli 5 kertaa ja aina on ollut KOVA!

Oikeasti paras Iron Maiden cover bändi, jonka olen koskaan nähnyt. Soittajat ovat muutenkin todella mahtavia tyyppejä.

Soittivat häissä 2 tuntia Maidenia. Settilista oli yllätys hääparille. Tuntevat toki meidät hyvin, että eivät laita settiin mitään kuluneita Trooppereita tai Run To The Hillseja.

Osalla bändistä oli takana lyhyet yöunet erinäisten syiden takia, mutta jessus mikä energia, kun aloittivat soittamaan.

Mun teki mieli itkee välillä ja välispiikit oli niin koskettavat ja myös hauskat.

Sanoivat mm. toinen kitaristi ja rumpali tuosta lauantaista myöhemmin meille, että eivät muista, koska heillä on ollut noin paljon hauskaa soittaessa keikkaa :-X

Joten enemmän kuin tyytyväinen olen meidän bändiin. Tammikuussa sitten taas keikalle. Käskivät tulla halamaan ku nähdään :)

edit: Bändin miksaaja oi myös herrasmies ja pyöritti koko illan meidän koottuja cd:tä. Koko julan ajan, aina kun bändi ei soittanut.

Muokattu: , käyttäjä: Dante
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Olllaan tosi tyytyväisiä bändiimme (Maija Muikku&co/Joensuu), keikan hinta oli 500e/3soittajaa. Bändi soitti 3settiä klo 20-23 välillä, lyhyin tauoin.

Soittoaikakin viivästyi, kun ruokailu ym venyi, mutta se oli bändille ok. Bonuksena muuten bändin kitaristi tuli juhlatelttaan vielä soittamaan flamencokitaraa hääkahvien taustalle :) Eka setti (valssit, tangot, jenkka ym) houkutteli jo jonkin verran tanssijoita, mutta viimeisin erityisesti repäisi tunnelman kattoon, kun soittivat mm "Kuuntelen Tomppaa, "You´re my heart, you´re my soul"jne--sillon oli tanssimassa kaikki vauvasta vaariin, mukaanlukien me itse eli hääpari, meidän vanhemmat (jotka ei koskaan muullon oo tanssinu) plus muut vieraat, tunnelma oli upea kun kaikki tanssivat pihalla suuressa ympyrässä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vastasiko orkesteri odotuksianne?

-Kyllä vastasi ja ylitti vielä odotukset... Neljä kertaa pyydettiin

bändi vielä takaisin, kun viimeinen setti oli ohi! Soittivat valsseista Nirvanaan!

Tykkäsikö yleisö ja tanssiko paljon?

-Tanssilattia oli koko ajan täynnä

Kuinka paljon maksoi,mikä on orkesterin nimi?

-Musta Helmi 920€, josta oli 220€ matkakustannuksia...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...