Pekka81

Olitteko tyytyväisiä bändiin

110 viestiä aiheessa

Niin,vastasiko orkesteri odotuksianne.Tykkäsikö yleisö ja tanssiko

paljon?Kuinka paljon maksoi,mikä on orkesterin nimi?

Jos orkesteri ei täysin vastannut odotuksianne,niin mikä meni pieleen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvin soitti, vaikkei oltu kuultukaan etukäteen. Yleisö tykkäsi ja tanssi pitkin iltaa. Osan biiseistä toivoimme, loput päättivät sovitun tyylin mukaan itse. Osallistuivat myös ennalta sopimattomaan ohjelmanumeroon, mikä oli mukavasti tehty. Lysti maksoi 450 e, 5 muusikkoa oli ja soittivat muistaakseni valssien ja tuon ohjelmanumeron lisäksi 3 settiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän bändi ylitti kaikki odotukset - puolitoista viikkoa ennen häitä meillä ei ollut bändiä ja aikomus oli soittaa musiikit koneelta. Mutta rakkaat ystäväni, joista yksi soittaa bändissä, keräsivät ilmeisesti kolehdin ja niin saimme elävää musiikkia. IHan perussettiä soittivat, mutta pelastivat kyllä juhlamme. Kaikki tanssivat mummoista vaariin, ja pinttyneet tanssinvastustajatkin (oma isäni ja appiukko) intoutuivat pyörittämään naisväkeä parketilla. Elävä musiikki oli kerta kaikkiaan juhlamme paras asia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä olimme! Sai aivan ihanan tunnelman häihimme ja varsinkin häävalssi (elokuun häävalssi) oli aivan ihana. Se soitettiin meille myös viimeisenä biisinä. Myös sulhanen ja kaaso esittivät kumpikin kappaleet bändin kanssa yllärinä. 700e maksoi  3x45 min

Ja bändi oli siis Harkko Beat Tampereelta  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nooh, jos jälkikäteen voisin valita otanko bändin vai en niin EN ottaisi.Bändi kyllä soitti ihan ammattitaidolla ja pyysikin ennen häitä lähettämään kappaletoiveita.Siispä lähetin niin eivät soittaneet kuin meidän hääkappaleen ja yhden lisäksi ja loput olivatkin heidän valitsimiaan valssia, tangoa, humppaa yms. No siinä kävi sitten niin että ei meidän häissä oikein kukaan tanssinut.Taisi enimmistä vieraista olla n.30-40v. Soittivat n.3h + tauot

Bändi joutuikin soittamaan melkein tyhjälle tanssilattialle ja kyllä minua "nolotti".No se siitä...

bändi maksoi 350e

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin tyytyväisiä bändiin, soitti hyvää musaa. Ainoa pettymys oli se että he päättivät iltapalan aikaan soittaa tyhjälle salille, sen sijaan että olisivat itsekin tulleet iltapalalle. Sitten kun porukka palasi takaisin tanssilattialle, bändi lähti iltapalalle..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä olimme. Oltiin vaan aikatalusta illan mittaan sen verran jäljessä että bändi ehti soittaa kolmen setin sijaan vain kaksi. Mutta jälkeen päin ajateltuna ihan hyvä, kun ei porukka oikein innostunut tanssimaan, juhlakaluja ja kourallista ystäviä lukuunottamatta. Meillä soitti 4 Elements, tykkäsin kovasti biisivalinnoista

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin todella tyytyväisiä hääbändiimme. Itse valitsimme 2 biisiä: häävalssina Stellan häävalssi ja sitten toisen setin lopuksi Finlandersin Oikeesti, jonka jälkeen hääpari oli alustavasti lähdössä pois. Meininki oli kuitenkin niin mahtava, että ei raaskittu lähteä, vaan oltiin tanssailemassa koko loppuilta. Bändi soitti ensimmäisen setin lähinnä valssia ja tangoa, ja sen jälkeen ilta jatkui nuorekkaammalla musiikilla. Tanssilattia oli käytössä kokoajan ja porukka viihtyi. Koko porukka muuten oli tanssimassa letkajenkkaa ja hauskaa oli.

Voi sanoa että bändin suhteen kaikki meni loistavasti, kun mieheni 85-vuotias isoäitikin tanssi kuin nuori varsa lähes joka biisin, vaikka oli ollut 2 kk ennen lonkkaleikkauksessa. Kehuja olemme saaneet bändivalinnasta näin jälkikäteen. Soittivat 3 settiä ja hinta 550€.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä bändi vastasi hyvin odotuksia, vaikka ei oltukaan livenä kuultu aikasemmin. Soitti juuri meidänlaista musiikkia ja meidän aikataululla. Paremmin ei olisi voinut käydä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä bändi oli juuri niin hyvä kun siskoni häistä muistelinkin. Soittivat 3x45min.

Häävalssi oli ainoa minkä toivoimme, muutoin saivat soittaa mitä halusivat. Rokkia ja kunnon vauhdikasta musiikkia soi koko illan. Jopa hiljaiset sukulaiset innostuivat rokkailemaan lattialle, meno oli huippua! Bändinä meillä oli Buena Sera!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli sellainen aloitteleva, mutta aivan mielettömän loistava bändi jolla ei ole mitään virallista nimeä. En olis voinut olla tyytyväisempi ja ottivat keikkapalkkiota vain 400 € (solisti entuudestaan tuttu meille). Soittivat musiikkia laidasta laitaan, ottivat huomioon toiveet ja solistilla mielettömän hyvä ääni. Rumpali opiskelee vissiinkin Sibelius akatemiassa ja veti välillä yksin uruilla taustamusiikkia aivan ku ois levyltä soitettu. Kun soittivat Tarharyhmän Rakkauslaulun itkin kun pieni sika, siihen asti sain pidettyä kyyneleet kanavissaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli ihan sika hyvä bändi...

Oltiin palkattu ne soittamaan 3x45min mutta ne soitti 20.00- 1.30 vai oliko se jopa 2.00 (tosin taisi olla joku 45min tauko yhdessä vaiheessa iltaa).

Kuollaksenikaan en muista bändin nimeä, mutta hinta oli siinä 700 pintaan, vähän yli taisi mennä...

Ne soitti just sen biisin minkä halusin ekaksi tanssiksi vaikka vielä 2 päivää ennen heillä ei ollut sanoja tai nuotteja... Eivätkä taineet edes saada paperilla nuotteja, lähetin sanat ja biisin heille (kyseessä oli siis Fool's Garden - Nothing joten ei mikään hyvin tunnettu)... Mutta soittivat sen täydellisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bändi maksoi 700e ja soitti neljä settiä. Kaksi ekaa settiä oli perinteisempää musaa ja kaksi vikaa rockia ja poppia. Opettelivat myös meitä varten Finlandersin "En"-biisin. Olimme todella todella tyytyväisiä valintaamme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan loistava bändi. Emme olleet koskaan kuulleet bändiä ennen häitä, mutta kehuja kyllä.

He pitivät kaiken kiireen keskellä yhteyttä meihin selvitellen toiveitamme ja soittivat häissä todella upeasti  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli aivan loistava bändi: 5th season, soittavat aivan törkeen hyvin ja oli häissä todella hyvä tunnelma ja porukka viihtys tanssilattialla, yhen setin soittivat tanssimusiikkia ja pari vähän rockimpaa settiä sen jälkeen! ei ehkä ihan halvimmasta päästä (800 €) mut joka euron arvosta oli kyllä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä oli bändinä Bäckset Lohjalta ja oli kyllä todella hyvä! 500 euroa oli hinta ja oli sovittu että soittaa niin paljon kun ehtii. Minäkin innostuin laulamaan yhden kappaleen bändin kanssa! Suosittelen kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bändi ylitti odotukset!! Maksoi 500 euroa, soitti 5 settiä ja juuri sellaista musiikkia mistä pidämme!! Nimeltään The Sixtysix.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todella todella tyytyväisiä olimme bändiin! Jaana Hiltunen ja sheriffi iski kyllä meidän makuun ja samoin vieraidenkin. Soittivat alkuun perinteisempää tanssimusaa ja sitten menevää biletysmusaa ja meillä vieraat ja tottakai me itsekin tanssimme lähes koko illan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä, erittäin tyytyväisiä. Bändi valittiin kuulematta yhtään kappaletta heiltä ja oltiin itse ja oli kyllä kaikki vieraatkin tyytyväisiä. Bestmanitkin kiittelivät kovasti, kun bändi oli aikataulun suhteen niin joustava. Hinta-laatu-suhde varsin kohdillaan :). Ja ai että lapset tykkäsivät, kun saivat bändin kortteja nimmareilla! Yhden tytön kortti jäi juhlapaikalle ja tiedämme, että nuo olivat heille tärkeitä, joten lähetämme tuon kortin kiitoskortin mukana :).

Pyydettiin kutumusiikkia, että voisimme sitten sen jälkeen lähteä pois. Saimme kutumusiikkia ja kappalevalintakin oli todella nappiin valittu :). Ei tarvinnut kyllä yksin tanssia ;). Ja sitten kävi vielä niin, että eihän me maltettu lähteä pois, vaikka sen piti olla meidän viimeinen kappale :D

Niin ja bändinä oli www.christajavesku.com

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä oli aivan loistava bändi: 5th season, soittavat aivan törkeen hyvin ja oli häissä todella hyvä tunnelma ja porukka viihtys tanssilattialla, yhen setin soittivat tanssimusiikkia ja pari vähän rockimpaa settiä sen jälkeen! ;D ei ehkä ihan halvimmasta päästä (800 €) mut joka euron arvosta oli kyllä!

Meillä oli myös 5th Season, ja aivan loistava oli kyllä tosissaan, suosittelen!! Karismaattiset pojat saivat myös kummit ja isovanhemmat tanssimaan Apulannan tahdissa, ei voi valittaa... :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin tosi, tosi tyytyväisiä hääbändiimme, joka oli nimeltään Boost. Ylittivät kaikki odotuksemme ja saivat nuoret ja vanhat häävieraat tanssimaan ja viihtymään. Myös yksi bändin jäsenistä lähti ex tempore mukaan tanssilattialle, mikä lisäsi mahtavaa tanssifiilistä. Kiitokset vielä kerran Boostille jos tänne koskaan eksyvät! =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli ihan tajuttoman hyvä bändi häissämme!!! Soittivat pidempään, kuin aluksi oli tarkoitus :D Mukavia ihmisiä olivat ja soittivat, sekä lauloivat todella hyvin. Juhlakansa tanssi ja pidot ja meno paranivat tunti tunnilta. Aika hulvaton meno oli lopussa. Musiikki mitä bändi soitti oli monipuolista, muutakin kuin pelkkää valssia, tangoa ja humppaa... Näin olimme toivoneetkin. SOittivat älyttömän hyviä biisejä!!! Bändinä meillä oli Jaana & Sabeline. Voin suositella, ihmiset (juhlavieraat) ovat jälkeenpäinkin käyneet hehkuttamassa bändiä meille.... Bändi veloitti meiltä koko illasta 800e. Joka on mielestäni viiden henkilön bändistä aika vähän, varsinkin kun soittivat koko illan... Tietenkin pitivät tauot, ei me mitään orjapiiskureita olla ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä soitti Iso J eli Juhani Fredriksson ja oli aivan mahtava (tosin tiesin sen jo etukäteen) ja meille sopiva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kans loistava bändi :) No me tiedettiin se jo etukäteen ;) Kaverit soittamassa ja ainoastaan yks halus vähän matkakorvauksia, ku se tuli vartavasten kesken lomaa mökiltä laulamaan häihin :) Eli hinta oli 80€ ;) Ei ne ihan Suomen parhaimpia soittajia oo, mutta parhaimmistoa kuitenki! Ja laulajat on vaan niin ihania :-X Nimeä tällä bändillä ei oo, koska ne soittaa aina vähän eri kokoonpanoilla. Mut jos joku on kuullu Higher Ground Choir:a, nii muutamat soittaa ja laulajat on kaikki siitä. Paras oli ku ne veti meidän "häämarssin".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli ihan mahtava bändi. Soitti perinteistä musiikkia niin että papatkin tykkää, mutta löytyi myös settiä mistä nuoret innostui. Lisäksi ottivat morsiamen häävalssitoiveen ja yhden laulutoiveen tosissaan ja harjoittelivat kappaleet tuomistani nuoteista. Kyseessä oli Varsinais-Suomesta kotoisin oleva Tsuubiduu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään