Olitteko tyytyväisiä bändiin


Pekka81

Recommended Posts

Oltiin erittäin tyytyväisiä bändiin! Soittivat pari settiä jazzia ja yhden setin tanssittavampaa musiikkia ja joitakin toivekappaleitamme juuri niinkuin toivoimme. 700€ maksoi ja oli kyllä sen arvoista vaikka etukäteen vähän epäilytti kun ei oltu livenä kuultu. Soitimme ennen bändin saapumista ja tauoilla taustamusiikkia levyiltä mutta huomattavasti parempi tunnelma syntyi kun oli sitä elävää musiikkiakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä oli koko päivän sukulaisen bändi ja niin ihana oli, oi että <3 Kirkossa meillä oli virren tilalla kans sukulaisen lauluesitys ja kaikki oli kyllä niin kyyneleet silmissä... Bändi haluttiin ehdottomasti koska rakastetaan elävää musiikkia ja suuri onni että suvussa on musikaalista porukkaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mua harmitti ennen häitä, että bändin kanssa tuli kinaa sähköpostitse, kun he alkoivat arvostella heille kuulumattomia asioita, mikä ei liittynyt bändiin ollenkaan. Teki melkein mieli sanoa, että keikkanne on peruttu, mutta siitä olisi koitunut enemmän harmia meille. No, bändi tuli ja soitti ihan hyvin. Selkeästi heillä oli kumminkin joku herne nenässä kun eivät juhlapaikalla tulleet huomioimaan hääparia millään tavalla tauollaan, vaikka seisoivat vieressämme. Lopuksi kumminkin kävimme mieheni kanssa kättelemässä kaikki ja kiittämässä keikasta, koska päivämme oli muuten loistava, emmekä halunneet tyhmän kinan pilata fiilistämme. Kumminkin asiasta jäi hieman huono maku suuhun...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meidän bändinä oli Viihdytin ja olimme oikein tyytyväisiä! Vieraatkin kehuivat vuolaasti ja tanssilattialla oli kokoajan ruuhkaa. :)

Bändi opetteli meidän toivebiisit (3 kpl) sekä kappaleen, jonka laulaja ja kitaristi tulivat soittamaan vihkimiseen.

Hääjuhlassa soittivat 3x45min setit. Yhtyeellä on myös oma miksaaja, joten äänenvoimakkuus pysyi aisoissa.

Yhteydenpito oli helppoa sekä asiallista.

Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä ei ollut bändiä vaan DJ. Mutta kommentoin silti...emme olleet tyytyväisiä DJ:hin vaikka hän olikin ohjelmatoimiston kautta :( Hävisi lavalta monesti omille teilleen ja tosi pienellä soitti musiikkia...Onneksi velini kävi juttelemassa monta kertaa hänelle ja selitti että musiikkia voisi soittaa isommallakin kun vanhempi vierasväki oli jo poistunut 21.00...eikä koko aikana juontanut mitään, olisi voinut edes yrittää saada ihmiset tanssimaan tms...Mutta ei... :girl_impossible: En suosittele kyseistä DJ:tä!

Muokattu: , käyttäjä: Prinsessahäät2013
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän bändinä oli SalmiFive ja suosittelen heitä lämpimästi! :tender: Saimme heiltä käyttöön PA-laitteet koko juhlan ajaksi, he opettelivat toivomamme kappaleet (eivät asettaneet mitään määrää, toivoimme 3 kappaletta), yhteydenpito (bändin sähköpostia lukee basisti Heikki) toimi moitteettomasti ja nopeasti ja heidän hintansa oli muita saamiamme tarjouksia edullisempi. Soittaminen oli tosi ammattilaismaista ja vieraat kehuivat vuolaasti sekä juhlissa että juhlien jälkeen heidän soittamistaan ja lavakarismaansa.

Muokattu: , käyttäjä: Kevis
Link to comment
Share on other sites

Voin todella suositella meidan bandiamme, turkulaista Heavenly Groovia! Viisihenkinen bandi, kaksi solistia (mies ja nainen). Tosi modernia ja tanssittavaa musaa, ja etenkin naislaulaja on aivan super! Pieni nainen, iso aani. Tosin soittivat vain 2 x 50 minuuttia, mutta meidan juhla-aikaamme tuo oli kylla juuri passeli. Kai he pidemmankin keikan heittavat, jos pyytaa ja tottakai varmasti maksaa hieman enemman sitten. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen tyytyväinen. Erittäin tyytyväinen. Bändi soitti 3x45min settiä ja veloitti 1200e. Oli jokaisen euron arvoinen kyllä. Ihana häävalssi ja tosi menevää musaa kaks viimeistä settiä. Eka oli humppasettiä, jota itse en niin osaa tanssia, joten hengasin pihalla sukulaisten joratessa.

 

Kaikki ovat kyllä vain kehuneet. Bändinä oli Groovinmovin. Solistina ihana ja upeaääninen Taru Ratilainen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä oli häissämme bändinä Jumper ja oltiin todella, todella tyytyväisiä! :girl_in_love: Odotuksetkin olivat kyllä kovat, koska olin kuullut bändin naissolistia Christa Renwallia jo aiemmin (en kylläkään livenä) ja bändiä oli kehuttu kovasti, mutta lunastivat kyllä siis kaikki odotukset! Eli voin todellakin suositella! Christalla on upea ääni ja soittivat musiikkia laidasta laitaan, ensimmäinen setti oli meillä enemmän perinteistä tanssimusaa ja sitten kaksi seuraavaa settiä enemmän bilemusaa. Soittivat siis 3 x 45 min. Meno tanssilattialla oli koko ajan hyvä, tämä bändi tosiaan osaa ottaa yleisönsä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli häissä coverbändi Pätsi ja bändi oli kyllä aivan loistava! Yhteydenpito, toivebiisit ja yhteistyötoiveet sujuivat kaikki saumattomasti, vieraat kehuivat bändiä ja heillä itselläänkin näytti olevan kivaa soittaessaan :) Me saatiin siis muutama ylimääräinen toive normaalimäärän lisäksi, ja sitten vieläpä onnistui kaasoni ja toisen ystäväni taustabändinä toimiminen. Ihan mahtavaa! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän häät oli Kajaanissa. Bändinä oli Musta Helmi, ihan loistava! Mielestäni kohtuu hintaan 4x45min muistaakseni noin. 750e. Ihan loitava meininkin, soittivat tosi hyvin ja esittivät toivebiisejä mitä yleisö pyysi illan mittaan. Soiton aloitus viivästyi kahvittelun ja ryhmäkuvauksen takia ja bändi oli joustava ja lupasivat soittaa loppuillan putkeen yhdellä tauolla, koska luvattuun neljään settiin ei ollut enää aikaa, sillä juhlapaikalla tuli "sulkemisaika".Voin suositella lämmöllä! Sulhoni sukulais-tädit yllättivät iloisesti ja porukka tanssi koko illan, alkuun muutamia valsseja ja sitten menevämpää  :)

Muokattu: , käyttäjä: Jerry
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä oli häissä kaveri DJnä ja oltiin oikein tyytyväisiä.Soitti alkuun aika pitkään sitä lavatanssisettiä ja sitten kunnon tamppausmusaa aamuun asti.Vieraat saivat käydä toivomassa mieleistä musiikkia ja hyvin siellä tanssilattialla väkeä riitti.Tosin,jotkut vieraista eivät rohjenneet toiveitaan esittää ja sitten jälkikäteen valittivat kun ei nyt sitä ja sitä biisiä soittanut DJ...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Olimme tyytyväisiä, mutta sukulaissuhteesta johtuen lienen myös puolueellinen, mutta vieraatkin kehuivat meidän bändiä kilpaa :).

 

Vieraat tanssivat ja muutenkin oli hieno meinki. Pojat soittavat tanssimusiikista bilemusiikkiin. Mas Concort on kyseessä. Vaikuttaa P-pohjanmaalla, mutta lähtevät käsittääkseni hieman kauemmaksikin :).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli bändinä seinäjokinen Coverfield ja voi tajuton, mitkä bileet meillä oli! :D aivan huippua, bändi nostatti tunnelman kattoon ja vieraat tanssivat hullun lailla! Moni vieraista sanoikin, etteivät ole koskaan olleet häissä joissa olisi ollut näin kova bändi soittamassa ja sekös tuntui todella mukavalta meistä, kun yksi satsauksen kohde häissä oli nimenomaan tasokas bändi :) olivat todellisia ammattilaisia.

Link to comment
Share on other sites

Enemmän kuin tyytyväisiä! Oltiin kuultu bändiämme, Duo Coverdosea, jo aiemmin kavereiden häissä ja tiedettiin kyllä poikien taidot. Soittivat meidän ulkovihkimisen musat ja illalla ihan mahtavat bileet! :-X

 

Suosittelen lämpimästi, mahtavia muusikoita ja mutkattomia tyyppejä, todella hyvin toimi yhteydenpito jo ennen häitä ja järkkäsivät ulkovihkimiseenkin kaiken tarvittavan äänentoiston papin langattomasta mikistä lähtien. Meidän sekalaista sekalaisemmatkin biisitoiveet (Nightwishin While your lips are still red ja Beatlesien All you need is love vihkimisen yhteydessä ja valsseista Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille, Myrskyluodon Maija ja SEHV:n Neiti Kevät) toimivat aivan täydellisesti!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...