tuliko rakkulat varpaisiin ?


Rouva Suhonen

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Cesilia82

Laitoin rakkoja ehkäisevää voidetta molempiin jalkoihin ja paljon!  ;D

En ollut kävellyt hääkengilläni ollenkaan ennen häpäivää, joten vähän jännitti...

Mutta ei tullut rakkoja!

Minulla oli avokkaat ja joskus yöllä pari varvasta tuntui ihmeelliseltä ja ajattelin et rakot tuli.

Mutta kun pääsin hotellille ottaan kengät pois niin ei ollut tosiaan rakkoja

vaan mun molemmista jaloista pari varvasta oli turvonnut ja puutunut!  

Ja tätä puutuneisuutta on edelleen!!  :o Neljä päivää häistä...  :(

Tietääkö kukaan mistä johtuu ja mitä kannattais tedä??

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee yleensä todella helposti rakkuloita. Nyt olin kuitekin varautunut senverran hyvin, ettei niitä tullut! Kengät olivat hyvät, Compeedin rakonesto puikko, rakkolaastarit, ja liikavarvas laastarit olivat tehokkaassa käytössä ennen kenkien jalkaan laittoa. Ja ne todella auttoivat! Jalat olivat kyllä kipeät kun en ole korkkareilla tottunut juuri kävelemään, mutta rakkoja ei siis tullut yhtään!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jep! Tuli molempiin pikkuvarpaisiin NIIN isot rakot, että sulhanen sai kantaa minut lähestulkoon reppuselässä hääyön viettoon... Jorasin muutenkin kenkäni siihen kuntoon, että ovat nyt sitten roskistavaraa vaikka tarkoitus oli värjätä kengät myöhempää käyttöä varten... Oikein säikähdin aamulla, kun huomasin missä kunnossa ne olivat! Mutta superihanaa oli!!! Välillä mentiin lapsivieraitten kanssa pupujussin mäenlaskua ja sitten taas välillä lisää valssia ja sitten loppuillasta rokattin helmat hampaissa!!!

Mieletön päivä oli!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei tullut rakkoja minullekaan, vaikka kovasti varoitteli ihmiste, että kannattaa ostaa kunnon kengät. Pähkäilin todella pitkään, että ostanko ihan morsiuspukuliikkeestä hääkengät vaiko ihan normaalista kenkäkaupasta avokkaat. Päädyin jälkimmäiseen ja sain ihan mahtavat kengät ja maksoinkin vain 40 euroa. Tulee nuo kengät jatkossakin käyttöön. Minulla oli siis avokkaat, joissa oli kärjet auki. Kiireessä unohdin laittaa sukkahousujen alle rakkoja ehkäiseviä laastareita, mutta ei haitannut vaikka varpaisiin loppuillasta hieman sattui.

Minä muuten nakkasin kenkäni pois jalasta heti häävalssin jälkeen ja tanssahtelin sujuvasti ilman kenkiä loppuillan

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee AINA kaikista uusista kengistä rakot, jopa lenkkareista.

Mutta hääkengistäpä ei! Olivat supermukavat. Ostin niihin päkiätyynyt (sellaiset silikoniset), sekin auttoi varmasti vähän. Ja kyllä ne hääkengät taitaa olla maineensa veroiset. Omani löysin alle 50 eurolla, joten hintakaan ei ollut paha.

Kävelin kengillä kotona etukäteen muutaman kerran.

Kuva066pieni.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ei tullut, koska olin käyttänyt kenkiä varmaan kymmeniä kertoja. Ostin ne hääpukuliikkeestä n. 5 vuotta sitten kun tarvitsin kengät iltapukujuhliin. Värjäytin ne vaalean hopean sävyisiksi, ja sitten kun ne likaantuivat niin tummemman hopean värisiksi. Kengät ovat alusta asti olleet tajuttoman mukavat, en oikein ymmärrä miten se on mahdollista kun ne eivät ole nahkaa vaan satiinia, joka ei periaatteessa veny.

Link to comment
Share on other sites

Ei tullut rakkoja, mutta muuten jalat tulivat hemmetin kipeäksi ns. vaivaisenluun kohdalta (siis isovarpaan tyven vierestä) ja siitä kesti pari päivää parantua. Ei edes ollut mitkään kovin korkeat korot, vaan 6-7 cm. Kengät olivat muuten mukavat, enkä kauheasti vaivautunut ajamaan niitä sisään, mitä nyt muutaman kerran kotona pidin niitä jalassa.

Link to comment
Share on other sites

Yllättävää kyllä, ei tullut rakkoja  :) Mulla oli tosi hyvät kengät, eikä oltu pidetty yhtään jaloissa ennen häitä. Paitsi sovitettaessa tietenki. Ne oli tosi pehmeät eikä painanu mihinkään. Harmi, että olivat vaan "kertakäyttökengät", kun värjäytyivät todella oudosti kellertävän laikukkaiksi  :( voisihan nuo vissiin värjätä toisen väriseksi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...