tuliko rakkulat varpaisiin ?


Rouva Suhonen

Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...

(Sori OT) ^ Pääsikö se hankaamaan niin paljon, vai voiko tuo olla myös allergiaa? Sitäkin kyselisin, että minkä merkkinen se oli, eli mitä korsettia kannattaa siis varoa? Voit vastata yksärilläkin, tai tonne alusvaatepuolelle, rupesi vain kiinnostamaan. :) Toki pakko ei oo vastata tähänkään.

Link to comment
Share on other sites

ostaa compeedin rakonestopuikon ja läästii sitä runsaasti, ja käyttää kenkiä etukätee. ei tule rakkoja.

käytin omia hieman epämukavia kenkiäni töissä kun ne ei siellä likaannu. pahus vaan etten tajunnut että tapanani oli pitää jalkoja näyttöpöydän alla suorana ja korot meni aivan paskaksi.. siis ne on sellaista muovinomaista materiaalia. vedin sitten tussilla mustaksi ne valkoisiksi paljastuneet alueet, koska ei mitenkään ois voinut ehtiä löytää toisia kenkiä. ne oli silloin helsingin ainoat niin matalahkot tummanvioletit korkokengät.

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli kahdet hääkengät varattuna (halpikset ja kalliimmat), mutta pidin niitä yksiä ja samoja kuitenkin koko ajan (kalliimmat hääliikkeestä hankitut siis), ne oli paremmat jalassa, ei hiertäneet ja jalat oli ihan ok päivän jälkeen, ehkä hiukan turvoksissa vaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mulla tuli oikean jalan iso- ja pikkuvarpaaseen pienet rakot ja vasemman jalan isovarpaaseen rakko. Vasemman jalan pikkuvarvas kärsi aika pahasti, ilmeisesti verenkierto oli niukkaa loppuillasta koska yöllä varvas oli tunnoton ja vieläkin se on turvoksissa. Hyvin kyllä jaksoin tanssia loppuun asti ja kengät oli jalassa 10 tuntia, kengät oli nahkasandaalit noin 4 cm koroilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...

Ei tullut! 17 tuntia 9 cm koroilla oli kyllä mielestäni huima saavutus. Loppuajaksi otin kengät pois, vähän oli turvoksissa, mutta ei rakon rakkoa yms. muutakaan hiertymää. Suihkutin aamulla jalkoihini Bama silky feet sprayta, jota voin suositella kaikille, jotka eivät käytä sukkahousuja! Olin siis varautunut 2 varakengillä, rakkolaastareilla yms. mutta mitään ei tarvittu, en osaa selittää asiaa muulla kuin tuolla suihkeella, koska yleensä en pysty ikinä käyttämään korkkareita kuin sen muutaman tunnin, kun alkaa jo jomottaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulla oli Rainbow Clubin Else Proseccot (6.25cm korko), ja vaikka en juurikaan niita sisaanajanut, ei rakkoja syntynyt. Minun vasenjalkani on hieman oikeaa isompi, ja varpaat oli hieman puuduksissa, mutta hyvin jaksoin samoilla kengilla koko paivan, ja tanssiakin pari tuntia lahes putkeen loppuillasta.  :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ei tullut rakkoja ja hyvin jaksoin 12h samoissa kengissä vaikka jalat hieman turvoksissa olikin, kun vaihdoin korkkarit ballerinoihin. Olin sisäänajanut kenkiä yksissä juhlissa ennen häitä ja laitoin rakonestopuikkoa jalkoihin hääpäivänä. Kengät olivat kyllä yllättävän mukavat vaikka korkoa löytyikin liki 9cm. Kannatti satsata Minna Parikoihin :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...