Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuvun pesetys Pääkaupunkiseudulla


tanjuliini

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Oma puku haettu ja en voi kun kehua Washingmania ja sitä kuinka puhdas puvun laahus on (tietysti koko pukukin on puhdas, mutta muualta ei nyt niin likainen ollutkaan kuin laahuksesta).

Minulle kyllä sanottiin että hyvin puvulla oli tanssittu ja niihän sillä olikin nimittäin laahus oli todella likainen/tumma. :girl_haha: Hinta ei tosiaankaan ole paha pesetykselle.

Nyt tiedän kyllä minne vien miehen puvut ja omat juhla-asut tästä lähin pesetettäväksi, kun tarve niin vaatii. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Liityn myös Washingmannin suositteluun. Olisin vienyt SOL:iin mutta onneksi luin täällä kommentteja.

Laahus oli erittäin musta ja ei ole enää, puku oli kuin uusi tai mielestäni näytti kirkaammaltakin peusn jälkeen kokonaan. Jos tarvetta vielä pesuille tulee niin vien kyllä tuonne. Palvelu oli hyvää ja jälkikin erinomaista, olin varma että helma ei lähde puhtaaksi millään.

Lasku ei ole vielä tullut, mutta muistaakseni puhuttiin 40-50 väliltä, kaksiosainen hääpuku ja vannehame.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Liityn Washingmanin kehujien kuoroon. Miehen frakki (frakki, 2 frakkipaitaa ja liivi) pestiin äskettäin. Todella hyvää työtä, liivi joka oli ryppyinen edellisten pesujen ja tärkkäysten jäljiltä ja jota SOL ei saanut sileäksi on nyt ihan särmä. Lisäksi miehen housujen taskuun oli vahingossa jäänyt kankainen nenäliina, jonka olivat myös pesseet ja silittäneet ja laittaneet paitojen kanssa omaan pieneen pussiin. :girl_haha: Lasku oli noin 38€ koko setille kun SOLissa maksoi pelkät paidat ja liivi n. 45€. Itse en käynyt tuolla, mutta mies sanoi että palvelemassa ollut vanhempi nainen oli todella mukava. Mies sai itse asiassa myös tämän vuoden hinnaston mukaan, hääpuvun perushinta on näköjään 32,62€. Eli todellakin viedään vastakin tuonne kaikki pesetystä tarvitsevat kamat ja myös hääpuku häiden jälkeen.

Aukioloaika on siis nykyään arkisin 7-21 ja lasku tulee aina kotiin kun käteiskassaa ei heillä ole.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Minulle suositeltiin Stilissimasta puvun pesetystä Lapin pesussa (Pesu-Saalasti) Kampissa. Laahus oli melkoisen harmaa pesuun mennessä ja muutama kengänkuvakin siitä löytyi. Puvun sai pestä vesipesussa ja siitä tuli hohtavan valkoinen. Hintaa kertyi 65 euroa ja aikaa meni pari viikkoa. Voin suositella.

Link to comment
Share on other sites

Pesetin juuri kokopitkän iltapuvun täällä suositellussa Washingmanissa. Puvun päälle oli kaveri onnistunut loiskauttamaan aimo määrän lonkeroa ;) . Sain tänään takas ja on muuten puhdas!! Oli myös ystävällistä palvelua.

Uskomattominta tässä hommassa oli, että pesetys maksoi oikeasti vain 29.05€!!! :blink:

Niin ja jätin puvun keskiviikkona pesuun ja oli tänään pestynä. Eli hurjat kaksi päivää :)

Muokattu: , käyttäjä: Phantogrator
Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Paivi_*

Kehoitan kiertämään kaukaa Pyykkipoika nimisen pesulan, joka sijaitsee Helsingissä Pohjoisesplanadilla. Pilasivat minun hääpukuni ja eivät suostuneet olenkaan keskustelemaan korvauksista. Kaiken lisäksi jouduin maksamaan epäonnistuneesta pesusta 160 €!! Lasku tuli vuoden myöhässä ja olinkin jo luullut, että eivät kehtaa laskuttaa puvun pilaamisesta, mutta olivat vaan unohtaneet lähettää laskun..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Haluan myös suositella Lapin Pesua Kampissa :)

Pukuni helma oli tosiaankin ottanut osumaa voimakkaasti ja oli ihan kamala mutta niinpä se vaan saatiin puhtaaksi. Puvussani oli myös kirjailuja jne. mutta hienosti oli pesty. Ja maksoi vain n. 50 e eli pesutuloksen tasoon nähden ei mielestäni laisinkaan liikaa.

Niin ja liikkeessä, josta oman pukuni ostin, suositeltiin tätä pesulaa ja sanoivat, että pesettävät vuokrapukunsa nimenomaan siellä. Kuten ilmeisesti monet Helsingin hääpukuliikkeistä tekevät.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Täällä myös kehumassa Washingmania!

Vein puvun pesulaan tiistaina ja aluksi oli tarkoitus tehdä kemiallinen pesu. Puku oli musta helmasta tanssimisen jäljiltä ja koska olin vielä illalla ottanut pois vanteen mukavuuden haluissani. Pesulasta soitettiin myöhemmin tiistaina ja tarkistettiin sopiiko minulle pesu ihan vain vesipesulla, sillä kirjailut sulaisivat kuulema kemiallisessa. Ja puku on 100% polyesteriä, joten siihen sopiva.

Kysyivät vielä milloin haluaisin puvun olevan valmiina.

Perjantaina puku noudettiin heti aamulla ja kotona tarkistin jokainen sentin helmasta. Puku oli kuin uusi! Niin valkoinen kuin norsunluunvärinen puku voikaan olla ja muutenkin kaikki helmet tallella yms.

Suosittelen todellakin sen pesulan käyttöä!

Lasku tulee perässä, mutta hinnaksi ilmoitettiin alussa 32,60euroa.

Nyt vain puku myyntiin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kävin tänään viemässä pukuni Washingmaniin ja voin noutaa sen viikon päästä. Viennin yhteydessä näytin likaisen helman. Sanoivat pesevänsä puvun vesipesulla, koska puvussani on hiukan strasseja ja helmiä ja ne voi (kuulemma) sulaa kemiallisessa pesussa. Hinnaksi sanottiin juurikin tuo JenniM:n mainitsema 32,60e. Ihan ok hinta. Saapahan puvun sitten säilöön laittaa. :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...