tanjuliini

Hääpuvun pesetys Pääkaupunkiseudulla

118 viestiä aiheessa

Puku on nyt tullut Washingmanilta. Itse en pukua ole vielä nähnyt, mutta tietooni tuli että puku on ehjä ja pitäisi olla vielä tahraton. Eli siis huoleni tästä puvun pilaantumisesta on ohi. Suositukseni annan siis ehdottomasti ko. firmalle. Hintakin oli edullinen 48€.

Kiitos kaikille jotka olette palautetta pesuloista antaneet, sillä se auttoi ainakin minua saamaan puvun puhtaaksi ja ehjänä. Toivotaan että seuraavillekin olisi näistä tiedoista apua.

Hyvää kesää kaikille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piti tulla kehumaan Washingmania! Pesetin hääpukuani, joka on kokonaan pitsiä ja jossa on kirjailuja. Helmat olivat ihan mustat ja laahuksessa oli punaviinitahra. Sain pukuni takaisin kahdessa päivässä ihan uuden näköisenä ja peseytys maksoi vain 37 euroa! Ja kaupan päälle tuli ystävällistä palvelua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Munkin on pakko kiittää Washingmania, aivan loistavaa palvelua ja puku hohtaa valkoisena kuin uusi. Tarkkaa hintaa en muista, mutta alta viiden kympin kuitenkin. Suosittelen lämpimästi! :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellänikin on huonoja kokemuksia siitä "isosta keltaisesta" ketjusta, joten siihen en todellakaan luota hääpukuni pesetyksessä. Pienet pesulat ovat jatkuvasti olleet parempia palvelultaan, joten sillä linjalla jatketaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin bongasin tuon Washingmanin täältä palstalta ja sinne vein omani pukunikin pesetettäväksi häiden jälkeen maaliskuussa. Laahuksellisen puvun vesipesu oli tasan 50 e ja siitä tuli täydellisen puhdas, vaikka helma ja laahus olivat ihan mustat kovan joraamisen jäljiltä :D Suosittelen!

Minun satiinipukuni pesuohjeissa luki, että pitäisi olla kemiallinen pesu, mutta vesipesulla mentiin koska kemiallisessa olisi helmikirjailut kuulemma sulaneet. Yksi vaihtoehto olisi ollut poistaa helmet, mutta ei mitään järkeä minusta semmosessa. Puku ei kuitenkaan vesipesusta ottanut yhtään siipeensä, joten ihan turhaa olisi kemiallinen pesu sitten tehtykin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myös minä päädyin Washingmaniin, kun sitä täällä niin kovasti kehuttiin. Puvusta tuli putipuhdas, ja hintaa työlle tuli vaivaiset 37 euroa. Esim. SOLilla hääpuvun pesetys näytti olevan alkaen 80 euroa... Palvelu oli ihan asiallista. Vein ja hain puvun ilta-aikaan, ja silloin paikalla ei ollut ketään suomenkielentaitoista. Tuo kannattaa huomioida, jos englannin puhuminen ei jostain syystä luonnistu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytin oman (halpis)pukuni Washingmanissa ja olen todella tyytyväinen. Ennen häitä kaaso piirsi mun ihooni puvun ääriviivat, jotta osataan ostaa alusvaatteet, jotka eivät näy. Muutama viiva kuulakärkikynästä päätyi pukuunkin, mutta kaikki nekin on nyt poissa. Suosittelen!

Englanti tosiaan on asiointikieli melko pitkälti ilta-aikaan, joten siihen on syytä varautua. Oman laahuksellisen pukuni pesetys maksoi 50€.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostelenpa tätä, kun oman puvun pesetys on nyt ajankohtaista. Löytyykö tuoreita kokemuksia pääkaupunkiseudun pesuloista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pesetin oman pukuni juuri Mr Washingmanilla. Puvun helma oli viedessä melko pahan näköinen. Lisäksi puvun etumuksessa oli kirjailuja ja timantteja. Puku pestiin vesipseuna, vaikka puvussa luki, että vain kuivapesu. Kuivapesua ei suositella, jos on helmiä tai kirjailuja. Jostain kumman syystä monessa puvussa silti niin lukee.. Kun sain puvun takaisin, se oli aivan kuin uusi. Todella ystävällistä palvelua, puhdas puku ja hinta kohtuullinen 50€. Hääpuvun lisäksi pesetin pari iltapukua ja nekin olivat aivan moitteettomat. Joten en voi muuta kuin suositella lämpimästi kaikille. Ei tarvitse pelätä lainkaan oman puvun puolesta. Ulkokuori paikassa ei ole mikään erikoinen, mutta tulos on :)

 

http://www.washingman.fi/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt on omakin hääpuku (ja lisäksi vannehame ja huntu) vihdoin viety Washingmaniin. Odotan jännityksellä, mitä tulee. Puku on todella likainen varsinkin helmasta, sillä olen kävellyt puvussa mm. hiekkarannalla. Katsotaan, lähteekö lika pois. Pelottaa että puku menee jotenkin pilalle. :girl_hide: Hinta-arvio oli ainakin varsin kohtuullinen, 54 euroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puku kävi Mr Washingmannissa ja puhdasta jälkeä tuli vaikka vanhaa likaa vähän siellä sun täällä! Laahuksellinen, helmikoristeita, satiinipuku, 55€.

Voin suositella!

Muokattu: , käyttäjä: s1ppe

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pesetin myös hääpukuni Washingmanilla. Puvussa tyllihelma, satiini yläosa ja kirjailuja/helmiä vyötäröllä. Hintaa tuli 48€ ja puku on kuin uusi! Ja hommassa meni alle viikko. Suosittelen!

Muokattu: , käyttäjä: TerhiMaria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todella suosittu pesula.Myös minä huollatan smokin ja puvun kyseisessä paikassa.Pitäis oikeastaan valkoiset paidatkin käyttää oikein perus huollossa..Vaikka käytää  valkaisevia aineita kotipesussa.Ammatilaisten aineet ja silitys on silti silleen paree?Todella valkoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Washingman kiinnosti muiden kommenttien perusteella, mutta minun olisi ollut hankala kulkea sinne.

Käytin pukuni Tikkurilan Texcleanissa (tai mieheni toimitti sen sinne ja haki). Varoittivat, että puku saattaa palata pesemättömänä takaisin, mikäli eivät uskalla pessä sitä (kerran näin on kuulemma käynyt). Puvussani on pitsiä, helmiä ja strasseja, johtuneeko niistä. Pesivät kuitenkin pukuni ja se tuli ehjänä ja puhtaana takaisin! Ei enää harmaata laahusta :). Hinta taisi olla korkeampi kuin tässä kaikkien kehumassa Washingmanissa, noin 70 euroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Onpa ikävää. No minun kohdallani pesu onnistui, muuta on paha mennä kommentoimaan :). Kenties hyvää tuuria tai sinulla oli sitten huonoa sellaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin suositella Washingmania. Vein oman pukuni sinne pesetykseen todella likaisena ja puvussa kiinni ollut strassivyö hieman vaurioitui. Omistaja oli todella rehellinen ja soitti jo etukäteen ennen noutoa miten puvulle oli käynyt ja lupasi pesetyksen puoleen hintaan. Yritys halusi lisäksi korjata puvun vyön omaan laskuunsa yrityksen tutulla ompelijalla. Kaiken kaikkiaan puvusta tuli kuin uusi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä käytin juuri pukuni myös Washingmanissa! Tuli puhdas! Maksoi 69e (kysyin ensin s-postilla hintaa, sanoivat 59e mutta paikanpäällä oli vain enkkua puhuvia ulkomaalaisia, joten en huonolla enkullani pystynyt asiaa selvittämään..)

Puku on taftia, väri ivory, pari tyllikerrosta alla ja pieni laahus. Pesumerkintä ammattimainen vesipesu 40 astetta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään