Jump to content
Naimisiin.info

Olisitko vahtanut asusi, kampaajan tai meikkaajan?


evangeline

Recommended Posts

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olisin vaihtanut kampaajan ja meikkaajan, joka oli siis yksi ja sama henkilö. Kaikki meni hyvin, ja näytin siltä kuin toivoinkin, mutta joku toinen olisi kyllä saanut asiat tehtyä niin, ettei minun olisi tarvinnut koko ajan neuvoa ja valvoa koemeikin jälkeen unettomia öitä peläten, minkä näköiseksi meikkaaja minut hääpäivän aamuna pistää.

Puku ei tarkemmin katsottuna istunut joka kohdasta niin hyvin kuin olisi sen suonut istuvan. Siihen tehtiin korjausompeluita, ja näiden jälkeen olisi täytynyt tarkemmin sovittaa pukua (mielellään jonkun makutuomarin kanssa), jotta olisi huomannut, että jossakin asennossa ja jostakin kulmasta katsottuna jokin kohta irvistää.

Nämä asiat eivät tosiaankaan pilanneet hääpäivääni, eikä puvun irvistäminenkään näy kuin parissa kuvassa, joten aika pieniä juttuja olivat verrattuna kaikkeen hääpäivän ihanuuteen

Link to comment
Share on other sites

En.

Ystäväni teki mulle unelmieni puvun ja hänellä todellakin riittää taitoa. Se oli just täydellinen

Maalla sai todella hyvää palvelua sekä meikkaajalta että kampaajalta. Kampaaja etenkin oli täys 10 ja osasi asiansa ja osasi toteuttaa mun toiveet tosi hyvin. Ja meikki kesti tosi hyvin koko pitkän kuuman päivän.

Link to comment
Share on other sites

Ehkä kampaajan. Ensimmäsisllä kerroilla ei oikein syntynyt mitään kivaa, mutta hääpäiväksi ehdotetut muutokset oli ihan jees, ei mikää erikoinen kampaus, mutta riittävän kiva mulle. Meikki meni nappiin, mutta sitäkin tehtiin useampi kerta samanlaisella konseptilla.

Valokuvaajaksi ehkä ammattilainen (kuvat kivoja mutta pieniä ongelmia niiden saamisessa ja nyt huomasin että cd:ltä puuttuu 150 kuvasta 20! kivoja kuvia vihkimisestä ja vieraiden kättelystä, harmi jos niitä ei enää saa kuvaajalta!)

Vannehame ja laahuksen kiinnitykset hajosivat illan aikana, mutta oon ihan tyytyväinen pukuuni.

Link to comment
Share on other sites

Asu oli minulle tehty, joten siihen olen tyytyväinen.

Meikkaus oli todella onnistunut ja kesti koko päivän/yön (jopa pienen kyynelehdinnän kirkossa ja isän puheen aikana juhlassa). Meikkaus oli siinä mielessä jo varma, että kävin koemeikillä. Kampaajan kanssa tein sen virheen, etten käynyt koekampauksessa. Yleensä tämä kampaaja on laittanut minulle upeita kampauksia, mutta nyt hän epäonnistui täysin. Vähän harmi, mutta ei voi mitään ja eihän se päivää pilannut... Kaikille suosittelen siis sekä meikin että kampauksen testausta etukäteen! Kimppuun taas olin enemmän kuin tyytyväinen. Vähän pelotti kun en sanonut kukkakaupassa muuta kuin pieni kimppu, valkoista ja punaista pääväreiksi ja että orkideoita voisi ainakin olla. Tekivät ihan täydellisen kimpun!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En olisi vaihtanut mitään. Pukuni oli ihan täydellinen, vaikka sen muokkaus ei ihan täydellisesti mennytkään  :o Mutta hääpäivänä puku oli kuin päälleni tehty.

Kampaaja ja meikkaaja oli kaasoni, joka on stylisti ammatiltaan. Ystävyytemme on lisäksi niin pitkä, että hän tuntee jokaisen kasvoni kolon ja rypyn sekä hiusteni kaikki pyörteet. Eli aivan mainiosti meni  8-)

Link to comment
Share on other sites

Pukuni oli saksalainen, Joensuun jostain kirppikseltä löydetty. Ei ollut aluksi "unelmien puku", mutta hihat kun poistettiin, en olis varmaan hienompaa löytänyt. Tuolla kun se roikkuu, näyttää vähän tyhmältä, ku se helma on ommeltu siihen yläosaan kiinni, siis ihan tarkoitus on sen mukainen. Ennen ajattelin, että mulle sopis sama kangas kainaloista varpaisiin, mutta jossain ku sellaista kokeilin, näytin vain isommalta, joten vaikka puku olikin kierrätyskamaa, niin olin lopulta todella todella tyytyväinen siihen! Helmikirjailut ihastutti  

Rippijuhlissa äiti oli vänkännyt mulle aivan hirveän kampauksen, joten sanoin kampaajalle, että siitä ei saa tulla yhtään samanlainen ja siitä tuli aivan mainio. Jos olisin silloin omistanut esim. 15cm pidemmän hiukset, olisin jättänyt auki, mutta kampaus sopi pukuun todella hyvin ja tiara vain kaunisti kampausta.

Meikkasin itse ja olin ihan tyytyväinen jälkeen. Näppylätkin sain piiloon, vaikka sitä ensin pelkäsin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Beth(Guest)

Mä olisin kans vaihtanut kampaajan.

Kampaus ei ollut sellanen kuin piti eikä esim. kukat pysyneet päässä.. Muutenkin kampauksen tekemiseen meni paljon kauemmin kuin piti, eli oltiin myöhässä seuraavasta paikasta, vaikka aikaa oltiin varattu tosi hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Olisin vaihtanut meikkaajan tai meikannut itse. Meikki oli kyllä ihan hyvä, ja kestävä, mutta jäi vähän sellainen fiilis että oisin pystynyt itse ihan samaan.

Tukka oli tosi hyvin, vaikkei sekään ihan niinkuin tarkoitin, mutta siitä en valita. Puku palveli myös koko päivän niinkuin pitikin  

muoks.kimpun sitojan olisin vaihtanut myös, jos olisin tiennyt millainen kimppuhirvitys mua odottaa hääaamuna  

Link to comment
Share on other sites

En olisi vaihtanut mitään!

Keväällä ehdin jo miettiä onko pukuni sittenkään juuri SE puku.. ja itse asiassa myös varaamani kampaaja ja meikkaaja mietitytti, koska mulle ei tehty lainkaan koekampausta/-meikkiä. Lopulta kuitenkin kokonaisuus oli aivan täydellinen ..ja nuo keväiset "kriisit" laitetaan täysin jännityksen piikkiin..

Link to comment
Share on other sites

Paikan, josta tilasin kukat olisin kyllä vaihtanut, koska heittokimppuni ja hääkimppuni sotkettiin täysin (samoin kuin vieheiden väri ja bm:n viehe taisi hajota jo kiinni laitettaessa! Olin vielä käynyt ko liikkeessä (JorinTori) kolme kertaa ja toimittanut kuvat haluamastani kimpusta ja värikin oli valittu, mutta ilmeisesti liikkeessä on joku värisokea floristi.

Asiasta reklamoituani sain vain omistajan taholta, jota en henkilökohtaisesti ole tavannut, ainastaan kiroilua ja sadattelua puhelimen välityksellä

Kampaajan olisin ehkä myös vaihtanut, vaikkakin kampaus oli hyvä, mutta hinta toinen kuin sovittiin. Hyvähän se on kertoa siinä maksaessa, että niin että tähän hintaanhan sisältyy se koekampaus (JOHON EN SIIS MENNYT JA JOSTA EN TIENNYT) =>

Kampaamo New Look

Päivä oli kuitenkin noista huolimatta onnistunut. Kaikki muuta asiat menivät paremmi kuin olisin osannut kuvitella.

Link to comment
Share on other sites

Olin kaikkeen TODELLA tyytyväinen mutta...

kampaus ja meikki maksoivat turhan paljon... halvemmallakin olisi varmasti päässyt. Toisaalta olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, joten turha kai valittaa... kerran sitä vaan naimisiin mennään, eikö?!

puku ei istunut ihan täydellisesti. Puku itsessään oli JUST mun tyylinen, aivan superihana, mutta siihen olisi mielestäni pitänyt tehdä vielä korjauksia yläosaan. Ompelijan mukaan mitään ei MUKA ollut enää tehtävissä, mutta olen melkein 100% varma että joku muu ompelija olisi saanut puvun istumaan paremmin. Tätä ei kukaan vieras tai ystävä huomannut, hirmuisesti kehuja puvusta vaan annettiin, lähinnä itseäni harmitti kun puvun istuvuus ei ole täydellinen esim. kirkkokuvissa.

... siltikään siis, en itse pukua, kampaajaa tai meikkaaja olisi vaihtanut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olisin(pa) vaihtanut kampaajan ja meikkaajan!

Kampausta väännettiin hääpäivänä pitkään ja hartaasti eikä silti meinattu päästä kampaajan kanssa yhteisymmärrykseen siitä, mitä haluan. Koekampaus tehtiin ja minulla oli kuvakin, että tällainen kampaus kiitos!

Ilmeisesti kampaaja näki kuvan hyvin eri tavalla kuin minä tai sitten hänellä ei riittänyt taito toteuttaa sitä!?

Lopputulos oli mielestäni ihan ok, mutta ei todellakaan täydellinen.

Aikaa kului kampauksen tekemiseen paljon kauemmin kuin mitä kampaaja oli varannut ja olin kampauksen ja meikin jälkeen melkein tunnin myöhässä aikataulusta!  

Meikkaus sujui koemeikissä loistavasti mutta hääpäivänä lähdin meikkaajalta kotiin hyvin sekavin tuntein;

"apua, nyt äkkiä kotiin meikkaamaan!"

Onneksi ehdin korjailla meikkiä kotona ennen valokuvaukseen lähtemistä.

Melkein kaikki meni uusiksi!  >:(

Lopputulos oli tosin meikissäkin ihan hyvä, kun sen itse tein.

Meikkausraha meni kyllä ihan hukkaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...