evangeline

Olisitko vahtanut asusi, kampaajan tai meikkaajan?

95 viestiä aiheessa

Kaikki onnistui täydellisesti enkä olisi halunnut muuttaa mitään <3 itselläni ei ollut minkäänlaisia kokemuksia tämänhetkisen kotipaikkakuntani meikkaajista, floristeista ym., mutta jotenkin onnistuin tekemään oikeat valinnat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin kotipaikkakunnallani hiukan ennen häitä kampaamossa värjäyttämässä hiukseni. No se olisi pitänyt jättää väliin, annoin kampaajalle vapaat kädet ja tuloksena tummanruskeassa tukassa oli viisi kirkuvanpunaista raitaa :girl_sigh:

No kävin sitten värjäyttämässä ne raidat piiloon pari päivää ennen häitä hääpaikkakunnalla, koekampauksen yhteydessä. Muutenhan ne raidat olis olleet ok, mutta minulla oli turhan romanttinen hääpuku sen värisen tukan kanssa eikä puvussa ollut mitään punaiseen viittavaa.

Hääkimpun toi miehen veli häälahjaksi Hollannista ja se oli tyystin erilainen kuin se jonka kuvan annoimme heille, mutta pienen nikottelun jälkeen se sitten kelpasi, se oli vaan jotain muuta kuin halusin. Että sen kimpun hankkisin itse, jos jotain pystyisi muuttamaan. :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitään en vaihtaisi, mutta koittaisin katsoa vähän että puku ei ole liian kireälle nyöritetty. Kaaso vähän innostui ja takaapäin otetuissa kuvissa love handlesit näkyy ikävästi ja puku ei istu yhtään päällä. Enkä huomannut tätä koko päivänä (eikä kukaan tietenkään huomauttanut)... :( Joten joko paremmat alusvaatteet tai sitten puku maltillisemmin kiristetty. Puku itsessään oli ihana ja se sai toki myös paljon kehuja mutta osa varmaankin sen takia että morsianta vähän niinkuin kuuluu kehua... :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En olisi vaihtanut pukua, enkä kampaajaani, joka laittoi hiukseni ja meikin. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pukuni oli mittojeni mukaan tehty valmiista mallista. Olin siihen erittäin tyytyväinen, koska

se oli juuri sellainen kun olin hallunnutkin. Malli istui hyvin ja kaikki kehuivat kuinka se

sopi minulle, siispä en vaihtaisi.

Meikki ja kampaus oli molemmat erittäin onnistuneita. Luotin ammattilaisiin ja olin valmis myös

maksamaan siitä. Valitsin aikasempien kokemusten perusteella paikan. Omani sekä siskoni valmistujaiskampaus on tehty kyseisessä firmassa joten tiesin että he tekevät upeaa jälkeä. Sain juuri sitä mitä toivoin. Upea minun tyyliseni elegantti kampaus ja meikki korosti parhaita puoliani.

Kannattaa ehdottomasti käydä koekampauksessa, meikissä en itse käynyt mutta siitä tulis silti upea :)

Muokattu: , käyttäjä: Poppi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin erittäin tyytyväinen asuuni, rakastin mekkoani :-X Meikkikin oli hyvä en sitä vaihtaisi, mutta kampauksen vaihtaisin ehdottomasti. Ei se edes niin huonolta näyttänyt kampaajalla mutta hääjuhlaan päästyämme se oli jo mielestäni ihan hirveä. Olisin itsekin tehnyt paremman enkä todellakaan ole hyvä hiusten kanssa. Halusin pehmeän kiharakampauksen joten todella yllätyin etteivät kiharat kestäneet vaan lopputulos oli harakanpesä takaraivolla. :girl_impossible: Blaah. Kampaaja on ammattitaitoinen tiedän sen mutta häntä ei ilmeisesti kiinnostanut paljoakaan. Paha myöskään valittaa koska sain kampauksen ja meikin lahjaksi :girl_cray:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kampaus ja meikki :-X:-X Pukua en vaihtaisi, mutta olisin teettänyt siihen olkaimet, olisin säästynyt harmilta, joka on nyt kun rusketusrajoja näkyy kuvissa ja ehkä puku olisi pysynytkin paremmin aloillaan. Muuten puku oli :-X

Lisäksi korkokengät vaihtaisin mataliin, oli kurja seistä vihkiryijyn päällä korkkareilla :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En vaihtaisi, en vaihtaisi ja en vaihtaisi :grin: Oli niin kaunis ja yhtenäinen kokonaisuus, ihana kimppu vielä täydensi kokonaisuuden!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kampaus oli todella onnistunut ja sopi hyvin vintagepukuuni, vaikka en käynyt edes koekampauksessa. Meikin tein itse ja se onnistui täydellisesti! Kuvaajan koevedoksissa kaikki meikin varjostukset yms. olivat juuri sopivat ja tähän yksittäiseen asiaan olin erityisen tyytyväinen. Yleensähän meikki onnistuu tasan silloin, kun ei ole mitään menoa eikä kukaan näkemässä sitä. :)

Ainoa asia, jonka olisin vaihtanut ja loppujen lopuksi vaihdoinkin kesken päivän, oli sukkanauhasukat. Olin ostanut alushousut, joissa oli (onneksi irrotettavat) nauhat ja klipsit sukkia varten. Opinpahan sen, miksi se sukkanauhavyö on yleensä erikseen! Sukkanauhoihin kohdistuu sen verran vetoa, että tuntui, että pikkarit lähtevät nekin luisumaan alas sukkien mukana. :grin: Olisi ehkä voinut harjoitella niiden käyttöä etukäteen.

Onneksi mukana oli stay upit, joten vaihdoin ne jalkaan maistraatissa ja tosiaan alushousuista sai sukkanauhat irrotettua. Meillä oli siis talvihäät ja mulla lyhyt mekko, joten oli pakko olla varautunut muutenkin useammalla sukkaparilla, ettei tarvitse mahdollisesti rikkinäisissä sukissa liikkua.

Muokattu: , käyttäjä: Hiilinorsu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eli häiden jälkeen.. taaksepäin katsottun, olisitko vaihtanut meikkaajan, kampaajan tai puvun? Itse olen ollut kerran aiemmin naimisissa. Näistä häistä jäi mieleen pieleen mennyt kampaus ja meikki... asia alkoi kaivelemaan vasta hääkuvien saavuttua... miten on? Mitä on muilla jäänyt hampaankoloon??

 

En. Jossain vaiheessa ennen häitä mietin, että olisi sittenkin pitänyt tuplata pukubudjetti ja ostaa uutena samantyylinen, mutta eri materiaalia ollut puku, mutta se ajatus kuihtui pian, ja häiden jälkeen olen 110% varma, että tein oikean ratkaisun. Puvulla oli kuitenkin niiin pieni rooli kokonaiskuvassa loppujen lopuksi. Siis tottakai pukuni oli mieleinen ja näytän kauniilta kuvissa, mutta vihkimisessä ja juhlissa en miettinyt kyllä yhtään pukua (joka tietysti kertoo myös siitä, että se oli mukava päällä ja tuntui omannäköiseltä), vaan huomio keskittyi läheisiimme, tunnelmaan, sulhasen kanssa yhdessäoloon.

 

Kampaus ja meikki tehtiin samassa paikassa ja olin tyytyväinen molempiin, oikein kestäviä ja nättejä. Kannatti maksaa siitä palvelusta, vaikka aluksi mietin, että jos budjettia pitää viilata, voin laittaa ne itse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisin ehkä sittenkin mennyt meikkiin sen sijaa, että tein itse. Kuumuus sulatti meikin jo tekovaiheessa :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olisin vaihtanut meikkaajan. Tai ainakin uskaltautunut sanomaan herkemmin oman mielipiteeni, vaikka en paljon meikkaamisesta tiedäkään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olisin saattanut vaihtaa puvun. Puku oli kyllä muuten minulle täydellinen ja olen siihen edelleen tyytyväinen, MUTTA ongelmana on, että se on vähän erikoisempi, joten epäilen, etten saa sitä myytyä, eikä valkealle puvulle ole mitään käyttöä itsellä häiden jälkeen. Olisin voinut ottaa värillisen puvun ja jatkokäyttää sitä itse iltapukuna, tai ihan vaan erikoisemman ja laadukkaamman lyhyemmän juhlamekon, mitä ois voinut käyttää monenlaisissa juhlissa.

 

Kampaukseen olin 100% tyytyväinen, samoin meikkiin. Oikeastaan ekaa kertaa elämässäni olen tyytyväinen juhlakampaukseen (nimim. usein pettynyt).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puku olisi voinut olla aavistuksen verran istuvampi, mutta oma moka kun en ollut tarkkana. Muuten olin kyllä siihen niin tyytyväinen kuin nyt tällainen tuuliviiri voi olla, kun en meinannut alkuunkaan osata päättää minkälaisen puvun haluan. Kampaukseen olin ihan sataprosenttisen tyytyväinen enkä olisi vaihtanut siinä mitään, meikin suhteen olisin jälkikäteen voinut tehdä jotain hienosäätöä, lähinnä kulmakarvojen suhteen, mutta eipä siinä paljon muutettavaa olisi ollut. Sama ihminen siis teki meikin ja kampauksen ja kokonaisuutena olin todella tyytyväinen hänen ammattitaitoonsa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Harkitsin jo ennen häitä meikkaajan vaihtamista, mutta hääpäivänä hän sai loihdittua onneksi hyvän meikin. Sanoin omat mielipiteeni silloin hiukan tiukemmin kuin koemeikissä ja jälki miellyttikin sitten enemmän omaa silmääni. Hiukset olivat muuten täydelliset, mutta etuhiuksistani tulivat vähän tönköt. Luonnostaan nätisti kaartuvat etuhiukseni päädyttiin muotoilemaan suoristusraudalla, jolloin niiden nätti kaarre pääsi katoamaan. Pesemällä ne olisi saanut luonnollisen näköisiksi, mutta se olisi voinut tuhota muunkin kampauksen. Ei siinä muu auttanut kuin mennä niillä. Pukuun olin erittäin tyytyväinen. Ja ei haitannut tippaakaan, vaikka jäi alushame hankkimatta. Ainoa harmi oli, että parissa hääkuvassa puvun ripustuslenkit pilkottavat kainaloista. Olisi pitänyt joko kiinnittää ne puvun sisään tai muistaa aina välillä tunkea niitä syvemmälle piiloon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En vaihtaisi mitään. Kampaajalla mietin, onko kampaus liian korkea. Koemeikin jälkeen mietin, onko meikki tarpeeksi näyttävä. Hääpäivänä pyysin lisää näyttävyyttä ja sitä sain. Kun hääpuvun nyöritystä kaasojen kanssa edellisenä päivänä hotellilla kokeiltiin, katsoin itseäni peilistä ja mietin, onko puku hyvännäköinen tai minun näköinen ja miksei yhtään itketä, että olisiko pitänyt ostaa joku muu puku.

 

Mutta sitten, hääpäivänä, kun oli koko kokonaisuus kasassa -kampaus, meikki, puku, asusteet ja korut- olin todella tyytyväinen! :) Kaikki sopi täydellisesti yhteen ja näytin omastakin mielestä kauniilta. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En vaihtaisi mitään. :) Puku oli kaunis ja kehuttu. Kampaaja teki juuri oikeanlaisen kampauksen joka myös pysyi koko päivän. Meikkaajaa ei ollut, kun meikkasin itse. Mutta sain meikistä juuri sellaisen kuin tahdoin, ja meikkikin pysyi hyvin koko päivän. En siis olisi vaihtanut meikkiä toisen tyyliseen tai meikkaajan tekemään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En todellakaan olisi vaihtanut. Olin täydellisen tyytyväinen kaikkeen tuona päivänä.

Yhden jutun olisin vaihtanut: kauniin, mutta teräväreunaisen rannekoruni, joka tarttui mekkooni ja sukkahousuihini ennen kuin pyysin kaasoa ottamaan sen pois ranteestani.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisin pyytänyt kampaajaa käyttämään hieman enemmän hiuskiinnettä, jotta kampauksella olisi ollut edes pieni mahdollisuus selvitä juhlapaikalle asti hyvässä kunnossa. Samoin olisin tarkistellut kampauksen tilannetta useammin kuin mitä nyt muistin. Pari roikkuvaa hiusta ehti ärsyttää jonkin aikaa ennen kuin tajusin etsiä hiuspinnin ja kiinnittää ne takaisin kampaukseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään