Oliko teillä iltapalaa ?


Guest naimisiin_18.6.05

Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä alkoi ruokailu ehkä klo 16 maissa ja kahvit juotiin muistaakseni klo 20 maissa. Iltapalaa tarjottiin n. klo 22-23, ja hyvin meni kaupaksi. Iltapalana oli vorschmakia, juuresperunamuusia, suolakurkkua, punajuuria ja smetanaa. Juhlat jatkuivat yhteen asti, mutta iso osa porukasta lähti jo puoliltaöin. Kyllä minusta se iltapala melkein kuuluu asiaan, jos juhlat alkavat iltapäivällä ja jatkuvat vaikka edes puolilleöin.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ruokailu oli klo17.00 kahvi 19.30 ja Iltapala jotai 22-22.30 Iltapalana oli jauhelihakuisaus ja samat salaatit kun ruoalla. Olin varaavinani kiusausta reilusti, kaikki sai,mutta meni viimistä kauhallista myöten.

Ainii ja oli vielä yks "kattaus" joskus klo 04.00 ennenkö soitettiin viimisten vieraittenkanssa taksit ja lähdettiin juhlapaikalta pois =)

Muokattu: , käyttäjä: LILJA1406
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ei ollut eikä kukaan tietääkseeni kysellyt. Ruokailu oli klo 17-19, juhlat loppuivat klo 01. Ehkä meillä oli sen verran tuota juomapuolta tarjolla, että syöminen unohtui :D ! Ei, vaan ruoat olivat tosi maittavat ja monet kertoivat santsanneensa useita kertoja. Ei kaivattu karjalanpiirakoita siis. Eri juttu varmaan olisi ollut, jos ruokailu olisi ollut vaikka kolmelta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei ollut iltapalaa, en tiedä olisiko joku sitä kaivannut. Meillä ruoka oli klo 17.00-18.30 ja kahvit 19.30-20.30 ja sen jälkeen oli karkkia ja juomaa tarjolla. Itselläni ei ollut nälkä, mutta minähän en viereiden nälkäisyydestä tiedä :girl_blum: En usko että kukaan oli kovin nälkäinen. Juhlat loppui noin 1.00 :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli ruokailu noin 16:30 ja iltapala kai 23-00 (vähän venyi). En muista tarkalleen, kun ei ollut kelloa itsellä ja aikataulu oli tosi löysä.

Meillä oli kotitekoista pizzaa monta pellillistä ja sitten salaatteja. Itse en miehen kanssa syönyt iltapalaa, kun oli kauhee meno päällä koko ajan bändin tauolla, mutta nyt kun miettii takasin päin, niin olisi pitänyt pakata muutama pala mukaan hotelliin :D

Lähdettiin noin 02:00 hotellille ja vieraat alkoivat valumaan myös siinä kahden kolmen maissa.

Link to comment
Share on other sites

Olihan meillä iltapalaa. Ruoka oli n. 16.30, kahvit 19.00 ja iltapalaa laitettiin pöytään joskus 21-22, en muista tarkkaan. Tarjolla oli kinkkupiirakkaa, karjalanpiirakoita ja kaikkea salaattipöydästä, mitä ruoalta jäi yli. Hyvin ihmisille maittoi ja ruoat oli tosiaan koko illan käytännössä tarjolla. Näin jokainen sai syödä silloin kun maistui. Kun tuota juomapuoltakin oli reippaasti tarjolla, niin kyllä ruokakin ihmisille siinä sivussa maistui. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Iltapalana oli Hodareita ja ne kyllä porukalle maistuivat. Epäilytti etukäteen että onkohan kenelläkään nälkä mutta kyllä ne hyvin näyttivät maistuvan :girl_smile: Meillä vihkiminen oli jo klo 13 joten syötiin joskus klo 15 aikaan jo alkupalat. Kyllä siinä nälkä ehti siis ihmisille tulla. Itse en kyllä iltapalaa malttanut syödä :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...