Oliko teillä iltapalaa ?


Guest naimisiin_18.6.05

Recommended Posts

Guest onnellinen

Tarjolla oli kasviksia ja dippikastiketta sekä lihapullia, ne olivat kaikki aika suosittuja. Lisäksi sipsejä ja suolatikkuja, mutta kumpiakin kului vain 1/3 siitä määrästä joka oltiin varattu. Sopivan kevyttä, kun ateria oli runsas ja aika myöhäinen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli ruokailu klo 16 alkaen, kahvit oli klo 19 aikaan. Iltapala tarjottiin n klo 22 (kasvispiirasta ja vihersalaattia), ja kaikki meni. Kukaan ei ollut älyttömän nälkäinen tuossa vaiheessa, mutta kaikki tykkäsi silti syödä tanssien lomassa ja jaksoipahan itsekin sitten juhlia myöhään kun välillä vähän söi :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä ruokailu oli ajastettu klo 16.30, mutta toteutui n. puoli tuntia aiemmin, kun vieraat olivat nopeita liikkeissään onnittelujonossa.

Ruokaa oli runsaasti, ja kaikki vieraat santsasivat, eli söivät varmasti reippaasti jo ruoalla.

Iltapala oli klo 22.30, iltapalaksi oli tilattu 15 pizzaa paikallisesta kebab-pizzeriasta. (Vieraita kutsuttuna 65, joista 10 lasta, iltapalan aikaan hieman vajaa puolet oli vielä mukana). Lisäksi tarjolla oli ruoalta jääneitä salaatteja (4 laatua). Kaikki pizzat meni, salaatteja jäi vielä hieman iltapalankin jälkeen. Eli ehdottomasti suosittelen tuota iltapalaa!

Link to comment
Share on other sites

Meilla tarjottiin iltapalaa. Meilla oli valtavasti seka liha, etta kallkunataytteisia kolmiovoileipia. Olivat erittain hyvia ja kiiteltyja vieraiden puolelta - niiden voimilla jaksettiin kongata aamu viiteen :)

Lisaksi sipseja, nameja, hedelmia...

Muokattu: , käyttäjä: Anni-Iona
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Suolapähkinöitä oli koko illan tarjolla.

Varsinainen iltapala oli perunasalaattia ja liha-/kasvispyöryköitä sekä ruoalta ylijääneitä salaatteja. Hyvin menivät kaupaksi.

(ruoka oli neljän jälkeen, kahvi seiskan jälkeen, iltapalan esille nosto aikaa en muista.. Oisko puolen yön maissa? Juhlittiin tuolla kahteen.)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Valittiin kyllä pitopalvelun pakettiin myös iltapala (broilerikiusausta, vihersalaattia ja pikkusuolakurkkuja), joka jätettiin lämpöpakeissa keittiön puolelle odottamaan, kunnes se nostettaisiin myöhemmin salin puolelle tarjolle. Tarkkaa aikaa en muista, olisiko ollut siinä yhdeksän korvilla.. Oltiin laskettu vähän yläkanttiin yöhön asti juhlivien lukumäärä ja kahdesta isosta vuoasta vain toisesta syötiin osa illan aikana. Seuraavana päivänä sitä kiusausta sitten kauhottiin jokaikiseen tupperiastiaan ja annettiin eteenpäin anoppilaan ja isovanhemmille, pakkaseen ja jääkaappiin, ettei vaan ehtisi mennä pilalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä ei ollut, emmekä sitä kaivanneet. Aikataulu oli hyvin samanlainen, kuin edellisellä kirjoittajalla. Vihkiminen oli klo 16 ja ruokailu klo 18. Juhlat loppuivat 00.30, eikä siinä mielestäni olisi ollut oikein kunnolla edes aikaa iltapalalle. Ruokailun päättyminen kahveineen ja kakkuineen venähti kuitenkin lähemmäs yhdeksää, jolloin bändi aloitti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä tarjoiltiin iltapalaa klo23.00 eli noin kolme tuntia kakkukahvien jälkeen. Ja iltapala todellakin maistui ja sitä käytiin napostelemassa koko yön ajan ^_^ Meille ei alunperin pitänyt tulla iltapalaa, mutta onneksi päätimme sittenkin tilata sitä ravintolalta. Suurin osa vieraista oli paikalla vielä iltapalan aikaan, joten meidän tapauksessamme sitä kannatti tilata koko porukalle, vaikka ravintola suosittelikin tilausmääräksi n. 30-50% vierasmäärästä.  

 

Iltapalalla tarjoiltiin ceasar-salaattia, perunasalaattia sekä nachoja ja salsaa. Lisäksi iltapalalle oli nostettu esille jälkiruoalta jääneitä leivonnaisia ja makeita herkkuja, nekin maistuivat vieraille vielä myöhemminkin yöllä ^_^

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä oli ruokana kokonainen härän reisi. Iltapalalle katettiin ruokailusta jääneet ruuat ja tämä ah, niin ihana, härän reisi oli leikattuna valmiisiin siivuihin myös tarjolla. Sen lisäksi oli kahvipöydän antimet vielä tarjolla eli loppu kakusta ym. makea. Kyllähän siinä vierailla nälkä tuli tanssiessa ja juodessa. Hyvin meni iltapala kaupaksi.

Ystäviemme häissä oli mustaa makkaraa iltapalana, kun Tampereella kerran ollaan. Oli kyllä huippuhyvää sekin!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli iltapala, joka katettiin ulos terassille noin yhdeksän aikaan illalla. Itse ruoka oli muistaakseni neljän aikaan, ja kakkukahvit muutamaa tuntia ennen iltapalaa. Juhlaruokamenu meillä oli laaja ja vieraat todellakin vetivät napansa täyteen, joten iltapalaa ei mennyt yhtä ahnaasti. Sen tarkoitus olikin olla tarjolla niin että vieraat saivat vapaasti sitä nauttia haluamaansa aikaan. Iltapalaksi oli kinkku- ja kasvispiirakkaa, sekä mieheni mummon tekemiä karjalanpiirakoita sekä munavoita. Monilla nälkä kuitenkin tuli vasta kymmenen aikoihin, joten iltapalan olisi voinut asettaa myöhemminkin.

Mielestäni iltapala oli tarpeellinen, ja itselläni oli lähtökohtaisesti ajatuksena se että vieraista huolehditaan alusta loppuun ennen kaikkea ruokkimalla ja juottamalla heitä. Kokonaisuus ruokkimisen kannalta saikin jälkikäteen ja paikan päällä paljon kehuja. Olin itse vastikään häissä, joissa iltapalaa ei ollut ja ruokailu oli aiemmin kuin omissa häissämme. Siispä vaikka täyteen itseni söinkin, niin olisin kaivannut pientä suolaista vielä myöhemmin. Ymmärrän toki että iltapala ei ole ilmainen, mutta vieraat alkoivat hupenemaan jo kahdeksan-yhdeksän aikaan illalla kun alkoi tulla nälkä. Juhlien oli tarkoitus kestää yli puolenyön.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli iltapalaksi ihan perus cocktailpiirakoita ja munavoita ^_^ . Kakkua alettiin syömään ehkä puoli seitsemän aikaan ja piirakat ja munavoit laitettiin esille yhdeksältä. Tarjolla oli myös koko ajan karkkeja ja pientä suolasta. Olisin alunperin halunnut kinkkupiirakkaa, lakkahilloa ja leipäjuustoa(sydämen muotoiseksi leikattuna) ja sittein cocktailpiirakoita munavoilla, taisi listassa olla vielä muutakin... Päätettiin kuitenkin säästää iltapalan kohdalla ja tarjota vain cocktailpiirakoita ja hyvin sekin riitti, itse en vielä siihen aikaan mitään mahan täytettä edes kaivannut :P .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Naita lukiessa paatoksen tekeminen ei kylla juurikaan helpotu, aika ristiriitaisia kokemuksia  :D meilla ruokailu alkaa ehka n. 17.30 ja kakkukahveista on pitopalvelun mukaan selvitty joskus klo 20 jalkeen (paaruoan ja kahvin valissa siis vahan reilumpi vali). Juhlat loppuu klo. 01. Kakun kanssa meilla on tarjolla myos juustoja, suolakekseja ja koktailpiirakoita. Itse olen sita mielta, etta iltapalaa ei tarvita. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli vihkiminen klo 14.30, ruokailu klo 16 ja iltapala kannettin esille jossain vaiheessa, en oikein tiedä mitä kello oli silloin. Veikkaisin n. klo 22, kaikki meni, itse en ehtinyt syödä kuin kaksi lihapullaa iltapalasta.. Ehdottomasti kuitenkin kannatti iltapala meidän aikataululla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...