Ei

Oletteko tyytyväisiä vihkisormukseen?

230 viestiä aiheessa

Kyllä! Sormus teetettiin juuri toiveideni mukaiseksi (ja ideaa olin pyöritellyt kauan mielessä), joten olisikin outoa, jos ei miellyttäisi :D Vaikkei sormus ole "muodinmukainen", vaan keltakultainen ja rubiini pääkivenä, niin ei ole kertaakaan käynyt mielessä, että olisi pitänyt ottaa se valkokultainen isolla timantilla tmv., koska vihki on minunnäköinen ja uniikki. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen tyytyväinen, mutta nyt toisaalta saattaisin haluta vielä vähän näyttävämmän sormuksen tai isomman timantin kun kerran olen tottunut käyttämään sormusta ylipäänsä, mitä en aikaisemmin ollut. Mutta joo, voihan sitä joskus hankkia ihan muuten vaan jonkun merkkipäiväsormuksen ja sillä lisää blingblingiä sormeen. :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo ja ei. Sinänsä olen valintaani tyytyväinen, en haluaisi toisenlaista sormusta. Kuitenkin, valitsimme titaaniset sormukset, ja koska se on niin kova aine, ajattelin sormuksen pysyvän hyvässä kunnossa, mutta kyllä se on jo kuukaudessa naarmuuntunut aika paljon :( Ei niin, että sitä kukaan muu näkisi, mutta itseä harmittaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tykkään todella paljon yhdistelmästäni, mutta kyllä tuota vihkiä sitten etsittiinkin kissojen ja koirien kanssa! :D

 

Kihlana timanttisormus, joka kapenee toiselle puolelle sormea. On hieman laatikkomainen, niin oli todella hankala löytää sopivaa sormusta siihen rinnalle, kun halusin ehdottomasti käyttää yhdistelmää häiden jälkeen, ilman että näyttäisi siltä, että on laatikko tuossa nimettömässä :P Vihkiksi löytyi lopulta Sandbergin hieman saman tyylinen, mutta pehmeämpi timanttisormus, jossa isompi kivi keskellä. Joka päivä tuota sormusta tulee ihasteltua, vaikka häistä onkin jo muutama kuukausi :) Kyllä kannatti etsiä, eikä tyytyä "ok:seen". :)

 

Kummatkin sormukset n. 3mm leveitä ja mielestäni on sopivan leveä yhdistelmänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi todellakin, rakastan tätä!  :-X

 

Vieläkin tulee niitä hetkiä, kun tuota katselee tietynlaisessa valossa (meidän kylppärin kirkkaat lamput, ulkona auringonvalo jne), että tulee tippa linssiin samallalailla kun sillon kun tämän näin valmiina kultasepällä.

 

Ja tämähän teetettiin minulla jo olleista (exiltä saaduista, toinen on ekakierroksen vihki  :girl_haha: ) sormuksista, niin todellakin on mieleinen. Minä kun en raaskinut niitä sormuksia muuten hävittää, niin tuli sitten luontevasti tähän käytettyä ne, eikä varmaan muuten olisi tälläistä sormusta nyt sormessa. Ja ei, yhtään ei kaiherra, ei ne exät kummittele tämän mukana ollenkaan, tämähän on ihan uudesti luotu tätä liittoa varten  :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään