Suuteloittako kirkossa?


Ninnu78

Recommended Posts

Meillä pappi sanoi "Saanko esitellä, herra ja rouva xx" ja sit me pussattiin :-* Minusta se oli ihan hauska juttu, ja samalla ihmiset kuuli että otettiin yhteinen nimi.

Joo, mie haluun ehdottomasti kans tän "saanko esitellä". tuliko muuten aplodit ihan luonnostaan vai miten ihmiset sais taputtamaan siinä vaiheessa? Papin pitää toimia jotenki aloittajana :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kyllä suudeltiin, ja mimmonen pusu olikaan, huh! Olin etukäteen kärttänyt mieheltä että näytä miten sitten pussaat kirkossa ja hän vaan aina kiusas että no vaikka lipasen nenää kielellä tms. Eli ei harjoiteltu etukäteen :) Mies sit alttarilla supatti että missä kohdassa saikaan pussata ja supisin takas että no vaikka sit ku oot laittanut sen sormuksen mulle. Aattelin että tulee ihan pikainen muiskis vaan, mutta olikin aikasta pitkä pusu ja i-h-a-n-a... :D Meni ihan jalat hyytelöks, kaiken sen muun jännityshytinän lisäks! Ihana mies :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille pappi kertoi, että mahdollisia pusukohtia on vihkikaavassa kaksi. Valitsimme toisen ja sovimme papin kanssa, että hän sanoo meille hiljaa milloin on oikea aika. Tajusimme siis pussata oikeassa kohdassa ja menipä pusu ilmeisesti hieman pitkäksikin kun pappi jo sanoi, että "Ei mitään hätää, on meillä koko päivä aikaa...". :lol:

Muokattu: , käyttäjä: pionitar
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei pussattu ei! Vihkiharjoituksessa eikä itse vihkitilaisuudessa pappi ei asiasta mitään vinkannut ja meistä kumpikaan ei edes muistanut sitä asiaa. Vasta vihkimisen jälkeen, kun tarjoiltiin onnittelumaljoja ulkona, niin alkoi vieraat huutelemaan että pussaa jo! No sit pussattiin vasta.

Link to comment
Share on other sites

Pussattiin ja vieläpä hiukan liian aikaisin! :lol: Papilla olisi ollut sormuksen laiton jälkeen vielä ilmeisesti jotakin sanottavaa, mutta mepä ehdimme jo suuteloimaan. Naimisiin päästiin silti. :lol: Pappi huomasi vielä ystävällisesti huomauttaa koko kirkkoväelle, että pari suuteli liian aikaisin... Vieraat hörähtivät nauramaan, mutta ei se mitään koska itseäkin tilanne lähinnä nauratti eikä hävettänyt. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Me emme pussanneet, kun harjoituksissa siitä ei ollut puhetta ja kun asiaa aamulla aloin pohtia, ei sulhasen kanssa enää nähty. Kaasojen kanssa pohdittiin, että usein suudellaan tosiaan jo sormuksen pujotuksen jälkeen, mutta silloihan ei tosiaan ole vielä julistettu aviopariksi. Itse vihkiminen jännitti sitten niin kovasti, että unohtui koko asia. Jälkikäteen mietittynä aviopariksi julistamisen jälkeen olisi ollut hyvä hetki pussata ennen laulua, jota käännyimme kuuntelemaan urkuparvelle päin. Kirkon portailla sitten suudeltiin useamman kerrankin, että kaikki kamerat ehtivät mukaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me suuteloitiin ihan kaksinkerroin. Mies oli kuullut häistä, joissa pari ei ollut huomannut suudella syystä tai toisesta, ja pelkäsi kai itsekin unohtavansa, niin pussas sitte minua vähän turhan aikasin aivan eri kohdassa papin puhetta. :D Toisaalta se oli ihan hauskaa, laukaisi ainaki koko hääväen jännityksen ja rentoutti tunnelman. Pientä naurua kuulu sitten penkeistä, kun pappi sanoi oikeassa kohdassa, että no NYT voitte suudella. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...