Jump to content
Naimisiin.info

sulhanen EI katsonu minuun kun sanoi TAHDON


ever dream

Recommended Posts

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me oltiin sovittu, että katsomme toisiamme silmiin, kun kajautamme "tahdon". Juuri sen takia, että toisemmehan me tahdomme. Hetki oli kuitenkin niin jännittävä, että sulho tapitti pappia, vaikka minä miten puristin rakkaani kädestä, että "muista nyt katsoa"... Ei muistanut. Joku häävieraista oli huomannut tilanteen ja taisi joku hoksata, että itse katsoin sulhasta ja sanoin jopa hieman ylikorostaen, että TAHDON! Tätä on muisteltu nauraen ja tänään vietimme nahkahäitä (3v) Valtakunnassa kaikki hyvin katseista riippumatta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jokseenkin jännittynyt taisin olla, etten tarkkaan muista alttarin tapahtumia. -Pakko nyt jälkieenpäin myöntää. Muistelen kuitenkin, että taiettiin kummatki vilkasta toisiamme ja sanoa papille se "tahdon". Ainaki aiemmin olin aatellu niin, että ko pappi kyssyy, niin sille myös vastataan. En tuota edes muistanu harjotuksissa papilta varmistaa, että mikä se on se "oikea" tapa. Ei kai sen enää väliä. Tahottu on ja onnellisesti naimisissa, sehän se tärkeintä!  

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pappia mekin katsottiin..kysyjälle kun vastataan yleensäkin.

ja meille ainakin pappi muistutti että varsinaisestihan emme sano toisillemme sen "tahdon" vaan läsnäolevalle seurakunnalle. noin niin kun todistajien ominaisuudessa...siis se puoliso toki tahdotaan mutta se sana tahdon ei ole tarkoitettu hänelle.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mä en tiennytkään, että papin kanssa olis pitänyt noin tarkkaan käydä ohjelma läpi, että tietää, mihin päin pitää/saa katsoa. :rolleyes: Nyt mä ymmärrän mitä pappi tarkoitti, kun hääaterialla kertoi siitä, miten morsiamet tulee edeltävään keskusteluun rentoina ja sitten alttarilla pingotetaan (me oltiin tietysti ihQu poikkeus :P ).

Niin juu ja eiköhän me vihkijää/pappia katsottu, kun tahdottiin, vaikka ihan pikkuisen saatettiin välillä vilkuilla toisiamme.

Muokattu: , käyttäjä: Ms Query
Link to comment
Share on other sites

Tää on musta pikkuisen hassu keskustelu. :D En kyllä ihan varmasti enää omista häistä muista, mutta pappihan se kysyi multa tahdonko ottaa tämän N.N:n jne., ja papille mä vastasin että tahdon. Luultavasti siis katsoin pappia silloin. Näinhän se on yleisesti tapana katsoa sitä ihmistä kenelle puhutaan. ;) Siis vaikka tietenkin lupauduinkin miehelleni vaimoksi, niin toi "Tahdon" oli mun mielestä vastaus papin esittämään kysymykseen. Eiköhän se nyt kaikille vieraillekin kuitenkin tullut selväksi kenet mä tahdoin. Sitäpaitsi, eihän se pappi kysynyt että "tahdotko ottaa minut" vaan tahdonko ottaa mieheni... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Tässähän ketju :lol:. No, ainakin omat murheet häviää vähäksi aikaa, kun miettii tällaista asiaa.

Minä katsoin varmaan pappia, syrjäsilmällä miestäni tahtoessani, miehen katsomisesta tahtomisen aikana ei mitään havaintoa, ehkä minä katsoin silloin alttaritaulua tai bestmaneja. Emme olleet ajatelleet saati suunnitelleet asiaa.

Link to comment
Share on other sites

Mies taisi katsoa pappia ja minä miestä. Sama se kunhan vaan sanottiin se tahdon. Ei oltu tosiaankaan etukäteen sovittu mihin katsotaan milloinkin vaan ihan oman fiiliksen mukaan mentiin. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...