Jump to content
Naimisiin.info

Hääkirpputorin käyttöoikeuksia on muutettu 20.10. alkaen


Admin

Recommended Posts

Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin.

Jotta voisit aloittaa täällä uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan.

Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan.

Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.

Link to comment
Share on other sites

Miten tämä sääntö on perusteltavissa? Eikö olisi keskustelupalstan ja kaikkien edun mukaista, että keskustelu olisi laadukasta eikä keskustelua keskustelun vuoksi? Käyttäjillä on erilaisia tarpeita, ja minusta on surullista että nyt hyvän palstan käyttöä vaikeutetaan, suorastaan estetään.

 

Onko jollain vinkkejä, missä muualla olisi hyvä käytettyjen morsiuspukujen ostetaan/myydään sivusto?

Link to comment
Share on other sites

Joo, olipa tosi huono muutos. No, onneksi on muita kanavia hankkiutua eroon häistä jääneestä tavarasta. Eivät ehkä niin suosittuja kuin tämä, mutta eiköhän ajan myötä tule suosituimmiksi... Itse olen joitakin viestejä kirjoitellut, mutta häistä kun on jo reilu kaksi vuotta, niin ei ole enää niin ajankohtainen aihe, että siitä jaksaisi pakon edessä viestejä laittaa.

Link to comment
Share on other sites

Huono uudistus omastakin mielestä, en ole tätä foorumia käyttänyt muutakun hääpuvun myyntiin, joten ei tule täyttymään vaadittua 20 viestin määrää, omat häät oli viime kesänä, joten keskusteltavaakaan ei enää löydy. Noh, saapa sen muutakin kautta myytyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onpa ikävä uudistus. Olisin halunnut ilmoittaa hääpukuni uudelleen, mutten nähtävästi enää pysty. Millä perusteella aktiivijäsenyys lasketaan? Profiilini mukaan olen kirjoittanut foorumilla vaadittavat yli 20 viestiä (ennen uudistusta), mutten silti ole aktiivijäsen. Häistäni on melkein vuosi, joten en ole pyörinyt keskustelupalstalla enää viime aikoina.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Melko huonoksi luokittelisin tämän uudistuksen. 
Eikö morsiuspuvun etsintä tai myynti ole yksi tärkeimmistä hääaiheista?
Jos moderoijilla riittää aikaa höpöhöpö-profiilien tunnistamiseen ja poistamiseen ympäri foorumia, niin eikö silloin resursseja riittäisi myös myynti- ja ostopalstan hallinnointiin, jotta jälleenmyyjät saataisiin pidettyä aisoissa? Näen, että ilmeisesti tämän ongelman poistamiseksi olette luoneet uuden säännön 20 kommentista, eikö vain?

 

Harmittaa aivan vietävästi, olisin ollut myymässä kolmea eri käyttämätöntä mekkoa, mutta minua ei yksinkertaisesti kiinnosta vastailla muiden kysymyksiin niin paljon että saisin 20 viestiä täyteen. Tiedän jo, kuinka hääni toteutan.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...