Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En nukkunut yhtään. Kamala väsymys, mutta uni ei vaan tullut. Ilmeisesti vajaan 6 tunnin pyöriminen sängyssä tuotti silti tulosta, sillä olin silti elämäni kunnossa hääpäivänä. Otti kyllä päähän yöllä kun olin varma että nyt pilaan koko hääpäiväni olemalla yliväsynyt ja pahoinvoiva. Seuraavina päivinä nukutti kyllä oikein hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nukuin häitä edeltävän yön aika pinnallisesti, mutta olin kuitenkin levollinen, koska kaksi edellistä päivää oltiin aherrettu juhlapikalla ja olin fyysisesti niin väsynyt. Taisin jotain untakin nähdä, mutta monta kertaa yönaikana kerkesin ajatella että "yritä nyt nukkua, että huomenna jaksaa" sen perään mietin että "ei pidä nyt alkaa stressata unettomuuttaan vaan yrittää vaan levätä silmät kiinni.Kyllä sekin ajaa unen aseman edes jonkin verran". Häiden aattona pääsin kotiin vasta puolenyön jälkeen ja sitten oli pakko vielä käydä pikaisesti saunassa. Aamulla heräsin reilusti ennen kellon soittoa, seittemän jälkeen, joten pystyin rauhassa ennen kampaajalle menoa lakkaamaan kynnetkin...olisi varmaan jäänyt tekemättä jos kellonsoittoon olisn mukkunut. Kampaajalla, kun oli hiljaista ja rauhallista ja istuin paplarit päässä lämpöpuhaltimen alla uni meinasi tulla silmään...siinä myös alkoin tulla kamala jännityskin... :D Hyvin jaksoin olla iloinen ja pirteä koko päivän...nukkumaan pääsin vasta aamuyöstä..olimme hotellillakin vasta neljän jälkeen. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nukuimme sulhon kanssa normaalisti kotona kahdestaan. Nukkumisesta ei kylläkään meinannnut tulla mitään, kun molemmat odotimme huomista niin kovasti. Hetken hiljaisuuden jälkeen jompi kumpi hihkaisi aina, että olisipa jo aamu! Itse nukuin loppujen lopuksi vain muutaman tunnin ja senkin pienissä pätkissä. Mutta voimia riitti nauttia hääpäivästä!

Link to comment
Share on other sites

Mä nukuin kaasoni kanssa vanhempieni luona. Mies nukkui isänsä luona 15 km päässä. Edellisenä päivänä mua oli jännittänyt kamalasti, mutta iltaa kohti rauhoittui. Menin vähän liian myöhään nukkumaan. Mulla oli kamalat papiljotit päässä. Nukuin johonkin aamuneljään asti ihan ok, mutta kun silloin heräsin, painoivat papiljotit jo niin paljon päätä, etten enää saanut unta.

Link to comment
Share on other sites

Ihan hyvin, sitten kun vihdoin joskus 1.00 jälkeen pääsin nukkumaan. Nukuin vanhempieni pihasaunan saunakammarissa kissojen kanssa ja hyvillä mielin odottelin tulevaa päivää. Aamulla heräsin kellonsoittoon joskus 8.00 eikä vielä silloinkaan jännittäny ollenkaan :)

Muoks. Ainiin ja jossain vaiheessa yöllä heräsin siihen kun toinen kissa oksensi illalla syömänsä katkaravut, mut en todellakaan jaksanut nousta sitä siivoamaan :P

Muokattu: , käyttäjä: Lilith
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Huonosti sohvalla... Mun vanhemmat oli meillä yötä ja ne nukkui meidän sängyssä, minä sohvalla ja sulhanen patjalla lattialla. Käytiin nukkumaan puolen yön aikaan ja sain nukuttua pari tuntia kunnolla punkkulasillisen voimalla, sitten torkuin loppuyön ja seiskalta olikin jo herätys...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Muistan ikuisesti hääpäivää edeltäneen illan fiiliksen. Oltiin mun vanhempieni luona ja mentiin sänkyyn vähän ennen yhtätoista. Jostain kumman syystä meitä (minua ja sulhoa) ei nukuttanut, vaan juteltiin pari tuntia vielä kaikesta mahdollisesta, naurettiin, pussailtiin ja mietittiin tulevaa päivää. Lopulta minä simahdin ensimmäisenä ennen yhtä ja herätys oli kuudelta, mies sai nukkua yhdeksään. Kuitenkin tuo yö on yksi ihanimmista häämuistoistani: mun vanhassa huoneessa, mun vanhassa sängyssä jaetut haaveet ja toiveet sekä mietteet meidän seuraavan päivän häistä oli vain jotenkin niin... Siinä yhdistyi koko mun mennyt elämäni ja siinä samassa paikassa vuosien haaveilut (en ole siis asunut lapsuudenkodissani enää kolmeen vuoteen, ja meidän häät siis oli reilut kaksi kuukautta sitten) nykyhetkeen, niihin omiin häihin ja siihen rakkaaseen, joka oli viekussa. Täydellinen hetki.

(onneton kuvaus mutta en pysty parempaan ;))

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hyvin nukuin (omassa sängyssä miehen vieressä) vaikka muistaakseni aika myöhään vasta pääsin sänkyyn. Aamulla heräsin äitini soittoon, hän liikkuttuneella äänellä toivotteli hyvää huomenta ja morsian the päivänsäde ärisi, että "mä haluun vielä nukkua" ja puhelu loppui siihen :girl_haha:. Ei siis mennyt unet piloille jännittämisestä tms.

Link to comment
Share on other sites

Aivan helkkarin huonosti. En tosin siksi, että häät olisi jännittäneet tms., vaan koska meillä oli yötä suurin osa pikkuruisten häidemme vieraista ja koira jostain syystä stressaantui useista yövieraista ja pomppi koko yön meidän sängyn ja lattian välillä ja loput ajasta läähätti äänekkäästi nurkassa. Että koitapa siinä sitten nukkua :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Enimmäkseen nukuin hyvin. Joskus auringonnousun aikoihin kuitenkin heräsin ja mietin, että menen tänään naimisiin. Sitten ei uni enää tahtonutkaan tulla, vaan meinasin oksentaa... Sain onneksi vielä unen päästä kiinni ja heräsin sitten kahdeksalta, kun anoppi tuli herättämään. Ihan hyvä yö siis.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...