Jump to content
Naimisiin.info

Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

Nukuin aika huonosti. Nukahtaminen venyi monta tuntia, nukuin aika kevyesti, eli heräilin välillä ja lopulta heräsin ennen kuutta, enkä saanut enää unta. Oikeasti olisi tarvinut herätä vasta kahdeksalta. Koko hääpäivänä ei väsyttänyt ollenkaan, väsy tuli oikeastaan vasta pari päivää myöhässä. Olin varmaankin niin onnellinen ja täpinöissäni, ettei väsymys saavuttanut vasta kuin jälkikäteen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lyhyesti ja levottomasti, koska päästiin kovin myöhään nukkumaan, oltiin vieraassa paikassa yötä ja kaiken lisäksi jouduttiin heräämään aikaisin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nukuin hyvin ja sikeästi. Fiksu kaasoni oli päättänyt jo etukäteen valvottaa mua puoleen yöhön asti eikä päästänyt sänkyyn turhan aikasin pyöriskelemään ja odotamaan unta. Itse hääyö olikin sitten eri juttu. Silloin en nukkunut juuri ollenkaan, koska päänsisäinen kovalevy raksutti päivän ihania tapahtumia, muistoja, puheita, tunteita ja fiiliksiä. Juteltiin miehen kanssa päivän tapahtumista pitkään ennen nukkumaan menoa, mutta se ei "riittänyt" mulle, hän nukahti, minä en. Häiden jälkeen olen muutenkin ollut valtavan väsynyt, ilmeisesti väsymys purkautuu vaikka mielestäni en edes ollut stressaantunut/uupunut ennen häitä!

Link to comment
Share on other sites

Ihmeen hyvin! En herännyt kertaakaan yöllä. Aamulla jopa hieman laiskotti nousta ylös vaikka hirveesti tietysti oli jo intoa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä meni varmaan puoleen yöhän hääpaikalla järjestelyissä, joten sen jälkeen kun tultiin kotiin, nukuin todella hyvin, tosin aamulla olin kyl sitten aikasin jo hereillä.

Link to comment
Share on other sites

Me taas saatiin kaikki järjestelyt hääpaikalla valmiiksi jo iltapäivällä, joten ilta meni rattoisasti saunoen ja rentoutuen -ja unihan tuli sitten jo kymmeneltä!

Ja vaikka optimistisesta laitettiin kello soittamaan vasta kasilta, heräsin siinä puoli seitsemän aikaan, ja mietin mielessäni että mitä ohjeita pitää vielä antaa pitopalvelulle ja miten plaseerausta pitää vielä hiukan muuttaa :P Mutta kaiken kaikkiaan siis tuli nukuttua oikein hyvin!

Link to comment
Share on other sites

Huonosti nukuin. Päästiin myöhään jatkuneiden hääpaikkavalmisteluiden takia saunastakin yöllä vasta kahdelta kaason luona :D sitten heräilin pitkin yötä ja stressailin kaikista asioista. Aamulla sitten kellon soidessa olis kyllä väsyttäny, mutta piristyin pian eikä sitten jänskätessä enää nukuttanu!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Edellisenä iltana pääsin sänkyyn yhdentoista maissa ja heräsin sitten aamulla puoli viideltä. Sinänsä edistystä, koska olin koko edeltävän viikon herännyt noin neljän aikaan. En nukkunut kotona vaan äitinin luona hääjärjestelyjen tekemisen takia.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Nukuin melko hyvin. Yleensä nukun kuin tukki läpi yön, mutta tällä sinä yönä piti kolmen aikaan vähän lukea Pohjantähteä ennen kuin uni tuli uudestaan. Nukahtaminen illalla sen sijaan sujui ongelmitta ja aamuun asti nukuin kolmen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Nukuin hyvin. Olin ihan poikki, kun viimein kahden maissa saatiin pöytäkartta ja viimeset paikkakortit valmiiksi, eli nukahtamisessa ei ollut mitään ongelmaa. Heräsin kanssa vasta kun herätyskello soi. Mielellään olisi nukkunut pidempäänkin :D

Link to comment
Share on other sites

Nukuin todella hyvin. Pääsin nukkumaan vasta yhdeltä, koska piti viimeistellä PowerPoint-esitystä häitä varten.

Herätys oli jo seitsemältä ja olisin toki voinut nukkua pidempäänkin, mutta toisaalta sängystä ylös kömpiminen ei tuottanut vaikeuksia, kun tiesi mikä päivä on :-X

Link to comment
Share on other sites

Suht huonosti, mutta niin aina jos edellinen ilta on ollut tapahtumantäyteinen - nyt oltiin koristelemassa juhlapaikkaa ja nukkumaan pääsin puoliltaöin. Sain kuitenkin joissain kohtaa unen päästä kiinni mutta suurimman osan ajasta näin hermostunutta unta esim. juhlapaikan maljakoista - joita meillä ei siis edes ollut. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Lyhyet, mutta muuten oikein hyvät yöunet. Olin tarkoituksella varustautunut lihasrelaksanteilla, joten uni olisi tullut vaikka väkisin ;).

Link to comment
Share on other sites

Nukuin kuin tukki, samoin mies. Uni tuli välittömästi kun sänkyyn pääsin enkä herännyt kertaakaan yön aikana. Nukuttuja tunteja kertyi vain kuusi, mutta niillä pärjäsi hienosti seuraavaan aamuun saakka.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me molemmat nukuttiin yö paremmin kuin varmaan yksikään vieraista:) Se oli todella suuri yllätys, kun minä varsinkin oon niin kova jännittämään. kait sitä oli jännittänyt niin paljon jo etukäteen, ettei enää tarvinnut yötä sen vuoksi valvoa...

Link to comment
Share on other sites

Minä nukuin vanhemmillani ja mies omillaan.

En malttanut mennä nukkumaan, kuin vasta neljältä mutta nukuin kuin tukki sen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...