Jump to content
Naimisiin.info

Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Miehen kanssa nukuttiin äitini luona vierashuoneessa. Muuten nukuin hyvin, mutta miehen yskän takia heräsin kolmen aikaan ja silloin valvoin puolisen tuntia, kun kissa tuli tallomaan naamalle. Nukkumaan päästiin vasta hiukan ennen yhtä kiitos pitkäksi venyneiden askartelusessioiden :rolleyes: ja kello herätti 7.40. Oikein levännyt olo oli kaikesta huolimatta, vaikka aamulla aika paljon väsyttikin :). En osannut hermoilla, kun oli nukkumaan mennessä sellainen olo, että kaikkeni olen tehnyt häiden onnistumisen eteen eikä muuta enää voi.

Link to comment
Share on other sites

Lueskelin yhdessä ketjussa hääpainajaisunista ja mieleeni heräsi kysymys, että miten teitä nukutti ennen kauan odotettua hääpäivää? Nukuitteko sulhon kanssa eri paikoissa/huoneissa vaiko omassa sängyssä? Monta tuntia ehdit nukkua ym.

Koko edellisen viikon nukuin todella huonosti, sellaisia 4-5 tunnin yöunia ja muutamia painajaisia epäonnituneista juhlista yms. Hääpäivää edeltävänä yönä taisin kuitenki saada kuuden tunnin yöunet.

Nukuttiin kotona, omassa sängyssä.. pitääkö vielä kirjoittaa että kahdestaan :D

Link to comment
Share on other sites

Tuli treenattua lyhyitä yöunia häitä edeltävällä viikolla joten n 3 tuntia sai nukutuksi ja sillä mentiin!

Puoli kolmelta taidettiin kaason kanssa vetäytyä untenmaille ja herättiin ennen kelloa joka oli puoli kahdeksan soimassa.

Ja se aika jonka nukuin tuosta välistä oli vähäistä ja todellista koiranunta. Pyörin hereillä jonnekin viiteen asti kunnes nukahdin

Kampauksessa ja meikissä sitten otin vartin torkut :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Nukuin ihan hyvin, mutta liian vähän. Menin nukkumaan puoli kolmen aikaan yöllä ja herätys oli vähän ennen kahdeksaa... Muutenkin nukuin aika vähän koko häitä edeltävän viikon, kun oli vielä niin paljon tekemistä, joten hiukkasen väsytti hääpäivän aamuna, mutta kyllä se jännitys sai väsymyksen unohtumaan :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Menin nukkumaan kaason luona noin klo 22.30, mutta jännitys vaikutti unen saantiin ihan oikeasti. Nukuin kyllä jossain vaiheessa, mutten kovin sikeästi, heräilin ja pyörin. Klo 6.40 oli herätys ja olin pirteä, onnellinen ja jännittynyt. Hääyönäkään ei tullut nukuttua kuin neljä tuntia, joten kyllä väsytti häämatkalla!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nukuin liian vähän ja melko huonosti. Unirytmi oli jo valmiiksi aika sekaisin, ja tietysti vähän jännittikin. Asiaa ei myöskään auttanut huono sänky, tai kanssamme sängyssä nukkunut leveilevä koira. :D Meinasin monta kertaa käskeä koiran alas sängystä, mutten lopulta viitsinyt kun se näytti niin suloiselta siinä tuhistessaan. :P Ehkä olisi pitänyt, koska olin lopulta koko hääpäivän melko väsynyt.

Link to comment
Share on other sites

Nukuin hyvin, mutta liian vähän. Meillä oli siis hääjuhlaa edeltävänä päivänä vihkiminen maistraatissa, jonka jälkeen kävimme ulkona syömässä perheidemme kanssa. Tämän jälkeen siirrryimme laittamaan juhlapaikkaa kuntoon, ja siinähän sitten vierähti aikaa paljon enemmän kuin olimme etukäteen ajatelleet, johtuen täydellisestä pöytäjärjestyksen muutoksesta... Yöhön asti siellä melkein meni, mutta sen jälkeen olinkin niin rättiväsynyt, että nukuin kyllä kuin tukki sen viitisen tuntia :) Ihan hyvin jaksoin kuitenkin koko päivän, vaikka pieni päänsärky vaivasikin, johtuen jännityksestä ja väsymyksestä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Suunnittelin nukkuvani kahdeksan tuntia, mutta menin liian myöhään sänkyyn. Jos olisin nukahtanut heti olisin saanut nukkua seitsemän tuntia mutta eihän se uni tullut pitkään aikaan. Epäilen nukkuneeni 5-6 tuntia, ja olin tosi väsynyt aamulla. Näin myös epämääräisiä unia, joten nukuin kyllä aika huonosti. Onneksi väsymys väistyi nopeasti :). Väsymys palasi kuitenkin sitten hääpäivän jälkeisenä iltana, jolloin olimme molemmat ihan taju kankaalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

7h erittäin hyvin. Olimme koristelleet edellisenä iltana jo klo 18 mennessä ja vietin sen jälkeen pari tuntia kaukaa tulleiden vanhempien kanssa. Olimme muutenkin tehneet asiat etukäteen ja viimeiselle illalle ei jäänyt mitään erityistä, nautin yksinolosta viimeisenä neiti-iltana :) Aamulla heräsin pirteänä, en muista että olisin koskaan ennen jännittävää tapahtumaa nukkunut noin hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Todella huonosti tuli nukuttua, kaksi tuntia. Meni vielä viime hetken järkkäilyissä myöhään ja sitten en vain saanut nukahdettua, taisi jännittää. Olin sitä edeltävänäkin yönä nukkunut vain neljä tuntia, joten olin hääpäivän aamuna todella väsynyt - voin ihan pahoin. Mutta uskomattoman hyvin jaksoin siitä huolimatta. Taitaa olla aika yleistä, kampaamossa oli toinenkin morsian ja hänellä ihan sama juttu!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Viimeisen viikon aikana nukuin kaikkina muina öinä vähintään 7-8 tuntia, mutta tietenkin vikana yönä unet jäi vähille. Nukkumaan meni venähti, kun piti pakata jne ja herääminen oli jo kuudelta. Heti en saanut unta, kuten aina käy mulle hektisen päivän jälkeen, joten nukuin varmaan joku 4-5 tuntia (mutta onneksi ns. sikeää hyvää unta).

Link to comment
Share on other sites

Kahtena häitä edeltävänä yönä en nukkunut lainkaan eli jännitti. Hääaamuna väsytti niin hirveesti ja kampaajalla nuokuin silmät kiinni... Ruoka ei maistunut, kahvia join jotain kuusi kuppia ennen juhlaa, ja heräsin. Juhlan aikana väsymystä ei ehtinyt tuntea ja jännityskin vei väsymystä pois. Hääyönä mentiin kolmen aikaan nukkumaan enkä silloinkaan saanut nukuttua, kävin ylikierroksilla. No, sitten seuraavalla viikolla häämatkalla voitte uskoa, että nukuin :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...