Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nukuimme omassa sängyssämme, minä n. 8 tuntia ja mies 6 - 7 tuntia. Pelkäsin, ettei häitä edeltävänä yönä nukuta ja olen seuraavana päivänä rättiväsynyt, mutta nukuinkin kuin tukki (olin niin väsynyt kaikesta järjestämisestä) ja heräsin aamulla virkeänä. Päivä oli muuten toosi rankka, mutta ihana kaiken kaikkiaan.

Link to comment
Share on other sites

huonosti! Mutta syy ei ollut jännityksen vaan silloin 10kk vanhan pojan. Olimme minun vanhempieni luona , joka oli lapselle vieraspaikka. Lapsi kitisi aamulla kolmeen saakka, jonka jälkeen olohuoneessa alkoi itsekseen lärpättämään Rangatanga-apina...Ja aamulla klo 8 suihkuun ja erittäin freesinä klo 10 kampajalle.

Jännittänyt ei juuri ollenkaan

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mua jännitti niin paljon, että nukuin häitä edeltävänä yönä vain 2 tuntia. Valvoin viiteen asti aamuyöllä ja sitten lähdin hakemaan isän baarikaapista yömyssyksi konjakkia ja sen jälkeen tuli onneksi uni. Herätys oli siitä kahden tunnin kuluttua. Edellisenä yönä olin nukkunut peräti 3 tuntia. Mutta hääpäivänä ei väsyttänyt kyllä lainkaan.

Link to comment
Share on other sites

Mentiin nukkumaan 2 aikoihin yöllä, koska koristelussa meni yllättävän paljon aikaa ja aamulla herättiin 6.30 ja kampaaja oli 7.30. Ei väsyttänyt ollenkaan, koska nukun muutenkin vähäisiä yöunia. Yö nukuttiin kuin tukit ;D

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pääsin nukkuman puoli kahdelta mutta en heti nukahtanut koska mielessä pyöri vaan asiat mitä pitäisi muistaa seuraavana päivänä. Lopulta kuitenkin nukahdin ja nukuin ihan hyvin. Tarkoitus oli herätä puoli kuudelta (mulla oli kampaaja klo 7), mutta heräsinkin jo puoli viideltä enkä saanut unta sen jälkeen. Ulkona jyrisi ukkonen ja kuuntelin sitä ja mietin että "voi ei, meidän hääpäivänä on näin kauhea ilma!" Nousin kuitenkin ylös vasta puoli kuudelta ja ihan hyvin jaksoin koko päivän vaikka siitä tuli pitkä, sillä seuraavana yönä mentiin nukkumaan vasta puoli viiden maissa. Niin ja sääkin parani eli päivästä tuli aurinkoinen ja helteinen eli ihan turhaan murehdin silloin aamulla  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest K.a.i.s.a

Nukuin erittyäin hyvin. Heräsin aamulla siihen kun isä vei vauhdilla koiran ulos, kun se oli ruennut pissimään keittiön lattialle (nukuin yön vanhempieni luona). Meinasin nukkua kampaajalla, autossa valokuvaukseen mennessä ja jopa sakastissa vitsailtiin että voisin rueta nukkumaan ;D oli vaan niin rauhallinen olo...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Me nukuttiin yhdessä edellinen yö vastoin kaikkia sääntöjä

Hääpaikan viimeistelyt saatiin hyvissä ajoin valmiiks ja oltiin kotosalla jo ennen 22. Nukkumaan siirryttiin puolen yön aikoihin, mutta kelloa katsoin vielä kahden aikoihin. Vissiin vähän jänskätti kun ei uni meinannu tulla. Aamulla heräilin kuuden jälkeen enkä enää unta saanu eli siihen neljään tuntiin unet jäi. Mutta sulho oli nukkunut kuin tukki, kummallista... Aamulla oli ihana rauhassa heräillä ja vielä kullan kainalossa ja syödä kunnon aamiainen ennen liikkeellelähtöä.

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...