Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En silmiäni ummistanut koko yönä... Ei jännittänyt mutta oli niin kaikki jutut mielessä, että muistaa varmasti vielä aamulla sen ja sen.... joten se niistä unista. Saunottiin tosin kaason, sulhon ja bm:n kanssa kahteen yöllä  ja kuudelta oli herätys joten ei ois kauaa ehtinyt nukkuakkaan  ;)

Hyvin jaksoin koko päivän ja seuraavan yönkin juhlia aamuun saakka. Mutta seuraava viikko menikin sitten nukkuessa  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Miehelläni oli vankka mielipide siitä, että viimeinen yö ollaan erillämme. Hän päätti mennä tuohon parin kilometrin päähän kaverinsa luo yöksi, jonne sitten änkeytyi kaikki bestmanit ja kuskit. Häitä edeltävänä päivänä olimme koristelemassa juhlapaikkaa talkoovoimin ja rakas kaasoni oli tullut opiskelupaikkakunnaltaan jo edellisenä päivänä auttamaan. Juhlapaikan koristelun jälkeen (tai no, minä ja kaasoni lähdettiin aiemmin) lähdimme kotiin, lämmitettiin sauna, tehtiin auton perään vielä se sellainen  mikä lie kolistelija. Tarkoitus oli myös siivota, mutta missään vaiheessa emme ehtineet. Joten sulhanen vietti viimeisen iltansa juoden muutaman oluen kaveriporukassa ja minä kaasoni kanssa saunassa ja juoden vähän lonkeroa =) Nukuimme eri huoneissa, minä omassa sängyssä ja kaaso sohvalla (voi raukkaa) yön nukuin todella hyvin, ehkä vähän jännitin... ja hääaamuna oli täysi tohina päällä.. Tulevalle aviomiehelleni laitoin tekstaria, muistutin sitä jostain, mutta sitten joku toinen soitti ja sano, että ei saa häiritä

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

Ei silmäystäkään  ;)

Kaasojen kanssa saunottiin mökillä ja askarreltiin jotain viime hetken juttuja. Sitten ei vaan tullut uni. Aamulla silmät oli valmiiksi jo ihan j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-i-l-l-ä pusseilla. Kaason vinkistä teepusseja silmille ja toinen antoi jalkapohjahierontaa. Taisi siinä vielä pieni annos Cliniquen ihmegeeliä kulua myös. Ihme kyllä, ihan ihmisen näköinen morsian myöhemmin asteli alttarille ja jaksoi bilettääkin aamukolmeen  8-)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Nukuttiin eri hotelleissa (mies lastensa kanssa, minä kaason). Mentiin liian myöhään nukkumaan (istuttiin jo paikkakunnalle tulleiden ulkomaalaisten vieraiden kanssa baarissa) mutta uni tuli heti kun laitoin pään tyynyyn! En valvonut häiden takia kertaakaan.

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Miehen kanssa jaetun viinipullollisen jälkeen nukuin kuin tukki!  ;D Valittiin juhliin musiikkia koko edeltävä ilta, ja innostuttiin naukkailemaan viiniä ja tanssimaan ympäri olohuonetta, joten sen jälkeen uni maistui!!  

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nukuin toisen kaason luona (hän itse ei ollut paikalla, koska ajatteli mun tarvitsevan unta ja yö olisi kuitenkin mennyt jutteluksi, joten armeliaasti yöpyi vanhemmillaan :-X), olin laittanut illalla Absolut Torria kainaloihin etten sotkisi hääpukua sitten deodoranttiin (toimi muuten loistavasti!) joten puolitajuisesti varoin kainaloitani koko yön. Heräilin aina välillä ja koko ajan odotin herätyskellon soimista. Aamulla oli uskomaton tunne herätä omaan hääpäivään!  :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Nukuin kaasoni luona ja mies kotona. Melko kauan meni ennekö sain unenpäästä kiinni ja lisäksi heräilin vähänväliä..  n.5h tuli lopulta vain nukuttua, mutta hääpäivä meni tästä huolimatta täysin nappiin, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan!  

Muokattu: , käyttäjä: Trio
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest temmitimmi

Nukuin aika huonosti johtuen kamalasta vatsakivusta sekä papiljoteista päässäni..

..mutta luulempa, että yllämainituista huolimatta, en olisi kovin sikeästi nukkunut, sen verran jännitti. Sulhanen sen sijaan ei kärsinyt unettomuudesta.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...