Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nukuin kun tukki, koska lääkitys oli kunnossa.

Menin kaasojen kanssa toiselle heistä (oma siskoni) yöksi ja sisko peitteli minut sänkyyn kymmeneltä, kun he alkoivat tekemään polttarikansiota. Olimme kahdesta yhdeksään koristelleet häitä, työpäivien päälle. Lisäksi minulla oli alkava kurkunpääntulehdus ja kuumetta yli 39-astetta. Sisareni on sairaanhoitaja, joten hän löi kourallisen tabletteja kaiken maailman tulehdus-/flunssa-/vitamiini-/särkylääkepurkeista käteen ja käski niellä. Olin niin väsynyt, että nukahdin kuulemma viidessä minuutissa ja nukuin herätyskelloon ja uuteen droppikierrokseen saakka oikein sikeästi pussuttaen, oman siskon vieressä.

Lisättäköön vielä sekin, että mahtavan lääkityksen ansiosta pysyin tolpillani koko hääpäivän, sain pihistyä tahdon ja jopa puheen, kun kortisoonitabletit lyötiin pöytään. Sitten saattoikin jäädä viikon sairauslomalla hyvillä mielin. Muistakaa siis reipas lääkitys :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Huonosti. Mukamas rupesi ihan vietävästi kutittamaan sääriä ja niitä piti kokoajan raapia. Tai sitten oli liian kuuma tai tyyny huonosti tai nälkä. Ja vain vähän aiemmin oltiin molemmat nuokuttu olohuoneen sohvalla ja päivitelty, miten on hakattu olo ja kuinka ihana on päästä nukkumaan. Vasta aamuyöstä tuli kunnolla uni ja kuudelta oli herätys. Varmaan kuitenkin jännitti... :rolleyes:

Aamulla ei kuitenkaan väsy häirinnyt, kun sai rauhassa keittää kahvit ja fiilistellä tulevaa päivää.

Link to comment
Share on other sites

Olimme kotona, ja tarkoitus oli mennä ajoissa nukkumaan. Mutta niinhän siinä kävi että menin vasta kolmen aikaan sänkyyn enkä saanut nukahdettua jännityksen vuoksi sitten millään, unta tuli max 3h mikä on aivan liian vähän. Aamulla olinkin todella väsynyt, mutta väsymys onneksi kaikkosi nopeasti ja jaksoin sentään puoli kahteen asti häitä juhlia. :)

Link to comment
Share on other sites

Olimme edellisenä iltana kaasojen ja bestmanien kanssa syömässä, ja nukkumaanmeno vähän viivästyi. Nukuin kyllä todella hyvin niin kauan kuin nukuin, mutta kun heräsin aamuyöstä, en millään saanut enää unenpäästä kiinni. Unet jäivät siis muutamaan tuntiin, mutta kyllä sillä hääpäivän adrenaliinilla ja onnella jaksoi koko päivän ja illan juhlia!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

En nukkunut oikeastaan YHTÄÄN, kun hääajatukset pyörivät mielessä.. :huh: Mutta olin silti koko hääpäivän ja illan ajan todella virkeänä :girl_dance: Se on niin erikoinen päivä, että ei silloin ala helpolla väsyttää, vaikka univelkaa olisikin. Ei siis kannata huolestua, jos ei saa unta..todennäköisesti sen jaksaa silti täysillä, kun on niin ihanaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Nukuin häitä edeltävänä yönä huimat 2,5 tuntia!! jännitti niin paljon. Äitini luona olin yötä, sulhanen nukkui meidän kodissamme ja ei hänkään ollut nukkunut kuin nelisen tuntia..

mutta hyvin jaksettiin kummatkin ja tuli kehuja siitä kuinka ihanan pirteä ja hymyileväinen olin KOKO ajan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä oli sellainen järjestely että vihkiminen maistraatissa oli perjantaina ja hääjuhla lauantaina. Vihkimistä edeltävänä yönä nukuin sikeästi miehen kainalossa pitkät unet, hääjuhlaa edeltävä yö oli meidän hääyö hotellissa joten eihän siinä malttanut hirveesti nukkua ;) Kuitenkaan meillä sitten ei ollut hääjuhlapäivänä niin tiukka aikataulu koska, vihkiminen oli tehty jo edellisenä päivänä niin ihan riittävän levänneinä sitä sitten juhlittiin!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nukuin todella huonosti, koska seuraava päivä stressasi.. Sain unta joskus kahden jälkeen yöllä ja heräsin reippaasti ennen kellonsoittoa kuudelta. Suosittelen aikaista nukkumaanmenoa, jos tarkoituksena on juhlia vähänkin pidempään - mulla alkoi väsymys jo painaa hääpäivänä joskus iltakymmenen jälkeen ^_^ Saatiin kuitenkin juhlittua ihan kunnialla loppuun, mutta helpompaa se varmasti olisi ollut, jos edellisenä yönä olisi nukkunut kunnolla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nukuin kuin tukki, kun paasin sankyyn. Olin jannittanyt ja pyoritellyt haaasioita mielessani joka ilta ja yo haaviikolla sangyssa pyorien, niin siina vaiheessa kai aivoni totesivat, etta nyt ei ole enaa mitaan tehtavissa muuta kuin nauttia seuraavasta paivasta  :girl_haha: Ja olin toki erittain vasynyt koko viikon kiireiden ja huonosti nukuttujen unien takia. Ja tulihan sita valvottuakin hieman myohempaan edellisena iltana kuin oli tarkoitus, koska emme malttaneet menna ajoissa hotellille, kun suuri joukko ystaviamme oli tullut Briteista Suomeen kotikaupunkiini sina paivana!  :tender:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...