kevätmorsian85

Häät Virossa

4 viestiä aiheessa

Onko kenelläkään kokemusta häiden järjestämisestä Virossa? Olen ymmärtänyt, että hintataso olisi maltillisempi? Olisin kiinnostunut erityisesti kartanoista, mielellään Tallinnan lähellä. Tason olisi oltava suomalaista vastaava. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuolla häiden kokonaisbudjettiketjussa muistan mainitun erään kartanon Eestissä, jonka vuokra (juhlat+majoitus) oli yli 10 000 € ja menut yli 60 €.

 

Edit. kommenttiin linkki tässä   ja keskustelussa mainittu paikka: http://www.padaste.ee  ja toinen ehdotettu linkki: http://sagadi.ee/kartano

 

 

Muita googlella äkkiseltään vastaantulleita: Kukkapaviljonki,  Vihula, Eivere  ja Paradise.  Tämän linkin takaa voisi kanssa löytyä jotain.

 

Jos viitsii vaivaa nähdä kääntämisen suhteen, kannata googlailla eestiläistä hääpalstaa eli pulmad.ee, siellä esim. tämä ketju.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä veikkaan, että Virossa järjestettävät häät eivät ole edullisemmat kuin Suomessa järjestetyt, jos tässä taloudellista säästöä haetaan. Varsinkaan silloin, jos juhlapaikalta odotetaan korkeaa tasoa. Tietyt palvelut, esim. kauneuspalvelut ovat toki vielä Virossa edullisempia kuin Suomessa. Samoin esim. bensa ja vähittäiskaupasta ostettava alkoholi. Hintataso kuitenkin nousee koko ajan, ja esim. monet Tallinnan ravintolat hipovat hinnoiltaan Helsingin vastaavia. Kun juhlan hintaan lisätään matka- ja majoituskulut, luulen, että hinta on vähintään sama kuin Suomessa olisi. Ystäväni kertoi viime kesänä, ettei Tallinnasta hankitut juomatkaan tulleet lopulta juurikaan Alkoa edullisemmiksi, koska Tallinnan-matkaan ihan päiväseltäänkin kuuluu liitännäiskustannuksia, joita ei heti tule ajatelleeksi. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kartanoita on vaikka kuinka paljon, mutta laatu vaihtelee hurjasti. Esim. Kohalan kartano (kohalamois.ee) on ihana paikka jollekulle, kun joku toinen voi pitää sitä liian "alkeellisena" ympäristönä. Monia kartanoita pyöritetään harrastelijavoimin, niistä ei voi odottaa Michelin-tähtitason ruokaa tai viiden tähden hotellimajoitusta. Mukavaa, kaunista ja tyylikästä voi silti olla. Tallinna alkaa olla aika kallis, mutta jos lähdetään vähänkin pitemmälle, hinnat laskevat. Paikalliset toimijat voivat hyvinkin löytää edullisia ja hyviä ratkaisuja, kannattaa etsiä sitä kautta. Viroweb on minusta ollut aika hyvä työkalu, ja hyvä on muistaa, että nuoret virolaiset eivät puhu suomea, mutta englannilla pärjää.

 

Jos bussikuljetuksia hakee, hansabuss.ee tarjoaa minusta ihan kohtuuhintaisia palveluja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään