Jump to content
Naimisiin.info

Rahapyyntö vai ei ja paljonko saitte?


Guest Rokkis75

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä vieraita oli noin 75kpl, olimme toivoneet että vieraat laittavat rahaa tilille unelmien häämatkaa varten, mutta oli myös lahjalista stockmannilla niitä varten jotka mieluummin tuovat jotain. Yllätyimme totaalisesti vieraidemme avokätisyydestä! Lahjoja tuli ihan mukavasti, vaikkei kaikkia toivottuja laseja saatukaan, mutta suurin osa halusi osallistua häämatkamme kuluihin! Osalta saatiin jokin pieni paketti ja myös rahaa matkaa varten. Jopa muutama jotka eivät paikalle päässeet halusivat lähettää lahjan. Olemme niin tyytyväisiä että saimme koko häämatkan kulut hoidettua, mikä tuntuu häiden muiden kulujen jälkeen todella huojentavalta, ja pystyttiin todella nauttimaan matkastamme. Rahaa tuli kaikenkaikkiiaan lähes 3000€, joten olemme todella todella kiitollisia :)

Näin kirjoitimme hääsivuillemme lahjaosioon:

"Lahjojen tuominen ei ole edellytys juhlaan osallistumiselle. Mutta jos haluatte muistaa hääparia, on tässä lahjatoiveemme tai voitte osallistua unelmiemme häämatkan kuluihin."

Muokattu: , käyttäjä: GwenMari
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kutsussa ilmoitus että juhlapaikalla on säästöpossu, jota saa ruokkia. Lisäksi oli lahjalista kotimme puutteista niille, jotka eivät halua antaa rahaa (ja toki myös ilmoitus että lahjan tuominen ei ole pakollista). Saatiin n. 1800 euroa rahana (enimmäkseen possuun tai kirjekuorissa, yksi halusi maksaa tilille) ja 500 lahjakortteina (mm. ravintolan ja s-ryhmän) ja vielä todella paljon lahjojakin. Koti alkaa siis lahjatavaroiden jäljiltä olla kunnossa ja nuo rahat tuli kyllä tarpeeseen, että saadaan hankittua mm. pitkään kaivattu pesukone ja uusi imuri pian hajoavan tilalle (ei oikein ollut lahjalistalle pistettäviä tuotteita nämä). Loput menee luultavasti asuntosäästötilille.

Muokattu: , käyttäjä: NiE
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli sekä lyhyt lahjalista Sokokselle (lähinnä astioita) että toive saada avustusta häämatkaa varten. Hääinfossamme luki näin:

"Suurin lahjamme on, että olet juhlavieraiden joukossa ja teet päivästämme näin ikimuistoisen. Tavaraa meillä on jo paljon, mutta uusia kokemuksia ja elämyksiä maailmalla olisi ihana kerätä. Häämatkakassaamme voi kartuttaa tilille... Mikäli kaipaat toisenlaista lahjavinkkiä, tarkastahan pieni lahjalistamme osoitteessa..."

 

Saimme lahjalistalta kaikki lahjat yhtä lukuunottamatta sekä lisäksi rahaa noin 4000 euroa! :girl_in_love: Riippuu tosin vähän miten laskee, sillä vanhempamme antoivat tästä suuren osan ja lisäksi omat vanhempani avustivat hääkuluissa. Olimme todella otettuja ja onnellisia näin anteliaista lahjoista. :-X Vieraita oli 60.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä oli kohtuu lyhyt lahjalista, eikä rahapyyntöä. Molemmat on ollut jo useamman vuoden työelämässä, niin ei jotenkin tuntunut sopivalta jutulta meille. Saimme kuitenkin myös rahaa ja lahjakortteja lahjaksi, sekä tosi kivoja esim. kodintekstiilejä ym. listan ohikin. Olitiin tosi tyytyväisiä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...