Jump to content
Naimisiin.info

Heinäkuu 2015


Marikukka

Recommended Posts

Me käytiin viime viikolla vahvistamassa maistraatin varaus ihan paikan päällä. Täytettiin samalla jo sukunimen vaihtamislomake ja päästiin myös kurkistamaan vihkihuoneeseen. Onhan se aika karua meininkiä kirkkoon verrattuna. Tuumattiin molemmat, että onneksi on sitten avioliiton siunaaminen vielä edessä ja itse hääjuhla sitten reilun viikon päästä. :wub:

 

Käytiin jättämässä esteiden tutkintapyyntö kirkkoherranvirastoon myös samalla reissulla ja valittiin kuulutuspäivä. Meidät kuulutetaan kirkossa 21.6. :-X Pääsiäisen jälkeen kuulemma voi odotella sitten postia sieltä.

 

Huomenna olis tarkoitus väsätä kutsun väliin tuleva hääinfo loppuun ja taitella se nätisti kirjeeseen mukaan. Sitten kutsut olisi valmiina postitettavaksi! :) Ihanaa. Sitten päästään odottelemaan ilmoittautumisia seuraavaksi. Saankin huomenna kaason mun kanssa häähömppäilemään ja maistelemaan viinejä. ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä muuttuikin suunnitelmat, eli ei tule telttahäitä vaan yhdessä paikassa oli vielä meidän viikonloppu vapaana joten ei tarvi enää stressata sataako vettä vai ei :) ja kun ruuatkin on tarkoitus tehdä itse niin onpahan nyt helpompaa kun on kunnon keittiötilat ja mikä tärkeintä;tarpeeksi kylmätilaa! :)

Meillä on tarkoitus nyt viikonloppuna tehdä mun isän kanssa kutsuihin teksti osat valmiiksi ja ens viikolla tai sitä seuraavana laittaa postiin.

Juhlatilan koristeetkin tilasin eilen ja nyt vaan odottelen milloin ne saapuu.

En millään malttaisi odottaa häitä mutta eipä niihin onneksi kauhean kauaa ole! Ainiin ja pitäs vissiin miehen kanssa päättää vielä sukunimi asiaki, että kumman nimi tulee yhteiseksi mutta onneksi ne maistraatissa sano että jos viikkoa ennen vihkimistä ilmoittaa ni se riittää, eli voidaan vielä taistella siitä :D

Link to comment
Share on other sites

Iiks! Nyt on kutsut postitettu :girl_sigh:

 

Lauantaina olisi vuorossa juomien haku Tallinnasta. :) Asiat ratkeaa yksi kerrallaan.

 

Jossakin vaiheessa pitäisi päättää karkkipuffan karkit.. Niissä onkin pähkäämistä :P

 

Ensi viikolla pääsen taas sovittamaan pukua, kun menen hakemaan sen ompelijalta. Samalla saan siis sekä maistraattimekon että THE mekon :)

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi häitään 18.7.2015 viettävä. Kutsut ovat viittä vaille valmiit ja ensi viikolla olisi takoitus saada ne postiin. Miten paljon aiemmin ennen hääpäivää olette pyytäneet vieraita ilmoittamaan tulostaan? Me laitettiin kesäkuun alkuun päivä, kun mietittiin, että siinä on sitten joustovaraa suunnittelun suhteen ja sen suhteen, kun joku ilmoittautuu kuitenkin jälkijunassa. Ei olla lähetetty std-kortteja, mutta moni tietää jo häistä muutenkin. Esteettömyystodistuksien eteen ei olla vielä tehty mitään. Ehkä se on sitten näiden kutsujen jälkeen seuraava juttu. 

Link to comment
Share on other sites

Me laitettiin viimeinen vastauspäivä kesäkuun puoleenväliin. Ja häät siis heinäkuun lopussa. Meillä kutsut laitettiin viime viikolla postiin ja muutamia ilmoittautumisia onkin jo tullut. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 4.7. Ja vp. 1.6. Pitopalvelun ei tarvitse tietää kuin viikkoa ennen lopullinen vierasmäärä, mutta onpahan aikaa soitella matti myöhäisten perään ja istumajärjestykset (tuskin maltan odottaa) päättää.

Anoppi pisti lusikkansa soppaan ilmoittamalla halun istua poikansa vieressä, kun meidän alkuperäinen suunnitelma oli laittaa avustajat meidän kanssa samaan pöytään ihan käytännön syistä. Anoppi loukkaantui tästä suunnitelmasta ja päätettiin sitten istua kahdestaan omassa pöydässä. Muutenkin on turhan innokas jakamaan omia ideoitaan, eikä usko vaikka kuinka monta kertaa sanoo ettei kuulu meidän suunnitelmiin... Huoh! :-o Onneksi edes miehen isosiskoa kuuntelee.

Link to comment
Share on other sites

Meillä vp. On 19.6 kun häät on 18.6. Perjantaina lähti kutsut postiin, nyt pitäs malttaa oottaa vastauksia :D

Meillä onneksi ei anoppi oo ainakaan vielä sanonut oikeastaan mitään suunnitteluihin, paitsi mieheltä kyseli miksei mennä kirkossa naimisiin... Toivottavasti ei alakaan suunnitteleen itse yhtään mitään kun itellä on suunnitelmat jo ihan selvät :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä myös heinämorsian :). 17.7.

Kakku tilattu

Kutsut lähetetty

Mekko hankittu, kolmas toden sanoo.. olis siis kaksi ylimääräistä jos joku ei ole vielä hommannut. Nyt vain enää lyhentäminen tekemättä ja rusettinauhan vaihdan.

Mkehen puku on kutistunut lähetyksessä :) joten sellainenkin löytyy ylimääräisenä. Hommaamatta oikea koko.

Kengät hankittu, onnistunko oppimaan niiden kanssa kulkemisen on eri virsi.

Paikka varattu ja kokit

Koristeita hankittu. Sekä karkkia candy bariin.

Kuvaajaksi hyvän ystävän pikkusisko, varattu.

Värimaailmaksi luonnonvalkoinen ja light pink. Paikka on tummaa puuta joten sen takia vaaleat värit.

Hääautona meidän vene :)

Maistraattivhkiminen joten juhlat on se juttu isolla j:llä :)

Kaikkea hyvää tuleville morsiammille ja muistakaa ei se mitä muut häistä miettii ja ajattelee vaan että on omanitsensä näköiset!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Miekin ilmoittaudun joukkoon viime tipassa:

 

Meidän häitä juhlitaan täällä Joensuun seudulla 25.7  :-X

Kirkko varattu klo 14. Kirkkona minun kotikirkko.

Juhlapaikka varattu
Kutsut odottaa lähetystä, joka pitäisi tapahtua tällä viikolla.
Mekko hankittu, joka tosin oli liian suuri, joten uusi tulossa.
Mkehen puku ja lasten (x4) vaatteet hommaamatta.
Kengät - APUA! Jos näitä ei tarvis ollenkaan niin olisin jo naimissa ;) Eli viimetipassa sitten!
Tarjoiluista ja tarjoamisesta huolehtiii tuttavat.

Äiti tekee hääkakut, eilen äitienpäivänä vietettiin koemaistajaisia :)
Koristeita hankittu ja ihasteltu mutta paljon myös hankkimatta.
Valokuvaaja varattu
Väreinä valkoinen, turkoosi ja hopea.
Hääautona meidän BMW, miehen toiveesta tämä.
 

Paljon on vielä tekemättä, mutta en jaksa stressata :) Nautitaan  :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kirjoitanpas minäkin pitkästä aikaa! Meillä siis hääpäivä kanssa tuo 25.7 ja nyt alkaa hommat olee jo aikas hyvällä mallilla :) Kutsut on laitettu matkaan ja ensi viikolla pääsee pitkästä aikaa sovittamaan pukua <3 Edelliskerta ollut lokakuussa!! Askarteluja tässä pitäisi pikkuhiljaa jaksaa tehdä ja tällä viikolla pitäisi vielä hommata huntu ja tiara. Tiistaina käytiin häävalssia opettelemassa yksityistunnilla ja lauantaina päästää esittelemään taitojamme miehen serkun häihin! :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Kuulutukset kuultu ja menu lyöty lukkoon. Ilmoaikaa vierailal vielä about viikko jäljellä, vasta n. 37 % ilmoittanut tulevansa ja yksi, ettei pääse. Tulee varmaan ns loppuryysis vikoina ilmopäivinä, toivottavasti. Ei jaksais soitella perään.

Link to comment
Share on other sites

Täällä kans pohdin, kuinka monelle joutuu soittelemaan perään. Meillä loppuu ilmoittautuminen 2 viikon päästä ja nyt on noin 60% ilmoittautuneet. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut ettei tulisi.

 

Istumajärjestyksen miettimisestä taitaa tulla tosi hankalaa. Se on päätetty että meille tulee oma pöytä ja sitten kaaso, bestman ja seremoniamestari tulevat lähettyville. Mutta kaikki muu vielä aivan auki. Täytynee mennä vielä juhlapaikalle mittailemaan, miten pöydät olisi järkevää sinne sijoittaa. :)

 

Kesäkuun kalenteri alkaa olla jo aika täynnä monenmoista merkintää, joten nyt on vielä rauhallista. Katsotaan muutaman viikon päästä ;)

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mua niin suututtaa, surettaa, stressaa ja ärsyttää :(:girl_cray2: Maanantaina loppuu ilmoaika, eikä mitään kuuluu :hysteric: 37 % on kertonut kantansa tulosta ja kutsuttuja on yli 140.

Link to comment
Share on other sites

Mä odotan kans loppukiriä :D meillä on ens viikon torstaina viimenen ilmopäivä ja joitakin vielä ilmoittautumatta... Kaikki sukulaisia. Kukaan ei ole ilmoittanut ettei pääsisi, varmasti pitää ottaa soittelukierros vaikkapa parin viikon päästä. Voihan se olla että posti on hukanut osan kutsuista, toiset on vaan unohtanu sen kutsun jonnekin laatikonpohjalle kun ajattelee että tottakai me mennään! Ja kaikkea sellaista, meitä on moneksi =)

Link to comment
Share on other sites

voi miksi kestää vastaa, on ollu aikaa jo vaikka kuinka kauan :D

 

Mitä olette mieltä, tarvitseeko perään soitella? :/ itse ehkä koen sen hieman oudoksi, enkä tahtoisi näin tehdä. Ehkä hieman loukkaa jos läheiset eivät vastaa, vaan olettavat meidän tietävän heidän saapumisestaan, vaikka kutsussa selkeästi luki vp pyyntö.

 

Kaksi kutsua meille on tullut tietoon, ettei posti ole kantanut perille asti ja teimme heille uudet. Onko muiden  kutsuja kadonnut?

 

Kaikki alkaa jotakuinkin olla valmista, pientä säätöä vielä. Oi heinäkuu tule jo!!!! <3

Hankittu niin paljon kaikkea ihanaa, ettei millään malttaisi odottaa niiden juhlapaikalle viemistä :)

 

Sulho lähti juuri ostamaan lähikaupasta "unohtamiani" nakkeja, ja kas yllättäen törmäsikin ystävä laumaansa :D :D :D

Minä vielä odottelen omia polttareita. Mites muut heinämorsiot, joko on polttarit pidetty? :)

Link to comment
Share on other sites

Minä kävin eilen postilaatikolla ja löysin itselleni osoitetun kirjeen missä oli lista, mitä pitää pakata laukkuun valmiiksi (mm. säilyke kapriksia, passi, linkkuveitsi, saappaat, bikinit, foliota ym.) Ajankohdasta ei siis ole mitään tietoa ja nyt alkoi todenteolla jännittämään :girl_haha:

 

Meillä ilmoittautuminen loppuu 14.6, todella vähän on tullut vielä ilmoittautumisia, vaikka kutsuttuja on kanssa se 150... toivotaan että viimeisinä päivinä tulee sitten ryysis. Askartelua tässä vielä olisi, mutta muuten käytännön asioiden pitäisi alkaa olemaan selvillä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on myös viimeinen ilmoittautumispäivä 14.6. ja vasta noin kolmasosa kutsutuista on ilmoittanut itsestään, saa nähdä tuleeko loppuryntäys vai saako kysellä perään! Muakin kyllä vähän ottaa päähän ryhtyä kyselemään ihmisiltä kun kuitenkin selkeästi kutsussa ja hääinfossa mainittiin vastauspyynnöstä. Kaikkea muutakin säätämistä tässä kyllä on, ihan kauhea häästressi ollut viime päivinä...

 

Mulla on polttarit vasta kaksi viikkoa ennen häitä, ajankohta ei siis ole mikään yllätys, kaikki muu kylläkin, odotan kyllä kovasti mitä tuleman pitää! 

 

Hyvän listan sait Susku90. Säilykekaprikset :D

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli viikko sitten viikonloppuna :) sain myös etukäteen polttarilistan mitä pakata mutta eihän sieltä loppujenlopuksi tarvittu juuri mitään :D

 

Kohta loppuu ilmoittautuminen, yllättävän hyvin ihmiset olleet liikenteessä! Olen myös ottanut kaikissa kissanristiäisissä suullisia ilmoittautumisia vastaan. Tuntuu että ei ne ihmiset vaan oikeasti muista, arjessa kun se kutsu tulee niin se nakataan johonkin laatikkoon ja koko homma unohtuu. Sitten niissä juhlissa (esim. äitienpäivänä kylässä tai nyt sulhon siskon valmistujaisissa) ihmiset näkee meidän ja muistaa että AI NIIN en ole ilmoittautunut, voinko tehdä sen nyt? Ja olen aina hyväksynyt, kun näillä ei ole ollut mitään erikoisruokavaliojuttujakaan :) Nyt tällä hetkellä kutsuttavia 162 ja ihan muutama vaan ilmoittautumatta... Pari sellaistakin ilmoittautui, joista ajateltiin että kutsutaan nyt kun on kaikki muutkin samalla statuksella (esim. sulhon kaikki tädit jne.) on kutsuttu mutta eivät varmasti tule. Meinasin tippua (kaksikin kertaa siis!) tuolilta kun tällaiset henkilöt sitten laittavatkin viestiä että tulevat meidän hääjuhlaan! Positiivista tietysti :D sulho alkoi jo maalailla että tulee varmaan 100% läsnäolo kutsutuista :D

Link to comment
Share on other sites

Niinpä!! Jännittää :D eilen meillä oli viimeinen ilmoittautumispäivä, muutama perhe/pariskunta joista ei ole kuulunut mitään... Ajattelin että viikon päästä soitellaan perään :)

Link to comment
Share on other sites

Meille on tullut tällä viikolla tosi paljon niitä ilmoittautumisia, näyttäisi vähän siltä että ihmiset aktivoituvat loppua kohden, vaikka vielähän tässä on aikaakin reilu viikko. :)

Link to comment
Share on other sites

Nyt on vp päivä ohi ja vihdoinkin pääsee tekemään loppuun istuma ja pöytäjärjestyksiä! :) yksi lisä rasti "to do" listaan :D jeeee. Miten sitä voikin näin ilakoida pienistä etapeista :) <3

Muokattu: , käyttäjä: viivimatleena
Link to comment
Share on other sites

Voi mua niim jännittää toi istumajärjestysten teko :D en tiedä miksi! Oon tehnyt siitä kauhean mörön...

Jännittävää kuinka häät lähestyy ja käytännön asioita lyödään lukkoon! Koko ajan jonkun kanssa saa puhua häistä ja pitää hääpalaveria ymym :) elän sen päivän ja ne hetket aina vain uudestaan kuvitelmissa, iltaisin joskus kuuntelen youtubesta meidän häämarsseja, valssia ja muita musiikkeja :) voi hääpäivä tule jo!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vain 3 pariskuntaa ilmoittanut ettei pääse tulemaan :-o jopa miehen tädeistä puolet on tulossa paikalle, niistä ajateltiin ettei varmaan kukaan tule, kun välimatka on niin pitkä ja hekin jo melko iäkkäitä. Parille kutsutulle piti soitella perään kun ei vastausta kuulunut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...