Marikukka

Heinäkuu 2015

94 viestiä aiheessa

Apua! Mua "hiukan" jännittää huomiset polttarit...  :pupu_1:   :girl_hide::blink:

Pari viikkoa sitten huomasin että mulla oli työvuorot muuttunu. Mulla olis alunperin ollu työvuoro huomenna. Heti sillon jo epäilin polttareita. Varsinkin kun utelin sulholta, näin heti sen naamasta että valehtelee. :grin: Otin sitten mun muuttuneet työvuorot puheeksi esimieheni kanssa ja kun sain kunnollisen selityksen, aloin taas epäilemään itseäni... Miehen bm laitteli mulle viikko sitten viestiä, että voinko varmistaa, että mies on la-aamuna paikalla, kun miehellä olis polttarit silloin. Sitten toinen siskonikin alkoi kysellä voiko tulla la-ip käymään, eikä kuulemma tienny mun polttareista mitään... Sanoi, että eikai meillä voi samana päivänä olla polttareita, kun meillä on koirakin, niin jonkun pitäis olla sitäkin ulkoiluttamassa. Mutta toisaalta tää on ainoa mahdollinen viikonloppu, tuskin juhannuksenakaan on ja mulla on sitä seuraavana viikonloppuna taas töitä. Olin niin hermona, että mieskin kyllästyi, kun vuoronperään olin varma ettei mulla oo polttareita ollenkaan tai ne on tyyliin joku sunnuntai (mä mitään raittiusseuran pippaloita halua :rolleyes: ) , ja lopulta sanoi että okei sulla on polttarit, enkä kuulemma saa sanoa että kuulin siltä. :ph34r:  Oon mä ihana... :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

vautsi vau mikä ihana viikoloppu parhaiden ystävien kanssa!! nimittäin vihdoinkin olivat POLTTARIT!!!! :D nyt kun polttareiden jännittäminen on ohi, alkaa kunnolla hääjännitys. Enään alle kolme viikko, iiks <3 <3 <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika menee niin nopeasti!! Juhannuksena enää kaksi viikkoa iiiik :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä tosiaan on enää se 2,5 viikkoa jäljellä, ja mä oon aivan lukossa! En jaksa enkä kykene hoitamaan yhtäkään hääjuttua, ja lykkään niitä vaan koko ajan. Mies on töissä joka päivä ja tekee tosi pitkää päivää, joten siltäkään harvoin kannustusta tulee. Meillä on kyllä hoidettu aikoja sitten ne isoimmat jutut, puvut, paikka, sormukset jne, mutta nää pienet jutut on kasautunu. En osaa enkä halua pyytää apua koska en jaksa ajatella koko häitä! Apuaaa. Ahdistaa. Tän pitäis olla ihanaa aikaa  :girl_cray3:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi ei! Anna itellesi lupa nyt olla vaikkapa juhannuksen yli olla ajattelematta hääjuttuja ja sitten maanantaina tartut toimeen? Sellainen "loma häistä?" :) mua auttaa myös työlistat! Tekee sellaisen listan mitä on aivan pakko tehdä ja sitten vetelee valmiita yli. Niinkuin meidän pappi sanoi meille, että älkää stressatko, ne sitten on sellaiset kuin ne on vaikka ei aivan kaikkea kerkeäisikään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä niin yhdyn Magicwombat sun mietteisiin. Huomaa kyl mitkä asiat on pyöriny koko ajan mielessä. Ja nyt ku häihin on enää ALLE KAKSI VIIKKOA (:D) tuntuu et alkaa ahdistaa. Saattaa kyl johtuu siitä, et miettii enemmän et ehtiikö kaiken tehdä. Vaikka ei meilläkään ole enään kuin pikku sälän hankkimista, tuntuu kuin aikaa vaa häviäisi jonnekki. Itselläni vielä vuorotyö ja pienet lapset jotka ottaa oman osansa ajasta. Mut ehkäpä tämä tästä :) koitetaan kaikki ihanat heinäkuun morsiot nauttia (vaikka sää onkin pepusta) tästä pienestä hetkestä joka meillä on enään jäljellä ennen suurta päiväämme <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhannusviikolla päätettiin päivä 27.7. esteet tutkittu, käräjät varattu, ravintola varattu, puvut hoidettu molemmille, kaaso ja bestmäni tsekattu...ens viikolla sormukset niin eiköhän tuo ole taputeltu...huomenna koekampaus kaason kans ja ehkä vähän kuplajuomaa palaverin vuoksi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää on niin jännittävää! Vuosi jo suunniteltu ja ootettu jajaja... pian SE päivä on täällä !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osallistunpa minäkin tällaisena myöhäisherännäisenä (ja vähän tylsänä) keskusteluun :)

 

Vihkipäivä on 10.7. Maistraatti on varattu, esteettömyystodistukset tilattu ja toivottavasti maistraatissa valmiina odottamassa :) Minulle on mekko ja sormus. Kengät pitänee käydä jostain etsimässä. Sulhon pitäisi sovittaa suorat housunsa, että mahtuvatko vielä jalkaan vai pitääkö lähteä housukauppaan. Siinäpä tuo to do -lista sitten olikin. Hääkimppua/-kukkaa olen nyt miettinyt, että ottaako joku vaiko eikö. Ja jos kukka tulee, niin otanko vaan jonkun nätin valmiin kimpun vai pitäisikö käydä etukäteen tilaamassa. Onhan tässä vielä kaksi viikkoa aikaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, kesä on vihdoin täällä!!! Ja ehkäpä ei tarvitse viettää hääpäivää sateenvarjon alla. Hiih jänskää, muutama päivä enään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille tsempeistä! Oon pitäny täälläkin vähän hiljaiseloa, kun tuntunu ettei vaan jaksa. Tällä hetkellä mieli on jo vähän valosampi, yhessä ollaan hoideltu puuttuvia juttuja ja jopa sellanen HYVÄNkaltanen jännitys alkaa tuntua vatsanpohjassa! :) Oon hokenu itelleni että kyllä kaikki järjestyy, ja eiköhän ne järjesty.  :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin alkaa olla ihan hyvällä mallilla järjestelyt, vaikka välillä kyllä stressasin ihan kauheasti ja suunnilleen kirosin sitä päivää kun päätin pitää isot häät! Edelleen esim. istumajärjestys ja kaikenlaiset pienet käytännön järjestelyt aiheuttavat päänvaivaa, mutta nyt olen kuitenkin enemmän iloisen odotuksen vallassa kuin hermoraunio. :D Viime viikolla saimme paljon aikaan häiden suhteen, saatiin ostettua paljon kaikenlaista tavaraa häitä varten ja tapasimme valokuvaajan ja pitopalvelun edustajan, molemmat tapaamiset saivat minut huojentuneeksi ja vakuuttuneeksi siitä, että kaikki kyllä menee niin kuin ollaan suunniteltukin. 

 

Minulla piti olla myös koekampaus viime viikonloppuna, mutta sitä jouduttiin siirtämään. Se  tässä nyt lähinnä jännittää, koska minulla ei ole aikaisempaa kokemusta tuosta kampaamosta, mitä jos koekampaus onkin sitten aivan susi! 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään oli kirkkoharjoitukset ja nyt se iski!!! Se jänskä tunne masussa, alkoi perhos parvi kasvamaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomenna se tapahtuu! Eilen illalla alkoi ekan kerran oikeasti vähän jännittämään :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea tänä viikonloppuna tänä viikonloppuna hääpäiväänsä viettäville!! Meillä vielä 3 viikkoa h-hetkeen, 150 henkilöstä 114 pääsee meidän kanssa juhlimaan, olen varsin tyytyväinen tuohon vierasmäärään :girl_smile: Minun polttareita vietettiin viikonloppuna ja tytöt olivat panostaneet niihin kyllä ihan tosissaan, oli mm. moottoripyörällä ajelua, haastattelua suorassa radiolähetyksessä, tanssitunti, saunalautta ja vesijetin perässä vedettävä patja :girl_haha: Todella ikimuistoiset polttarit :) Miehellä on sama vuorossa tänä viikonloppuna, hänet tuossa juuri äsken taidettiin hakea töistä juhlimaan koko viikonlopuksi.

 

Vaikka olen kova stressaamaan niin ihme kyllä nyt on aika rauhallinen mieli koska kaikki akuutit asiat on saatu hoidettua, vaikka kovaa kyytiä nuo häät kyllä lähestyvät :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutama tunti enään ❤

Muokattu: , käyttäjä: viivimatleena

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa! Nyt on polttarit vietetty (sekä häät... :girl_in_love: )!

Kaikki meni todella hyvin. Yllätyin kuinka moni oli päässyt paikalle. Osa ystävistäni ei päässyt heti alussa mukaan, mutta tulivat heti kun töistä pääsivät. Paikalla oli 6-13 tyttöä itseni lisäksi :-X.  Ei ollut typeriä nolausjuttuja; hölmöjä asuja tai tehtäviä, onneksi kaasoni olivat kuunnellet minua. Oli sopivasti ohjelmaa ja vapaata aikaa, mukavia tehtäviä vieraille ja minulle, joista pienessä flunssassakin selvisi. Ruoka oli hyvää ja erityisesti kaaso-siskoni oli nähnyt kamalasti vaivaa. Kaikki kehuivatkin järjestelyjä. Parhaat polttarit ikinä ;).  Vielä kun sain häissä siskoni tekemän kansion, mitä voi ihastella viimeistään, kun muistot alkavat hälvetä. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikesta stressistä ja uupumuksesta huolimatta, meijän hääpäivä oli täydellinen! Mun ympärillä on ihania ihmisiä, jotka auttaa mua kaikessa :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitä ihanin hääpäivä takana, huippu muistoja takataskussa ja nyt katse tulevaan ❤ :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään