milkie

Kokemuksia: lapset häissä

177 viestiä aiheessa

Meillä oli kahdeksan alle 12-vuotiasta tenavaa häissä, mukavia olivat. :) Kirjoittivat vieraskirjaan omat vitsiterveisensä ja kommentoivat esim. kuvashow:ta hyvinkin suoraan. :D Vanhemmat katsoivat hyvin jälkikasvunsa perään ja oltiin varattu kakaroille tekemistä, esim. katuliidut ja juhlapaikan edessä oli mahdollisuus pelata jalkapalloa kentällä. Karkkibuffet oli menestys, mutta hurjia sokerihumalia ei nähty kellään. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä nuorin lapsi oli meidän oma poika eli 5,5kk ja siitä seuraava lapsivieras oli 10kk ja loput olikin

sitten jo kouluikäisiä ja teinejä. Aluksi mietin, että miten nuo pienet jaksaa, mutta

hyvinhän ne jaksoi. Meidän pojalle riitti siellä 70kpl:tta sylejä ja toiseksi nuorin jammailli

kontaten koko illan. Osa vieraista oli kumminkin jättänyt ne 2-5v kotiin, mutta toivat

vanhempia lapsia häihin. Mikä oli kyllä ihan hyvä ratkaisu, koska niille ei tarvinnut keksiä

mitään omaa viihdykettä ja noille pienimmille riitti kunhan oli vain syli, missä olla.. ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli juhlassa vain yksi vuoden ikäinen lapsi, jonka äiti onneksi osasi pitää aisoissa ja hiljaisena :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä lapsia oli yhteensä vajaa parikymmentä, ikähaitari vuoden vanhasta aina 12 vuotiaisiin. Ja hyvin homma toimi. Lapset leikkivät pihalla innoissaan ja lasten omat vanhemmat ja muut tutut sukulaiset vahtivat sivusilmällä lasten touhuja. Hyvin pienin lapsikin, bestmanin 1v poika jaksoi juhlissa. Välillä nukkui rattaissa pihalla tai ruokailusalissa, mutta mitään ongelmaa ei lasten kanssa ollut. Oli erittäin mukava seurata lasten aitoa riemua ja iloa juhlissa, lapset kun ovat niin spontaaneja eivätkä jaksa ajatella mitä muut heistä miettivät. Meilläkin kuitenkin häät alkoi vasta kolmelta, mutta nuorimpia lapsia oli paikalla vielä illalla kymmenen aikoihinkin ja hyvin pirteinä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En oikein edes noteerannut koko veijareita. Kirkossa pienin lapsi (n. 6 kk) käyttäytyi hyvin, vasta loppuvaiheilla parkaisi hieman, mutta ei mitään kurkku suorana -huutoa.

Juhlapaikalla kaikki meni hyvin, pelkistetty lasten leikkipöytä (jota ei pitänyt edes tulla) toimi hienona lapsitukikohtana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En oikein edes muista lasten käyttäytymistä häissä. He olivat enimmäkseen juhlapaikan leikkihuoneessa, sivupöydissä ja käytävillä, missä itse en pahemmin liikkunut. Lapsilla oli ilmeisesti kivaa ainakin kuvien perusteella. :) Oikein tyytyväinen olin lapsivieraiden käytökseen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lapsia oli onneksi melko vähän, sillä niistäkin harvoista lähti ihan tarpeaksi meteliä. :girl_impossible: Onneksi meillä oli erillinen tila lapsia varten...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häissä oli 12 lapsivierasta (2-13 vuotta) ja kolme pienen pientä muutaman kuukauden ikäistä vauvaa.

Minkäänlaista haittaa ei näistä yhdestäkään ollut. Tosin, vihkiminen oli ulkona, joten sinne kyllä hyvin hukkui kaikki lasten touhut..Muutenkin juhlassa oli hyvin vähän mitään paikallaan olemista vaativaa ohjelmaa, joten ihan vapaasti saivat mennä ja olla. Piirustusvälineet ja pikkukivet ulkona näyttivät olleen hitti. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä oli 2 alle vuoden ikäistä ja 4 2-6 vuotiasta.

Toinen pienistä yritti hieman avata ääntään kirkossa ja vanhemmista yksi oli morsiusneitona (piteli kimppuani kirkossa). Kummipoikani oli kyllä hieman kyllästynyt ja äidiltään hiljaa kysynyt, että voitaisiinko jo mennä.

Juhlapaikalla oli yhteen "nurkkaukseen" varattu värityskuvia, tyhjää paperia ja puuvärejä. Lämmintä kun oli niin pihan keinut, liukumäki, hiekkalaatikko ja nurmikenttä (kaivoivat jostain pallonkin esille) olivat kovassa käytössä.

Vanhemmat pääsivät juhlimaan, koska pienimmät olivat kiltisti ja lapsia rakastavat pikkuveljeni ja alaikäinen serkkuni leikittivät omasta halustaan näitä 4 vähän vanhempaa lapsta.

Muutenkin kaikki lapset ovat niin hyvätapaisia, etten uskonut heistä olevan minkäänlaista häiriötä.

Muokattu: , käyttäjä: Leleth

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä oli 7 lasta häissä, nuorin oli hiukan yli vuoden ikäinen kummipoikani ja vanhin 14-vuotias. tosi nätisti jaksoi lapset olla, vähän nuo yli 10-vuotiaat riehaantui loppuillasta. sisareni lapset leikkivät mm. hippaa ulkona, vaikka tuulikin tosi kovasti. kummipoikani jammaili musiikin tahtiin ja harjoitteli kävelyä. sisareni tyttö jakoi hääkarkit ja toisen siskoni 4-vuotias tyttö auttoi. karkkeja jäi yli ja saivat pitää ne sitten ja iloisesti jakoivat ilman suurempia kinoja.

olin tyytyväinen, että lapset saivat tulla, osa vieraista jätti tarkoituksella lapset kotiin, mutta ei kutsuissa kiellettykään lapsia mitenkään :girl_haha: vähän jännitti, että josko sukulaiset alkaa kyselemään milloin meille tulee lapsia (on hiukan arka paikka, kun ei ole varmaa voimmeko ikinä saada omia lapsia), mutta olivat niin ihastuneita sisareni pikkuiseen, etteivät meiltä sitten kummemmin kyselleet :girl_sigh:

erillistä lasten huonetta ei ollut, kaikki vieraat samassa tilassa eikä ollut lainkaan ohjattua ohjelmaa, mikä osoittautui hyväksi asiaksi --> vieraat keskustelivat keskenään, sekä minä että sulhanen voitiin vapaasti kierrellä juhlatilassa, vähän leikkiä myöskin lasten kanssa kun tilaisuus tuli ja saatiin lähestulkoon 3000 kuvaa :-X

eli omat kokemukset lapsista --> jos osaavat käyttäytyä, niin ehdottomasti lapset mukaan häihin, tuovat myöskin kepeyttä aikuisten vakavuuteen ja leikkiäkin riittää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kaikenikäisiä lapsia 15 ja heidän kanssaan ei mielestäni ollut mitään ongelmia. Lapsille oli järjestetty leikkihuone, jossa oli paljon leluja ja värityskuvia. Illan aikana lapsille järjestettiin myös onginta, josta he pitivät paljon. Olimme ostaneet jokaiselle pienen lahjan etukäteen ja kaverimme toteuttivat sen. Saatiin pienellä vaivalla kiva ohjelmanumero.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä oli pienin meidän oma poika joka oli silloin 1,5vuotias ja sitten kymmenkunta ala-aste ikäistä. Häät menivät mielestäni hyvin ja kaikkilla oli hauskaa (myös lapsilla). Kaikki osasivat käyttäytyä hyvin myös kirkossa. Paitsi hääpaikalla kuulin että poikamme oli käynyt meidän selän takana äidin helmoja tutkimassa ja meillä ei ollut mitään tietoa siitä. Taidettiin vähän jännittää vihkitoimitusta molemmat. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puolet kutsutuista lapsista jäi tulematta, eli vanhemmat olivat omasta halustaan jättäneet kotiin, mutta mahtuihan sitä joukkoon melkein 20 eri-ikäistä lasta, joista suurin osa 1-5-vuotiaita. Näille pienille oli pöydissä odottamassa pienet omalla nimellä varustetut puuhapussit ja alunperin suunnitellun hoitohuoneen sijaan oli järjestetty väritysnurkkaus, koska hoitohuoneelle ei ollutkaan tarvetta. Lisäksi alkuillasta oli yksi laululeikki-ohjelmanumero suunnattu lapsille. Näillä eväillä lapset viihtyivät tosin hyvin, toiset yllättävänkin myöhään. Hyörivät ja pyörivät siellä jaloissa ja nauttivat toisten samanikäisten seurasta ja käsitykseni mukaan myös heidän vanhemmillaan oli hauskaa. Kaikki halukkaat pikkutytöt ja pikkupojatkin pääsivät "prinsessan" eli minun sylissäni käymään ja monien kanssa tanssinkin. Koin, että lasten mukanaolo teki häistä oikean perhejuhlan.

Vähän etukäteen jännitin pienten lasten määrää, mutta kirkossakaan ei kenenkään ääni ollut häiriöksi. Ainoa itkukohtaus, jonka itse kuulin, oli omalta tyttäreltämme, mutta sekin loppui lyhyeen, kun hoitaja löysi tytölle laukustaan maissinaksuja. :) Jälkeenpäin kuulin kyllä, että pari ihmistä oli mennyt kesken siunaamisen lapsen kanssa kirkon takaosassa olevaan leikkihuoneeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljon oli lapsia, mutta juhlat eivät oliso llut mitään ilman heitä..kirkossa osasivat käyttäytyä, juhlassa vipelsivät ja nauroivat. Teimme lapsille leikkinurkkauksen jossa oli leluja ja pelejä seäk karkkibuffet oli myös lasten mieleen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin oli vieraina kohtuu paljon lapsia. Minulle ei tullut mieleenkään olla kutsumatta lapsia. Pitäähän heidän päästä kokemaan erilaisia juhlia. Kaikki meni tosi hyvin ja kukaan ei hermostunut eikä saanut itkupotkuraivareita. Ei edes kaksi 6 kuukauden ikäistä vauvaa. Meillä oli värityskirjoja ja kuvakirjoja lapsille, mutta ei niitä oikeastaan edes kaivattu. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä oli aika paljonkin lapsia. Miehen sisko toimitti juhlapaikan yhteen huoneeseen leluja, niin että saatiin huoneesta leikkihuone. Lapsista ei ollut mitään haittaa, kiltisti oli kaikki villeimmätkin. Vanhemmat piti huolta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli melkein 10 lasta paikalle, nuorin oli 1-vuotias ja siitä ylöspäin löytyi kyllä monenikäisiä. Meillä oli juhlapaikalla piirustusnurkka, jossa oli kyniä, paperia, värityskirjoja ja luettavaa lapsille. Tuntuivat muksut hyvin viihtyvän, eikä kukaan rikkonut mitään. Lapset myös olivat ensimmäisenä tanssilattialla juhlimassa ja saivat muut vieraat mukaan :girl_smile: Hyvin siis meni, vaikka meinasimme ensin rajata lapset pois.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli paljon lapsia vieraina, myös 2 omaa poikaa! Siellä ne touhotti ympäri juhlapaikkaa :) Lapsilla oli kyllä oma leikkinurkka, joka me tehtiin eteiseen naulakkojen alle! Siellä oli leluja, piirustustarvikkeita ja telkkari/videoita. Ja pihalla oli ajettavia potkuautoja. Siinä ne meni, missä muutkin vieraat! :) Ja lapset kuuluu häihin mun mielestä :) Mitään ei tuhottu :>

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miedän hääpaikkana toimi sulhasen vanhempien koti. Järven rannalla kaunis puutalo ja iso piha. Lapsille oli erään ystäväni toimesta kasvomaalauksia, viltti nurmikolla ja liitutaulu sekä pari värityskirjaa. Lisäksi kahden puun väliin laitettiin ns. slackline eli naru jossa voi tasapainoilla. Muksuja oli noin 14, kävivät uimassa, juoksentelivat keskenään, pelasivat jalkapalloa :) Kun lapset viihtyy, aikuisetkin viihtyy!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me haluttiin paljon lapsia hääjuhlaamme, ja heistä on vain positiiviset muistikuvat :D

Siellä ne taaperot touhottivat ihanissa juhlatamineissaan ympäri salia ja leikkivät keskenään, olivat tosi juhlatunnelmassa eikä taatusti ketään häirinnyt :). Oma tyttärenikin käyttäytyi varsin mallikkaasti eikä saanut mitään känkkäränkkäkohtauksia, vaikka oli niin hurjan pitkä päivä.

Lapset toivat iloa ja eloa juhlaan :)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän juhlissa oli noin 10 lasta aina 5 viikkoisesta vauvasta 14 vuotiaaseen teiniin. Lapset olivat tosi kilttejä niin kirkossa kuin itse juhlapaikallakin! Mieheni 6-vuotias veljentyttö tanssi innoissaan pitkälle iltaan asti ja muutamat pienemmät haettiin illan mittaan hoitoon/yökylään, laitettiinpa yksi vaunuihin nukkumaan juhlapaikan rauhallisempaan osaan. Kaikki meni mukavasti lasten osalta, ja he saivat paljon positiivista huomiota osakseen, suloisia ja kilttejä kun olivat! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli 13 lasta häissä, nuorin oli pari kuukautta ja vanhin 9 v. Aivan loistavia muksuja, varsinkin ohjelmaan menivät reippaasti mukaan ja toivat ihanaa eloa tilaisuuteen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häissämme pomppulinna, joka jaksoi viihdyttää lapsia alkuillasta ja aikuisia lasten nukahdettua. Aivan täydellinen viihdyke ;D

Onko kellään mulla kokemuksia pomppulinnasta häissä? Paljonko maksoi? Mietin, että onko juhlavaatteissa oleville lapsille pomppulinna hyvä idea? Lisäksi meidän häihin ei tule lapsenvahtia, niin joutuuko vanhemmt sitten miten palöjon valvomaan tuota touhua...?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häissä n. 10 lasta. Lapsille oli varattu juhlasalin kulmaan puuhapöytä, jossa oli puuvärejä, liituja, piirustuspaperia, pari puuhakirjaa ja jokunen simppeli peli. Väritystarpeet ja puuhakirjat olivat tosi suosittuja :)

Muuten lapsia ei oikein edes huomannut, juoksentelivat toistensa perässä, jotkut innostuivat tanssimaan kun bändi tuli, ja tykkäsivät paljon liikkua siinä juhlapaikan pihassa. Ei mitään tuhoja lasten toimesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään