milkie

Kokemuksia: lapset häissä

177 viestiä aiheessa

Meillä oli 5 alle 12 vuotiasta ja oikein hyvin meni. Osa leikkivät aika paljon ulkona. Oli hyvä, että meidän juhlapaikassa oli niin paljon tilaa liikkua ja leikkiä, ettei se häirinnyt muita vieraita. He käyttäytyivät tosi hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiploomi on Elmatin kanssa ihan 100% samaa mieltä, ettei se ole hääparin homma järjestellä lapsivieraille mitään erityistä ohjelmaa, jotta lasten vanhemmat viihtyisivät. Juhlapaikkaa, ruokaa, juomaa, monesti bändejä ja muuta ohjelmaa on järkätty. Menee ihan älyttömyyksiin, jos tämä ei vieraille riitä vaan koetaan ettei lapsia ole huomioitu, jos penskoille ei ole hoitotätejä yms. järkätty.

Lastenkestit on  semmoiset pippalot, joissa on lapsille leikkejä sun muuta mutta häät ovat perhejuhlat joissa aikuiset pääsääntöisesti juhlivat.

Meillä oli lapsivieraitakin ja pääsääntöisesti kaikki olivat tosi kiltisti. Joku väitti aikaisemmin ettei kasvatuksella ole mitään tekemistä asian kanssa, jos lapset riehuvat hääjuhlissa. Jaa no mistä se sitten johtuu, että osa lapsista oli tosi kiltisti ja osa riehui kuin mielipuolet...Kyllä sen tietää yleensä etukäteen kenen penskat käyttäytyy huonosti ja kenen ei.

Molemmin puolin joustoa kehiin, niin lapsettomilta hääpareilta kuin lapsiperhe vierailtakin. Mutta kyllä mua suututtaa tuommoinen, että jos hääpari haluaa pitää lapsivieraattomat häät niin tätä ei kunnioiteta!

Törkeää, törkeää, törkeää!!

Tiploomi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kovasti muakin huolestuttaa, miten meidän häissä käy. Tulossa on parisenkymmentä lasta, joista suurin osa suht vieraita serkkujen lapsia. Kutsumatta heitä ei voi jättää, koska siitä suku kuulemma hermostuisi eikä halua kyllä aloittaa mitään sotaakaan.

Ainakin yksissä meidän suvun häissä nämä samat lapset pitivät hirveää mekkalaa, juoksivat mm. ympäri juhlatilaa ja huusivat niin, ettei puheista saanut mitään selvää yms. Ja vanhemmat vaan katsoivat vierestä... >:(

Lapsivieraat olisivat ihan tervetulleita jos osaisivat vain olla hiljaa ja rauhassa kun sen aika on. Mikäköhän olisi paras konsti saada heidät "hillityksi"?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Lapsivieraat olisivat ihan tervetulleita jos osaisivat vain olla hiljaa ja rauhassa kun sen aika on. Mikäköhän olisi paras konsti saada heidät "hillityksi"?

Jos niille antaisi jotain syötävää? Karkkia vaikka, tai jotkut ylläripussit.

Tai sitten jotain muuta puuhaa, ei lapset jaksa kauaa istua aloillaan mitään tekemättä, värityskuvia tai puuhakirjat tai jotain.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Lapsivieraat olisivat ihan tervetulleita jos osaisivat vain olla hiljaa ja rauhassa kun sen aika on. Mikäköhän olisi paras konsti saada heidät "hillityksi"?

Olisiko juhlapaikassa lasten mahdollista olla ulkona (tieten sään salliessa), jossa voisi olla jotain pelejä tms.

Joka tapauksessa, mun mielestä jos lapsia on paljon paikalla, olisi heille hyvä olla järjestettynä jotain tekemistä, koska ei kukaan lapsi nyt jaksa istua mielettömän kauaa vain yhdessä kohti hiljaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Suutuvatkohan lasten vanhemmat, jos niille antais 'ohjeet' että jos lapset alkavat riehumaan tai huutamaan niin heti pihalle rauhoittumaan? (ettei aikuisten juhlatunnelma kärsi.. ;D )

Musta tuntuisi kyllä aika hassulta, jos menisin juhliin lasteni kanssa ja annettais tommoiset ohjeet. Tulisi sellainen tunne, että eikö mun omaan arviointikykyyn luoteta yhtään ja onko mun lapset edellisissä juhlissa käyttäytynyt kauhean huonosti. Periaatteessahan kaikkien vanhempien pitäisi osata tuo itsekin älytä, ja jos ei osaa, ei siinä valitettavasti taida ohjeetkaan paljoa auttaa. :(

Mutta ei mustakaan ole hääparin asia järjestää lapsille jotain leikkinurkkauksia, elleivät nyt nimenomaan halua. Vanhempienhan tehtävähän se on varautua viihdyttämään lastaan tarvittaessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli parikymmentä kaikenikäistä lasta häissä, eikä haitannut yhtään!! Kirkossa olivat (tarpeeksi) hiljaa, juhlissa aikusiten möly oli niin suurta, ettei lasten aikaansaama meteli ollut mitään siihen verrattuna ;D

Kutsumisvaiheessa varmaankin jo tietää, millaiset häät aikoo pitää, ja sen mukaan kannattaa lapsetkin kutsua... Meillä oli häät maalla, ja pihalla pelejä lapsille. Hienot ravintolahäät kannattanee pitää aikuisväelle, kaikki aikuiset varmasti ymmärtävät, miksi pieniä ei ole kutsuttu jos jo kutsussa antaa vinkkiä tilaisuuden luonteesta (ja varmaankin mieluummin tulevatkin ilman jälkikasvua?)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo lapsiasia on minusta sellainen, että ensin parin täytyy miettiä, mitä häiltä haluaa.

Jos haluaa tyylikkään juhlan, missä kaikki keskitty pariin ja saadaan filmit ja muut otettua ja juhla menemään oikean kaavan mukaan, ei lapsia.

Mutta jos haluaa lämpimän juhlan, missä on elämänmakua ja huumoriakin matkassa, niin sitten lapset mukaan.

Sillä päivänselvää on, että jos haluaa kaiken menevän "hyvin" ja haluaa, että ei tule mitään yllätyksiä, niin lapset ei sovi siihen.

Jos haluaa hillityn juhlan, missä kukaan ei pilaa mitään ja kaikki menee juuri niin kuin on suunniteltu, eikä kukaan riehu eikä metelöi, niin silloin lapset pois.

Lapset harvoin jaksaa istua hillitysti useampaa tuntia ja katsoa kun aikuiset juhlii. Lapset ei välttämättä koe hauskaksi samoja asioita kuin aikuiset. He eivät ymmärrä sitä, miksi eivät saa osallistua aikuisten leikkeihin eli sukkanauhojen heittoon yms.

Eli jos ei pidä lapsista ja haluaa nappiin menevät juhlat ja rahoilleen vastinetta ja itselleen täydelliset muistot. niin miksi väkisin kutsua lapsia. Jos joku siitä loukkaantuu, niin loukkaantuu. Ja jos joku ei pysty tulemaan, niin ei tule. Parempi se onkin, että häissä on sitten vain sellaisia vieraita, jotka ymmärtää sellaisten häiden arvon.

Meillä kaikillahan on erilainen tuttupiiri. Toiset rakastaa elämää ja meininkiä. Toisilla on läheiset välit serkuksiin ja heidän lapsiin yms. silloin on kiva kutsua lapsia ja lapset antavat elämää sellaisiin juhliin. silloin kannatta lapset kutsua.

Miksi stressata tuollaisten asioiden kanssa. Jättää kutsumatta jos ei tykkää lapsista, kutsuu jos tykkää.  Se on hyvin yksinkertaista minusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mä vähän luulen, että aika moni stressaa ehkä turhaakin näistä, että mitä jos lapset ei osaa käyttäytyä ja riehuu tms.

Meidän häissä vanhemmat kyllä piti huolta lapsistaan.

niinpä, kyllähän se niin on että ei hääparin pitäisi tarvita huolehtia lasten käyttäytymisestä, kyllähän se lasten käyttäytyminen on vanhempien vastuulla..enkä kyllä ole ainakaan meidän ystäväpiirissä/suvussa vielä tavannut montakaan vanhempaa joka ei lapsistaan pitäisi huolta niin etteivät pääse "riehaantumaan" liiaksi..turha murehtia liiaksi etukäteen, lapset kun tuppaa kuitenkin keksimään leikkejä ihan ilman järjestelyjäkin etteivät ihan pitkästy.. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

HEH nyt pääsen itse vastaamaan!

ELI: meillä oli alunperin tulossa 10 lasta. Sairastapausten vuoksi 4 jäi tulematta, ja pahimman nelikon kaksi pienintä sekä isänsä ja äitinsä jäivät pois. Tästä nelikosta tuli siis vain kaksi mummansa ja paappansa kanssa, mikä varmasti vaikutti siihen, että olivat ihan kiltisti.

Pelkäsin pahinta onneksi turhaan ja kaikki meni meilläkin hienosti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olisin myös halunnut mieluiten jättää lapset pois kutsuttujen listalta, mutta sovimme sulhon ja häät kustantaneiden vanhempiemme kanssa, että kaikki serkut ainakin kutsutaan häihin. Itselläni ei ole kouluikäisiä tai sitä nuorempia serkkuja, mutta sulholta niitä löytyy, joten minkäs teet. Loppujen lopuksi alle kouluikäisiä lapsia häihimme tuli sitten vain viisi ja he olivat oikeastaan ihan kunnolla, ei mitään suurempia ongelmia. Pikkutytöt seurasivat minua kuin hai laivaa ja se oli oikeastaan aika hauskaa  :D Ainoa asia mikä minua lasten läsnäolossa oikeastaan häiritsi oli se, että kun oli jonkin ohjelmanumeron aika, esim. kun bestman piti puheen tai kun meille lauloi kvartetti, niin silloin mielestäni lasten vanhempien olisi kuullut pitää lapset aloillaan. Näin ei kuitenkaan tapahtunut ja lasten jatkuva edestakaisin ravaaminen ja kiljuminen hiukan hankaloitti ohjelmanumerojen seuraamista. Oikeastaan tässä pitäisi siis osoittaa sormella lepsuja vanhempia eikä niinkään lapsia  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lainaus: "Tuo lapsiasia on minusta sellainen, että ensin parin täytyy miettiä, mitä häiltä haluaa.

Jos haluaa tyylikkään juhlan, missä kaikki keskitty pariin ja saadaan filmit ja muut otettua ja juhla menemään oikean kaavan mukaan, ei lapsia. Mutta jos haluaa lämpimän juhlan, missä on elämänmakua ja huumoriakin matkassa, niin sitten lapset mukaan."

Mun mielesta ei ole lainkaan niin etta ilman lapsia ei voisi olla elamanmakuinen ja lammin juhla jossa on huumoria! Tai lasten kanssa tyylikas juhla, ne eivat poissulje toisiaan. Meilla oli aika monta sylivauvaa ja 2 alle kouluikaista joiden vanhemmat katsoivat hyvin heidan peraansa eika heista ollut mitaan hairiota. Tietysti pikkuvauvat joskus itkevat mutta fiksut vanhemmat kantoivat heidat ulos jos niin tekivat kirkossa, haajuhlissa muutama kirkaisu ei ainakaan meita haitannut. Meidan haamme olivat selkeasti aikuisten juhlat, kerroimme siita myos etukateen. Lapsia ei siis kielletty tulemasta mutta koska haat vietettiin seurustellen hyvan ruuan ja juoman parissa, eri bandien viihdyttamana ilman leikkeja ym, ja haat kestivat myohaan monet halusivat tulla ilman pienokaisia.

Olin onnesta soikeana etta miehen yhtia sukulaisia (aika kaukaisia) ei anopin painostuksesta huolimatta kutsuttu, heidan 3 poikaansa kiljuvat ja riehuvat kaikissa suvun hautajaisissa, haissa ja juhlissa vanhempien istuessa taysin apaattisena. He ovat siis sita mielta etta lasten taytyy antaa tehda mita he haluavat joten heita en halunnut riehumaan. Mieheni oli onneksi samaa mielta, etenkin kun eivat ole laheisia. Olen itsekin ollut haissa missa puheista ei kuule mitaan lasten huudolta ja on se vahan arsyttavaa vaikkakaan ei maailmanloppu. Eras tuttavani sanoi etta iloiseen juhlaanhan kuuluu lasten kirkuminen (ei siis nauru tai aanet, outoa) joten kaikkia se ei varmasti hairitse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli 2 alle kouluikäistä lasta häissä ja silti huutoa saivat aikaan niin, että miehen "tahdon" meinasi peittyä kirkossa ja häävideossa on koko juhlan ajan "ihana" taustamelu (vaikka juhlapaikalle oli tehty lastenhuone leluineen ym. etteivät piltit olisi pitkästyneet...) >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On mielestäni hieman kärjistettyä yhdistää lasten kutsumattomuus siihen ettei tykkää lapsista. Meille tämä on puhtaasti käytännön asia: juhlapaikkamme, joka on keskellä kaupunkia, siis ilman pihaa tai mitään muutakaan "riehuntapaikkaa", ei ole erittisen lapsiystävällinen. Lisäksi jos olisimme kutsuneet kaikkien vieraiden lapset, olisi heitä yhteensä 39 kpl, joka taas verottaisi kutsuttavien aikuisten määrää rajallisen tilan johdosta.

Eli päädyimme kutsumaan sukulaisten lapset, joita yhteensä 10 kpl, vajaan vuoden ikäisestä 10-vuotiaaseen.

Ja nyt jo olen kuullut useammalta taholta, että mukava tulla juhlimaan ilman lapsia.

PS. Tykkäämme lapsista enemmän kuin paljon...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli vähän samantapainen tilanne kuin Myrskytuulella: pieni juhlapaikka (n. 70 hlö mahtui) ja lapsia olisi ollut noin 15. Sen lisäksi ei ollut muuta huonetta kuin juhlasali missä lapset olisi voinut "riehua". Joten kirjoitettiin kutsuihin paikan pienuuteen vedoten että pyydämme että juhlat olisivat vain aikuisille. Pahalta kyllä tuntui kun mun täti ei voinut tulla ilman lapsia muttei sit enää voinut sanoa sille että ota sä vaan lapset mukaan koska se ei olisi ollut oikeudenmukaista muille lapsille ja vanhemmille. Kyllä useimmat vieraat ymmärsivät pyyntömme. Juhlissa ei sit ollut kun kaksi oikein pientä lasta ja ne käyttäytyivät oikein hyvin.

Olin tyytyväinen järjestelyyn, kuulosta ehkä kamalalta mutta halusimmehan viettää meidän tärkeän päivän omien ystäviemme eikä niitten lasten kanssa. Ja ehkä vanhemillakin oli hauskaa välillä juhlia aikuisten kesken?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kutsuttiin kaikki lapset. Osa vieraista tuli ilman lapsia, osa lasten kanssa, niin että 90 vieraasta 13 oli lapsia, 1-11v. Kirkossa lapset olivat hipihiljaa. Meillä ei ollut juhlapaikalla mahdollisuutta järjestää lapsille erillistä huonetta, mutta olin tehnyt kansiot, joissa oli värikynät, värityskuvia, piirustuspaperia, tarroja, tikkari ja karkkirasia. Bestman jakoi ne lapsille sellaisessa vaiheessa, kun arveli että riehumisvaara alkaa olla olemassa. Lapset eivät missään vaiheessa juhlaa melunneet eikä juoksennelleet ympäriinsä.

Meillä oli olevinaan ns. "hienot ravintolahäät", mitä ikinä se tarkoittaneekaan. Siis häät pidettiin ravintolassa, jousikvartetti soitti taustamusiikkia, ja ruuat olivat vähän peruspuhvettia tyylikkäämmät. Lapset toivat juhliin ihanan lämminhenkistä tunnelmaa. Esimerkiksi työkaverin suloinen pikkupoika jakoi kaikille irtokarkkeja. Saimme paljon meitä esittäviä piirustuksia ihanaksi muistoksi. :-X

Ehkä meillä sitten vaan oli tuuria, kun ystäviemme ja sukulaistemme lapset osaavat käyttäytyä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lapsia ja aikuisia on moneksi. Huonoimmin ovat käyttäytyneet humalaiset ukot, mutta kyllä lapsetkin osaavat pistää ranttaliksi. Sopikaa kaason tai jonkun muun luottohenkilön kanssa, että tämä käy hienovaraisesti vihjaamassa vanhemmille, jos lapset käyttäytyvät liian villisti. Mielestäni lapset sopivat suuriin sukujuhlan tyyppisiin häihin, mutta pieniin ravintolahäihin en itsekään lapsia kutsuisi. Riippuu niin paljon häiden luonteesta ja tietysti hääparista itsestään.

Ja vielä pienistä morsiustytöistä/-pojista: Tuttaviemme häissä oli todella pienet (ja aivan mielettömän suloiset  :-X ) morsiusneidot. Olivat tosi söpöjä kukkakimppuineen, mutta kirkon keskivaiheella toinen tytöistä juoksi äitinsä syliin ja toinen jäi hölmistyneenä paikoilleen. Lopulta toisen tytön äiti talutti  tämän alttarille morsiusparin edellä. Ei nyt niin vakavaa, kun hääparikin oli rento ja iloinen  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tuo lapsiasia on minusta sellainen, että ensin parin täytyy miettiä, mitä häiltä haluaa.

Jos haluaa tyylikkään juhlan, missä kaikki keskitty pariin ja saadaan filmit ja muut otettua ja juhla menemään oikean kaavan mukaan, ei lapsia.

Mutta jos haluaa lämpimän juhlan, missä on elämänmakua ja huumoriakin matkassa, niin sitten lapset mukaan.

Mitä jos ei vaan tykkää lapsista? Minä en halua häihini lapsia ihan siitä syystä, etten pidä niistä. Ja tietysti tuo häiriötekijä on yksi syy etten niitä halua. Uskon että häistämme tulee kuitenkiin elämänmakuiset ja huumorintajuiset ilman niitä lapsiakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sukulaisen oikein kauniit ja komeat häät onnistui pilaamaan muutama huonosti kasvatettu lapsitapaus. Kirkossa metelöinti herätti jo kummastusta...eikös vanhemmat todellakaan saa 3-6vuotiaita pysymään hiljaisina puoli tuntia, vaan nämä kinastelivat kovaan ääneen keskenään koko ajan tyyliin "Äiti xx kattoo mua....ÄTITIII xx potkii mua....ISÄÄÄÄÄÄ ANNA MULLE KARKKII NYT!......

Sama linja jatkui juhla paikalla.....alkukeiton saavuttua pöytään tämä hurmaava kolmikko huusi kovaan ääneen kuinka inhottavaa ruoka on.  Pääruokakin sai kovaäänisiä kommentteja ..maksapatee oli kuulemma koirankakan näköistä ja noutopöydästä syötäväksi taisi kelvata ainoastaan koristeluun käytetyt hedelmät....siinä sitten sorkittiin oikein olan takaa kaikkia tarjoiluvateja kamalan sotkuisiksi. Muun seurueen vielä jatkaessa illastamista, tämä kolmikko yltyi hurjaan kilpajuoksuun ruokapöytien välissä joka ei ollut hirveän hauskaa meille jotka yritimme seurustella pöytänaapuriemme kanssa.

Morsiammen äiti kävi rauhottelemassa lapsia, kuten kävi myöskin kaaso, mutta tätä jengiä ei pysäyttänyt mikään.  Heidän omilla vanhemmillaan ei näyttänyt olevan minkäänlaista käsitystä siitä miten paljon paheksuntaa heidän jälkipolvensa juhlissa aiheuttivat.

Tämä oli aika kärjistetty tapaus....monissa häissä olen nähnyt loistavasti käyttäytyviä lapsia enkä haluaisi heiltä häitä kieltää...mutta edellämainittuja sissejä en halua ikinä enää nähdä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heidän omilla vanhemmillaan ei näyttänyt olevan minkäänlaista käsitystä siitä miten paljon paheksuntaa heidän jälkipolvensa juhlissa aiheuttivat.

Niin, harmittavaista kun vanhemmat eivät tajua pitää lapsiaan aisoissa toisten juhlissa. Meidän häihimme tulee 10 lasta. Toivon tosiaan, että heidän vanhemmillaan on sen verran älliä, että tajuavat pitää lapsensa kurissa.

Olen ollut häissä, joissa eräs pikkulapsi kirkui täyttä kurkkua koko vihkimisen ajan, joten ei ollut vierailla, saati hääparilla, mitään toiveita kuulla mitä pappi puhui. Olisi kohteliasta poistua kirkosta lapsen kanssa, jos ei pysty tätä rauhoittamaan.

Eräissä toisissa häissä lapset pyörivät koko ajan tanssilattialla kun siellä esiinnyttiin ja leikittiin aikuisten hääleikkejä, eivätkä vieraat saaneet mitään selkoa näistä ohjelmanumeroista, oli nimittäin sellainen lapsikatras siellä edessä. Ymmärrän kyllä, että lasten on vaikea istua paikallaan koko iltaa, enkä sellaista vaatisikaan. Odotan kuitenkin vanhemmilta jonkinlaista tajua siitä, että vahtivat lapsiaan siten, etteivät nämä aiheuta kohtuutonta häiriötä tai pilaa hääohjelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdyn täsillä sydämmellä ylläoleviin kirjoituksiin....vanhempien pitäisi muistaa että jälkikasvunsa ja heidän tekemisensä on heidän omalla vastuullaan eikä kenenkään muun.

Omissa häissäni yksi pienokainen huusi täyttä kurkkua siitä saakka kun urut aloittivat soiton, ja KOKO vihkimisen ajan.....hyvä että me vihittävät kuulimme mitä pappi sanoi.. :(Ymmärrän että pienet lapset saattavat pelästyä kirkossa mutta minusta silloin olisi vanhempien tehtävä hiljaa ja hissukseen mennä ulos hetkeksi huutavan lapsen kanssa. Kaikki vieraat ja juhlaväki ymmärtäisi poistumisen.

Hääkimppuni nappasi pöydältämme pieni neitokainen joka ei millään olisi antanut sitä takaisin minulle, äitini joutui lahjomaan varkaan karkeilla saadakseen sen takaisin (tytön oma äiti ei vaivautunut sanomaan mitään....itse olin jo valmis murhaamaan tämän pienen häävieraan kun näin miten hääkimppuni levisi hänen käsittelyssään) Samainen tyttö sitten kerkesi sorkkimaan hääkakkuamme ennenkuin olimme sulhon kanssa edes nähnyt sitä....siitä oli alimman kerroksen ruusut saaneet kyytiä. Että suoraan sanoen vitutti!!

Kertaakaan eivät vanhemmat reagoineet tyttären puuhailuun.  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hui mitä lapsikokemuksia  :o! Onneksi voin laittaa tähän vähän lohduttavampaa luettavaa niille, jotka pelkäävät lasten terrorisoivan tulevaa juhlaansa.

Eli meidän onnenpäiväämme todistamaan saapui myös monia lapsivieraita. Olimme heille järjestäneet MLL:n kautta kaksi kaitsijaa sekä oman tilan, jossa oli pelejä, askartelutarpeita tms. (nämä toimitti siskoni, jolla omia lapsia). Lapset viihtyivätkin loistavasti eivätkä todellakaan olleet häiriöksi. Illan aikana kaitsijat olivat yhdessä lasten kanssa suunnitelleet myös häihimme loistavasti sopivan ohjelmanumeron; he olivat askarrelleet tähtitikut ja leikkivät ja lauloivat Tuiki, tuiki tähtösen  :-X. Koko illan ajan saimme myös toinen toistaan hienompia onnittelupiirroksia, joista jää ihana muisto  ;D. Lapset myös tanssivat ahkerasti ja hääparillakin oli vientiä pienten keskuudessa  ;D. Lapsia ei siis pidetty vain piilossa.

Haluaisin vielä lisätä, että emme järjestäneet lapsille viihdykettä vanhempien takia, vaan nimenomaan lapsivieraidemme iloksi. Mielestämme kaikilla kutsutuilla tulee olla hauskaa eivätkä lapset varmaankaan nauti pelkästä paikallaan istumisesta. Ja kivaa heillä taisikin olla, sillä sisareni 4-vuotias oli seuraavana aamuna kysynyt, että koskas on seuraavat häät  ;D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia siitä, miten kutsutut ottavat sellaisen asian vastaan, että heidän lapsensa eivät ole tervetulleita?  :-/ Sulhon sisarusten lapset tulevat kyllä, ja samoin parin kaverin lapset (ehtivät jo kutsua itse itsensä), joten joku voi ehkä loukkaantua jos ensin annetaan ymmärtää että tarkoitus on juhlia ilman lapsia ja sitten niitä onkin vähintään kymmenen kappaletta juhlapaikalla... Mitä tehdä - lapset eivät vaan mahdu pieneen juhlatilaamme?  :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään