Guest Hääintoa puhkuen...

Ikimuistoisin hetki häistänne?

175 viestiä aiheessa

Mikä jäi päällimmäisenä mieleen hääpäivästäsi? Taitaa koko päivä mennä jotenkin sumussa ja jännityksessä mutta ne parhaat hetket varmasti jää mieleen.  Serkkuni häistä on  ainakin kymmenen vuoden takaa jäänyt päällimäisenä mieleen kun "ohjelmavastaava" laittoi kaikki miehet polvistumaan morsiammen eteen ja laulamaan  :-Xsua yli kaiken mä rakastan :-X  aika hellyytävä hetki. Sinä taisi tippa tulla silmään yhdellä jos toisella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukavin ja onnellisin hetki lienee se, kun kävelimme avioparina kirkon käytävää prinsessa Ruususen tahdissa ja hetkeä sen jälkeen astelimme miekkakujan läpi riisisateeseen...  :-X Koko päivä oli aivan ihana ja ikimuistoinen, mutta tuo hetki näin kaksi kuukautta häiden jälkeen nousee ehkä päälimmäiseksi mieleen...  :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee nyt ensimmäisenä mieleen mun isän puhe. Ei voinut kuivin silmin kuunnella... vieläkin liikutun kun rupean ajattelemaan sitä.

Lisäksi tulee mieleen kirkkoon meno ja tanssiminen. Hauskat häät oli ja ihanat muistot jäi!    :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se oli aika ikimuistoinen hetki, kun pappia sai odotella puolisen tuntia! Ihan leppoisasti se meni, eipähän jännittänyt enää niin paljon, kuin jos olisi heti vihkiminen alkanut, kun kirkkoon saavuimme... Pappi oli väärässä päivässä ja suntio hälyytti hänet suihkusta kirkkoon... Lämmöllä muistelemme tätä, ja vieraatkin sanoivat, että tulipahan ikimuistoiset häät. Muutenkin häät kokonaisuudessaan olivat niin ihanat, että mitään en kyllä olisi toisin halunnut. Ihanaa rouvaselämää olen viettänyt nyt puolitoista kuukautta :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikimuistoisinta oli kun autonkuljettamme laski että "  19 minuuttia H-hetkeen, 14 minuuttia H-hetkeen jne" ;)  Siinä oli hermot koetuksella. Muuten vihkimisen jälkeen kaikki oli TOSI IHANAA ja IKIMUISTOISTA ( ja näin puhuu ikuinen kyynikko ja realisti ).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olin maistraatissa niin hermona, etten muista siitä mitään. En edes sitä tahdon-osiota. Ikimuistoisinta varmaan oli juhlissa se, kun appiukko lauloi meille saaremaan valssin, ja me tanssittiin miehen kanssa. Häävalssia ei pitänyt edes olla, mut hyvinhän se sitten meni. Oli eka kerta kun tanssittiin miehen kanssa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli varmastikin ikimuistoisin hetki se kun luin rakaalleni Minä Sinua Rakastan runon nieleskellen ja sen jälkeen lauloin vielä Tosimiehen.

Jälkeenpäin kuulin että moni oli ollut todellakin pala kurkussa jo kun kiittelin kaikkia vieraita ja kaasoa ja bestmania ja lopuksi ukkelia ja loppuun vielä sanoin: Mä rakastan sua maailman eniten (tässä vaiheessa moni oli alkanut kyynelehtimään). Tämän jälkeen luin vielä tuon runon (viimeiset jotka eivät itkeneet alkoivat itkeä) ja loppuun laulaa lurautin Tosimiehen, jonka sanat kuivasivat useampien kyyneleet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häistä on monta iki-ihanaa muistoa. Juhlan aikana mieleenpainuvimpia hetkiä ovat mm. äidin puhe, siskon tytön lauluesitys (Sydämeni osuman sai) ystäväni säestäessä pianolla jne.

Mutta ehkä kaikkein liikuttavin hetki illasta oli se, kun juhlaväkeä pyydettiin siirtymään ulos. Ajattelin, että nyt tulee se ilotulitus, mistä olimme mieheni kanssa yhdessä sopineet, mutta mikä oli pidetty häävierailta salassa. Yllätys olikin, kun mieheni alkoi laulaa mikkiin kappaletta Paljon sanomatta jää. Hetken ihmettelin, että jopas jotakin, eikö ilotulitusta olekaan vielä. Mutta ilotulitus yhdistyi lauluun niin, että aina kertosäkeen aikana taivaalle räiskyi valtavat ilotulitukset. Mieheni oli sopinut minulta salaa pyroteknikoiden kanssa tästä järjestelystä :-X :-X :-X

Hetki oli todella liikuttava, ja ystävänikin kertoivat jälkikäteen lähes itkeneen ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

::) meidän häistä tulee viisi vuotta heinäkuussa ja miehelleni on jäänyt mieleen marssi kirkosta pois aviopuolisoina. Minulle se ensi suudelma  jonka avioparina suutelimme kirkon sivuovella vesisateessa, odotellessamme että hääväki siirtyy ulos odottamaan taas meitä tulevaksi kirkosta. Ja kuvaukseen mennessä ulkona sateenvarjon alla juotu shampanja. Meidän hääpäivänä vettä satoi aamusta iltaan vaan eipä se menoa haitannut ja ainakin vielä ollaan oikein onnellisia ;=)) sekä muistellaan ilolla ja hymyssä suin hääpäiväämme ja joka vuosi sitä juhlistamme shampanjalla ja hyvällä illallisella, sillä hääpäivänä jäi ruokailumme vähiin sukkelien tarjoilijoiden napattua lautasemme ennenkuin olimme saaneet kaiken syötyä (syy myös meidän kun koko ajan joku oli jutulla tai kuvaamassa niin et syöminen unohtui ;=))  )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin ihan tuoreltaan on mielessä aivan hillitön onnen ja ilon tunne kaikista ihmisistä, jotka olivat paikalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se, kun Prinsessa Ruususen alkufanfaari kajahti soimaan ja kirkkosalin ovet aukesivat edessämme. Kaikki rakkaat ihmiset hymyilivät ja tunsin oloni maailman onnellisimmaksi naiseksi. Vieläkin tulee liikuttunut olo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vihkiminen kirkossa kokonaisuudessaan, sitä tunnelmaa ei voi uudestaan kokea. Hääjuhlasta parhaiten mieleen jäivät puheet (muiden + oma) ja häävalssi; tuntui kuin jalat eivät olisi koskettaneet lattiaa ollenkaan, niin täynnä onnea olin  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulle jäi eniten mieleen se tunnetila, kun käveltiin vasta vihittyinä häämarssin soidessa pois käytävää pitkin ja häävieraat ohitettuamme mulla purkautui kaikki ja kyyneleet vain valuivat ja itkin vain itkemistäni .. pappikin vain naureskeli kun tuli meitä vielä onnittelmaan morsiushuoneeseen kun mä vain itkin - kaikki se jännitys mitä oli kestänyt edelliset puoli vuotta purkautui. ja vaikka koko vihkimisen ajan ilmeeni oli kuin hautajaisissa ( ;D) niin koko loppupäivän yhtä auringonpaistetta kasvoillani ;D ;D :-X :-X :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikimuistoisinta oli kuulla sulhon sanovan sanan "Tahdon"  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Papin puheesta ei kuulemma kukaan muista juuri sanaakaan, mutta minä muistan ja pidin siitä erittäin paljon. Se lienee ikimuistoisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koko hääpäivä on tietenkin jäänyt mieleen, mutta kyllä se itse vihkiminen (sisääntulo, sormus, suudelma, poislähtö, riisinheitto) oli aika mieleenpainuvaa. Ehkä senkin takia, että siinä vaiheessa jännitti eniten ja oli tunteet kierroksilla.

Ja jotenkin sitten kun jännitys alkoi hellittämään oli niin onnellinen olo.

Suosittelen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kirkossa ikimuistoisinta oli kun kävelin alttarille Pappani käsikynkässä ja hän oli hetkeä aiemmin rauhoitellut minua morsiuskammarissa. Tietty lakananvalkoisen sulhon katsominen nosti palan kurkkuun  ;).

Kirkon jälkeen paras hetki oli ennen juhlaa, kun saimme hetken olla kahden ja nauttia shamppanjasta lammen rannalla..

Juhlassa parasta oli tunnelma, mikä oli rento ja välitön, kaikilla vierailla oli ratkiriemukasta.

Koskettavin hetki oli loppuillan hämärissä, kun tanssimme sulhon kanssa lapsuuden aikaista lempikappalettamme..Sinä tuli tippa linssiin sulhon jutellessa hassuja  :-X.

"Hävettävin" hetki oli kun BM kaivoi puheensa lopuksi koskenkorvavodkapullon esiin..morsiammelle  ;D.

Häämme koostuivat monista onnen ja ilon hetkistä, hetkeäkään en vaihtaisi pois!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tahtominen alttarilla   :-X Koko päivä oli jotenkin utuisen ikimuistoista  :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koko päivä oli aivan ihana.. Sitä muistelen suurella lämmöllä että ystävät teki niin paljon sen päivän eteen... Sain ihan kaiken mitä halusin mm. ohjelmaan ja vielä paljon enemmänkin - kaaso sano jälkeenpäin että kyllä oli työtä ja tuskaa kaikkien sopimisten kanssa jne. Se oli myös ihanaa kun sulhanen näki ensimmäisen kerran puku päällä.. Kaikki meni niin hienosti, että...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:-X Tahdon!!!  :-X

Ja sitten se, kun tytär sanoi iskän itkeneen vihkimisen aikana. Se oli söpöä!!! Ei meidän herra pahemmin tunteitaan yleensä näytä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huojennus vihkimisen jälkeen, iloinen ja onnellinen olo. Ja se tahdon...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään