Tipsis

Häät 2015 vol.2

510 viestiä aiheessa

Mäkään en ole aiemmin kuullut polttarikortista :) Mieluisa yllätys kyllä olisi. Haluatko kertoa vähän tarkemmin, mitä siinä on? Jotain pvm-tietoja tai valmistautumisohjeita?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma kokemukseni polttarikortista:

Olin järjestämässä kaverin polttareita ja silloin sankari sai polttarikortin. Se oli kutsu hänen polttareihin ja oli saman tyylinen, kuin hääkutsu. Siinä kerrottiin päivämäärä ja milloin on oltava valmiina. Myös pukukoodi ja mukaan pakattavat tavarat olivat kutsussa. Sopii esimerkiksi morsiamelle, joka haluaa tietää päivämäärän etukäteen ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kortissa siis kehotettiin varaamaan päivä ja kenties sitä edeltävä ilta valmistautumiseen ja seuraava päivä toipumiseen (tosin järjestäjät joutuivat paljastamaan jo etuajassa päivän, koska olisin muuten sopinut siihen kokouksen päälle. Miten niin vähän vapaita viikonloppuja...?). Kerrottiin myös, ettei tarvitse vielä valmistautua muuten, mutta olisi suotavaa yllättyä positiivisesti, kuten olin luvannut. Alkoi kyllä vähän jännittää kortin saatuani, koska tajusin etten ole vähän kontrollifriikkinä koskaan ollut vastaavassa yllätyskemutilanteessa. Miehen olen kyllä yllättänyt pariin kertaan, mutta se ei ole koskaan yllättänyt mua.

Itsehän ehdotin taannoin polttariporukalla samaa ja ehdin lähettääkin yhden kortin, jonka kauhistunut kaaso kävi lopulta sulhasen kanssa kaivamassa postilaatikosta ennen morsiamen käsiin joutumista. Kortissa oli kuva, jos viittasi yhteen polttarien osa-alueeseen ja kaaso pelkäsi sen paljastavan liikaa (tosin ei siitä tietämätön olisi osannut mitään arvata, etenkin kun kortteja olisi voinut lähettää useammankin).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olenkin pitänyt täällä ketjussa hiljaiseloa ja keskittynyt seurailemaan, mutta nyt aattelin taas aloittaa pälpätyksen :rolleyes:

 

Meillä lähti kutsut postiin eilen eli ovat varmaan tänään tai viimeistään huomenna vierailla perillä. Suurimmalle osalle häät eivät tule yllätyksenä, sen verran lörppää kansaa ovat nuo minun vanhempani ... hääjärjestelyissä kaikki on oikeastaan jo valmiina, vielä pitäis yks ikeareissu tehdä ja ostaa loput koristelut. Hääpuvun vein parisen viikkoa sitten ompelijalle lyhennettäväksi.

 

Luulen, että me tullaan ainakin täyttämään tuo poliisin lupalomake, just in case. En halua mitään ikäviä yllätyksiä hääpäivänä. Polttareita järkätään kuulemma jo touhukkaasti, kaasoni aka siskoni pyysi minulta muutama viikko sitten listaa haluamastani polttariosallistujista, toiveitani ei kylläkään haluttu kuunnella :D mieheni veli järjestää sitten miehelleni polttarit, sieltä olenkin jo kuullut alustavia suunnitelmia; tandem-hyppy sekä perjantaista sunnuntaihin kestävät juhlat huh ...  :blink:  itse haluaisin vain karata mökille nauttimaan sidukasta ja hyvästä seurasta, tuskin tulee toteutumaan jos tunnen siskoni kunnolla! Toi polttarikortti on hauska idea! Mulle annettiin muutama viikonloppu joihin en saa sopia mitään ohjelmaa.. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei loreeen teillä on aikas hyvä hääpäivä ;) Meillähän tuona päivänä on Roxetten keikka ja sainkin toissa-aamuna ylimääräisiä sydämentykytyksiä kun kuulin palaverissa että keikka on melkeinpä jo loppuunmyyty. Jep, ei siinä mitään, mutta kun meidän vieraista n. 70hlö tarvitsee hotellin! Olin varannut Sokos Hotel Vaakunasta 20 huonetta jo ennen joulua, mutta tajusin ettei ne riitä mihinkään jos kaikki vieraat saapuvat paikalle. Paniikki iski vasta kunnolla siinä vaiheessa, kun yksi kaasoista yritti varata huonetta samaan hotelliin mihin me olimme varanneet jo aikaisemmin hääyön. Se oli ihan täynnä! Onneksi varattiin se hääyö hyvissä ajoin. Soitin sitten Radisson Blu Royaliin niin saimme sinnekin varattua toiset 20 huonetta. Huh! Nyt on sitten 100% varmuudella kaikille halukkaille hotelli.

 

Toivottavasti nämä yllärit kohta loppuu, viime viikollahan takkusin cateringin kanssa, koska ravintola mistä meille se on varattuna, lopettaa nyt parin kuukauden sisällä. Onneksi samainen omistaja omistaa toisenkin ravintolan ja siellä toiminta jatkuu normaalisti, joten hän vain siirsi tilauksen sille puolelle. Mutta pientä stressiä meinaa iskeä kun tajuaa että pitäisi kehitellä plan B :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Isthle haha hääkaima ;)

 

Me asumme niin pienellä paikkakunnalla ettei täällä ole isojen ketjujen (sokos hotels, radisson, cumulus) hotelleja lainkaan.. keskustassa on kaksi paikallista hotellia, joihin toiseen teimme sviittiin varauksen hääyöksi. Tämä "sviitti" on samaa tasoa kuin sokos hotellien perushuone.. mutta emme halua hääyönä matkustaa montaa tuntia autossa sen takia että saisimme parempitasoisen huoneen, korjataan asia sitten häämatkalla  ^_^

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitatte kutsut hirveän aikaisin! Ajateltiin, jos laitettaisiin 3 kuukautta ennemmin, vaikka meillä on hääpäivä vieläpä perjantai. Pitäisiköhän meidänkin laittaa jo aikaisemmin? :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me laitettiin kutsut näin aikaisin koska elokuu on vielä kesälomakuukausi ja moni suunnittelee kesälomansa tekemiset / matkat melko aikaisin keväällä (kuten allekirjoittanut on varannut heinäkuulle ulkomaanmatkan :)). Näin vältymme tilanteilta "mielellään tulisimme mutta olemme ehtineet suunnitella sille päivälle jo vaikka mitä".

Muokattu: , käyttäjä: loreeen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

loreen, ihan totta kyllä. Nyt täytyy sitten miettiä, laitettaisko mekin jo vähän aiemmin. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä päivämäärä 22.8 ja laitetaan kutsut touko-kesäkuun vaihteessa.

Jos suunnitelmia joillakin tuolloin sitten on jo tehtynä, niin sille ei mitään voi. Meillä ei myöskään vieraslista ole kiveen hakattu, joten senkään vuoksi emme kutsuja voisi vielä lähettää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja meillä kutsuvierailla on päivämäärä aika hyvin jo tiedossa etukäteen. Ehkä jos kutsu tulisi ihan yllätyksenä laittaisimme sen aiemmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olin miettinyt että kutsut laitettaisiin toukokuussa ja viimeinen ilmoittautuminen olisi heinäkuun alku, eli reilu kuukausi ennen häitä saataisiin varmuus ketkä tulee. Mietin että kun osa vieraista ei (luultavasti) tiedä vielä häistä mitään, niin pitäisiköhän niitä kutsuja sitten lähettää jo aikaisemmin.. Toisaalta ne on miehen kavereita jotka vielä opiskelee joten ei ole kauheasti varaa matkustellakaan, joten tuskin reissussa silloin ovat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä laitettiin juuri ne save the datet ja sieltä jo ensimmäinen ilmoitti ettei valitettavasti pääse häihin. Harmi sinänsä kun on meille hyvin tärkeä ihminen. :( Joten oma suositus tämän perusteella on laittaa hyvissä ajoin. Ihmiset suunnittelee nykyään menonsa aika pitkälle ja työelämäkin pakottaa osan aika tiukoille esim vapaiden sopimisen suhteen.

 

Minä menin fiilistelemään tuon "väärän" hääpukuni kanssa kerran vielä peilin eteen ja huomasin vielä yhden ihan selkeän valmistusvirheen!! Kyllä ottaa pattiin tämä sähellys tämän kanssa, hääpuku kuitenkin on yksi isoimmista valinnoista suureen päivään liittyen. Nyt tähän pukuun alkaa liittyä enemmänkin mielipahaa. Saa kyllä tuo maanantaiversio pysyä pussissaan kaapissa siihen saakka että pääsen sovittamaan omaani, sitä oikeaa. Muuten alkaa tulla vielä jotain paha enne ajatuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me laitettiin save the datet jo marraskuussa, joten kutsut laitetaan todennäkösesti vapun tienoilla :) Hääpäivä siis 4.7.

 

ja Natte-15, älä murehdi suotta sen väärän puvun kanssa!! :) se oikee on sitten yhtä ihana kuin muistatkin tilanneesi  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voihan pirulainen tuota sulkkia! Eilen soitteli päivällä, että arvaapas missä on? No sormuskaupoilla noutamassa tilausta, eli vihkiäni. Mehän tilattiin itse suunnittelemamme titaanisormukset joten en ole koskaan nähnytkään sormustani livenä. Mies toi aitoustodistukset kotiin illalla, mutta ei anna nähdä sormusta. Kamalasti yritin ruinata että pitää saada kokeilla edes kerran mutta ei... :D

Miehelle tämä on kuulemma vähän sama asia kuin hääpuvun kanssa, sitä ei saa nähdä ennen kuin kirkossa. Aika romanttista toisaalta... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Voi, romanttista on kyllä, itselläni ei hermo kestäisi tuollaista kun  olen ehkä maailman uteliain ja malttamattomin ihminen! Itsehän en vieläkään ole valinnut vihkisormusta, mulla on pari vaihtoehtoa mutta pitäisi vielä kerran ainakin kokeilla niitä kun en vaan osaa päättää.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en kyllä kestäisi sovittamatta vihkiä! Rupeaisin miettimään, että entä jos se on väärän kokoinen tai ei sovikaan kihlan viereen ja..ja..ja.. Ruinaisin vähintään silmät kiinni sovituksen :) Toisaalta voisin kyllä antaa vihkin valmistumisen ja tarkistussovituksen jälkeen sulholle säilytykseen, koska muuten sitä tulisi hiplailtua ja mallailtua jatkuvasti... No, me ei nähdä ennen alttaria toistemme vaatteita, joten eiköhän siinä ole jännitystä tarpeeksi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen käynyt sovittamassa vihkin runkoa liikkeessä joten sen pitäisi olla oikean kokoinen, jälkikäteen se on enää pintahiottu halutunlaiseksi ja tietenkin kivet lisätty. On muuten aika rujon näköistä käydä "katsomassa" (sovittamassa) sormustaan joka onkin sitten ihan puolivalmis kun sitä odottaa heti näkevänsä koko kauneuden. :D Mutta siis molemmat mun sormuksista ovat malliltaan flakka joten yhteensopivuus on sinänsä aika taattu. :)

 

Mä olen tässä miettinyt että pitäisköhän sitä oikein aloittaa ihan omakin hääpäikky, tällainen tehokas puolen vuoden paketti? Kun tässä tuntuu että niin on kokoajan jotain juonenkäänteitä liittyen häihin niin saisi sinne sitten purettua ajatuksiaan. Ja pysyisi ehkä paremmin itsekin kärryillä kaikesta mitä on tapahtunut. Jaksaisikohan/kerkeäisiköhän sitä kirjoittaa niin paljoa että se kannattaisi? Olisi kyllä hyvää terapiaa itselleen eikä mies saisi aina kaikkea hääryöppyä niskaansa! :D

Muokattu: , käyttäjä: Natte-15

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kyllä kannatan päikkyä! :) Varsinkin kun voi kirjoittaa vähän muutakin kuin mitä tänne täysin kenen tahansa töllisteltäväksi. Varsinkin nyt, kun vuosi&kuukausiketjuista tehtiin julkisia viimeisimmässä päivityksessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep, päikky on kyllä jees ! voi vähän laajemmalti pohtia asioita.

Peeäs eilen vein kutsut postiin, tänään lähtevät sitten maailmalle ! Laitoin kakkosluokassa eli pitäisi kait olla sitten viimeistään loppuviikosta perillä :) nyt jännittää !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saatiin viikonloppuna meijän uniikit vihkisormukset ja oon aivan sekasin onnesta!  :girl_pinkglassesf: Ne on niin upeet ja meijän näköset :)

Nyt alko yhtäkkiä stressaamaan, kun viikonloppuna sovitin pitkästä aikaa pukua. Mahtu vielä oikein hyvin, mutta ihan pikkiriikkinen kiristys tuntu, joka häviäis ehkä 2 kilon pudotuksella. Nyt se alitajunta siellä kuiskii mikä saamaton läski mä oon  :girl_cray: Ei jotenkin huvittais alkaa jollekkin tonnikalaraejuustorahka-dieetille, en oo koskaan edes ollu mikään himoliikkuja (=olen superlaiska), ja tykkään hyvästä ruuasta. Nyysk. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No muakin tavallaan harmittaa, etten heti alun perin aloittanut päikkyä, nyt jotenkin tekisi itselläkin mieli aloittaa sellainen, mutta en sitten tiedä että viitsiikö... Aluksi tuntui, ettei mulla nyt niin paljon asiaa häistä ole, mutta kai sitä edelleen olisi. :)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään