Tipsis

Häät 2015 vol.2

510 viestiä aiheessa

Oletteko pohtineet paljon omaa kampausta? Itse olen miettinyt jotain "löysää" nutturaa (puolipitkät hiukset), jossa sivuilta roikkuu mahdollisesti vähän irtohiuksia / kiehkura. Testikampaus tehdään heinäkuussa, joten aikaa on vielä suunnitella. Spiraalikiinnityksellä olevat hiuskorut eivät taida antaa kampaukselle lainkaan tukea, ovat vain koriste? Hiuskoruiksi suunnittelen juuri yksinkertaista helmipinnejä tai sitten koritstelu spiraalikukilla tai sitten joku muu kiva kukka tai kukkanauha... ah, ompa vaikeeta =) Olista pidemmät hiukset =)

 

Ostin nettikirpparilta nuo spiraalikorut mutta nyt en olekaan varma kuinka hyvin niiden kiinnitys pysyy... =) Yritin googletella hieman, mutta en löytänyt hyviä kuvia / ohjeita kuinka nämä kiinnitetään ja mihin kampaukseen sopii. Lopulta otan varmaan kaikki mahdollisuudet mukaan kampaajalle, tosin siinä tulee vähän turhia hankintoja. Pitäisi kai käydä jossain glitter-liikkeessä katsomassa minkälaisia hiuskoristeita siellä on.

Muokattu: , käyttäjä: elokuun häät

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jonkin verran on kampauskin ollut jo mielessä, mutta mitään tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ole. Ainakin yksi letti pitää olla, mutta sitten en olekaan enää varma, että tuleeko nutturalla vai miten se pistetään kiinni. Kokonaan auki en halua jättää. Koekampaus tehdään kesäkuun alussa, ja siihen mennessä pitäisi ideat olla valmiina. Oon myös miettinyt, pitäiskö käydä hieman pätkäisemässä hiuksia ennen häitä, kun näihin on nyt kertynytkin mittaa oikeastaan jo ihan liikaakin  :girl_haha:

 

Esteidentutkintapaprut viety kirkkoon ja sieltä jo saatu vahvistus, että oikeat paperit oli ja viikon päästä voidaan noutaa paperit ja vihkiraamattu. Eihän noiden kaikkien dokumenttien hankkimiseen mennytkään kuin parisen kuukautta. Jos joku paperi ois vielä puuttunut, ois saattanut tulla kiire, kun tuota miehen sivilisäätytodistustakin jouduttiin odottamaan monta viikkoa, kun siihen tarvittiin leimoja useasta paikkaa.

 

Mitä lähemmäs häät tulevat, sitä vähemmän mä jaksan tehdä yhtään mitään. Mies stressaa kaikesta mahdollisesta, ja yrittää aina tasaisin väliajoin tartuttaa stressiään myös muhun. No siinäpä stressaa, kun on itse hoitanut työhommansa siten, ettei pääse järjestelemään häitä kuin vasta alle kuukautta ennen h-hetkeä. Minun kontolle on siis jäänyt kaikkiin paikkoihin soittelu ja asioiden järkkääminen, ja alan kyllä olemaan aika lopussa, vaikka kuinka olen yrittänyt hoitaa asioita pitkällä aikavälillä ja olen myös yrittänyt olla stressaamatta. Loppuis nyt nää työt ja pääsis kesälomalle, ni jospas se sitten alkaisi vähitellen helpottamaan.... :girl_to_take_umbrage2:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Iips! 19 päivää enään...alkaa jännittään...Loppukiri otettava askartelun kanssa. Onneksi ystävä tulee ensiviikolla meille, kun on töistä vapaapäivä, saadaan loput tehtyä valmiiksi.

Tukkajuttu on itselläkin auki, vaikka h-hetki jo lähellä. Koekampaukseen meenkin vasta hääviikolla. Vähän jo katsellu puoliavonaista nutturakiharaa..mulla kans on noita kierrettäviä pinnejä.

Jännittää kovasti, muutamia kuvia esitelly kampaajallekin. Ehkä se sitten vasta, kun istuu siinä tuolissa ja hiuksia laitetaan, niin löytyy se hyvä kampaus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kampauksesta jonkinlainen visio, en halua että hiukset ovat kokonaan kiinni nutturalla, vaan jotenkin epäsymmetrisesti toisella puolella, ja jonkinlaiset loivat kiharat haluaisin hiuksiin. Minulla on äitini vanha hiushärpäke, jonka haluaisin kampaukseen ympätä mukaan ja kampaaja saa sitten koekampauksessa antaa mielipiteensä siitä, miten se kaikkein parhaiten saadaan hiuksiin. Äidilläni se oli aikoinaan pään päällä lyhyehköissä hiuksissa, itse haluaisin senkin epäsymmetrisesti toiselle sivulle päätä. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa se koekampausaikakin varata. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aaah mul oli aivan ihanat polttarit lauantaina! :) en oo oikein vieläkää palautunu, väsyttää... :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä taida joulukuu olla kovin suosittu hääkuukausi! Onko täällä ketään, joka olisi menossa vihille joulukuussa?  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi olla, että kesällä on enempi häitä kun talvella :)

 

Meillä on jo osa kutsuista mennyt perille, ja ekat ilmottautumiset jo tulleet :D Nyt alkaa tuntua vielä todemmalta naimisiin meno  :girl_in_love: Ens kuun aikana olis tarkotus hoitaa kaikki mitä pystyy, kun kesä-heinäkuussa voi olla töitä enempi, niin en viitsis viimetinkaan jättää mitään mitä ei ole pakko! 

 

Edelleen olen ihan äimänä kukkakimppujen hinnoista.. Sittarissa oli sopivia kimppuja 12e/kpl! Ei vaan uskalla luottaa, että just oikeen sävystä olis hääpäivänä tarjolla :D Taidampa sitoa itse kimppuni, vaikken mikään mestari siinä olekaan..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Anoppi sitoo mulle kimpun, kun en millään haluisi maksaa pelkästä morsiuskimpusta 300e :o Saan siihen hintaan kaikki kukat suoraan kukka-autosta ja meille tulee aikas paljon kukkia :D

 

En ole varaamassa ollenkaan koekampausaikaa, kun haluan vain kiharat joko toiselle puolelle tai sitten symmetrisesti auki molemmille puolille. Mulla on aikas paljon tuota tukkaa ja saisi varmaan hienonkin nutturan, mutta olen sen verran pallopää etten halua pyöreitä poskiani korostaa yhtään enempää joten sivuilla pysyy :D Toisekseen, mun mekko on sen verran.. No.. Kim Kardashian että menee ehkä vähän liian överiksi jos kampauskin on iso. Kuitenkin tulee sekä tiara että huntu kirkkoon ja tummat meikit (jep.. alkaa kulostaa pyöreänaamaiselta kardashianilta.. :D ) että pitää vähän yrittää hillitä.

 

Sanoin kaasoille että kun he saavat itse hankkia mekkonsa omilla rahoillaan, niin saavat laittaa mitä tahansa päälleen, kunhan ovat keskenään asiasta jotenkin sopineet (sama väri tai malli tai jotain härpäkettä joka yhdistää) niin olivat etsimässä kaikille samanlaisia teemaväriin sopivia mekkoja :D Mutta nyt päätyvät teemavärien ulkopuolella olevaan väriin, koska kaikki teemavärit on sen verran vaaleita että mekko mitä ne on kattellut, kuultaisi varmasti läpi. Joten nyt tulee tummempaa mekkoa mutta edelleen teemavärien mukaisia asusteita. Että hyvin amerikkalaisesti mennään vaikka ovatkin oman päänsä mukaan touhunneet :) Eikä kyllä haittaa mua ollenkaan, musta jonkinlainen yhteneväisyys on kiva. Ei se tarvi olla identtinen mekko samassa värissä, vaan vaikka sama mekko eri väreissä tai samaan sävyyn jokaiselle passaava omanlainen mekko. Tai vaikka joku kukkahärpäke tukkaan. Ne on kuitenkin siellä edessä näytillä ja vieraat tuijottavat myös niitä. Ei niitten nyt pöytäliinoihin tarvitse mätsätä, mutta joku pienikin juttu tekee siitä jo harkitun näköisen :)

 

Pitäisi alkaa askartelemaan loppuja juttuja, mutta jotenkin on nyt tullut laiskoteltua häiden suhteen.. Sain tehtyä viime viikolla "vieraskirjaa" varten infotaulut (miten laput täytetään ja tiputetaan lintuhäkkiin ja toiseen yksi origamilintu ohje) ja nyt olen töissä painanut avainkaulanauhoja. Älytön homma ja ihan omaa tyhmyyttäni tein noin työlään. Mutta tässä vaiheessa on turha kitistä kun 42kpl 95kpleesta on tehty.. Mutta siis painan kuusi kertaa yhteen avainkaulanauhaan meidän nimet ja päivämäärän tyyliin " Morsian <3 Sulho 150815 ". Ja kaikki ei ole priimaa.. Kun painan prässillä niin jos avaan prässin liian voimakkaasti, hypähtää siirtopaperi ja musta teksti kopioituu uudestaan mutta väärään kohtaan ja tulee "varjo" johonkin mihin se ei kuulu.. Olisi pitänyt valita joku vaaleampi väri niin hypähtäminen ei olisi aiheuttanut varjoja.. Mutta nyt on myöhäistä. Mutta muutaman kerran saa prässiä painaa että kaikki on valmiina :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hah, tiedän ton tunteen kun kesken näpertelyn tulee sellanen olo että on tämä saatana työmaa :D mutta lopussa kiitos seisoo!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen nyt sit vaimo ja rouva, ollut jo hetken. Koko juhlapäivä tuntui vähän feikkaamiselta, se vihkikaava lähinnä nauratti ja meni ohi hetkessä. Onnitteluihin oli vaikea suhtautua, koska ei tuntunut juuri miltään tai et mikään olisi muuttunut. Rennoin hetki päivässä oli ehkä kahvilakäynti ennen vihkimistä, saatiin rauhassa istua alas ja jutella. Toisaalta ehdittiin myös iltakävelylle, mikä oli tosi jees, koska oli nätti ilma. Ei päivästä jäänyt pahat muistot, muttei ainakaan mitään suuria tunteita. Itse asiassa näin jälkikäteen ajateltuna olisi kannattanut tehdä toisin - vihkiminen kahdestaan ja se kahvihetki olisi olleet ihan riittävästi, illaksi olisi voinut lähteä eväsretkelle. Noh, tulipa juhlittua ja syötyä, ravintola oli varsin ok, samoin muu ruokapuoli ja olihan se kiva nähdä niin sukulaisia kuin kavereitakin pitkästä aikaa. Lisäksi tällä järjestelyllä on nyt sit toivottavasti minimoitu happamat naamat.

Aika monen asian suhteen tässä hääjutussa olen suhtautunut lopulta ilman suuria tunteita (aluksi on toki ärsyttänyt niin mekot kuin kukatkin ja ennen kaikkea uusiksi menneet visiot). Nyt taas ensireaktio on kiukku. Mies halusi tietyn tyyliset, mustavalkoiset, hyvin valaistut klassiset mustavalkokuvat. Vielä puolikuvat ja pystyyn oli se, mihin päädyttiin. Se kävi liikkeessä erikseen esittelemässä yhdessä katsottuja mallikuvia ja sai ajatuksilleen vastakaikua. Hääpäivänä siellä oli kuitenkin toinen kuvaaja ja jostain syystä oletimme hänen tietävän kaiken sovitun ja ottavan lisäksi vähän erikoisempia asetelmia. Nyt kun saatiin valmiit kuvat, niissä ei ole YHTÄÄN sellaista kuvaa, kuin toivoimme. Valaistus ei ole yhdessäkään kuvassa sitä mitä haettiin ja haluttua rajausta ei ole ainakaan valmiina missään kuvista. Harmittaa etenkin miehen puolesta, koska valokuvaajan valinta oli hänen vastuullaan ja asia hänelle tärkeä. Kai me kuitenkin sit eletään noiden kuvien kanssa ja otatetaan toiste ne "täydelliset klassiset potretit" :/ Oma vika tietysti, kun ei käyty sitä toivelistaamme uudestaan läpi kuvauksen aluksi. Onhan meillä toki nyt sata ihan jees –kuvaa, joista valita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi harmi miten inhottava tilanne kuvaajan kanssa! Kuviahan voi muokata jälkikäteen rajausten suhteen ja mustavalkoiseksi. Teidän pitäisi nyt valittaa aiheesta kuvausliikkeeseen jossa sitten tehdään ne mutoksen mitä voidaan tehdä. Ehkä tällöin ihan jees kuvasta saadaan se ainakin melkein täydellinen? Muuten omalta osaltani onnittelut rouviintumisesta. Tehkää sitten ensimmäisestä hääpäivästä juuri sellainen juhlapäivä kuin haluatte.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea rouviintumisesta! Mutta harmi tosiaan jos kuvat menivät mönkään :( Itse alalla olevana voin lohduttaa sen verran, että rajauksiahan voidaan muuttaa jälkikäteen (siis jos haluatte otokset lähempää, kauempaa ei tietenkään ole enää mahdollista) ja värit ja sävyt muuttaa. Valaistusta (valojen ja varjojen sijainti esim) ei kylläkään pysty muuttamaan, että toivottavasti niissä olisi edes jotain mikä mielyttää.. 

 

Itseäkin toi kuvaaja mietityttää.. Minähän kyllä ohjaan likkaa kokoajan, mutta en mä voi ihan sen vieressä koko päivää olla.. Toki ne potretit voin tarkistuttaa aina jokaisen otoksen jälkeen ja laittaa ottamaan uusiksi jos ei miellytä ( jep, bridezilla :D ) mutta muut kuvat jääkin sitten ihan likan omalle vastuulle.

 

Jeeeee kaasojen kanssa tehdään miittinkiä varmaan kuukauden päästä! Tämä on siis luksusta, koska olin jo varautunut siihen että näin naikkoset polttareissa ja sitten vasta häiden alla. Onneksi saadaan vielä yksi tapaaminen ennen polttareita niin saan heitä jopa konkreettiseen apuun. Tosin ei tässä ihan hirveästi ole enää hommia jäljellä kun itse on tullut niska limassa painettua hommia, mutta täytyy jotain pientä kivaa jättää niillekin ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Mies ei kehdannut sit enää säätää valokuvaajan kanssa, niin muutti alkuperäisistä värikuvista mustavalkoiseksi sit itse yhden toisenlaisella tekniikalla kuin valokuvaaja. Sai kulumaan yhden kuvan kanssa reilusti toista tuntia, vaan onko se nyt ihmekään, kun ei ole ammattilainen, harrastaja vaan ja yleensä kuvaa filmille ja säätää pimiössä. Omissa säädöissä on kuulemma harmaat "vähemmän tukossa" ja varmaan se sai vältettyä vihaamaansa "puhkipalamista".

 

Kuviin ei harmi kyllä saa perspektiivivääristymiä kovin helposti kai korjattua (pari muuten kivaa kuvaa on otettu yläviistosta, muutamassa mun leuka korostuu koska kuva on otettu ilmeisesti vähän liian läheltä). Lisäksi mies ei kelpuuta niitä, joissa sen takki on rypyssä tai nappi vetää... Parissa kivassa kuvassa on valkoinen tausta ja muutamassa musta, ja se näyttää jotenkin hassulta, kun alun perin toiveissa oli harmaa. Lisäksi muutamaan potentiaaliseen kuvaan pitäisi saada rajaus vähän väljemmäksi ts. vähän lisää ylös tai sivuille näkyviin, kun taas useimmista kokokuvista ei pysty rajaamaan fiksua puoli- ja pystykuvaa, koska me ollaan kuvassa liian kaukana toisistamme ts. kuvasta ei saa rajaamalla tarpeeksi intiimin tuntuista.

Periaatteessa noi on oikein hyviä kuvia, mutta kun ne ei vaan vastaa sitä, mitä toiveissa oli. Vähän kuin olisi toivonut kirkkaanpunaista mekkoa ja saanutkin samanlaisen, mutta pinkin. Ihan kiva, muttei vastaa sitä, mitä toivottiin.

Noh, onneksi ne on vaan hääkuvat, kivoja yhteiskuvia kunnon suunnittelulla voinee ottaa sitten myöhemminkin :) Sillä kertaa otetaan kyllä myös kuvauspäivänä kaikki esimerkkikuvat keskustelun tueksi mukaan, ei ainoastaan suunnittelutapaamiseen...

Oli muuten todella huono idea järjestää sukulaisille juhlat myöhemmin - yhtään ei ehtis tai jaksais kiinnostaa enää mikään juhlien järjestäminen. Periaatteessahan se varmaan olisi ihan hauskaa, mutta just nyt on tosi pahasti aika kortilla. Avioliittokin alkaa tuntua näin parin viikon jälkeen aika kaukaiselta jutulta, välillä itse asiassa unohdan koko jutun. Pitäisi kai hankkia sormus tai joku muu konkreettinen juttu muistuttamaan asiasta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bongasin tämän keskustelun, ja liityn joukon jatkoksi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa mukaan! :)

 

Mistähän sitä löytäisi tuon innostuksen tekemiselle takaisin? Nyt olisi enää se neljä kuukautta aikaa ja edes kutsujen tekemistä en ole aloittanut! :D On kyllä niin perus laiska olo koko ajan ja työpäivät venyy helpolla kymmentuntisiksi, niin arkiväsymyskin on ihan omaa luokkaansa tällä hetkellä. Viikonloput on ainoita hetkiä tehdä mitää järkevää ja silloin haluaisi vain olla ja ihmetellä ilman mitään tekemistä. Tuleekohan häistä mitään? Laitetaan kohta tekstiviestikutsut! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin tänään aamupäivällä juhlapaikalla valitsemassa viinit ja kuohari ja oluet ja suunnittelemassa kakku ja ja ja ja ja.....oli kiva käynti, tykkäsin :) paikan hovimestarin kanssa tavattiin ja kaikki sovittiin, ja oli kovin miellyttävän oloinen suomenruotsalaismies :) toivon mukaan hän on häissä hovimestarina myös vuorossa.

 

Hommat etenee hyvin. Mulla on vihkisormus tässä nyt sormessa, kun yritän testata sitä vähän. Se on leveämpi kuin mihin olen tottunut, niin pidän sitä välillä hetken aikaa (esim puoli tuntia) ja harjoittelen :D Mulla jännitys turvottaa sormia ihan reilusti, niin jännä nähdä meneekö se vihkimisessä ollenkaan sormeen :girl_haha:  ekoissa häissänikin sata vuotta sitten mies ei meinannut saada sormusta paikoilleen vaan joutui jonkun aikaa tunkemaan sitä :grin:

 

Viinit ovat kalliimpia kuin oletin alussa (42, 48 ja 48€ per plo), mutta luultavasti niitä menee vähemmän kuin olemme laskeskelleet, koska ovat kuitenkin päivällä - alkuillasta ravintolassa ja moni tulee itse auton ratissa. Ja "kerranhan sitä vaan naimisiin mennään" :grin:  :grin:  :pupu_1: tai sitten useammin ;):ph34r: (toinen kerta toden sanoo ;) )

 

Hääkakusta tulee suklaapassiokermakakku ja päälle kakun koriste ja meidän etunimien kirjaimet. Malliltaan kakku on yksikerroksinen sydän :give_heart:

 

Pojalle ostettiin eilen kauluspaita puvun takin alle, täytyy vielä kokeilla, että se on sopiva krakan kanssa. Miehelle ja pojalle on siis myös krakat ostettu pari viikkoa sitten. Eilen käytiin myös puutarhalla ja mies tykästyi heti purppuran väriseen orkideaan ja oli saman tien selvä, että pöytämaljakoihin tulee yksi orkidean oksa, joku iso vihreä lehti ja vähän jotain heinää tms. Olen edelleen kiikun kaakun, että otanko itselleni kimppua vai en....luulen, että en. Vieheitäkään ei tule noille miehille. Tytöille pienet kimput ja minulle vähän hiuksiin kukkaa, siinä varmaan se.

 

Olen polttarikutsun laittanut ystävilleni ja 9 on ilmoittanut pääsevänsä :give_heart: odotan jo innolla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laskeskelin juuri että mahdollisia polttariviikonloppuja taitaa olla vain 2, koska muuten on niin varattuja noi viikonloput. Ellei joku suunniteltu ohjelma ole hämäystä :D Toinen näistä olisi jo viikon päästä. Jännää :D Kutsujen vp:hen on n. pari viikkoa ja yllättävän hyvin ihmiset on ilmoittautunut. Olin varautunut siihen että suurin osa ilmoittautuu lähempänä vp:tä.

^ Suklaapassiokermakakku kuulosta tosi hyvältä :) Ja loistava ajatus tuo sormuksen pitämisen harjoitteleminen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eloa, ai että tuo suklaapassio-kakku kuulostaa aivan tajuttoman ihanalta!  :girl_sigh:

 

Näyttää nyt vahvasti siltä että minun pitää ihan ite laittaa juhlapaikalle meiliä ja kysyä koska sinne sais mennä katteleen ja kyseleen tota pitkää listaa mikä on kysymyksiä. Minä oon nyt muutaman päivän siittä sulkulle puhunut, mutta 'kattoo koska ehtii'. Jehh right. Siis joo eihän se iso homma minulle olis sitä sähköpostia lähettää mutta kun se on hänen nimellä varattu, kiva siinä sitten selittää asiaa (onneksi ei tarvi selittää puhelimessa puhuen, ei tulis mitään)  :girl_mad:

 

Mutta on  jotain saatu aikaankin, keskiviikko-torstai yönä sulkku sai idean että jos itse piirtäis meidän kutsuun tulevat nimikirjaimet, ja siinähän sitten sitä pähkäiltiin monen paperin verran. Ja muutaman paperin verran hän minulla kirjotutti E-kirjainta, että tulee semmonen kun minulla on nimmarissakin, mutta kun ei se meinannut onnistua. Loppujen lopuksi sitten hän keksi jonkun höpöhöpö-lauseen mikä miun piti kirjottaa ja sinne vihdoin tuli se oikeenlainen E. Mutta arvatenkin sekin projekti makaa nyt sohvapöydällä keskeneräisenä, mutta jos viimestään heinäkuussa se olisi valmis että saa kutsut kasaan, sen verran saatiin taas muuten päätettyä että elokuussa lähtee kutsut. Tuohan meinasi että riittää kun syyskuussa lähettää, mutta juu ei tosiaan riitä  :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suklaa-passion on varmasti ihana, uskoisin että makea ja kirpeä täydentävät siinä toisiaan täydellisesti. Jos ei ole perinteisen kermakakun ystävä tuo on varmasti oiva valinta. Meille on näillä näkymin tulossa raparperi-juustokakku. Me ei tykätä vehnäpullakakkupohjista yhtään eikä kermavaahdosta tms perinteisistä kakun elementeistä olla koskaan välitetty, niin juustokakku oli oiva valinta hääkakuksi. Siihen ei myöskään haluttu mitään perinteistä ihan makeaa täytettä ja suurena raparperin ystävänä ollaan nyt pyydetty näytettä aavistuksen kirpeästä raparperijuustokakusta johon vastapainona tulee hyvin makea valkosuklaajuustokerros. Nam! :P En malta odottaa että pääsee maistelemaan.

 

Uskoisin että omat polttarit juhlitaan mun ainoalla kesälomaviikolla (loput 4 lomaviikkoa säilössä siis häitä ja häämatkaa varten) keskellä elokuuta. Tuolloin ollaan koko perhe Turussa häävalmisteluiden parissa ja suurin osa polttariseurueesta asuu Turun lähikunnissa. Olen myös esittänyt toiveen viettää polttarini siellä eikä täällä pääkaupunkiseudulla.

 

Sormusta minäkin oon vinkunut harjoiteltavaksi mieheltä, mutta ei vieläkään ole suostunut näyttämäänkään mulle sitä. <_<

Tavallaan ihan kiva ajatus että näen sen ensi kerran vasta kirkossa, niinkuin mies mun pukuni. Mutta toisaalta tuo käytännön puoli vähän arveluttaa. En ole koskaan käyttänyt mitään koruja ja edelleenkin jopa tämä kihla välillä vähän tuntuu ei niin omalta. Saatikka sitten kun vihki on rinnalla ja näiden leveys on yhteensä melkein sentin. Turpoaakohan mullakin sormet jännityksestä niin ettei sormusta saa ollenkaan paikoilleen? :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Loppusuoralla aletaan olemaan; meidän häät on ensi viikon lauantaina. Vihdoinkin!

 

Mun pitäisi vielä tehdä sellainen iso pöytäkartta, josta vieraat näkee pöytien paikoitukset ja numeroinnit. Sen teen tänään; ensi viikko kun on hääviikko, ja aivan varmasti sitä tehtävää riittää vaikken enää sille viikolle näpertelyjä varaa. 

 

Tässä palstahiljaisuuden aikana täällä on ehditty tehdä muunmuassa seuraavaa:

 

- Hankkia hääkarkit ja päättää, että perinteisten karkkipussien sijasta tulee nyt sittenkin se karkkibuffet. Karkkibuffet on valmiina - tarvii vain siirtää oikealle paikalleen juhlatilassa.

- Karkkibuffetin ja vieraskirjan tekstikyltit

- Hankkia vieraskirjan ja kyniä sen täyttämistä varten

- Tehdä tarkan pöytä/istumajärjestyksen (oli muuten hankala juttu)

- Tehdä kartionmalliset menu/ohjelmakortit

- Tehdä jokaiselle omat paikkakortit

- Käydä koekampauksessa ja koemeikissä

- Sopia tapaamisen papin & kanttorin kanssa (on häitä edeltävänä iltana, huh huh!)

- Kiillotuttaa, suoristaa & kaivertaa miehen kihlasormuksen

- Tehdä viime hetken tehtävienjakoa

 

Vielä pitäisi näperrellä suuri pöytäkartta, josta vieraat näkisivät pöytien sijoittelun ja numeroinnin. Seinille on tulostettua A4-kokoisia papereita, joissa aina pöydän numero ja siihen tulevat vieraat. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä odotan jo nyt kieli pitkällä sitä kakkua :P:D ja häitä ja matkaa ja kaikkea :girl_dance:

Tossa sormuksessa muakin tosiaan vähän jännittäisi, jos en olisi saanut sitä vähän testailla. Oon sen verran arka sen suhteen, jos sormus tuntuu oudolta tai ahdistavalta.

 

Helinä, millon teillä onkaan häät?

 

Daughter, meillä ollut ja viime talvena tuota nimikirjainleikkiä, tatuointien takia :P Me laitatetaan nyt mahdollisesti ne kakun päälle tulevat nimikirjaimet samalla tavalla kuin nämä meidän tatuoinnit. Meillä on siis käsivarsissa kummallakin nimikirjainyhdistelmä, jossa mun eka kirjain ja miehen eka kirjain ja sydän. Juhlapaikasta sanoivat, että jos vaan toimitan valokuvan tästä heille, niin tekevät sen kakun päälle samanlaisena :girl_pinkglassesf:

 

Natte, toi raparperi-valkosuklaajuustokakku kuulostaa ja ihan älyttömän hyvältä! Oon itse myös suuri juustokakkujen ystävä :-X !

 

Vadelmainen, jännät paikat jo! :wub:  oispa itselläkin jo noin lähellä, mutta vielä pitää odotella reilu pari kuukautta ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eloa, niinpä! Alkaa oikeasti jännitys nostaa päätään ihan kunnolla... Mies ei pahemmin jännittele, mikä on totta kai hyvä - kumpa itsekin pystyisin samaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät ohi ja ihanat oli. Turhaan ressasin, jaksavatko vieraat viihtyä, hyvin meni kaikki! Yli odotusten. Ihanaa :-X

Nyt on vain tuo lopputavaroiden lajittelu, mitä itelle jää ja mitä menee myyntiin..Jännittänyt en missään vaiheessa varsinaisena päivänä. Mutta sitten piti kuitenkin purra hampaita, etten itke, kun vihkijä luki vihdoin viralliset diida daapat. Taisi tulla aika vakavat naamat kuviin,etten vain itkenyt :P

Keli oli poutainen, vaikka ennusteissa oli sadetta. Joten sekin meni hyvin häiden osalta. Yllättävän paljon meni aikaa koristeiden laittamiseen, vaikka suunnitelmat oli selkeät. JA minulla oli hiukan liikaakin varattu :wub:  ei tullu käytettyä kaikkia. Mikä oli toisaalta ihan hyvä, saatiin tilasta kaunis.

 kaikki kyselee miltä nyt tuntuu olla Rouva. En osa vastata siihen vielä mitään, sillä en taida olla vielä asiaa sisäistänyt kunnolla, että olen Todellakin jo Rouva ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Onnea tuoreelle rouvalle! :)

 

Meillä ei ole viime aikoina kauheasti hääjärjestelyt edenneet, pelottaa että joittenkin juttujen kanssa tulee vielä kiire. Pitäisi päästä katsoman juhlapaikkaa että saisi päätettyä sen miten pöydät järjestetään ynnä muuta, mutta tuntuu että senkin järjestäminen on haasteellista kun  asutaan toisella paikkakunnalla ja aina tulee jotain esteitä ja häikkää. Sitten kuitenkin se koko tila onkin paljon pienempi ja omituisempi kuin mitä muistan ja iskee stressi siitä! Myös kaason kanssa palaveeraaminen on siirtynyt ja siirtynyt, ja vaikka ei nyt mitään elämää suurempaa pohdittavaa olekaan niin olisi kiva jutella naamatusten näitä hääjuttuja.

 

Nyt saatiin miehelle lopulta puku ostettua, mutta paidan ja liivin väri ja muut yksityiskohdat on vielä ihan auki. Mullakin oli aikaisemmin joku selkeämpi visio miehen vaatetuksesta, mutta nyt taas tuntuu  ettei oikein kumpikaan olla varmoja mikä olisi paras vaihtoehto. Mutta pääasia että puku saatiin, kun sulhanen on ollut niin nihkeä lähtemään vaateostoksille. Ja olihan se komea uudessa puvussaan.  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ onnea tuoreelle rouvalle!

Minun pitäs kai jossain vaiheessa alkaa kakkujuttuja pähkäileen, oikeemmin harjotteleen oikeeta tekniikkaa :D

Eka pohdittiin cupcakeja, mutta ne pitäs tilata kun ite en saa nättejä tehtyä. Ja siihen menis taas kamalasti rahaa. Ai miten niin minä piheilen :D

Löysin tossa joku päivä Uutisen missä kerrottiin että apteekeista loppunu se nestemäinen salmiakki (mitä sai viime vuonna Lidlistäkin yhdessä välissä). Minä ihmettelin että mikäs ihmeen kaakku, ja se on salmiakki seeprakakku. Se olis ihan tajuttoman pähee kun siinä on sitä mustaa! Tosin minä kun en niin salmiakkia, niin pitäis sitten olla toinenkin kakku. Onko ihan pimee idea tehdä lime-valkosuklaakakku, josta osan massasta värjää siniseks ja tekee samalla seeprakakku-tekniikalla? Minä kun lime-valkosuklaakakkua rakastan ja mimun tekemänä sitä on niin kamalasti kehuttu. Kun pakkohan toisenkin kakun on olla teemaväreissä :D

Ja kun en massakakkuja halua, sulho ei syö kermakakkuja.. Sen vähän mitä hän kakkua suostuu syömään on juurikin noita hyydykekakkusia.

Täytyy oikeesti alkaa tehtaileen noita että opin tekeen nätisti sen seeprakuvioinnin, ettei näytä miltään epämuodostuneelta lehmälaikulta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään