Tipsis

Häät 2015 vol.2

510 viestiä aiheessa

Täytyy oikeesti alkaa tehtaileen noita että opin tekeen nätisti sen seeprakuvioinnin, ettei näytä miltään epämuodostuneelta lehmälaikulta :D

 

:D :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä alan vihdoin päästä yli kaameasta pukukriisistäni kokeiltuani molempia mekkojani uudelleen. enää ei ahdista oma mekko :) eli tällä hetkellä suunnitteilla on laittaa ensin pitkä mekko kirkkoon ja juhlan alkuun, ja sitten morsiamen ryöstön aikana käydä tekeen nopsa vaihto lyhyeen mekkoon ennen tanssia. Tämä suunnitelma saattaa kyllä vielä muuttua, mut pääasia on, etten oo enää ryntäämässä mekkokaupoille, kun mekot ei miellytä :D

Miehen puku on edelleen ostamatta. Toivottavasti alle kuukausi riittää puvun hankkimiseen, sillä ostoksille päästään vasta miehen muuton jälkeen.

Pöytäjärjestykset, koristelut ja lopullinen aikataulu on vielä aika vaiheessa. Mut onneksi suunnittelu on jo aloitettu :)

Himpun verran yli kuukausi aikaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Onnea rouviintumisesta!! :)

 

Meikäläinenpä repäisi ja tempaisi kolmekymmentä korttipohjaa eilen yksikseni illan aikana valmiiksi. Ja pohjalla tarkoitan nyt sitä, että noin 1/4 kortista on valmiina. Mutta onpahan jotain. Vielä on tekemistä, ihan tarkkaan en edes nyt muista montako korttia pitikään tehdä yhteensä... :D Mutta tästä on hyvä jatkaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea 15.5. morsiamelle!

 

Meillä nytkähti kerralla hääasiat eteenpäin kesken mun pahimman graduajan! Käytiin vihkikirkossa kuulemassa meidän kuulutukset, pistin viinit tilaukseen ja sulho on vihdoin viimein varannut meille bändin (johan tässä oli hulluksi tulla, kun sulho päättää 3 kk ennen häitä, että bändi pitää olla ja mitään ei saada eteenpäin..). Ilmoittautumisia on myös alkanut tippua, kutsut ovat olleet vierailla noin kaksi viikkoa sitten.

 

Sen sijaan esim. menua ei ole vieläkään lyöty lukkoon ja soittolistat (bändi ja spotify sulhon osalta) on tekemättä. Kirkkoon pitäisi myös kappaleet päättää. Seuraavaksi pääsenkin sepälle katsomaan vihkisormustani (puolivalmis) ja ompelijalle pitää viedä puku. Samalla pitäisi käydä kukkakaupassa kyselemässä kimppua (ilman hää-liitettä) sekä varaamassa kampaamoaika. Avioehtoakin pitäisi ruveta kaavailemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea uudelle Rouvalle!

 

Ihanaa kun kaikilla asiat etenee =) Mulla alkaa olla ehkä kevyttä stressiä... Viirejä en ole vieläkään askarrellut ja keksin nyt että pöytiin on pakko saada kaitaliinat.

Ja niistä puheen ollen, juhlapaikalla ei ole vieläkään kaikkia pöytiä. Varatessa oli puhetta, että ostavat lisää pöytiä helmikuussa, koska silloin oli jotkut kuusikymppiset tms. No eihän niitä pöytiä ole vissiin vieläkään hommattu  :skilletgirl:  ärsyttää kun ei voi sitten leikata noita kaitaliinoja eikä tehdä yhtään pöytäkarttoja kun ei ole mitään käsitystä onko uudet pöydät saman kokoisia kuin nuo vanhatkin! Ei kiva ollenkaan!  :skilletgirl:  :skilletgirl:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on aika hyvällä hantilla asiat, tällä hetkellä mieleen tulee tekemättömiä juttuja:

 

  • oman kampauksen päättäminen
  • tukkaan tulevien kukkien valinta
  • sen päättäminen, haluanko kimpun, vai rannekukan, vai tuoko sulho mulle jonkun kukan.....
  • tyttöjen kimppujen suunnittelu
  • miehen kauluspaita
  • soittolista pitää tehdä valmiiksi
  • paikkakortit pitää kirjoittaa
  • valokuvakirja(t) pitää tehdä ja vieraskirja + kortit + kynät sitä varten pitää hankkia
  • mahdollista pientä ohjelmaa pitää miettiä
  • omien alusvaatteiden osto
  • omat puheet
  • kakunkoristemiehelle liimataan barbin vaaleaa tukkaa
  • papin tapaaminen
  • pojan kanssa puheen suunnittelu, jotta voi pitää sen juhlan "Pääpuheen"
  • tytön kanssa mahdollisen ohjelman suunnittelu
  • itselle kakkoskengät häihin (ballerinat? matalammat sandaalikorkkikset?)
  • hääauto (mies hoitaa)
  • hätäpakkauksen tekeminen (särkylääkettä, väritön kynsilakka, laastaria, rakkolaastaria, teippilaastaria, nenäliinaa, pieni lakkapullo, dödö, meikit, pinnejä, muuta??)
  • koemeikki+kampaus (heinäkuussa)
  • häämatkan retkien valinta (päivä merellä + jeeppisafari)

 

 

muuta ei tule mieleen nyt........

Muokattu: , käyttäjä: Eloa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minen oo saanu mitään aikaan ees ajatustasolla  :girl_impossible:

Ainut mitä nyt oon tehnyt on se että oon heitellyt muutamaan paikkaan spostia, että löytyisikö innokasta opiskelijaa tekemään sitä miun puvun yläosaa, mutta ei oo vielä mitään vastattu. Sinänsä eihän sillä nyt mikään kamala kiire ole toteutuksen kanssa, mutta se tekijä olisi ihan kamalan kiva löytää. Ja kun mieluummin juuri tukisin opiskelijaa, kun itsekin olen vähävarainen. Tai sitten joku tällä hetkellä työtön tai tai..

 

Ja sulho varmaankaan ei suostu eikä ehdi piirrellä tota nimikirjainlogoa ennen viikonloppua, jos sillonkaan kun pitäis tonkia kukkapenkkiä takapihalle, vaihtaa ton toisen auton renkaat että se saadaan pois vietyä ja ties mitä. Ei silläkään sinänsä vielä ole kiire, mutta kohta on että ehtii suunnittelemaan sen kutsun ja tulostuttamaan ne jossain sopivalla aikataululla ennen kun kutsut lähtee eteenpäin, vaikkakin se on vasta elokuussa. Silti, tahtois näitä asioita nyt jo selkeemmäks  :girl_cray2:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä ne asiat vaan etenee ajallaan :)

 

Mulla oli tuossa pari viikkoa etten laittanut tikkua ristiin häiden osalta. No nyt on lomaviikko, ja ollaan käyty kirkkoherranvirastossa täyttään esteiden tutkinta-kaavake, päätetty marssit kirkkoon, tehty askartelut lähes kokonaan, tilattu sormus.. Yli pari kk aikaa vielä, mutta vihaan kiirettä joten mukavaa että kaikki jotka on voinut jo tehdä, on tehty  :girl_in_love: Äsken askartelin lapsille värityskirjat, tulostuksen jälkeen mietin kuumeisesti miten saan pysymään sivut yhdessä.. mulla oli ompelukone sattumalta pöydällä ja keksin hurauttaa sivut sillä yhteen, olipa hyvä idea! Niistä tuli hienot!

 

Vielä tarttis leikata kaitaliina-kuitukangas leikata oikeisiin mittoihin, tulostaa menukortit yms, ja pakata vieraslahjat. Sitten on heinäkuussa vasta muuta hommaa, kirkkoharjoitus, kukkatilaukset, kihlasormusten kiillotus, ohjeiden teko juhlapaikalle koristeiden yms laitosta ja sen sellaista. Häiden alusviikko stressaa jo valmiiksi, pitää vaan aikatauluttaa heti kun saa työvuorolistat.. Ja miettiä järjen kanssa hääpäivän kulku, multa usein tuppaa unohtumaan mitä kaikkea piti tapahtua ja milloin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo niinhän ne, mutta kun :D

Minuu mietityttää että minkälainen bridezilla minusta vielä kuoriutuu. Jos eilen jo otin huolella pulttia, niin mitä se on sitten 5kk päästä kun ei oo enää paljoo aikaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä olen itse meinannut välillä huokailla enemmänkin kun sellaisten alusvaatteiden löytäminen on tuntunut tosi vaikealta, jotka haluaisin. Mulla on melko tarkka ajatus, siitä mitä suurin piirtein pitäisi olla, mutta en vaan ole peruskaupoista enkä netti kaupoista sellaisia löytänyt. Ihan pitäisi tuonne isolle kirkolle lähteä ja alusvaateliikkeisiin mennä, mutta en ole sitäkään saanut aikaiseksi :P ehtiihän sitä ;)

mulla on kyllä silleen rento ja lepposa asenne ja olo koko ajan :) ehkä sitten viimesen viikon aikana alan hätäilemään, että onkohan nyt kaikki varmasti huomioitu..... :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän esteet on nyt tutkittu ja lupa naida saatiin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee Tipzilla :) 

 

Mekin saatiin esteiden tutkinta lappunen ja raamattu jo alkuviikosta, joten nythän sitä vois jo karauttaa salaa vihille  :ph34r:

 

Meillä ilmoittautuminen on päättynyt, ja nyt näyttäisi tulevan aika tarkalleen 100 hengen häät. Miten voikin olla mahdollista, että vaikka kutsuja tosiaan lähti ainakin 150 hengelle, niin meidän alkuarvio piti silti paikkansa? Nyt pitäisi alkaa väsätä istumajärjestystä. Mielessä pyöriikin jo aika valmiitakin pöytiä, mut sitten on niitä vieraita, joita en tunne ollenkaan, niin mihin semmoiset sitten laittaa? Ehkä siis tyydyn tekemään jonkinlaisen raakaversion, josta sitten lähdetään muokkailemaan eteenpäin. 

 

Vielä on viikko töitä jäljellä, ja sitten alkaa loma! Siitä eteenpäin voinkin sitten keskittyä kokonaan häihin  :girl_in_love: Ja eihän niihin ole enää edes kuukautta aikaa! 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Mäkin oon sen sata istumajärjestystä tehnyt päässäni. Sulholta yritin kysellä, että millaisia ne kaverinsa kumppaneineen sekä sukulaisensa, joita en tunne, ovat, mutta en tullut paljon hullua hurskaammaksi, joten todennäköisesti laitan sitten ihan vaan omiin porukoihinsa hänen lapsuudenystävät kumppaneineen ja opiskelukaverit kumppaneineen omaan/minun kavereiden kanssa, koska heitä tunnen. Ajattelin, että varmasti haluavat itsekin vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Sitten oon miettiny ammatteja/harrastuksia sellaisten "ryhmittömien" vieraiden kohdalla. Sulhon siskolta ja omilta serkuilta kysyin, että haluavatko istua sukulaissuhteen vai iän mukaan ja vastaus oli ikä. Anopilta sain sitten tietoa sukulaisista, joita en tunne. Aika hyvin ois pöytäseurueet mietittynä, vielä kun ihmiset ilmoittautuisi! Tällä hetkellä 70 kutsutusta about 20 ilmoittautunut, ja näistä suurin osa lähiperhettä/avustajat jne. Mun parhaat ystävät esim. ei ole olleet missään yhteyksissä asian tiimoilta.. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Itseäni on ihmetyttänyt, että läheiset ystävät eivät ole ilmoittautuneen. Tosin meillä on vielä kuukausi aikaa ilmoittautua, mutta hämmentää hieman silti. Odottavatko he siihen, että näemme kasvotusten ja luettelevat allergiansa siinä ja tämän jälkeen kuvittelevat meidän muistavan ne :girl_sigh:  Eiköhän tämä selviä kuukauden kuluessa.

Minun tulisi soittaa papille ja kysellä, milloin hän ehtisi tavata meidät. Ongelmana vaan on se, että mies on toisella paikkakunnalla töissä koko kesän ja vapaalla vain viikonloppuisin. Osaatteko yhtään sanoa ehtivätkö papit tapaamaan hääpareja juttutuokion merkeissä jonakin lauantaina tai sunnuntaina muilta töiltä? Noh, loppuviikosta tämänkin pitäisi selvitä, kun soittelen hänelle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on papin tapaaminen lauantaina! Juurikin siksi kun asutaan nyt 600km päässä vihkimispaikkakunnalta ja sulholla päivätyö.

Mekin päästiin vihdoin ja viimein sinne kirkkoherranvirastoon tekemään esteidentutkintaa! Että meinasi vastustaa. Meillä siis kirkkoherranvirasto auki arkisin klo 10-15 (mikä ihme aika olla auki!!) ja VAIN torstaisin klo 10-17. Eka kerralla kun meinattiin mennä, auto hajosi keskiviikkona. Sitten taisi olla vappu perjantaina niin monet paikat sulki ennemmin torstaina, seuraavalla viikolla mulla iltaluento ja helatorstai. Tätä ennen ollaan yritetty käydä pari kertaa mutta aina tullut jotain, sulholle ylitöitä tai mulla harjotteluun liittyviä ohjauksia, oli pitkää perjantaita edeltävä torstai ja lähdettiin reissuun kauhealla kiireellä... Nyt se on onneksi hoidettu !!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Itseäni on ihmetyttänyt, että läheiset ystävät eivät ole ilmoittautuneen. Tosin meillä on vielä kuukausi aikaa ilmoittautua, mutta hämmentää hieman silti. Odottavatko he siihen, että näemme kasvotusten ja luettelevat allergiansa siinä ja tämän jälkeen kuvittelevat meidän muistavan ne :girl_sigh:  Eiköhän tämä selviä kuukauden kuluessa. --

Mä olen rehellisesti sanottuna jo vähän yli vaiheesta "ihmetys". Koen aika loukkaavana, ettei heitä kiinnosta tämänkään vertaa. Heitä kun en edes kasvotusten näe kuin ehkä polttareissa/häissä seuraavan kerran, jos ovat tulossa, joten mitenkään muuten ei voi ilmoittautua kuin etänä (tekstari, whatsappi, FB, maili, mikä vaan tarjolla). Yritän pysyä positiivisena ja ajatella, että koska laitettiin StD:t, niin he ajattelevat ehkä, ettei tarvitse enää ilmoittautua? Muutenkin vähän huonot fiilikset näiden ilmoittautumisten kanssa...mutta ei viitsi tähän julkiseen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kävi silleen, että lähempänä sitä vp loput ihmiset ilmoittivat tulonsa. Kyllä kaikki järjestyy. nou hätä :-X ...hmm.. pitäs vissii muistaa käydä pyytään tuo rouva-titteli :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on nyt ilmoittautunut peräti 30 henkilöä, ja lähes sata kutsuttiin. Aikaa on siis jäljellä vielä kolmisen viikkoa. Ei mullakaan ole kauhean monet läheiset ystäväni ilmoittautuneet, mutta en ole ihan kauheasti siitä stressannut, koska uskon/tiedän että suurin osa näistä on kuitenkin tulossa ja ovat tienneet häistämme jo kauan ennen kutsujen lähettämistäkin. Minulla on sellainen tunne että ne parhaat ystävät yleensä ajattelevat olevansa niin itsestään selvästi tulossa häihin, etteivät tule ajatelleeksi sitä ilmoitautumista ennen kuin viime hetkellä. Myönnän, että itsekin olen syyllistynyt tällaiseen ajatteluun hyvien kavereiden häiden suhteen ja ilmoittautunut tyyliin polttareissa. Että ei siinä välttämättä ole kysymys kiinnostuksen puutteesta tai muusta piittaamattomuudesta. :)

 

Enemmän mä stressaan joidenkin vanhempien sukulaisten mahdollisia ilmoittamatta jättämisiä, kavereille on kuitenkin niin paljon helpompaa laittaa viestiä vaikka Facebookissa ja kysäistä. Mutta katsellaan nyt vielä ja stressataan sitten kun tuo vastausaika on umpeutumassa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kävi silleen, että lähempänä sitä vp loput ihmiset ilmoittivat tulonsa. Kyllä kaikki järjestyy. nou hätä :-X ...hmm.. pitäs vissii muistaa käydä pyytään tuo rouva-titteli :)

 

Kiitos rauhoittavista sanoistasi :) Täällä minä revin hiuksia ja näppylää naamaan pukkaa tästä stressistä: ilmoaikaa on enää 1 vko ja vasta 37 % on ilmoittanut yhtikäst mitään :( Toivottavasti ensi viikonloppu on ilmoittautumistäyteinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan samaa ajattelen kuin IdaLydia! Mä oon kinunnut ilmoittautumisia mm. äitienpäivänä kun nähtiin paljon sukulaisia, omissa polttareissa jne :D Ja kiireellisen arjen keskellä lukaiset sen kutsun, laitat keittiön pöydälle ja ajattelet että mä sitten ilmoittaudun kun kerkeän ja sitten se unohtuu... xd en halua uskoa että kukaan tahallaan, kiusallaan tai ilkeyttään jättää huomiotta kutsun =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on totaalinen lamaantuminen hääjärjestelyiden suhteen.

Hirveesti ois vielä tekemistä, mut en vaan yksinkertasesti jaksa.Valmistun huomenna, ja ens viikolla on jo seuraavaan kouluun pääsykokeet vieraalla paikkakunnalla.

Ahdistaa ihan hulluna kaikki nää uudet muutokset, jotka jotain kautta saa myös epäilemään omaa onnellisuuttaan ja jopa parisuhdettaan.  :girl_cray:

Nyt tarttisin tsemppausta kanssamorsiot!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

täältä nyt heti tsemppiä magic!

 

monesti olen todennut, että muutos on aina muutos, vaikka olisi kuinka hyväkin (valmistuminen, häät jne), ja se usein aiheuttaa ihmiselle pientä kriisin tynkää (tai isompaakin). Varsinkin jos ihminen on yhtään herkkä muutoksille muutenkin, niin kun niitä samaan kasaan tulee, niin varmasti ahdistaa.

 

Koita ajatella, että se on ihan normaalia ja menee ohi <3 hengittelet syvään ja annat hetken sellaisten asioiden olla joita ei ole ihan pakko hoitaa, ja delegoit sen minkä pysyt :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ota vaikka yhden päivän hengähdystauko, älä ajattele ollenkaan häitä tai pääsykokeita! Se yksikin päivä voi auttaa yllättävän paljon... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

moikka, meillä lähti kutsut postiin toissa päivänä ja eilen saapuivat ainakin osalle perille. Nyt sitten odotellaan ilmoittautumisia =) Mä uskon, että moni ilmoittaa vasta aika myöhään ennen vp:tä ja osan tiedän, että tuleekin. Luulempa, että osalle saa soitella perään, että onko tulossa ja tuleeko yksin vai avec kanssa. Hääpaikassa piipahdin alkuviikosta ja ajattelin, että toiselle seinälle voisi ostaa vaikkapa hallaharsoa. Se on aika edullista, niin ei harmita jos jää käyttämättä. Koristeet on aikalailla jo hankittu.

 

Sain mahtavan idean kaverin synttärijuhlista paikkamerkintöihin ts. lasimerkintöihin. Meillä ei ole montaa ylimääräistä viinilasia juhlapaikassa, joten nimikyltit kiinnitetään nätillä narulla viinilasin jalkaan. Vinkkinä siis muillekin, jos laseja vähän. Ne kun monesti tuppaa mennä pöydässä sekaisin, kun ilta etenee.

 

Hääsuunnittelut etenee hyvin, kun ei turhia stressaa =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alle kuukausi häihin iiiiiik :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään