Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2015 vol.2


Tipsis

Recommended Posts

Me lähetettiin juhannusviikolla 56 kpl kutsuja ja vp. on 1.8. mennessä. Vain 25 vastausta ollaan saatu kuukauden aikana, eli alle puolet kutsutuista on antanut kuulua itsestään mitään. 31 on vielä vastaamatta, ja aikaa on jäljellä nyt 9 päivää.  :skilletgirl: Mua korpeaa, kun oli ajateltu suurimman osan ilmoittavan edes suht hyvissä ajoin, jotta sulhanen ja bestman olisivat ehtineet hakea arvioidun alkomäärän merten takaa tässä kesäloman aikana. Tässä on sitten joutunut askartelemaan menukortteja ja karkkirasioita sen mukaan, mikä voisi olla maksimimäärä vieraita. Hukkaan heitettyä rahaa varmaankin, mutta lähempänä häitä ei enää ehdi näpertää sellaisten parissa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ilmoittautumisen hankaluutta mekin täällä ihmettelemme. Kuukausi aikaa ilmoittaa tulosta tai esteestä. Nyt jäljellä on 9 päivää ja 22 vastausta uupuu.

Joukossa kummeja, isovanhempia, sukulaisia ja tietenkin ystäviä.

Meillä on mahdollista ilmoittautua nettisivujenkin kautta eli "ei tarvitse" soittaa, jos se on liian hankalaa tai ahdistavaa.

Niille, jotka eivät vaivaudu ilmoittautumaan, ei varata paikkaa eikä ruokaa. Saavat puolestani istua vaikka ulkona rappusilla ja syödä kynsiään nälkäänsä. <_<

Ongelmana ei voi olla sekään, että kutsut tulivat niin yllättäen ettei kukaan olisi ehtinyt niihin varautua. Häistä ovat lähes jokainen kutsuttu tiennyt ja hyvissä ajoin, vaikka varsinaisten kutsujen lähetys venyikin. 

Suomeksi sanottuna: vituttaa.  :mad:

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittautumisten kanssa täälläkin painitaan. Kolme viikkoa sitten menneet kutsut perille ja kaksi viikkoa vielä aikaa ilmoittautua. Tänään vasta tuli ensimmäinen ilmoittautuminen ja sekin oli veljeltäni! :D Jotenkin kuitenkin osasin olettaa että hän saapuu paikalle vaikka. Tiedän, että on monia jotka aivan varmasti tulevat paikalle esim. vanhemmat, kaasot ja BM:t, muita lähisukulaisia kuten mummit ja vaarit sun muut ja sitten yksi erittäin epätodennäköinen pariskunta jotka olivat jo siskolleni puhuneet että ovat kyllä tulossa. Mutta kun niitä virallisia ilmoja ei kuulu niin kyllä kieltämättä pistää ketuttamaan!

 

Polttareitani ei myöskään ilmeisesti ole millään tavalla suunniteltu mikä vähän pistää harmittamaan! <_<

Esitin muutaman pienen toiveen polttareistani koska kaasoillani on niin erilainen mielipide siitä mikä on hauskaa ja jotenkin pelkäsin että suunnittelisivat jotain missä ei omia halujani ole otettu huomioon. Mutta nyt vaikuttaa siltä että kaikki vapaat mahdolliset viikonloput on pitkälti buukattu jo aikataulujen suhteen täyteen niin en sitten tiedä tuleeko polttareita ollenkaan? Tai sitten tytöt ovat todellakin osanneet pelata kortit erittäin hyvin oikein ja kerrankin kävisi niin etten osaa aavistaa yhtään mitään! :D

 

Ja muoks: IIIIK Alle 2kk enää laskurin mukaan!! :girl_in_love:

Muokattu: , käyttäjä: Natte-15
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli vp tähän päivään mennessä ja viisi kutsun saaneista ei ole ilmoittanut mitään. Hiukka ärsyttävää. Ihmettelen, että vaikkei tulisikaan niin miksei sitä voi ilmoittaa ajoissa =( Noh, parilta aion kysyä asiaa tänään ja loput kolme ei sitten oletettavasti tule ei ainakaan varata istumapaikkaa eikä ruokaa :skilletgirl:

 

Pari viikkoa häihin ja viimeiset koristeet vielä ostamatta, vaikka kaupoista ollaan kyllä jo sovittu. Ikeasta hakemaan vielä vähän drinkkilaseja ja pitopalveluun lopulliset tiedot. Koekampaukseen huomenna, joten eiköhän se tästä. Viimeiset viikot menee varmasti yhtä nopeasti kuin koko kesä. :girl_in_love:

Muokattu: , käyttäjä: elokuun häät
Link to comment
Share on other sites

Ilmojen odottelu on kyllä raivostuttavinta ikinä. Me oltiin kaukaa viisaita ja laitettiin vika ilmopäivä noin puolitoista kuukautta ennen häitä. Tällä tavoin meillä oli hyvin pelivaraa, koska vikana ilmopäivänä puuttui vielä ainakin 30 ihmisen ilmot. Niitä tuli sitten kyllä tasaiseen tahtiin, eikä kaikki ihmiset olleet edes pahoillaan, että ilmoittivat myöhässä. Ainoastaan parilta pariskunnalta jouduttiin kysymään uudelleen kesäkuun alussa, että niin olitteko te tulossa. Me haluttiin kuitenkin kysyä kaikilta, joista ei ollut tietoa, ettei sitten kävisi nolosti ja istumapaikkoja ei olisikaan tarpeeksi.

Pari peruutusta tuli hääviikolla, mutta ne onneksi saatiin sumplittua juhlapaikan kanssa, eikä heistä tullut ekstrakuluja.

Tsemppiä häiden odotukseen syysmorsiot ja loppukesän morsiamet :)

Link to comment
Share on other sites

Mekin laitettiin vp 6vko ennen häitä. Vietän ainoan kesän lomaviikkoni kuukautta ennen häitä ja silloin pitäisi suurin osa pitopalvelu ja hääpaikka asioista lyödä lukkoon. Joten vp on nyt viikkoa ennen tuota lomaviikkoa. Tämä käytännön syistä koska mennään naimisiin muutaman sadan kilometrin päässä asuinkunnasta joten ei ihan koska vaan pääse järjestelemään asioita.

Link to comment
Share on other sites

Huomenna lähtee meidän kutsut! Sas nähdä kuka tulee ekana linjoja pitkin, minun vai M:n äiti :D

Muuten on nyt valmiina ja kuorissa, paitsi minun siskolle. Pitää se vielä tulostaa ja väkertää kasaan, mutta ehtiihän hänkin sitten kyllä kutsunsa saamaan. Ei niin kiire kun ei jän nyt edes kotona ole, niin onpahan yllätys kun reissultaan joskus kotiutuu :D

Link to comment
Share on other sites

Minulla on nyt häät onnellisesti takana! Kaikki sujui aivan mahtavasti ja meillä oli todella onnea sään suhteen kun lauantai oli yksi harvoja aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, joten kaikki meni juuri suunnitelman mukaan ja pystyimme tanssimaan ulkona bändin tahtiin aika myöhään iltaan asti. Aivan olivat meidän näköiset häät, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja hilpeää menoa. Unohdettiin sukkanauhan ja kimpun heitto ihan kokonaan, mutta ei haitannut, koska kaikilla oli hauskaa ja juhlittiin aamuyöhön asti. Olen oikein onnellinen rouva. :-X

Muokattu: , käyttäjä: IdaLydia
Link to comment
Share on other sites

Kutsut pitäisi pikkuhiljaa saada postiin. Vielä ne pitäis tehdäkin. Taisin haukata liian ison palan, kun aloin suunnitella näitä bileitä 2,5 kuukauden varoitusajalla. :girl_hide:

Link to comment
Share on other sites

Minulla on nyt häät onnellisesti takana! Kaikki sujui aivan mahtavasti ja meillä oli todella onnea sään suhteen kun lauantai oli yksi harvoja aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, joten kaikki meni juuri suunnitelman mukaan ja pystyimme tanssimaan ulkona bändin tahtiin aika myöhään iltaanasti. Aivan olivat meidän näköiset häät, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja hilpeää menoa. Unohdettiin sukkanauhan ja kimpun heitto ihan kokonaan, mutta ei haitannut, koska kaikilla oli hauskaa ja juhlittiin aamuyöhään asti. Olen oikein onnellinen rouva. :-X

Oi, ihanaa :)  Paljon onnea tuoreelle rouvalle!

 

Täällä olis 4 yötä häihin... Ihan pikkujuttuja enää tekemättä ja nekin sellaisia, jotka voi vasta tällä viikolle tehdä, kuten kukkien nouto, papin ja kanttorin tapaaminen... ja sukunimen päättäminen..

Link to comment
Share on other sites

Enää reilu viikko häihin ja nyt meinaa iskeä väsymys niiden suhteen. Koko kesä mennyt seuraillessa hääkirppareita ja osteltu sitä sun tätä... Tällä viikolla koristeiden viimeistelyä ja viimeinen reissu Ikeaan ostamaan loput koristeet, mitä en ole saanut kasaan. Sitten vähän vielä askartelua. Sunnuntaina tapaan talkooporukan ja ensi viikko on sitten leipomista. Perjantaina paikan koristeluun ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin lauantaina  :girl_smile: Menihän tämä kesä näinkin, ensi kesänä sitten jotain muuta :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Onnea avioituneille ja tsemppiä lähiviikkoina sen tekeville! :girl_pinkglassesf:

 

Meillä odotellaan edelleen ilmoittautumisia. 4 päivää jäljellä deadlineen, ja 20/56 ilmoittautumista puuttuu. 17 kpl näistä on sulhasen puolen väkeä.  :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Elokuun häät: musta tuntuu, et mä en myöskään ole saanut tehtyä yhtikäs mitään muuta tänä kesänä, kuin järkättyä häitä ja muutettua uuteen kotiin! Mut eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi tekemistä, ja jos en ois lomalla ollut, niin ei olis onnistunut edes tuo häiden järjestäminen.

On oikeasti ihan mahtava fiilis, kun ei tarvitse enää järjestellä häitä! Vaikka mä päätinkin, kun löimme hääpäivän lukkoon viime syksynä, että en panikoi enkä stressaa liikaa, niin kyllähän mä nuo kahdeksan kuukautta vietin melkoisen stressin kourissa. Onneksi sain pidettyä itseni kasassa hääpäivänä, sillä monetkaan asiat eivät todellakaan sujuneet ihan täysin alkuperäisten suunnitelmien mukaan, mutta eipä sitä tiennyt kukaan muu kuin minäkö sulho. Se onkin ehkä yksi tärkeimmistä asioista, jota kannattaa hokea itselleen hääpäivänä. Eli kukaan muu ei tiedä, että jokin menee mönkään, ellei siitä nosteta isoa mekkalaa. Siksipä meidän hääpäivämme olikin juuri täydellinen ja vierailta on satanut kiitosta meidän häistä, joissa tunnelma oli katossa ja mentiin vain flown mukana :)

Link to comment
Share on other sites

Onnea avioituneille! Ihanaa IdaLydia että häät onnistui ja tuntuivat ihan omanlaisilta. Sehän se taitaa lopulta olla se päätavoite? :)

Ja Tipsis taisikin astella avioon tänään? Joten suuret onnittelut sinne hääparille!

 

Meillä on nyt hankittuna häiden juomapuoli mietoja lukuunottamatta. Kaksi viikkoa vielä lomaan ja suunnittelupalaveriin pitopalvelun, juhlapaikan ja kuvaajien kanssa. Sekä pitäisi mennä kirkkoon harjoittelemaan kaason kanssa hieman kävelyä. :) Nyt alkaa jännitys puskea päälle kun aikaa on enää niin vähän ja tekemistä vielä niin paljon. Viime päivinä olen lisäksi keksinyt hurjan määrän kaikkea pientä kivaa mitä ehdottomasti "tarvitsen". Lähtee lapasesta tämä homma jollei pidä tiukkaa kuria itselleen! :D Nyt odottelen vain kuumeisesti tilaustani Aliexpressiltä josta shoppailin itselleni erilaisia silkkikukkia kimppuani ja miesten vieheitä varten, sekä vaahteranlehtiä koristeluun. Saas nähdä ovatko hintansa väärti. Ihan halvimpia en uskaltanut ostaa ja katsoin aina että myyjä on saanut hyvät arvostelut. Tietääkö joku aiemmin tilannut pitääkö mun nyt vielä erikseen jokaista myyjää kontaktoida lähetystunnuksesta? Onko siitä mitään hyötyä?

Link to comment
Share on other sites

Huoh, tulihan se ensimmäinen ' kai mä saan ottaa Y:n mukaan?!'

Meni tänään siis kutsu minun siskolle ja ihan vaan hänen nimi laitettiin kirjekuoreen (ja kun infossa lukee se että koskee vain kuoreen merkittyjä henkilöitä). Sisko siis alkanu ihan vähän aikaa sitten jonkun kanssa helluttelemaan ja me kun tehtiin se päätös että sinne ei kutsuta ketään ketä me ei tunneta niin tosiaan ei edes kutsuun laiteta sen hellun nimee. Enhän minä kehdannu sanoa että joo ei mitään tuoreita helluja sinne tuoda, niin sanoin sitten että kun muutenkin jouduttiin jo ihmisiä karsiin listalta ja kun tilaa on rajallisesti, niinkun ihan oikeesti onkin. Me kun eilen puhuttiin että kun ei meidän vanhemmat oo semmosia että 'miksei sitä, tätä, tota ja niitä oo kutsuttu, kai ne kutsutaan?' -tyyppiä niin ei me oltais edes osattu kuvitella että minun sisko alkais asiasta vääntään  :girl_impossible:

Ja tosiaankaan ei olla tässä mitään poikkeusta tekemässä  :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

^On kyllä inhottavaa jos ihmiset olettaa että varmaan voi tuoda jonkun ylimääräisen. Mulle itselleni tulee vähän sellainen olo, että se ihminen on vain tulossa bilettämään eikä ihan taida muistaa alkuperäistä ideaa. Harmi jos se on oma sisko. Toki pitää muistaa että ensihuuma se vie niin pahasti jalat alta, että usein se toinen ihminen on juuri sillä hetkellä aivan varmasti se ainoa oikea jonka kanssa on joskus astumassa avioon.

 

Meillä on enää tämä viikko aikaa vastata kutsuun ja 45 kutsutusta taloudesta vasta 12 on ilmoittautunut mikä todella harmittaa! Alkaa tulla taas se fiilis ettei kukaan halua edes juhlistaa meidän häitä. Perutaan koko homma ja karataan säästetyillä rahoilla lämpimään. Tiedän että suurin osa ilmoittaa vasta viikonloppuna, mutta kyllä on pitkä aika nämä viimeiset arkipäivät odotella!

Link to comment
Share on other sites

^ No on joo, minulle kans tuli ihan sama mieleen että onko vaan ilmasen viinan kiilu silmissä ja että pitää sitten se uus hellukin paikalle raahata. Ihan kun ei muka ilman vois sitten yhtä iltaa olla, sujuvasti asuvat vielä tällä hetkellä eri kaupungeissakin.

Siinäpähän ensihuumailevat, mutta ei todellakaan ole tulossa +avec lisää hänen kutsuunsa vaikka sitten me tämä jamppa nähtäisiin, todennäköisesti ei edes nähdä. Ja niinhän sisko on ollut jo muutaman kanssa, että joo tää on nyt tässä ja blaablaa, oikeastaan vaan vaihtanut ukkoa kun sukkia viime vuosina. Epäilen vahvasti että asettuuko tuo ikinä, ikääkin kuitenkin on jo yli 40v. 

 

On kyllä inha toi teidänkin tilanne :/

Minulla olis varmaan ihan samat fiilikset, että hitot mitään juhlia, otetaan äkkilähtö jonnekin Bora Boralle.. Tai edes puoleen väliin matkaa sinne.

Meillä ei ole kuulunut kavereista yhtään mitään muuta kun kahdesta, minun toinen paras ja rakkain ystävä viesti samantien kun oli kutsun saanut ja yksi M:n kaveri. Tänään tuli lounaalla mieleen että mitäs jos kutsut ei ole edes mennyt perille  :blink: BM kun meillä hoiti tuon puolen kavereiden osotteiden metsästyksen, oli ihan väestörekisteristä tai jostain niitä napsinut, eli sinänsä pitäis olla oikein kun ei niistä oo niin kukaan nyt muuttanut. Ja kun tuon yhden kutsun saapumisen ilmaisseen osoite on myös sieltä samalla napattu. Noh, katsellaan nyt rauhassa, onhan tässä vielä ihan kamalasti aikaa mutta olisi se kiva ollut että sitten olisi edes jotain viestitty kun kutsu on perillä ja avattu  :girl_to_take_umbrage2:

Link to comment
Share on other sites

Huoh, ressi iskee. Tänään oon askarrellut paperikukkia pöytäkoristeisiin. Tajusin sitten, että eihän meillä oo ketään tarjoilemaan. Ei ole lastenvahtiakaan. Mistäs ne sitten saatais? Ei vissiin oo ihan loppuun saakka suunniteltu tää juhla. Kutsut sentään meni postiin ja vastauksiakin on jo tullu. Tekemistä ja hakemista ja ihmisten kyselemistä vaan tuntuu olevan liikaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Taitaa olla jo suurin osa viettänyt häitänsä. Meillä osalla vielä edessä päin, mutta kovin on hiljentynyt tämä keskustelu viime aikoina. :)

 

Mua on alkanut vähän jännittämään kun olen alkanut herkistellä niin paljon viime aikoina. Tuntuu että itku tulee ihan mistä vaan. Onko tämä jotain hääjännitystä? En normaalisti ole erityisen herkkä. Jos en paremmin tietäisi, voisin jopa epäillä olevani raskaana, koska silloin viimeksi olen pillittänyt näin paljon! :D Onneksi ammattilainen meikkaa. Ei varmaan muuten pysyisi silmät päässä koko iltaa. Mitenkäs muut jotka olette jo häänne viettäneet, itkettikö paljon ennen häitä tai hääpäivänä?

Link to comment
Share on other sites

Mä olen yleensä taipuvainen liikuttumaan, mutta outoa kyllä hääpäivänä ei itkettänyt yhtään vaikka välillä olinkin liikuttunut. Meikki oli kyllä tosi kestävä ja sen pois peseminenkin oli hieman haastavaa, joten luulen että se olisi kestänyt vaikka olisikin itkettänyt :)

Muokattu: , käyttäjä: Helinäkeiju_
Link to comment
Share on other sites

Minäkään en varsinaisesti itkenyt hääpäivänä niin että oikein kyyneleet olisivat virranneet pitkin naamaa, vaikka tosi liikuttunut olinkin muutaman kerran, erityisesti isäni puheen aikana otetuissa valokuvissakin olen ihan itkusilmänä. :D

 

Mulla oli kyllä myös ennen häitä aika herkistynyt olo ja itkeskelin vaikka musiikkia kuunnellessa ja ajatellessani miestäni ja meidän yhteistä elämäämme ja vastaavaa. Kai se jotenkin vaikutti kun kaikki järjestelyt alkoivat olla loppumetreillä ja asiat konkretisoituivat omassa päässä. Siihen nähden sitten varsinaisena hääpäivänä itkin tosi vähän. Joten kaipa tuo herkistely on ihan normaalia ennen häitä! :)

Link to comment
Share on other sites

Natte, tuntunut että koko palsta on jotenkin mystisesti hiljentynyt  :blink:

 

Meillä täällä alkaa kuviot oleen taas hieman paremmin kasassa, budjetti on suurimmaksi osaksi kasassa (tai ainakin sen osalta mikä esiteltiin minun vanhemmille kun he ilmaisivat että he maksaa), juhlapaikka, ruuat, juomat, kuvaus ja keittiö-/tarjoiluhenkilökunta ihan karvan alle 2000€! Aika hyvin, tosin onhan tässä pienistä juhlista kyse  :girl_haha:

Loput härpättimet, vaatetukset ja muut maksetaan sitten itse.

 

Mutta niin vaan meilläkin on joka päivä yksi päivä vähemmän aikaa saada paketti kasaan :D

Muokattu: , käyttäjä: DaughterOfTheMoon
Link to comment
Share on other sites

Koemeikki ja kampaus tehty, testattu ja hyväksi todettu! :) On se ihme miten uskomattoman kauniiksi itsensä voi tuntea kun ammattilaiset päästää asialle! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...