Ewy

Kosinnan odottelu vol. III

759 viestiä aiheessa

Kiitos :-) En joo odottanutkaan mitään yltiöromanttista, mutta kyllä tuo mies vaan silti pääsi yllättämään.

Oltiin reissussa ja hotellissa. Minä yritin maalata naamaa kun oltiin lähdössä aamupalalle. Siinä se sängyssä pötkötteli ja siitä kysäisi. Piti kyllä varmistaa muutamaan otteeseen että onko se nyt IHAN tosissaan että haluaa kihloihin just nyt. Kuulemma on kiva olla kihloissa vähän aikaa ennen papin aamenta :-)

Muokattu: , käyttäjä: akkuporakone

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea akkuporakone! Ja tosiaan, sormuskuvaa kehiin! : D Mulla on tänään synttärit. Keskiviikolle on kuulemma luvassa jotain megalomaanista. Noh... Tietysti toivon tätä tapahtuvaksi, mutta en haluais elätellä liikaa toiveita etten pety. Katsotaan kun vaan malttais housuissaan pysyä... : D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Arvatkaapa huviksenne olenko lisännyt tänne ikinä kuvia? Täytynee tutustua asiaan kun on jollakin muulla vempeleellä kun puhelimella netissä... eilen käytiin kaupoilla, valitsin perinteisen 5mm leveän ja sileän keltakultaisen sormuksen. Kihlaan en halunnut vielä mitään kiviä tai muutakaam röpellystä. Vähän epätodellinen olo kun näkee sen tuossa sormessa kimaltamassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei olen uusi täällä ja tämä on ensimmäinen viestini! 

 

Ensinäkin, onnea akkuporakone!

 

Olen odotellut kihlautumista jo erittäin pitkään, sillä olemme olleet mieheni kanssa 6 ihanaa vuotta yhdessä, joista 4 asuneet yhdessä. Olen 28, mies vähän vanhempi. Nyt kuitenkin viimeaikoina olen muutamaan kertaan ottanut naimisiinmenon ja kihlautumisen varovaisesti esille. Muutaman kerran siitä on kehkeytynyt riita, koska mies kokee sen painostuksena. Hiljattain, pyysin miehelta rauhallisesti ja perustellusti aikaväliä, milloin hän aikoo kosia ja sain häneltä vastauksen, että hän oli ajatellut syksyä! Nyt minun täytyy kuitenkin yrittää jotenkin unohtaa tämä asia pois mielestäni, koska odottavan aika on pitkä ja rehellisesti sanottuna olin todella pettynyt tähän vastaukseen, koska olen jo viimeiset 2 vuotta odottanut koska se tapahtuu ja ajatellu että se tapahtuu "any day now"!

 

Joten kertokaan arvon leidin, mitähän kivaa tässä keksisi odotellessa..? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jennna // Mikä oli keskiviikon ylläri? (:

johku^^// Tervetuloa odottavien joukkoon! Odottavan aika on pitkä, mutta ehkä taakse päin katsottuna lyhyempi. Auttaisiko uusi harrastus tai muu innostus aikaa kulumaan nopeammin? (:

Ja täällä mä olen ihan täpinöissäni! Laskeskelin että tässä on 2 vk aikaa miehellä kosia itse asettamaansa rajaan mennessä. Kosimispäiviä jää loppujen lopuksi vähän, sillä tulevan viikon mies on metsässä ilman puhelinta (kiitos Suomen puolustusvoimien), eli kosintaviikoksi jää viikko, jolloin miehellä on myös sotilasvala. Mulla on kuumotuksia, että valapäivänä voisi tapahtua..! Ollaan myös sovittu, että miehen hurjalla valalomalla (perjantai) käydään katselemassa ja mahdollisesti ostamassa sormukset! :3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pääsin ampumaradalle, oon pitkään haaveillu siitä(kin)! : ) ihan kiva yllätys, mut niin romanttista et joo, ei kosintaa. Sain kuitenkin sivuttua aihetta kun mies kysyi että arvasko kukaan. Sanoin että "ei, sun vihjeistä ne päätteli et nyt sä kosit johon vastasin et kaikkee muuta sä kyllä saat aikaseks mut et sitä". Sit mies vaan tuumas et "niin mä arvasin et sitä siellä on ekana ootettu". NIIN..... :D äitinsäkin kovasti oottelee kun tituleeraa itteensä jo ihan anopiksi. : D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyviä merkkejä jennna ilmassa jo! Kohta saatkin alkaa jännitämään milloin tapahtuu. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ää Littis, ei saa sanoo noin tai tuun hulluks.  :girl_haha:  Toivotaan toivotaan, kun kerta alkuvuodesta on puhunut... : DD KOHTA ON ALKUVUOSI JO MENNYT! : D Taas ärsyttää kun yksi mun entinen kiusaaja on suunnittelemassa jo häitä, ehtihän se edellisen kaa olla naimisissa 1,5v... Ja nyt uudestaan menossa ukkonsa kanssa naimisiin, yhdessä olleet viime keväästä vasta...  :girl_mad:   Ja Cosmokin vihjailee: "Miespaneeli: Kun kohdalle sattuu se oikea nainen, ei sitoutuminen pelota". No pelottaapas näköjään... Hemmetti. : D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jennna // Älä nyt mitään naisten hömpänpömppä lehtiä usko sitoutumisen suhteen! Hitaasti lämpiävällä temperamentilla (jota suurin osa suomalaismiehistä taitaa olla, vaikka omani ei olekaan  :girl_sigh: ) näinkin ison asian harkinta ottaa aikaa ja ajatellaan positiivisesti, miehesi on ainakin tosissaan kihlojen suhteen!

 

Jännittävää! Ollaan miehen kanssa alustavasti sovittu, että 13.2. käydään ostamassa/tilaamassa sormukset sillä se on ainoa päiviä, milloin hän on vapaana armeijasta siten että sormuskaupatkin ovat vielä auki. Sitä ennen siis kosintaa voisi odotella kuuluvaksi, sillä mies haluaa kaikesta huolimatta kosia virallisesti :girl_smile:

Hän käväisi myös iltalomilla yksi päivä ja puhuttiin myös hääpäivästä! 13. tai 20. päivä toukokuuta 2017 :girl_dance: Mä ihmettelen vieläkin vähän, mihin sitä varsinaista kosintaa enää tarvitaan :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

murmels, sun mies näköjään vielä enemmän tosissaan. ; )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on sellainen fiilis, että mies kosii kesällä. En siis valitettavasti usko, että meillä vielä tapahtuis:P toivottavasti teillä muilla ois sormusrikkaampi ystävänpäivä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tsemppiä kaikille odottamiseen! Tänään on mahdollisuuksien päivä, sillä ympäristö on erittäin otollinen romanttiselle kosinnalle! (;

 

Ja kiitos seurasta, minä siirryn metsästämään morsian-titteliä tällä palstalla. :girl_in_love:

Ennustukseni osuivat oikeaan, valapäivänä (12.2.) tapahtui mutta mies pääsi kuitenkin yllättämään! Sormukset ovat tilauksessa ja tulevat viikon päästä, eli voin jo siirtyä häiden suunnitteluun - hyvissä ajoin!  :girl_haha:  13.5.2017 juhlitaan sitten meitä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea murmels ja muut kihlautuneet!! 

 

Me vietettiin eilen ystävänpäivää ja oli ihan mahtava päivä! Rentouduttiin oikein kunnolla pitkästä aikaa. Yritin nauttia päivästä täysillä, mutta kyllä se pieni ääni päässä puheli kuinka olisi ollut puitteet ihan täydelliseen kosintaan. Onneksi ei koko päivä mennyt pilalle :) 

 

Suoraan sanottuna en yhtään tiedä milloin se mies kosii. Parin viikon päästä olisi tulossa jopa vielä täydellisempi hetki kosinnalla, ainakin mun näkökulmasta, mutta en halua odottaa liikoja. Haluaisin nyt pitää suuni supussa koko kosinnasta ja antaa miehen vihjailla keskenänsä, mutta en voi sille mitään kun tuo 2016 vuosikin alkaa lähestyä pelottavaa vauhtia häiden suunnittelun kannalta. Kumpa tietäisin aikooko se kosia vaikka ennen kesää, niin voisi rentoutua ja odotella rauhassa :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Mulle iski kans hääpaniikki yks päivä kun tajusin, että kesälle 2016 alkaa olla jo oikeasti kiire, jos kivan juhlapaikan meinaa metsästää. Mutta eikai se auta kuin odottaa :D Ehkä "vähän" liian aikaista herätellä häästressiä kun ei ole vielä kihloissakaan... :D Tai näin yritän itselleni kovasti hokea......

 

Paljon onnea murmels!!! :girl_pinkglassesf::girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin murmels, onnea nyt! :girl_in_love:  
Itse en tältä päivältä tosiaankaan odota kosintaa, ei oo yhtään ystävänpäivä-ihminen tuo miekkonen. On muutenkin sanonut, ettei tule olemaan mikään juhlapäivä (hämäystä vai totuus ; )). Alkuvuodesta se tosiaan on puhellut mutta tässähän alkaa alkuvuosi kohta olla taputeltu jo, liekö unohtanut koko asian kun ollut työharjotteluita yms. jotka vie keskittymisen...  :girl_sad:  Muuttoakin tulossa (mies ei edes haluaisi muuttaa) ja varmaan inhoo mua ku pakotan muuttamaan niin ei tee musta vaimoo ollenkaan. : D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea murmels!  :girl_pinkglassesf: 

Kyllähän sitä tuli ystävänpäivänä(kin) kosintaa odotettua mutta pettyä sai.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Munki toiveet "nousi" taas kun pyysi kysymystä johon osaa vastata ja kysyin et "teetkö musta vaimon?". Vastas sit miettimisen jälkee et "eiköhän se onnistu", sen piti olla helppo kysymys koska se on jo selvä juttu. -.- toivon et ennen kesää, mut viimeistään ennen viidettä vuosipäivää kosii. Jos ei, alan jo hermostua koska kesällä jo menny vuosi siitä kun aikoi ekan kerran kosasta ja on ollu kyl aikaa jo miettiä.. ja kolmisen vuotta siitä ku toin asian ekaa kertaa esille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se oli nähnyt viime yönä hääunia.  :girl_dance:  Alitajuntakin jo muistuttelee... : D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kytännyt foorumia ilman rekisteröitymistä ties kuinka kauan, mutta nyt tämä kihlautumiskuumeilu alkaa olla jo sitä tasoa, että pakko oli rekisteröityä... Mies oli aluksi melko kauhuissaan kihla-/naimisiinmenoajatuksesta, mutta kas kummaa, meillä on viime aikoina heitelty tosi paljon sellaista rennon kasuaalia hääläppää! Hommahan siis edistyy selvästi :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitoinkin jo tuonne toiseen ketjuun viestiä, että suunnittelen kosivani miestäni, mutta pakkohan se on myöntää, että sitä silti toivoo että tuo keksisi sen tehdä ensin. Vähän kyllä epäilen, koska avokilla tapana ajatella asioita ihan liikaa, ja sillä varmaan kestäisi ties kuinka kauan päättää mitä silloin kuuluu sanoa/tehdä. :girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: Pippuripähkinä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään