Ewy

Kosinnan odottelu vol. III

759 viestiä aiheessa

Mä opin kantapään kautta sen, että ei kannata kosia, jos on vähänkään epäilystä, että sieltä tulee kieltävä vastaus. Jää muuten harmittamaan pitkäksi aikaa.. Muuten on mun mielestä hienoa, että nykypäivänä naisetkin kosii. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänne ei kuulu mitään uutta, vieläkään. Kesällä sain aika hyvin melkein unohdettua asian, mutta nyt kun syksy lähenee ni on alkanut taas ihan kauhea odotuskuume. Lisäksi hyvä ystäväpariskuntamme meni kihloihin niin totta kai tuli itselle sellainen olo, että mäkin haluan! Miehen kanssa asiasta aina välillä jutellaan, mutta olen itse yrittänyt jättää kaiken ylimääräisen häähöpötyksen vähemmälle. Miehelle edelleen isoin asia koko hommassa on se raha. Mies ajattelee jotenkin, että ihan turha nyt on kosia, koska me ei voida saman tien iskeä tiskiin kymppitonnia ja marssia alttarille kuukauden kuluttua. Vaikka olenkin sanonut, että sittenhän vasta aloitettaisiin se budjetin suunnittelu ja katsottaisiin, millä aikataululla pystytään säästämään jne. Ehkä eniten harmittaa se, että mies kyllä sanoo useasti kuinka haluaa kanssani naimisiin ja on tiennyt sen jo vuosia. Kun musta sen pitäisi olla nimenomaan se syy miksi kositaan, koska todella on valmis avioliittoon ja tietää että haluaa olla toisen kanssa aina. Harmittaa, kun meillä on niin erilainen näkemys asiasta.. Jotenkin on vähän usko vähissä, että tämänkään vuoden aikana tapahtuu mitään. Saa nähdä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

I feel you kanssasisaret täällä(kin) odotellaan vuoroamme. Monesti on asiasta puhuttu - mikä on aika yllättävää mieheltä, jonka kanssa ollaan siis seurusteltu reilu 1,5 vuotta ja joka on aika hissukka kaikkien päätöksien teossa. Ekaa kertaa kun totesin (itsekseni) että NYT ois täydellinen hetki polvia, oli viime syksynä kun oltiin kylpylässä ja käytiin iltakävelyllä ruska-aikaan auringon laskiessa. Voi sitä pettymystä kun  ei mies lukenut ajatuksiani :'D

Alkukesästä mies tokaisi Jumbossa ollessamme, että hei minkäslaisen sormuksen sä nyt sitten haluaisit ja käytiin jopa katsomassa ja sovittamassa yhdessä koruliikkeessä. Siitä lähten ei mulla muut kuin hääpuheet ja -aatteet olekaan mielessä olleet, mutta olen nyt Seidin tavoin koittanut pitää suuni supussa. Sanoinkin miehelle, että haluan että hän kosii minua rakkaudesta ja sitten kun itsestä tuntuu - ei nyt minkään painostuksen alaisena. Siskoni yritti vinkata, että voisinhan itsekin kosia, mutta siihen en suostu: se vain on vastoin omia periaatteitani! Eli nätisti ja hiljaa odotellen ja sormuksia netistä salaa ihaillen.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Seidi, tuttua.. Meilläkin mies on tosiaan sitä mieltä, että sitten vaan kuukaudessa, parissa, kyhätään häät kokoon. Jouduin vähän avaamaan asiaa, että mitä kaikkea pitäisikään järjestää (hänkään ei halua ihan minimalistisia maistraattihäitä). 

 

Minun lähipiirissä kihlausuutisia on joka puolella! Sekä häitä. Nyt heinäkuussa kun avaa Facebookin, tulee monta "got married" -ilmoitusta. Minä aina katselen kaikki hääkuvat läpi ja haaveilen..  :girl_sigh: Hankalaa yrittää "unohtaa" asia, kun tulee silmille joka tuutista. Pitää varmaan vielä hankkia ad-block tähän selaimeen, kun nyt niitä hääbannereitakin näkyy joka puolella hääsivustojen takia. :D Toki olen onnellinen ja iloinen kaikkien kihlautuneiden/avioituneiden puolesta, vaikka se onkin vähän sellainen "in your face" -tilanne välillä. 

 

Tsemppiä kaikille muille odottelijoille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

10 vuotta ollaan asuttu yhdessä, yhteinen asunto ostettu n. 1,5 v sitten. Silloin oli puhetta, että pitää tehdä testamentti, kun ei olla naimisissa. No, sitä testamenttia ei koskaan ole saatu aikaiseksi tehtyä. Katsellessamme taannoin prinssi Carl Philipin häitä kysäisin ukolta, että pitäiskö meidänkin mennä naimisiin. Vastaus oli hyvin epäromanttinen "ehkä". No saamaton tuo on aina ollut tällaisissa asioissa :)

Oli kai se itsekin asiaa miettinyt ja nyt ollaan menossa salaa naimisiin maistraatissa syyskuussa (inhoan juhlien järjestämistä), vihkisormukset on laitettu teettoon ja sukunimipolitiikkakin ratkaistu (kumpikin pitää omansa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja vihjailu senkun jatkuu edelleen täällä suunnalla. Sain tänään kunnon hääromahduksen. :D Laskin facebookia selatessani että uutisvirrassa oli kolme kihlautumista, viisi kaveriani oli häissä eri puolilla Suomea vieraana ja kolme kaveria/tuttua meni itsekin vihille vaikka seurustelleet osa paljonkin meitä lyhemmän aikaa. Voin sanoa että väsyneenä töiden jälkeen kilahdin ja aloin vaatia mies tilille miksei hän halua naimisiin, eikö hän rakasta minua sitoutuakseen ja muuta hyvin aikuiselle sopivaa itkupotkuraivari-materiaalia. Kun oltiin syöty ja keskusteltu aiheesta (lue minä pälpättänyt silmät ja korvat täyteen), siirryttiin istumaan sohvalle. Minä huokailin kovaan ääneen tuskastuneena ja mies vain naureskeli vieressä. Jossain vaiheessa mies sitten totesi "Voi sinua. Lupaan tehdä tuolle sinun ongelmallesi jotain/pitää varmaan pian tehdä jotain tuolle ongelmalle." Ja hymy perään. Ihan sanasta sanaan en enää muista, mutta hääromahduksesta selvittiin :D Nyt vaan saa taas kuumeisesti miettiä mitä tuokin tarkoitti ja ennen kaikkea KOSKA!?!

Muokattu: , käyttäjä: Lillacket

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun odotus vihdoin päättyi, ulkomaan reissulla viikko sitten :-X Tuli kyllä ihan puskista, mutta oli odotuksen arvoinen. Jos naiset yhtään lohduttaa, niin kyllä se odotus oikeasti sitten palkitaan (tiedän totisesti ettei lohduta, aina voi yrittää!)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea täältäkin, ihanaa että joitakin onnistaa  ;)

 

Meillä kävi sitten seuraavaa, tiedättekö kun luo mieleensä jonkun tietynlaisen tapahtuman? Tässä tapauksessa siis kosinnan suhteen, paikka aika ja mitä sen jälkeen tapahtuu. Noh, minäpä olin ihan varma että mies kosii kun meillä on vuosipäivä, odotin koko illan sydän pamppailen tapahtumaa ja mietin miten ihana kertoa vanhemmille reissun jälkeen. Olimme romanttisesti uimassa ja mies sitten sanoi jotenkin et joo piti kosia sinua täällä mutta...ja sitten joku tyhmä selitys! Ei NÄIN! :angry: Minä sitten tietenkin purskahdin itkuun ja mies ihan ihmeissään että mitä nyt tapahtuu  :D  Ei voinut mitään, mutta niin järkyttävä pettymys! Täydellinen aika, täydellinen paikka ja hetki ja sitten - tuollainen loppu. Tiedän että oli omakin syyni kun kuvittelin liikoja, mutta sattui kyllä todella. Mies oli pahoillaan, mutta ei se oikein iltaa enää pelastanut Välillä tuntuu että olisi helpompaa olla tietämättä koko kosinnasta, ei tulisi ainakaan mitään vastaavia hermoromahduksia  :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suuret kiitokset onnitteluista :-X  Hääpäivästä ei olla päästy vielä ihan yhteisymmärrykseen. Mulla olis haaveissa 1.7.2017, mies vielä empii. Ja häitähän on tässä jo suunniteltu reilusti ennen kosintaa, täytyy vaan hyväksyttää kaik sulhasella myös :grin:

 

Adiela: Voi mä niiiiiiiin tiedän ton tunteen!!! Toisaalta, kun hän sentään sanoi että piti kosia, joten ei se kovin kaukaahaettua ole. Mulla meni noi vihan/harmituksen tunteet ohi vaan sillä etten ajatellut koko kosintaa, helpommin tosin sanottu kuin tehty :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Adiela sulla on kosinta selkeästi pian tulossa, kun mies on jo oikeasti ajatellut sitä! Älä siis sure, vaikka tottakai tuollainen harmittaa vietävästi.

Meillä edelleen vihjailu jatkuu. Kun lupasin että meidän saadessamme isomman asunnon saa mies hankkia aina haluamansa asian (ennen olen ollut vastaan) niin johan on vihjailu jatkunut. Tänään viimeksi totesi koirallemme (:D ) että "pitäisi tuon Lillacketin kanssa niitä sormuksiakin käydä katselemassa." Johon tietenkin tosi hauskana ihmisenä vastasin että en minä niitä pelkästään katsomaan halua mennä ja sekin keskustelu jäi siihen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmmh meillä ei ole edennyt muuhun kuin isompaan asuntoon ja koiranhankintaan, jotka toki ihania asioita nekin

Muokattu: , käyttäjä: Mangusti28

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Adiela : Voi eiii, se pettymys on muutenkin tarpeeksi suuri ILMAN että mies vielä menee sanomaan "Piti kosia täällä mutta..."  :girl_cray2: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aistiharha, niimpä! Toivoin ettei olisi sanonut sitä että PITI kosia, muutenkin oli mieli maassa kun kosintaa ei tullut. 

 

Mut joo, kai se jotain lohduttaa et kosinta sieltä joskus tulee, mut mikä miehen käsitys siitä " joskus" määreestä mahtaa olla, niin en edes halua tietää.  :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tosiaan edelleenkin odottelen kosintaa...... en tosin oo jaksanut hirveästi uhrata asialle ajatusta viime aikoina. Meille tuli vähän muutakin odoteltavaa niin häät joka tapauksessa toteutuisivat vasta joskus myöhemmin.. :) Vähän oon kyllä nyt miettinyt, että näinköhän mies kosii ennen kuin vauva syntyy. Jotenkin sitä itse toivoisin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, minun odottelu tässä viestiketjussa jäikin odotettua lyhyemmäksi.. Kosinta tuli viime lauantaina täysin puun takaa. Mies on puheillaan vähän niin kuin vedättänyt koko ajan, ettei suunnitelmansa paljastuisi. Ja kun molemmat alalla ollaan, niin minuahan kosittiin vain minulle targetoidulla Facebook-mainoksella, josta oli linkki miehen kyhäämälle nettisivulle. Mainos on pyörinyt jo jonkun aikaa ja huomasin sen vasta viime lauantaina. Joku tästä nyt saattaa tunnistaakin, mutta tunnistakoon! 

 

Sunnuntaina käytiin ostamassa sormukset. Mies haluaa häät ensi kesälle, joten nyt lasketaan budjettia ja kysellään vapaita paikkoja. Tätä neitiä on viety kuin pässiä narussa tuolla mainosjuonella!  :girl_sigh:

 

Hassua, että vaikka olen superonnellinen enkä meinaa pysyä nahoissani, niin viivyttelin tänne kertomista, koska tuntui vähän "epäreilulta" tulla hehkuttamaan sitä omaa etappia..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähänkö hauska idea! Ja ei todellakaan tarvitse "potea huonoa omaatuntoa", kyllä täällä omasta odottelusta huolimatta osataan iloita muiden onnesta! Eli hirmuisesti onnea Daenerys! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi että paljon onnea Daenerys! Tämä taitaa olla niitä ainoita ketjuja jossa on aidosti iloinen kun joku pääsee pois  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Daenerys: ihanasti teillä panostettu kosintaan, kuulostaa tosi ainutlaatuiselta. :)

 

Ei pitäisi lukea tällaisia, alkaa itsekin odottaa kuuta taivaalta. :D :D Nimim. vasenta nimetöntä syyhyää ja mitään ei tapahdu varmaan pariin vuoteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen melkein vuoden verran suunnitellut kosivani miestä ensi viikolla kun meillä on vuosipäivä, mutta vasta nyt havahduin siihen että eihän mulla ole mitään suunnitelmaa, miten mä sen teen! Joku herttainen kortti aamukahvin yhteyteen (ja vaikka joku leivonnainen "lahjonnaksi", heh) voisi olla ihan potentiaalinen, mutta on se kumma kun en ole itse kosintamenetelmää tajunnut suunnitella... :blush:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään