Jump to content
Naimisiin.info

Kosinnan odottelu vol. III


Ewy

Recommended Posts

Täällä roikun hyvin vanhana naikkarilaisena.... Alan pikkuhiljaa luopua toivosta, taidan jäädä ikuiseksi odottajaksi...

Link to comment
Share on other sites

Piti liittyä teidän kanssa roikkumaan! Hetken jo lukenut juttuja ilman tunnusta. Toivottavasti vähän aktivoituisi tämäkin foorumi, vastaavia ei kuitenkaan löydy(?). Toivo meni kun luin suomi24 hääosaston juttuja, kauhen negatiivista kaikki...

Link to comment
Share on other sites

Mä olen entinen odottelija, nykyinen rouva. Kovassa käytössä oli odottelijoiden ketju kesäkuuhun 2014 asti :D Kihlauksen jälkeen tuli myös kommentoitua paljon odottelijoiden juttuja, aika universaaleja ja ajattomia ne on, miehet kosii sitten kun niille tulee se joku mystinen "oikea hetki" :):rolleyes:  Ja vaikka se kuinka inhalta tuntuukin, niin kun mies sanoo, ettei saa kosittua, koska toinen jankkaa siitä koko ajan (vaikka oikeasti itse mainitsisi asiasta kerran 3 kk:ssa), niin sitten se_vain_on_niin. Tiedän kokemuksesta hyvin, että on todella vaikeaa ja kurjaa, kun on yhdessä sovittu, että naimisiin mennään ja itse olisi jo valmis, ja sitten toinen kuitenkin tuntuu "jotain" odottavan. Vielä raivostuttavampaa on se, kun mies vihjailee asiasta ja pitää sitä mielen päällä, mutta ei sitten kuitenkaan toteuta "uhkaustaan". Ole siinä sitten puhumatta asiasta.. (Minulla itsellä tuli "aktiivista" odottelua yli vuosi ennen kihlausta ja itse asiassa miehellä kesti lähes puoli vuotta käden pyytämisestä kosintaan, eli jotain mitä lie ihmettä odotteli tapahtuvaksi, planeettojen asentoja tahi ennemerkejä, ota noista selvää :D , ennen kuin teki sen, mitä suunnitteli! Kuulemma piti olla se oikea/täydellinen paikka ja aika ja tapa ja ja ja.. vaikka siis mitään vaatimuksia en ollut esittänyt - itse itselleen hän nämä oli kasannut.)

 

Elokuisten häiden jälkeen foorumi jäi vähän (varmaan joku hää-ähky oli), mutta nyt olen alkanut pikkuhiljaa palailla linjoille ja yllätyin todella, että täällä puhutaan foorumin olevan kuollut! Vaikea uskoa, että parissa kuukaudessa niin olisi käynyt!  :(  Ainakin omasta mielestä naikkarit oli odottelijan/suunnittelijan ehdoton ykkösfoorumi, juuri esim. tuo suomi24 on pelkkää haukkumista yms. ja hyvin sekainen ja rasittava etsiä asiallista tietoa.. Tykkään itse siitä, että täällä on samassa ketjussa samaan aiheeseen liittyen kaikki kommentit eikä tarvitse kahlata läpi kymmentä yhden vastauksen ketjua. Eikä monetkaan mielipiteet, vinkit ja ideat vanhene parissa vuodessa (poislukien esim. juhlapaikkojen tai pitopalveluiden arvostelut). Ja en ole sellaista keskustelunaihetta/ongelmaa vielä löytänyt, josta ei olisi jo keskusteltu :)

 

Voihan se olla, että koska suurin osa häistä (mutu) vietetään kesän puolella vuotta, että tällä hetkellä on vähän hiljaista ennen kuin "uusi" kierros alkaa :) Tosin ainakin itse suunnittelin häitäni hyvinkin piiiiitkään kirjoittelemalla tänne :D Asiaan voi vaikuttaa sekin, että kun foorumin rakennetta siitä, kuka saa nähdä ja mitä, muutettiin, niin se sai jotkut miettimään, kuinka paljon haluaa kirjoittaa sellaista, jonka kuka tahansa voi lukea. (Tästä syystä on nuo viestien kirjoitusvaatimukset :) )

 

Tulipas kirjoitettua pitkästi! Joka tapauksessa tsemppiä odottelijoille! :) Jos jollakulla on lukuintoa, niin tosiaan noista ketjun edellisistä osista löytyy aika paljonkin (h)ajatelmia aiheesta :)

Link to comment
Share on other sites

Tykkään todella paljon tän foorumin rakenteesta, kaikki löytyy hyvin yms. ja rekisteröidyinkin sen takia että näkee näitä "salattuja" juttuja, kunhan saa viestimäärän täyteen. Mutta kun on jo ennen tunnusta ehtinyt lukea kaikki kiinnostavimmat ketjut läpi niin odottaa niitä uusia viestejä :lol: Tosiaan kun vasta odottelee kosintaa niin tuntuisi hassulta lähteä keskustelemaan ketjuihin joissa jo ihan oikeasti suunnitellaan... Mutta täällä on ihana kannustava ja yhteisöllinen ilmapiiri! (varsinkin jos yhtään selaa suomi24-tyyppisiä paikkoja...)

 

Mitenkä muut odottelijat ovat tänne päätyneet? Me ollaan avomiehen kanssa puhuttu naimisiin menosta ja häistä tyylillä "sitten jos joskus". Kerran sitten mies sanoi voivansa kosia ennen mun valmistumista, eli 3 vuoden sisällä, iik! Siitä sitten lähti mun odottelu, ennen en näin innoissani selaillut hääblogeja ja -foorumeja :blush: Mies tietää kyllä mun vastauksen, mutta voin niin kuvitella että nyt se jahkaa tuota täydellistä aikaa, paikkaa, tilannetta ja tähtien asentoa.

 

Edit// lisään että ketjut on tosi kivoja haaveilumielessä selata, mutta osallistuminen keskusteluun tuntuisi hassulta kun on niin alkutekijöissä että tuntuu kuin ei voisi vielä tarkemmin miettiä ja suunnitella hääjuttuja. Virallisiin asioihin on saanut hyvin faktaa ja uutta tietoa!

Muokattu: , käyttäjä: Gyda
Link to comment
Share on other sites

Mahtavaa että Gyda kirjoittelit! Tosiaan tuntuisi jotenkin nololtakin mennä muihin ketjuihin kirjottelemaan kun ei sitä sormustakaan vielä ole. Toisaalta toiset sanovat, että sekin on jo kihlautuminen kun on päätetty että naimisiin mennään :/

Kuinka pian haluaisitte vihille kosinnan jälkeen? Onko teillä jotain aikarajaa sille?:) Itse haluaisin noin 1,5 vuoden sisään riippuen tietty hieman vuodenajasra. Tällä hetkellä kun mieluisin naimisiinmenokuukaudet olisivat nuo kesä-heinä-elokuu! Ihan huippua että tällainen palsta on olemassa!

Link to comment
Share on other sites

Mä vielä täältä takapenkistä huikkaan, että tällä Kihlautuminen-osastolla on joitain ketjuja, joihin minusta voi kirjoitella ilman sormustakin :)

Esim. tuosta Iidulin kysymyksestä on ketju  "Sopiva" kihlauksen kesto?

Muita ketjuja, mihin ite taisin kirjoittaa (tai mun mielestä vois kirjoittaa) olis esim.

Haaveiluketju Sääntötyttöilystä etua? Miksi mennä naimisiin? Miksi nainen ei saa kosia? Sopiva kihlautumisikä?

:)

Edit. Ja sitten yleiseltä puolelta esim.

Monissako häissä olet ollut? Lapset ennen avioliittoa Miten tapasitte? Mikä on suosikki vuodenaikanne häille? Miksi naimisiin? Hääleffat ja -sarjat Miksi juuri Hän?   :) Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

^Ihana Tipsis :):-X

Mähän olen päätynyt tänne jo joskus vuonna 2009 :D Mentiin silloin kihloihin exän kanssa, mutta se kihlaus päättyi lyhyeen. Tänne kuitenkin jäin ja nyt taas kosinnan odottelijoissa, kun löysin nykyisen mieheni.. ollaan seurusteltu nyt 2,5 vuotta ja löytyy yhteinen koti ja 2 koiraa ja vauvan laskettu aika on maaliskuussa :) Kihloista se on vihjaillut jo 2 vuotta ja oon jo aika kyllästynyt odottamaan :D

Link to comment
Share on other sites

äääää kyllä hajottaa tämä odottelu! Meille rakas ystäväpariskunta ilmoitti saavansa ensi keväänä vauvan (mulla on siis myös hirmuinen vauvakuume :P ), kesällä käytiin kolmissa eri häissä, 4 kaveria on kihlautunut tänä syksynä ja juuri viikko sitten yksi ystäväpari meni kihloihin.  Vieläpä semmoinen pari jota en edes osannut veikata. Olen siis aidosti super iloinen kaikkien puolesta mutta hieman harmittaa kun kaikki jatkuvasti myhäilee ja nojautuu meiltä kyselee milloin on meidän aika. Alkaa ahdistaa ja ihan itkettää kun kaikki jatkuvasti kyselee meiltä (minulta) milloin on meidän vuoro ja yritän vain naureskella, että saas nähdä.. oikeasti tekisi mieli sanoa, että ei se minusta kiinni ole. No joo hyvää hyvyyttäänhän ne kyselee mutta ei vaan tiedä osuvansa arkaan paikkaan :girl_sad:

 

Miehelle en jaksa inistä kun en halua häntä painostaa. En siis halua, että kosinnasta tulee ns. järjestetty juttu. Haluan koko sen kliseisen yllärin ruusunterälehtineen ja polvillaan kosintoineen kaikkineen. Jatkan siis kiltisti odottelua :girl_blum:

Muokattu: , käyttäjä: PomPomLove
Link to comment
Share on other sites

Kiitos Tipzilla, pitääkin uskaltautua tämän keskustelun ulkopuolelle :grin:

Iiduli, itse en pidä niinkään tärkeänä että heti kihlauduttua tietäisi häiden vuottakaan, mutta ihanteellinen kihlausaika olisi se pari vuotta. Itse haaveilen keväthäistä! Tai taloudellisista syistä tuon kesäsesongin ulkopuolelta, vaikka huhti/toukokuu. Ei olisi mikään mahottoman kuuma ilma, ihmisten ei tarvitsisi hikoilla, ei ole ötököitä kauheasti, mutta kuitenkin jo kaunista aurinkoista säätä ja luonto kauniina :tender:

PomPomLove itsekin törmään jatkuvasti kihlausuutisiin! Meiltä ei kuitenkaan kysellä mitään. Kuinka kauan olette seurustelleet? Ite oon maltillinen odottelija (vielä), ehdottomasti haluan että ajatus lähtee miehestä itsestään, koska minun kantani on selvä. Jos en ihan väärin muista niin mies on tainnut sanoakin että haluaa ehdottomasti kosia itse.

 

Ensi vuonnahan olisi karkauspäivä? ;)

Muokattu: , käyttäjä: Gyda
Link to comment
Share on other sites

äääää kyllä hajottaa tämä odottelu! .... kesällä käytiin kolmissa eri häissä, 4 kaveria on kihlautunut tänä syksynä ja juuri viikko sitten yksi ystäväpari meni kihloihin.  Vieläpä semmoinen pari jota en edes osannut veikata. Olen siis aidosti super iloinen kaikkien puolesta mutta hieman harmittaa kun kaikki jatkuvasti myhäilee ja nojautuu meiltä kyselee milloin on meidän aika. Alkaa ahdistaa ja ihan itkettää kun kaikki jatkuvasti kyselee meiltä (minulta) milloin on meidän vuoro ja yritän vain naureskella, että saas nähdä.. oikeasti tekisi mieli sanoa, että ei se minusta kiinni ole. No joo hyvää hyvyyttäänhän ne kyselee mutta ei vaan tiedä osuvansa arkaan paikkaan :girl_sad:

 

Miehelle en jaksa inistä kun en halua häntä painostaa. En siis halua, että kosinnasta tulee ns. järjestetty juttu. Haluan koko sen kliseisen yllärin ruusunterälehtineen ja polvillaan kosintoineen kaikkineen. Jatkan siis kiltisti odottelua :girl_blum:

 

PomPomLove itsekin törmään jatkuvasti kihlausuutisiin! Meiltä ei kuitenkaan kysellä mitään. Kuinka kauan olette seurustelleet? Ite oon maltillinen odottelija (vielä), ehdottomasti haluan että ajatus lähtee miehestä itsestään, koska minun kantani on selvä. Jos en ihan väärin muista niin mies on tainnut sanoakin että haluaa ehdottomasti kosia itse.

 

Juuri tältä tuntuu täälläkin! Kaikki on nyt miehestä kiinni, itse olen jo aikapäiviä sitten valintani tehnyt. Hävettää roikkua täällä, ollaanhan me oltu yhdessä jo 6,5 vuotta ;( Tiesin ekan vuoden kohdalla, että tää on tässä nyt <3 Haluaisn vaan sopia asiasta yhteisen päätöksen nimissä, en missään nimessä halua mitään super-kosintaa. Sen verran haaveilen, että  haaveilen asian lähtevän oma-aloitteisesti miehen suusta, koska a) hän /me ollaan muutenkin vain hyvin rennosti tässä ja nyt tyylisiä yhteiselossa, eikä mies juuri suunnittele/haaveile mitään ääneen, Toivoisin kosinnan/ehdotuksen olevan se yksi ja ainoa romanttinen ele/ehdotus. ja b  )pelkään muuttuvani joksikin kauheaksi bridezillaksi miehen silmissä, jos rupean "kärttämään" kosintaa. Se tuntuis itsestänikin väärältä. Haluaisin vain sopia yhdessä naimisiin menosta ja karata salaa vihille kahden kesken.

Olen joskus yhteisolon vuosina yrittänyt sivuta aihetta, mutta huonolla menestyksellä.

Muokattu: , käyttäjä: Kebne
Link to comment
Share on other sites

Voi Ihana kuulla etten ole yksin ajatuksieni kanssa :) Välillä tuntuu, että olen pikkumainen ja ihmisillä on "oikeitakin" ongelmia, lapsettomuutta, taloudellisia ongelmia, yksinäisyyttä yms. ja me saamme olla vain kiitollisia kun meillä on sentään toisemme. Mutta silti..

 

Gyda meilläkin mies on tehnyt todella selväksi, että hän on sitten se joka kosii  :D  olemme seurustelleet n. 4,5 vuotta :) matkan varrella on ollut niin yhteisasumista, kaukosuhdetta eri kaupungeissa, sekä eri maissa ja puolitoistavuotta sitten ostimme yhteisen asunnon. 

Olemme erittäin avoimia toisillemme, joten  juuri siksi tuntuu jotenkin nurinkuriselta kun en pura tätä kaikkea hänelle. Tiedän, että jos rupeaisin jankuttamaan niin varmasti hän kosisikin mutta siten miettisin pitkään, että yrittikö hän vain tehdä minut tyytyväiseksi (hiljaiseksi) vai tunsiko hän aidosti sydämessään olevansa valmis? 

 

Voi Kebne  kirjoituksesi tuntui aivan minun kirjoittamaltani! Paitsi että tännne kelpaa super kosinta :D tai en tiedä superista. Jotain söpöä ja kahden kesken, Kuitenkin haluan, että mies näkee vaivaa ja järjestää meille yhteistä aikaa eikä vain ohimennen heitä, että hei varataanko kirkko.  Mutta siis niin itsekin haluaisin karata kahdestaan vaikkapa etelän lämpöön ja vain ilmoittaa läheisille tapahtuneesta! Mutta mies haluaa isohkot häät ja kaikki rakkaat paikalle. Se hänelle suotakoot :)

Link to comment
Share on other sites

Mäkin voisin tulla kertomaan omat kokemukset odottelusta näin vuosi kihlauksen jälkeen. 

 

Mähän olen roikkunut täällä Foorumilla kahdella nimellä (toinen profiili on edelleen olemassa, se pitäisi sulkea) jo vaikka kuinka monta vuotta. Sulhasen kanssa alettiin seurustelemaan 2011 ja oikeastaan siitä asti olen odotellut kosintaa. Homma levähti käsiin 2013 joulua kun mies oli valmistunut ja vihjasi että "nythän voit alkaa odottaa". jälkeenpäin sanoi katuneensa sitä, koska siitä mä ihan oikeasti aloin odottamaan. Se oli pitkä, tuskallinen vuosi. Mietin kaikki mahdolliset tilanteet milloin voisi kosia, taisin olla todella rasittava myös. Mies ei hirveästi vihjaillut, pari kertaa tuli jotain sellaista suusta minkä pystyi tulkitsemaan vihjailuksi. En edes muista kaikkia niitä keskusteluja joita käytiin tuolloin, jotka lopulta päättyivät siihen, että lannistuin totaalisesti ja lopetin miettimisen. Siitä meni pari kuukautta kun mies päätyi yllättämään minut kosinnslla. Kaikki kaverit on ehtineet naimisiin, kihloihin, saamaan lapsia, eli olen viimeinen porukasta joka menee naimisiin. 

 

Häät sovittiin kihlaushetkelllä vuoden ja 9 kuukauden päähän, sillä tämä vuosi on rahallisesti pyhitetty remontille. Suunnittelut on kuitenkin erittäin hyvässä vaiheessa, ja jonkun verran olen saanut myös hoidettua kustannuksia. 

 

En tiedä tarkkaan mitä se mies meillä odotteli. Ehkä raha-asioiden asettumista (kihlausvuonna oltiin ostettu talo, tuhlattu liki puolien häiden kustannusten verran koiranpennun aiheuttamiin tuhoihin, lääkäri- ja lopetuskuluhin. Mies aina sanoi että vuosi on niin kamala, että toivoisi että se olisi ohi. Jokin pieni lamppu mulla sitten syttyi että ehkä seuraavan vuoden puolella tai uutena vuotena voisi kosia. Mies kosi siis lopulta talvipäivänseisauksena, joka on uuden vuoden vaihde sekin. 

Link to comment
Share on other sites

PimPomLove, olen kanssa itse samoilla linjoilla tuon kosinnan kanssa. Ei tarvitse olla mitään kallista ja mahtavaa, mutta jotain kahdenkeskistä ja edes hiukan mietittyä! ☺️

Gyda, olen kanssa törmännyt nyt tänä syksynä lukenattomiin kihlauutisiin! Toki olen aidosti onnellinen lähimmäisten onnesta, mutta väkisinkin pieni kateellisuuden piikki nousee jostain syvältä.. Väkisinkin alkaa miettiä onko koskaan oma vuoro :(

Yksi minulle toivonkipinän herättänyt tapaus kuitenkin sattui nyt viikonloppunaollessani kaupungilla miehen kanssa. Pysähdyin yhden kultasepänliikkeen eteen ihastelemaan kaulakoruja, kun mies tokaisi: "tuossa ei kyllä ole yhtäkään sellasta sormusta jota voisin sulle ostaa." Piti sitten oikein kysellä että millanens sen olla pitäs

Link to comment
Share on other sites

Oho, loppu puuttui. Niin mutta sanomani piti, että piti sitten kysellä millasta hän oli ajatellut ja hyvältä se kuulosti, vaikkei mikään pääasia olekkaan!:)

En muuten löydä noita käyttämiänne hymiöitä?

Muokattu: , käyttäjä: Iiduli
Link to comment
Share on other sites

Välillä mietityttää miltä tällainen kosinnan odottelu näyttää ulkopuolisille... Kahden parhaan kaverin kanssa puhutaan ja haaveillaan, mutta muiden kanssa en jotenkin kehtaa tai uskalla puhua häiden unelmoinnista. Tykätään näiden kavereiden kanssa lähettää kuvia esim. hääkakuista tai jakaa ideoita tyylillä "eikö olisi siistiä jos olisi näin ja noin", ja kerran tällaiseen yksi kaveri kommentoi että enhän ole vielä edes kihloissa... Tuntuu siis ettei olisi lupaa haaveilla ja ideoida kun ei ole kihloissa. Sama kuin ettei saisi haaveilla äitiydestä jos ei ole raskaana.

 

Kyllähän sen pitäisi selvää olla, että kun suhteessa ollaan oltu monta vuotta niin ei tässä vaan huvikseen hengailla, vaan halutaan yhdessä olla loppu elämä ja meidän mielestä loppuelämän jakamiseen kuuluu naimisiin meno. Toisaalta vaikuttaako naimisiinmenosta ja häistä unelmointi jotenkin pirttihirmulta ja bridezillalta (vaikkei morsian olekaan) :wacko: Meille on selvää, että jossain vaiheessa naimisiin mennään, mutta näkyyköhän asia ulkopuolisille niin, että olen hullu ämmä joka haluaa vain äkkiä rengastaa miehen itselleen/saada itselleen sormuksen. Valloillaan tuntuu olevan käsitys, ettei mies halua naimisiin, vaan hänet aina painostetaan ja huijataan siihen... -_-

 

Siksi koen tämän foorumin niin hyväksi paikaksi jossa on lupa haaveilla, odottaa ja suunnitella, ihan miestä painostamatta :grin:

 

Iiduli, hymiöt löydät kun olet kirjoituslaatikossa, ja yläreunaan tulee muokkausvaihtoehdot, joiden joukossa on hymiö. Klikkaa sitä niin pääset selaamaan alareunasta hymiöitä. Löytyykö? Osasinkohan selittää?

Muokattu: , käyttäjä: Gyda
Link to comment
Share on other sites

Mä oon miehelle vihainen, enkä oo ihan varma oonko syystä vai vaan hormoneiden takia :D Mutta alkoi ***** kun äiti tänään puhelimessa kysyi, että eikö se vieläkään oo kosinut sua. Kerroin tästä sit miehelle ja se ei ymmärtänyt yhtään, että on olemassa jokin normi, jonka mukaan nyt yleensä mennään vähintään kihloihin siinä vaiheessa kun ollaan vauvaa saamassa. Siis etenkin jos on toimiva ja vakaalla pohjalla oleva parisuhde. No joo, eipä nykyaikana oo enää niin perinteistä, mutta kyllä jotenkin ärsyttää, että voiko joku olla autuaan tietämätön tällaisesta asiasta :D ärsyttää töissäkin kun kaikki katsoo mahaa ja heti perään nimetöntä.. tulee sellainen fiilis, että pitää selitellä, että on mulla ihan mieskin ja toivottu vauva on..

Link to comment
Share on other sites

^Miehen sukunimi sille tulee. Tästä ei sinänsä oo tarvinnut vääntää, kun miehellä vaan on paljon kivempi sukunimi :D Tajusin tosin olevani miehelle muistakin asioista suuttunut just nyt, että ehkä tää kihlausjuttu oli vaan laukaisin tälle...

Link to comment
Share on other sites

Gyda jaan kyllä tuon saman tunteen! pelottaa siis miltä tämä odottelu muiden silmiin näyttää. Olen joskus illanistujaisissa sanonut kantani naimisiin menosta ja muutama miehen kaveri on saattanut hieman piikitellä. On sitten tullut pieni ärsytys. Ärsyttää myös ihmiset jotka jankuttavat tätä "miksi edes haluat naimisiin, ei se mitään muuta" -mantraa. Niin raivostuttavaa!

 

Ewy meille ei ole tosiaan vielä vauvaa tulossa mutta voin vain kuvitella tuon tunteen kuinka ärsyttää muille selittely. 

 

Iiduli jeeee löytyhän sieltä kohtalotoveri  :D välillä mietin, että vaadinkohan liikaa, jos haluan jotain extraa kosintaan. Mutta hei olenhan minä tässä kärvistellyt kosintaa odotellen joten mieskin saa hieman kärvistellä ja miettiä miten kosia. Eilen muuten vihjasin miehelle, että jouluna olisi kyllä niiiiin ihana tulla kosituksi ja voi kuinka onnellinen olisinkaan. Mies rupesi lähinnä vitsailemaan aiheesta, yritti kääntää ajatukseni muualle  <_<

Link to comment
Share on other sites

Piti kyllä viimeksi kirjoittaa PomPomLove eikä PimPom.. :'D Voi, joulun aika on niin taianomaista jotenkin että kyllä kelpaisi saada kosinta silloin! <3 Toki se kelpaisi yllätyksenä vaikka kauppareissullakin :D Tuo on tyypillistä meilläkin, kun yritän vihjailla tai puhunkin jotain siihen liittyvää, niin mies alkaa puhua jostain aivan muusta. Ärsyttää tälläinen kun 24/7 on mielessä koko juttu. Onkohan tääkin joku sauraus! Yksi tuttu juuri totesi, että kyllä se kosii kun et mieti sitä koko ajan. Helpommin sanottu kuin tehty! Minullakin on yksi ystävä, jolla sama elämäntilanne ja hänen kanssaan manataan ja haaveillaan. Muille ei kehtaa edes mainita, vaan yritän sitten parhaani mukaan olla tukena mm. hääsuunnitteluissa omaa harmitustani välillä nieleskellen. Helpompaa olisi kun voisi puhua, mutta en juuri halua olla se karsea ämmä koka painostaa miestä! Jos tiedätte mitä tarkoitan:/

Ewy, ymmärrän täysin kantasi, mitäköhän seKIN mies siellä oikein kuhnailee!!

Gyda, eipä näy hymiöt kännykällä kummassakaan versiossa. Ei mobiili-, eikä täysversiossa. Täytyypä ihmetellä koneella seuraavaksi! :)

Link to comment
Share on other sites

Haha! Rakkaalla lapsella on monta nimeä Iiduli  :D mutta hei onneksi on tämä palsta missä kaikki saa purkaa vähän tuntojaan! Ja sinullakin ainakin yksi kaveri jonka seurassa puhua näistäkin haaveista.

 

Kaverin kanssa naureskelin sitä kuinka menin äidilleni kertomaan heidän odottavan vauvaa. No äitini odottaa kovasti mummoksi tuloa ja kysyi minulta sitten vakavasti, että mitäköhän tuo minunkin avokkini jahkailee, pitäisikö hänen jutella sen kanssa

No samana päivänä miehen hyvä kaveri oli vakavissaan kysynyt, että hei millo ne teidän häät oikein on! Mies oli ihan äimänä kun samoihin aikoihin tulee vähän joka suunnasta pientä painostusta. 

 

Ihanaa kun muut hoitaa tän brässäilyn minun puolestani :D Voin vain kilttinä myhäillä vieressä

 

niin ja siis meillä ei valitettavasti tule kuulemma kysymykseenkään vauva ennen avioliittoa. Mies on puoliksi ulkomaalainen ja tuleva appiukko hyvin vanhanaikainen tapaus. Huoh. Kovasti tätä suren :(

Muokattu: , käyttäjä: PomPomLove
Link to comment
Share on other sites

^Mulla tuli tuosta mieleen ihan randomilla, että voisiko tuo kulttuuritausta vaikuttaa mieheen? Että jotenkin ajattelee, että sitten naimisiin menon jälkeen pitää olla heti vauva tulossa, mutta kokee, ettei olisi siihen vielä valmis? Ootteko te puhunu aiheesta?

Tai voihan se olla jollakulla muullakin syynä, itse ainakin tiedän nimittäin sellaisen tapauksen, joka vanhanaikasesti (?) kokee, että avioliitosta alkaa se "oikea aikuisten pelottava elämä" - pakko ostaa ok-talo ja perunamaa, lopettaa viihteellä käynti, kavereiden tapaaminen ja matkustelu, hankkia lapsia ja ruveta käyttämään tuulipukuja jne :rolleyes: On siis jo kolmeakymppiä lähestyvä mies eli aikuinen siten. Mä olen yrittänyt sanoa sille, että kuule, liekö sun tyttöystävä on tuontyyppinen ihminen, että nyt (tai koskaan edes) noita asioita haluaa, koska musta vaikuttaa, ettei hänelläkään ole kiinnostusta ruveta yhtäkkiä miksikään kotihiireksi tai erakoksi (eli muuttua täysin). Ja sitä paitsi empiirisen tutkimuksen seurauksena voin sanoa, että avioitumisen jälkeen oon käynyt sekä miehen kanssa että tyttöporukalla ihan yhtä paljon ulkona kuin ennen kihlaustakin, häämatka on maailman toiselle puolelle, vaatteet ja koti on samat ja lapset ei oo lähitulevaisuuden suunnitelmissa ainakaan :) (En siis nyt tarkoita, että tuossakaan mitään väärää olisi, jos nuo asiat haluaa ja avioliitto sitä tarkoittaa, meinasin vain, että joskus miehillä on tyhmiä harhaluuloja, vaikka nainen on omasta mielestä antanut selvästi ymmärtää, esim. omat tulevaisuuden haaveet.) Tiedän myös sellaisen parin, joka meni kihloihin raskauden loppupuolella, kun mies vaikutti siinä vaiheessa tajuavan, että ohoh, meistä tulee perhe ja perheen pitää olla hänen mielestään naimisissa..vähän oli hitaat hoksottimet niihin omiin "näin asian pitää olla" ajatuksiin :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...