Kosinnan odottelu vol. III


Ewy

Recommended Posts

Heipä hei. Hyppään mukaan teidän joukkoon. Tässä ollaan oltu yhdessä pian 7v, on lapsia ja on eläimiä ja on lainaa ja mitä vielä. Mutta ei sitä timanttisormusta. Naimisiinmenosta on puhuttu kyllä usein, koska kihlaus on lupaus avioliitosta. 

Viikko sitten ukko humalassa (ei puhu näitä juttuja kuin pikku hiprakassa) sanoi, että rakastaa kyllä muttei halua vielä naimisiin. Pienessä mielessäni vaan mietin että hemmettiäkö odotat.

Noh! Nyt viime lauantaina sit pikku hiprakassa selosti kyl siihen malliin kuinka on ystävänsä (nuoremman muksun kummisetä) kanssa tästä puhunut ja ei voi muuta tehdä kuin.......sanoa kuinka paljon rakastaa ja arvostaa. No plääh tiedän! :D

Mutta tuo kuulosti ihan siltä, että ovay puhuneet kosinnasta. :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Huuuh.. Odotettu on hyyvin kauan.. yhdessä ollaan oltu 9 vuotta.

Viikonloppuna sitten vihjaisin asiasta ja mies sanoi haluavansa kosia. Ettei sovita yhdessä vaan päivää yms.

Sitähän minäkin haluan, mutta tuntuu kestävän aika kauan.. :( 

Ja olishan toi aika kiva, että 10v yhessä ja sitten naimisiin.  Vai mitä mieltä ootte? 

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Oon yrittänyt.. Saan vaan paniikin miehelle aikaseksi. 

(mehän ollaan kihloissa. Oltiin oltu 5kk yhdessä, kun sovittiin asiasta)

Ja niin.:blush:

Pelkään vaan että jos kosintaa ei kohta puolin tuu, niin sitten ei kerkiä suunnitella häitä. :(

(Jos siis 10v yhdessä ja häät olisi tavoite)

Muokattu: , käyttäjä: hannamaria88
Link to comment
Share on other sites

Huh, syyskuusta 2012 on tullut roikuttua täällä ja nyt vihdoin sain menolipun eteenpäin. Palattiin viime yönä Roomasta, mua kosittiin Colosseumilla Italian kuuman auringon alla.  :wub: 8,5 vuotta meillä on nyt yhteistä taivalta takana, toivottavasti häihin ei mene yhtä kauaa. :ph34r: No, ei mene, ei vaan olla ehditty vielä kaivaa kalenteria esille.

Link to comment
Share on other sites

Uusi odottelija ilmoittautuu! Vuosia oon lukenut säännöllisesti varsinkii tätä kihlautuminen- osiota. Oon 25-v. ja mies 28-v., ollaan seurusteltu pian 4 vuotta ja pari vuotta kutkutellut kihlat ja häät, mies on tästä hyvinkin tietoinen :D Aiemmin hän on naureskellut, kun "salaa" lueskelen näitä keskusteluja ja eri hääblogeja ja ei oo ottanu tätä omaa haaveilua mitenkää painostuksena eikä häntä ahdista (enemmän häntä ahdistaa kavereiden/tuttujen kyselyt ja vihjailut aiheesta) :) Tiedetään, että myöhemmin tää kaikki ihana koittaa ja meillä on jo se ihanin- toisemme ja me halutaan olla yhdessä nyt ja aina. :wub: Meillä on ajoittain kyllä ns. saunakeskusteluja, joissa mietitää, millaiset häät meillä voi olla, mistä kumpiki tykkää/ei tykkää häissä (jos ne ois omat juhlat) ja kihloista myöten ollaa juteltu, mutta ne on tosiaankii ollu aika yleisluontoisii eikä kovin vakavia. :) Ja tosiaanki tällä hetkellä sitä kosintaa odottelen......Jospa tänä vuonna! :D 

Tuntuu hullulta, että vuosien lukemisten jälkee nyt päätin tulla tänne fiilistelee teidän kanssa! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Onneksi olkoon kihlautuneet, niin ihanaa, ettei tarvitse enää odottaa! :wub:

Mie kirjoittelinkin jo muutama sivu taakse päin ensimmäisen viestini. Täällä odottaminen on alkanut käydä ihan sietämättömäksi... Eikä hääkuumeetta yhtään laimenna se, että olen tänä kesänä kaasona ja olemme menossa useisiin häihin tänä vuonna!

Olemme keskustelleet paljon siitä, millaiset häät haluamme ja suuret linjat on selvillä. Vasta tuli puheeksi myös sormukset ja kihlasormukset ylipäätänsä. Kerroin miehelleni millaisen sormuksen haluan, kun hän on sanonut, että hän haluaa kosia :wub:

Olemme lähdössä alkukesästä reissuun. Salaa toivon, että hän kosisi reissussa... Olen jo suunnitellut, että häät voisi pitää tasan vuoden päästä. Olen siis miettinyt jo säästöaikataulut jne :blush: Mutta toisaalta, en halua pettyä kovin pahasti, jos hän ei kosikkaan...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...