Kosinnan odottelu vol. III


Ewy

Recommended Posts

Kiitos onnitteluista^_^ Me ehkä eletään sellaisessa salakavalassa välitilassa :D Kyllä mä sanoisin, että kihloissa ollaan, mutta mtn varsinaista kosintaa ei tosiaan ollut. Olisin onnellinen, jos mies vielä sormusten tullessa jonkin kosinnankin esittäis, mutta jos ei niin tällä mennään :)

Mun sormus on iiiiiihana!!! Tää kuva ei todella tee sille oikeutta. 033-210-30_margit.jpg

Miehellä perus keltakultainen flakka, suht leveä :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kovasti:give_heart: mustakin tuo on ihan super-ihana, arvatkaa vaan, onko vaikea odottaa, että saan sen sormeen!!!!!! (On siis nyt pienennyksessä ja kaiverruksessa)

Tuo on tosiaan sormessa hyvin erinäköinen kuin kuvassa. Aika siro se on ja ihan tosi kaunis:wub: timantit on 1x 0,10ct + 2x 0,06ct + 6x 0,015ct, briljanttihionta. Hintaa reilu 1100 e.

 

En oo vielä miettinyt vihkiä :) häät on kuitenkin vasta useamman vuoden päästä niin ehtiihän tässä miettiä :D

Muokattu: , käyttäjä: Ewy
Link to comment
Share on other sites

^Tsemppiä siihen odotteluun:give_heart:

Mun odotus vihdoin tänään ehkä loppuu! Sormus oli valmis tiistaina, mutts kun mies meni sitä hakemaan, se oli väärän värinen!! Olivat tehneet valkokultaisen kun piti olla keltakultainen :( Nyt vihdoin tänään pitäis oikean sormuksen olla valmis ja mies menee sitä kohta hakemaan... Jeeeeee!!! :) Pitkään oon sitä sormusta odottanut, kun mies ekan kerran vihjaisi kihloista melkein 3 vuotta sitten. Ei kuulunut, ei vauvan odotusaikana eikä sen synnyttyäkään! Voin kertoa, että nämä viimeiset 2,5 viikkoa kun oon sitä sormusta odottanut on tuntunut ikuisuudelta! Josko tänään VIHDOIN pääsisin virallisesti pois tästä ketjusta! :D

Link to comment
Share on other sites

Haha täällä on yhtäkkiä alkanut olla odotus aika piinaavaa, jotenkin tulleet häät ja kosinta niin moneen kertaan esille. Tuossa pari viikkoa sitten yksi kaveripariskunta kihlautui, ja kaveriporukalla sitten kun puhuttiin heidän häistä niin multa aika moneen kertaan pääsi, että "meidän häissä sitten...." eikä mies ainakaan ihan hirveästi tuntunut säikähtävän :D Eilen yhdessä lefffassa mies kosi naista jollain rautalankaviritelmällä niin mies yhtäkkiä totesi, että minäkin saan odottaa jotain vastaavaa koska hän ei todellakaan uskalla ostaa mitään sormusta valmiiksi (vaikka aikaisemmin on kiusoitellut jo mittailleensa mun sormuskokoa :D)

Toisaalta välillä antaa ymmärtää, että turha on ihan lähitulevaisuudessa odotella. Olen kuitenkin ilmoittanut, että haluan naimisiin ennen perheen perustamista, että sen mukaan saa ajoittaa ;) Ja eilen illalla tuo alkoi parin kaljan jälkeen jo suunnitella vieraslistaa, oli huolissaan että onko ok kutsua vain osa serkuista :D Päästiin asiasta yhteisymmärrykseenkin hah.

Link to comment
Share on other sites

Täällä eletään tosi ristiriitaisissa tunnelmissa: meillä mies aloitti nyt jatko-opinnot ja rahat ovat sitä myöten tiukemmilla. Eli niin vaan saisivat minun unelmani talonrakennuksesta ja häistä siirtyä myöhempään - rahat eivät riitä kaikkeen. Meillä suhdetta on takana n 3 vuotta ja minulla siis pari pidempää suhdetta takana, joita molempia luulin loppuelämäni suhteiksi ja ehdin suunnitella perheet ja talot ja häät jo heidän kanssaan.. Nyt kun nykyinen on siirtämässä minun pitkäaikaisia unelmiani olemme päässeet jonkin sorttiseen tienristeykseen: minä haluaisin edes ne saakelin kihlat merkiksi siitä, että minun unelmiani arvostetaan ja sinnepäin kuljetaan, mutta niin paljon on riidelty ihan siitä syystä että olen ollut niin pettynyt kun ei nyt rakentamaan päästäkään, että mieskin sanoi että joo nyt kyllä saa odottaa ja hän haluaa olla niin satavarma ennenkun mitään päätöksiä elämässään tekee, että.. Itkettää ja tekisi mieli heittää koko suhde roskiin mutta toisaalta mitä sitä hyvää vaihtamaan. Ja uuden miehen myötä täytyisi taas aloittaa alusta eikä unelmia silloinkaan vuosiin saavutettaisi. Huoh, anteeksi purkaantuminen. Onko kellään muulla suhde alkanut halkeilemaan osittain siksi, ettei sormuksia ole kuulunut (tai muusta syystä) ja oletteko silti kihlautuneet vai laittaneet homman jäihin? Eihän se kihla mitään takaisi tai mikään sinetti olisi, mutta lupaus ja muistutus siitä, että minä ja tarpeeni olemme tärkeitä. Järjellä ajateltuna ymmärrän ja tiedän että opintojen aikana rahat vähenee eikä silloin ole järkevää ottaa järjetöntä pankkilainaa ja sitoutua hoitamaan okt-taloa osittain yksinään, mutta pettymys on kova. Tässä arvonkin, että onko liiankin kova pala :/

Link to comment
Share on other sites

Voi ei rosenbej :girl_cray: ihan kamalaa kuulla :( toivottavasti se mies nyt älyäisi edes kosia - sormukseen nyt kai varaa olisi kuitenkin. On kyllä ikävää ja varmasti uskoa suhteeseen horjuttavaa, jos kaikki tämä siirtyy vuosilla. 

Meillä on ennemmin niin päin ennemmin, että itse vielä pohdin jaksaisinko jatkokouluttautua. Tällä hetkellä tuntuu että en, vaikka siitä varmasti olisikin tulevaisuuden kannalta hyötyä. Vaakakupissa painaa myös juuri nämä asiat, että jos vielä alkaisin opiskella, siirtyisi haaveeni omasta kodista sekä häistä vuosilla eteenpäin, juuri tuon takia kun sitten ei olisi varaa.  Tuntuu, että ne on liian isoja asioita menetettäväksi nyt. Kai sitä voi maisterin paperit myöhemminkin hankkia jos tahtoo, vaikka kynnys varmaan vain nousee kun on asuntolainat jne vastuulla. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...