Ewy

Kosinnan odottelu vol. III

759 viestiä aiheessa

Voi veljet, @voiveljet, sydämelliset onnittelut!!! Ihanaa että se vihdoin tapahtui. Nyt sitten onnea ja tsemppiä häiden suunnitteluun!:wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih, mies on viime aikoina päästellyt useampiakin hääaiheisia sammakoita suustaan :D Alkukuusta juhlittiin hänen synttäreitään, ja olin viemässä häntä teatteriin. Mies yritti arvuutella mihin mennään, ja sieltä tuli yllättävän innostuneella äänellä "mennäänkö me kirkkoon? MENNÄÄNKÖ ME NAIMISIIN?" No ei menty :D Toisena viikonloppuna taas oltiin vähän hienommissa juhlissa, joissa ulkoilutin ensimmäistä kertaa mun Minnaparikoita, päädyin sitten juttelemaan yhden naisen kanssa, jolla oli samat kengät. Kertoi, että oli käyttänyt niitä aiemmin vain häissään, ja nyt sitten pääsi käyttämään niitä uudelleen. Mies totesi siinä, että mulla se meneekin sitten toisinpäin. Tänään radiossa tuli keskustelua helluntaista, ja puhuttiin siitä miten ennen vanhaan just löydettiin se heila helluntaina ja mentiin seuraavana syksynä naimisiin, niin mies sitten kommentoi, että noni, ensi syksynä sitten. Totesin, että siinähän olisi ihan liian vähän aikaa kaikelle mun häähössötykselle ja bridezillailulle, niin mies vaan totesi, että kai se sitten täytyy mennä vielä aikaisemmin. Ja kun vielä käytiin jätskillä lähipuistossa ja keskusteltiin yhdestä siellä olevasta ravintolasta, niin heitti ihan spontaanisti, että kyseinen paikka on kyllä sellainen, missä voisi hyvinkin viettää omat häät. 

Kyllähän se vähän toivoa herättelee, kun mies ihan oma-aloitteisesti heittää noita kommentteja :rolleyes: 

 

Muoks. seuraavana päivänä sitten ehdotin, että mentäisiin brunssille siihen lähipuistoon, niin mies totesikin, ettei hänellä oikeastaan ole mitään hyviä kokemuksia kyseisestä raflasta :D:D:D meinasin jo kysyä, että minkä ihmeen takia hän haluaisi juhlia häitään siellä, mutta tyydyin pitämään suuni kiinni ja pyörittelemään silmiä sisäisesti. Huoh, miehet.

Muokattu: , käyttäjä: nassis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@nassis Ai että, kuulostaapas hyvältä! Taitaa olla vain ajan kysymys että milloin siellä alkaa tapahtua. 8)

Täällä tapahtui viime viikolla!! Istuttiin sohvalla kattomassa telkkaria, kun tyttöystävä kysyi, että onhan mulle ok että hän kosii vasta sitten kun tuntuu hyvältä. Sanoin että tietysti on, vaikka paha mielihän siitä tuli. Tuli fiilis että nyt sitä kihlautumista saa odotella vielä vaikka kuinka kauan. Noh, tuntia myöhemmin istuin yksin sohvalla pelaamassa kun tyttöystävä käski sulkea silmät, ja kun sain luvan avata niin hän oli polvillaan edessäni ja ojensi sormusta!:wub: Elikkäs nyt on minunkin aika jättää tämä ketju taakseni ja siirtyä hääsuunnitelmien pariin! Kiitokset kaikille ja tsemppiä!❤

Muokattu: , käyttäjä: schatz-und-ich
Gyda likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luen tässä just kesäkuun horoskooppia. Usealla naikkarinimellä vuosien varrella tunnettu Täyttymätön Rakkaus/El Classico/Sydänmies/Martti siis kosii näemmä 27.6., sanoo tämä. "If you are in a serious relationship, you will see things come to fullness at the full moon, June 27", "This will be a big relationship moment". Katotaanpa vaan. -_- I'll be back.

AbFab, Maddie-, rocknroll and 1 other like this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea @voiveljet ! <3 Täällä edelleen odotellaan, vaikka "sopivia" tilanteita on ollut vaikka kuinka. Välillä aina herään sellaiseen fiilikseen että tänään se tapahtuu, mutta naisenvaistoni on selvästi aivan ulapalla. Viimeisin "varma" päivä oli, kun kävimme kansallispuistossa patikoimassa. Mietin, että siinäpä täydellinen tilaisuus! Olemme yhdessä reippailleet koko päivän ja viettäneet laatuaikaa, Huipulla odottaisivat upeat maisemat ja pieni hengähdyshetki. Noh, miehen repusta en saanut sitten muuta kuin eväät.

Voisinpa lopettaa tämän jatkuvan arvailun, se ahdistaa ja jotenkin nolottaakin. Ikään kuin joudun kerjäämään sitä, vaikken siis oikeasti ääneen kerjääkään. Meillä on kuitenkin talohaaveita ja mies on sanonutkin että pitää olla omakotitalo että "muksuille on oma huone", johon sitten vastasin, että muksuja ei tule ennen kuin ollaan naimisissa. Tähän mies vaan virnistäen totesi, että meille tulee sitten kiireinen ensi vuosi kun pitää mennä naimisiin, rakentaa talo ja saada muksu aluille. Minä sitten vastasin, että ei tässä ihan loputtomasti ole enää aikaa ensi vuodelle, kun häiden suunnittelemiseen ja säästämiseenkin menee jonkin aikaa. Onneksi en kesähäitä edes halua, mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu. :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en ole pitkiin aikoihin taas edes muistanut odottaa kosintaa. :D Jotenkin en osaa edes ajatella, että millainen kosinta voisi olla, koska tuo mies nyt ei ole mikään ällö romantikko, vaikka joskus osaakin yllättää. 

Nyt meillä on ollut talon hankinta ykkös prioriteettina (kahden viikon päästä meillä on virallisesti oma omakotitalo! Jee!), mutta vaikka tässä talon hankinnan ympärillä on pääasiassa ajatukset pyörineetkin, niin ollaan me lähestulkoon päätetty tässä ohella jo hääpaikka ja kirkkokin valmiiksi häitä varten. Mies on vähän väliä puhunut myös häätiloista, joita tutut ovat kertoneet varanneensa omiin häihinsä jne. Vieraiden määrääkin alustavasti ollaan kartoitettu. Kaiken kukkuraksi meillä on jo samppanjapullokin odottamassa kihlausta varten. :D 

Kaikesta huolimatta en kyllä odota, että kihlaus ihan heti olisi tapahtumassa, kun ollaan molemmat vähän aikansaamattomia. Talon hankinnassakin meni kaksi vuotta, vaikka käytännössä kokoajan ollaan ahkerasti käyty taloja katselemassa. Parin vuoden näytöissä kiertämisen jälkeenkin tämä talo oli vähän niinkuin ’heräteostos’.

No pääasia on se, että hyvillä mielin saan odotella sitä The hetkeä, kun olen ihan 100% varma, että mies haluaa naimisiin ihan yhtä paljon kuin minäkin. :)

Olipas taas sekavaa selittämistä. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt se sitten tapahtui perjantaina!

Aika pitkälle olin osannut odottaa että arkivapaa Vallisaaressa vietettynä voisi olla prime time, mutten varsinaisesti odottanut sitä kunnes mies nappasi kädestä ja veti katsomaan merinäköalaa kun olin syömässä eväitä penkillä. Siinä sitten olin jo satavarma ja eiköhän kun käännyin taktisesti katsomaan merta, mies veti hihasta ja kun käännyn on hän siinä takana polvillaan sormuksen kanssa. Ah.

Huikeaa, kun viimein saa julkisesti suunnitella häitä, ja sormuskin tuntuu niin oikealta sormessa.

voiveljet and Gyda like this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea paljon @schatz-und-ich ja @LiShun ! :wub:

 

Vinkkinä kaikille kosinnasta haaveilijoille: kannattaa suunnitella mielessään realistiset unelmahäät! Itse en ollut halunnut miettiä mitään yksityiskohtia etukäteen, joten voin kertoa että tulipas kiire! Häät halutaan kuitenkin vuodelle 2019 ja etenkin hääpaikka piti löytää hyvin kireällä aikataululla... Jos olisin suunnitellut mielessäni etukäteen, niin olisi tämä ollut huomattavasti helpompaa... :girl_hide:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Lohdutan itseäni juuri tuolla, että näistä ajoittaisista häähöyrähdyksistä on varmasti hyötyä (:D), koska varsinaisessa järjestelyvaiheessa (eli sitten kun saadaan paikka varattua) aikataulu tulee todennäköisesti olemaan tiukka. Kunhan ei sitten vain itse eikä mies tosipaikan tullen muuttaisi kovin radikaalisti mieltään.

Niin tosiaan, ei kannata liian tiukkoja raameja asettaa kuitenkaan, jos ei ole puolisolleen mitään ajatuksiaan jakanut. ;)

Muokattu: , käyttäjä: Vaniella

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Facebookin yhdessä eläinryhmässä joku mies pyysi ehdotuksia kosintaa varten, ja voi vitsi kun alkoikin taas omatkin toiveet heräillä! Kommentoinkin sinnekin, että ollaan miehen kanssa menossa yhteen "kotieläintarhaan" ensi kuussa (reissu, jota olen odottanut jo yli vuoden!), ja olisi kyllä ihan unelmien täyttymys, jos kosinta tapahtuisi siellä, ja asiaan liittyisivät jotenkin pesukarhut (joita siis pääsee ihan itse rapsuttelemaan) :wub:

Ensi kuussa on myös tiedossa joku överiromanttinen hotellireissu, mikä sekin sinänsä olisi ihan otollinen ympäristö kosinnalle. Mutta jostain syystä muhun kuitenkin iskisi kosintatilanteessa paremmin ne pesukarhut, kuin joku ruusut ja shampanja -setti :D

Toisaalta en halua toivoa liikoja, ja molemmista reissuista tulee varmasti ihan huiput ilman kosintaakin. Sen verran pessimisti olin jo, että kun jo viime kesänä iskin keskiaikamarkkinoilla silmäni yhteen sormukseen, mikä olisi ollut varsin kaunis kihlaksi, niin tänä kesänä kävin sitten ostamassa kyseisen sormuksen - etusormeen :D Tykkään tuosta kyllä niin paljon, että kuka tietää josko tuo (tai samanlainen yksilö) vielä päätyisi kihlaksi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä kanssa ilmoittautuu yksi kosinnan odottelija :girl_sigh: Olin jo vähän haaveillut, että keväällä vuosipäivänä olisi tuo mies kosaissut. Mutta nielin pettymykseni. Me ollaan puhuttu todella paljon häistä ja ollaan monissa asioissa samoilla linjoilla. Nyt kun ystäväpariskuntamme meni naimisiin ja itse olin kaasona, niin taas on viimeaikoina puhuttu hääasioita. Välillä ihmettelen, miten paljon tuo mies jaksaakin puhua aiheesta :girl_haha:

Meille tulee sotilashäät, mieheni kun on ammattisotilas. Viikonloppuna hän intoutui pienessä sievässä (oikeasti pienessä, melkein siis selvin päin) selittämään äidilleni sotilashäiden perinteitä. Ja me oltiin niistäkin puhuttu jo aikaisemmin paljonkin. Tänään olin päättänyt, että viimeisen kerran otan hääasian puheeksi. Mies sitten sanoi, että on aikomus kosia ennen vuoden loppua :girl_pinkglassesf: Salaa vähän olen jo aloittanut suunnittelut :girl_haha: 

 

Me ollaan ajankohdastakin vähän jo keskusteltu. Haastavan tilanteesta tekee se, että mies on lähdössä (taas) rauhanturvaajaksi. Operaation kesto on puoli vuotta, joko -19 alkupuolisko tai loppupuolisko. Mä haluaisin avioitua ens kesänä. Mies vasta operaation jälkeen, kun ei halua samaan aikaan stressata hääjärjestelyistä ja operaatiosta. Ymmärrän tilanteen, mutta itse taas haluaisin, että mikäli lähtö on vasta -19 kesällä, jäisin tänne päähän rouvana. Jollain tavalla se rauhoittaisi omaa mieltäni. Jos operaatioon lähtö tulee heti alkuvuodesta, niin sitten häät on vasta sen jälkeen. Ehtii ainakin suunnitella rauhassa. Miehen mielestä -20 olisi hyvä vuosi avioitua, koska 'se on tasaluku'. Minä taas kannatan -19 kesää, vaikka kiire voikin tulla. Odottavan aika on pitkä :girl_smile: Onneksi meille on tulossa nelijalkaista perheenlisäystä, se vähän ohjannee ajatuksia pois häistä :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Saajo  Kun mietit häiden aikataulua, niin eikös ennen lähtöä rauhanturvaajaksi ole kuukauden kaksi (riippuen tehtävistä) aika tiivistä koulutusta ennen lähtöä maailmalle ja ollaan myös poissa kotoa. Olkoon aikataulu maailmalla lyhyempi 4 kk tai 6 kk niin mun poika ainakin oli pari kk koulutuksessa ennen molempia kertoja. Ekalla kerralla 6 kk muuttui lopulta vuodeksi maailmalla. Ainakin noissa omaisten tilaisuuksissa toivottiin, ettei kotiasiat aiheuttaisi ylimääräistä stressiä siihen samaan settiin, kun tulee lähtö maailmalle. 

Tsemppiä häiden odotukseen ja myös mahdolliselle tulevalle rauhanturvaaja-ajalle :rolleyes:

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
2 minuuttia sitten, Lebbis said:

@Saajo  Kun mietit häiden aikataulua, niin eikös ennen lähtöä rauhanturvaajaksi ole kuukauden kaksi (riippuen tehtävistä) aika tiivistä koulutusta ennen lähtöä maailmalle ja ollaan myös poissa kotoa. Olkoon aikataulu maailmalla lyhyempi 4 kk tai 6 kk niin mun poika ainakin oli pari kk koulutuksessa ennen molempia kertoja. Ekalla kerralla 6 kk muuttui lopulta vuodeksi maailmalla. Ainakin noissa omaisten tilaisuuksissa toivottiin, ettei kotiasiat aiheuttaisi ylimääräistä stressiä siihen samaan settiin, kun tulee lähtö maailmalle. 

Tsemppiä häiden odotukseen ja myös mahdolliselle tulevalle rauhanturvaaja-ajalle :rolleyes:

 

 

Joo, kuulemma 3 viikon rotaatiokoulutus on tiedossa ennen lähtöä, jos lähtö tulee. Sitähän se mies itsekin toivoi, että samaan aikaan ei olisi hääjärjestelyjä mietittävänä ja täytyyhän se hänen mielipidettään kunnioittaa ^_^ Itselle vaikenta on, kun mikään ei ole varmaa. Ei lähtö, eikä lähdön aikataulu. Koko elämä junnaa paikallaan seuraavat 1,5 vuotta ja siitä puolet joutuu olemaan erossa maailman tärkeimmästä ihmisestä :girl_sad: Mutta kaipa ne asiat tapahtuu ajallaan ja tässä nyt muu auta, kun olla miehelle tukena :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Saajo Onhan tuo odotteluaika raskasta, itse odotat kosintaa ja häitä ja miehesi odottaa toimintavalmiudelta tuloksia ja se menee varmasti miehellesi kaiken edelle. Toi rauhanturvaajaksi pääsemisen palo näyttää joillakin oleva kova ja sammuneeko koskaan? On todella hyvä, että olet tukena ajatuksessa, tuki ei aina ole itsestään selvää tämän asian suhteen. Itsekin olen saanut kyselyjä olenko kauhuissani, ei en ole ollut. Miehesi pääsee kyllä puolen vuoden aikana 3 krt viikon lomille tai jos tulee 4 kk:n setti niin mennään ilman lomia. Omalla pojalla on taasen puolen vuoden toimintavalmius päällä eli elokuusssa voi taas odotella mahdollista soittoa. Kun soitto tulee, niin kaikki tapahtuu aika vauhdilla ja aikataulut tulee selväksi koulutuksen osalta. Reissun lopullinen hetki kerrotaan kuitenkin vasta koulutuksessa, kun lopullisesti selviää onko lähtijäksi. Tähän tietysti tarvitaan vielä työnantajan siunaus. Mutta se soiton odottelu tuntuu miehellesikin varmaan pitkälle. 

(Vähän ohi varsinaisesta aiheesta.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Lebbis Me ollaan onneksi käyty läpi nämä asiat miehen kanssa, tiedän miten prosessi etenee. Tämä on toki tärkeä asia miehelle, mutta ei ehkä kuitenkaan minua tärkeämpi, koska hän olisi ollut valmis jättämään keikan väliin. Piti muistuttaa, että en ole esteenä lähtemiselle :rolleyes: Meillä kai sinänsä tilanne on helpompi, että tiedetään aikataulu tarkkaan, koska mies on sellaisessa työtehtävässä, että siitä ei voi koska tahansa lähteä, eikä määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Tässä voi vielä käydä niinkin, että 'ei ole irroitettavissa' ja sitten jäädään Suomeen. Toki mä odotan häitä, mutta me ollaan puhuttu myös perheen perustamisesta lähitulevaisuudessa ja sitä stressiä ei ainakaan voi olla samaan aikaan mahdollisen rauhanturvaamisen kanssa. Mutta kaikki aikanaan, siihen pitää luottaa :girl_sigh:

 

Ja menee vähän joo OT. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Överiromanttinen hotellireissu tuli ja meni, ei tullut kosintaa :D Aiheesta tosin puhuttiin sen verran, että mies kyllä haluaa viedä suhdetta eteenpäin ja kosia, mutta miettii vielä lähinnä sopivaa tapaa/ajankohtaa. Ajankohdassa ei muuten sinänsä mitään, mutta tässä hiljattain kihlautui parikin kaveripariskuntaa ja sanoinkin miehelle jo nämä uutiset kuullessani, ettei nyt tarvitse ottaa mitään paineita ja kosia, koska muutkin :D hän sanoikin ettei vaan sen takia kosisi (ja toki minäkin sen tiesin), eikä meidän tietty muiden mielipiteistä tarvi välittää, jos joku alkaisikin spekuloimaan kihlautumisen motiiveja. 

Mutta kai sitä nyt sitten pikkuhiljaa voi alkaa odotella ihan tosissaan :ph34r: Toki toi mies on vähän sellanen, että asioiden vieminen suunnitteluasteelta käytännön tasolle voi olla aika hidasta, niin se että kosinta on mietinnässä ei välttämättä tarkoita sitä, että se olisi lähiviikkoina tai -kuukausina tapahtumassa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi kosinnan odottelija :P

Olemme olleet pienen ikuisuuden yhdessä, viimeisen kuukauden aikana kumppani on puhunut siitä että voitaisiin mennä naimisiin parin kolmen vuoden sisällä. Sovittiin, että mies kosii aikanaan eikä ota mitään paineita siitä.  

Mutta apua, olen kauhea hätähousu :lol: meillä on tänään vuosipäivä, me mennään syömään jne. Aivot sanoo ettei mies kosi, mutta jokin pieni pinkki lasinen otus minun pääni sisällä odottaa kosintaa.

Miten saan hiljennettyä tämän äänen :blush:

- Moony

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, Moony said:
4 tuntia sitten, Moony said:

Täällä yksi kosinnan odottelija :P

Olemme olleet pienen ikuisuuden yhdessä, viimeisen kuukauden aikana kumppani on puhunut siitä että voitaisiin mennä naimisiin parin kolmen vuoden sisällä. Sovittiin, että mies kosii aikanaan eikä ota mitään paineita siitä.  

Mutta apua, olen kauhea hätähousu :lol: meillä on tänään vuosipäivä, me mennään syömään jne. Aivot sanoo ettei mies kosi, mutta jokin pieni pinkki lasinen otus minun pääni sisällä odottaa kosintaa.

Miten saan hiljennettyä tämän äänen :blush:

- Moony

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, tuo ylempi lainaussekoilu kannattaa jättää huomiotta... :D

Mutta siis täälläkin ilmoittautuu uusi odottelija! Nyt tämän kesäisten ystävien häiden jälkeen oma kuume alkoi kasvaa ensimmäistä kertaa. Aina olen tiennyt että nykyinen mies tulee aina vierelläni olemaan, jos se minusta on kiinni, mutta nyt jotenkin vahvistui hirveästi se ajatus siitä että haluan hänen kanssaan ehdottomasti naimisiin. Ollaan asiasta jonkun verran nyt keskusteltukin, mutta en halua luoda paineita tai aiheuttaa ahdistusta utelulla.

Oletteko muut odottelijat miten suoraan ehdotelleet minkälaisen sormuksen haluaisitte tms.? Tietäisin vähän mitä voisi pitää terveenä innostuksena ja mikä menee jo sitten neuroottisuuden puolelle. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa uusille!

@ruusune liittyen tuohon sormukseen; itsellä tässä odottelun aikana on muuttunut niin paljon se, mitä pidän unelmasormuksena, ettei ole tullut jaettua näitä ajatuksia. Samalla mietityttää miten suomesta löytäisi samanlaista kun mielessä on ollut ruusukultaa, ei timanttia vaa moissaniitti tai valkoinen safiiri, yms. :D Meilläkin kun on selvää että joskus mennään naimisiin, niin ei ole nyt ollut hoppua kihlautua, vaikka se olisi kiva yllätys nyt joulun aikaankin... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Gyda kuulostaa ihanalta tuollainen erikoisempi sormus! Mulla on aika perusmaku, eli valkokultainen sormus yhdellä kivellä tai sitten useammalla pienellä rivissä eli löytyy liki jokaisesta sormusliikkeestä :D mies kyllä tietää sen ja saa nähdä tapahtuuko jotain nyt loppuvuodesta tulevalla reissulla jotakin. Pitäisi osata nyt nauttia tästäkin ajasta kun on jotain uutta ja jännittävää mitä odottaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään