Jump to content
Naimisiin.info

Tuntuuko hössötys jälkikäteen turhalta?


Guest Hermokimppunen

Recommended Posts

No mikä on hössötystä? Kyllähän me tehtiin varsinkin viimeiset pari päivää ihan hirveästi kaikennäköistä häiden eteen, mutta ei se tuntunut silloin hössötykseltä ja vaikka olisi tuntunutkin niin so what? Meidän häät oli aivan täydelliset, kaikki onnistui niin nappiin kuin vaan voi onnistua joten se kaikki vaivannäkö oli todellakin sen arvoista. Ja tämä ei ole pelkästään meidän oma ajtuksemme, sillä niin moni vieras on tullut kehumaan niitä juhlia parhaiksi häiksi koskaan. Joten eiköhän se kerro jo kaiken olennaisen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei. Täälläkin kaikki vaivannäkö oli sen arvoista. Kukaan ei kyllä kehunut meidän häitä parhaiksi ikinä. Paitsi me itse :girl_haha: Vaikka kyllä ne vieraatkin tais kuitenkin tykätä. Pääasia kuitenkin, että meistä kaikki meni aivan loistavasti vaikka tietty jotkin jutut ei mennee täsmälleen suunnitelman mukaan, mutta se ei yllättäen enää silloin haitannutkaan :girl_smile: Toisaalta olen kyllä myös tyytyväinen etten haalinut itselleni enempää hommaa juurikin tuon takia, että vaikka varmaan olisivat ollee kivoja juttuja niin tuskin olisin niitä itse päivänä edes onneltani tajunnut. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ei tunnu turhalta. :) Häät ovat kuitenkin se yksittäinen tärkein päivä mun elämässä tähän mennessä. Lisäksi se, että se on ainoa kerta kun kaikki sukulaiset ja kaverit kohtaavat, niin halusin ehdottomasti, että kaikki on ihan viimeisen päälle niin kuin haluan. :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hössötettiin juuri sopivasti, häistä tuli ihanat ja sellaiset kuin halusin, oikeastaan jopa paljon paremmat tunnelmaltaan (en olisi uskonut, että omissa häissäni olisi niin HAUSKAA!). Budjetin kanssa ei mennyt överiksi ja puku oli arvoisensa panostus. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ei tunnu turhalta. Tykkäsin hössöttää hääjuttuja puolison kanssa, joten se oli lähinnä kivaa yhteistä puuhasteltavaa. Varmasti vähemmälläkin olisi selvinnyt, mutta haluttiin näin. :-X

Edit. Häät olivat paremmat kuin osasin kuvitellakaan, eli sinänsäkin panostus kannatti. :flirt:

Muokattu: , käyttäjä: Lakme
Link to comment
Share on other sites

Meillä ei turhaa hössötetty, koska häät olivat pienimuotoiset. Ei kaduta jälkeenpäin ettei hössötetty yhtään enempään. Ihana ja ikimuistoinen päivä on nyt onnellisesti takanapäin :-X

Link to comment
Share on other sites

"Hössöttäminen" on ehkä hieman väärä sana, mutta niin onnistunut päivämme oli, että 1,5 vuoden järjestelyaika oli ehdottomasti vaivansa arvoinen. Suunniteluaika oli sitä paitsi tosi mukavaa aikaa, vieläkin haluaisin haalia häälehtiä ja surffailla netistä ideoita :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ei hössötetty mielestäni kamalasti. Olen aika päättäväinen luonne

ja tiesin kyllä tasan tarkkaan mitä halusin. Kun suurimmat järjestelyt esim.

paikka, kirkko ym. oli hoidossa hössötin aika vähän. No viimeinen päivä ennen

häitä oli kyllä vauhdikas, mutta kaikki onnistui kuitenkin tosi hyvin.

Päätin pari viikkoa ennen häitä että jos olin unohtanut jonkun asian ja en sitä

muistanut niin tuskin se kaikista tärkein juttu silloin on, mitään en tosin unohtanut tai muista unohtaneeni :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

No, meillä ei hössötetty, mutta se pienikin stressi mitä sai aikaiseksi tuntui todellakin turhalta. Meillä oli aika pienet ja melko nopeasti pystyyn pistetyt häät, eikä kukaan ollut hössöttäjätyyppiä. Silti tuntui, että aivan epäoleellisista asioista tuli huolta. Juhlat onnistuvat kyllä, mutta ehdottomasti tärkein syy siihen oli, että ruoka oli älyttömän laadukasta ja hyvää ja vieraat tästä syystä ihan täpinöissään. Ja ehkä miellyttävän fiiliksen jätti myös se, että juhlat eivät kestäneet koko päivää, vieraille ei tullut missään välissä pitkiä odottelujaksoja. Eli nää on raadollisesti ne mitkä ovat niitä tärkeimpiä juttuja jos nyt ihan rehellisiä ollaan... Vieraat kun viihtyy niin juhla onnistuu varmasti!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Järjestimme häät puolessa vuodessa ja kyllä meinasi loppua kohti tulla kiire, joten hiukan oli pakko hössöttää jotta sai kaiken valmiiksi. Mutta jotenkin se valmistelu ja suunnittelu oli jopa kivempaa kuin se itse lopputulos, eli hääpäivä. Hääpäivänä kuitenkin jännittää kovasti, ja todellakin se päivä on ohi ennenkuin huomaakaan. Mutta meidän häämme onnistuivat kyllä aivan nappiin, joten sikäli hössötys ei tunnu ollenkaan turhalta. Monet ovat jälkikäteen kiitelleet ja kehuneet ihania juhliamme. Itse kärsin hääpäivänä päänsärystä, ja iltaa kohti alkoi myös heikotus/pahoinvointi joka johtui kiristävästä korsetista, joka minun sitten oli pakko käydä riisumassa pois :grin: Eli ei se nyt mikään elämäni superparas päivä ollut mutta ikimuistoinen joka tapauksessa, einkä koe että hössötys ja vaivannäkö olisi mennyt hukkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hääsuunnitteluaika oli ihanaa, mieleenpainuvaa ja nautin täysillä kaikesta! Oli ehdottomasti kaiken vaivan arvoista. :girl_smile: 2 vuotta suunniteltiin ja askarreltiin kaikkea häihin liittyvää vain yhden päivän vuoksi, kuullostaa aika hassulta, mutta silti niin ihanalta! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ehkä minäkin hössötin vähän liikaa, erityisesti häitä edeltäneet pari kuukautta, mutta toisaalta, se oli niin ihanaa aikaa että en missään tapauksessa tekisi mitään toisin. :) Ei tuollaista juhlaa kuitenkaan luultavasti tule enää koskaan, joten kyllä se mielestäni ansaitsi tuon ajan.

Jos ei ole ollenkaan hössöttäjätyyppiä, niin ei siinä mitään pahaa ole. Enkä usko, että jälkeenpäin tuntuu siltä, että on menettänyt mitään. Jokainen tyylillään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Suoraan sanottuna ehkä hieman. Tajusin häiden jälkeen että nehän ovat loppujen lopuksi vain yhdet juhlat, vaikkakin ikimuistoiset sellaiset :). Mutta en kyllä kadu mitään, sillä suunniteluaika oli niin ihanaa ja häistä tuli tosi onnistuneet!

Muokattu: , käyttäjä: Diora
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Joo, vähempikin hössöttäminen olisi riittänyt. Jälkeenpäin ajatellen olisi voinut olla itseään kohtaan armeliaampi viimeisinä viikkoina eikä juosta työpäivän jälkeen askarteluliikkeissä hakemassa "juuri sitä tiettyä" ohutta satiininauhaa saippuakuplapulloihin solmittavaksi. En periaatteessa ole hössöttäjätyyppiä, enkä pikkutarkka normielämässä, mutta häävalmisteluissa tuollainen piirre tuli esiin. :girl_haha: Esim. saippuakuplien puhallus kirkon jälkeen on niin lyhyt hetki, ja vieraat keskittyvät kuitenkin enemmän hääpariin kuin siihen, minkälainen nauha pullossa on... Muutenkin olisi voinut ottaa rennommin. Lueskelin viime kevään ja kesän (häät oli pari viikkoa sitten) häälehtiä ja muuta "näin teimme ikimuistoiset häät" -matskua, josta otin ehkä vähän paineita. Lehdissä ja netissä hehkutetaan, että pitää olla sitä ja tätä että juhlat onnistuu jne. Ja kauppiaiden kassakone laulaa... Päivä kuluu kuitenkin nopeasti ja loppujen lopuksi TUNNELMA on se, jonka sekä itse että vieraat muistavat jälkeenpäin parhaiten.

En halua vaikuttaa kyyniseltä, häävalmistelut oli ihanaa aikaa ja päivä oikein onnistunut. Mietin vaan, että samaan lopputulokseen olisi päässyt hieman vähemmälläkin... Ehkä tämä on sitä häiden jälkeistä ra(ha)pulaa... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Kaikki hössötys oli kaiken vaivan arvoista, koska häät menivät loistavasti ja jäi ihanat muistot :) Ainakin sai suunnitella sydämensä kyllyydestä, enkä muuttaisi mitään, joten kannatti hössöttää :) Kun stressasi jo ennen häitä kaiken stressin ikään kuin pois, niin häistä pystyi oikeasti nauttimaan, kun se stressi ei enää tullut hääpäivänä. Suosittelen siis hössöttämään ja stressaamaan mieluummin etukäteen! :D Kun asioita oli myös suunnitellut paljon, niin saatiin tosi paljon hyvää palautetta mm. avustajilta ja kuvaajilta selkeästä aikataulusta ja muuten vierailta mm. photo boothista ym. Esim. Photo booth ois varmaan jäänyt pitämättä, jos en oisi hössötyksissäni lukenut kaikkia vinkkejä siitäkin mm täältä..ja kannatti siis lukea :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Mielestäni en kamalasti hössöttänyt, vaikka muut voivat olla toista mieltä :D Hääpäivän aikana tuntui, että meinasin sortua mureehtimaan, että apua kun tämä päivä menee nopeasti... Muuten en kyllä murehtinut, vaikka kaikki ei mennytkään täysin suunnitelmien mukaan. Meille tuli esimerkiksi vieras, joka oli ilmoittanut ettei tule :) Tuostakin selvittiin hienosti ja kaikilla oli istumapaikka. Päivä menikin tietysti nopeasti, mutta onneksi on kuvia ja muistoja joihin tulee kyllä palattua varmasti melko usein.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Viimeisten viikkojen kohdalla, kun kiire alkoi tulla, niin ehkä hössöttäminenkin alkoi. Kun kaikki alkoi olla melkein valmista, tuli sellainen olo, että "olemmeko ihan hulluja, kun yhden päivän takia nähdään tällainen vaiva". Itse päivä oli kyllä aivan mahtava ja varmasti yksi elämäni parhaimmista päivistä, joten ei kai se hössöttäminen ihan turhaa ollut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En mä oikein tiedä hössötinkö edes, mutta ärsyttää miten paljon silti käytti aikaa hääpäivän miettimiseen ennen häitä. Me päätettiin hääpäivä noin 10kk ennen h-hetkeä. Päivä oli tosi ihana ja tietysti ikimuistoinen, mutta nyt hädin tuskin muistaa että ollaan naimisissa ja mulla on uusi nimi (hääpäivästä reilu kk aikaa :D ) Siis mulla on täysi epäsuhta siinä mielessä, että mietin hääpäivää etukäteen lähes joka päivä ennen häitä, mutta hääpäivän muistelu loppui alle viikko häiden jälkeen. Mun mielestä vähän outoa :D

Häämatka sen sijaan.. Ahh, vitsit kun sen voisi elää uudestaan. Jälkikäteen ajatellen panostaisin vielä enemmän reissun suunnitteluun kuin hääpäivän pohtimiseen.

Link to comment
Share on other sites

En mielestäni. Joitakin pieniä juttuja ehkä ressasin turhaan, mutta oma hössötykseni on kuitenkin melko käytännön asioissa. Ja häiden suunnittelu oli jo itsessään ihanaa, enkä hössöttänyt mistään sellaisesta, mikä mielestäni olisi ollut vain "pakko", joten hössötys on tosiaan ollut osa hääpäiväämme :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä en hirveästi hössöttänyt mistään. Kaikki sujui niin omalla painollaan, tiesin tarkkaan mihin halusin panostaa ja mihin en. Ja mikään "hössötys" ei siis näinollen ollut turhaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...