Phee

Onko soveliasta kysellä hääyöstä???!!!

121 viestiä aiheessa

Meillä oli eka kerta ja ei voi valittaa!! Oli ihanaa!! Ei siinä kauaa ehtinyt nukkua.  Jotkut väittää että eka kerta ei voi olla hyvä, mutta ole eri mieltä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän sitä odotti hääyöltä jotain muuta, Mitä sitten ei tapahtunutkaan..(yhä kolmen vuoden jälkeenkin naurattaa..)

Mies kun oli räkäkännissä, sammui sitten suorilta jaloin sänkyyn ja meillä oli hääsviitit ja kaikki..Sen siitä saa kun tarjoaa häissään boolia sun muuta.. ::)

mutta häiden jälk aamuna sitten mies "pelasti nahkansa"  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me oltiin juhlissa loppuun saakka, eli kotona joskus 01.00 aikaan. koska meillä oli ollut NIIN kiireiset 3 päivää, emme olleet ehtineet pakata häämatkaa varten. kotona alkoi armoton pakkaaminen, minä tiskasin (!) miten niin ei kestä epäjärjestystä....  ::) ja sitten zoomailimme häälahjoja hetken. kello oli tässä vaiheessa 03.30, kun me menimme peiton alle hyvin tietoisina siitä, että lentokentälle pitää lähteä 05.00. väsytti ihan kamalasti ja kumpaakin jännitti tuleva lentomatka. makasimme käsi kädessä ja juttelimme, vaikka olisi pitänyt yrittää nukkua. minusta tuo yö oli kauhean romanttinen ja olin hyvin onnellinen. häämatkalla meillä oli sitten aikaa ottaa takaisin "vahinko"...  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme hotellilla kymmenen jälkeen ja ensimmäiseksi saunottiin. Emme olleet sen kummemmin sopineet, mitä hääyönä tapahtuu, joten annoimme homman mennä vähän niinkuin fiiliksen pohjalta. Ehkä juuri siksi se olikin niin ihanaa :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juttelimme etukäteen siitä, että ei sitten petytä, jos hääyönä ei jakseta muuta kuin nukkua. Näin kummallakaan ei ollut mitään odotuksia. Olimme hotellissa noin puolenyön aikaan, söimme iltapalaa ja joimme pullollisen shampanjaa (aitoa, hih :) ), kylvimme porekylvyssä ja totesimme pelot väsymyksestä turhiksi :). Nukkumaan kävimme puoli neljän aikaan.. Tärkeää jaksamisessa oli ettemme kumpikaan juoneet juhlissa liikaa ja söimme riittävästi. Hih, ihana hääyö :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme hääyöpaikassamme noin klo 04.00 ja siinä vaiheessa oltiin niin väsyneitä, että menimme vain suoraan nukkumaan. Uni ei kyllä tullut ihan heti. Muistelimme tovin mahtavia häitämme, ennen kuin uni vei voiton. Aamu oli sitten mitä mainioin...Aivan loistava hääyö ja hääpäivää seurannut aamu ;o)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei edes ollut mitään kuvitelmia hääyöstä. Ja vaikkä lähinnä kaaduimmekin väsyneinä nukkumaan, minusta meillä oli ihana hääyö. Ennen nukkumaan menoa mies nyppi pinnejä irti tukastani, halisimme paljon ja pussailimme, luimme saamiamme kortteja ja tervehdyksiä, olimme toistemme lähellä. Olimme liian väsyneitä seksiin, eikä kumpikaan sitä siinä kohtaa kaivannutkaan. Lopulta nukahdimme minä miehen kainaloon, hänen kätensä tiukasti ympärilläni.

Mä en osaa ajatella, että nykypäivänä, kun suurin osa pareista on jo "koeajaneet" toisensa, pitäisi kasata hääyöhön minkäänlaisia paineita. Jokainen tekee niin kuin tykkää. Meille jäi hyvät muistot hääyöstä ja seuraavasta aamusta, vaikka emme yöllä sekstailleetkaan. Ja avioliittokin on toiminut kuin unelma ainakin tähän asti ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdettiin vieraiden kanssa jatkoille ja hotellilla oltiin puoli neljän maissa ja nukahdettiin samantien :D Ollaan molemmat tyytyväisiä päätökseen, kun vieraita tuli myös ulkomailta juhlimaan! Aamulla huomattiin kivoja pikku ylläreitä, kun hammasharjat, meikinpoistoaine ja mun arkivaatteet olivat jääneet illalla Suomenlinnaan ja hotellissa oltiin tietty mantereella :D Ihana aamu oli silti, vaikka näytinkin vähän maksulliselta :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääyö vetää varmaan pohjat. : D

Oltiin luvattu muutamalle kauempaa tulevalle kaverille, että he voivat yöpyä meidän kämpässämme, koska meidän piti saada häälahjaksi yö hotellissa. No kuinka ollakaan, hotellit olivatkin täyteen buukattuja, joten emme saaneetkaan hotelliyötä. Päätettiin sitten, että yövymme kaikki meidän kotonamme. Oltiin miehen kanssa sitä mieltä, että mielellämme otamme kauempaa tulevat kaverit vieraiksemme, niin ehdimme heitäkin nähdä pitkästä aikaa kunnolla.

Oltiin juhlissamme loppuun asti eli noin klo kahteen. Sieltä sitten tulimme snagarin kautta kotiin. Vieraamme tulivat hetken kuluttua perässä. Aikamme juteltiin ja painuttiin nukkumaan. Aamulla kun heräilimme, jatkoimme juhlimista syöden häistä jäänyttä ruokaa ja naukkaillen vähän viinaksia. Oli aivan mielettömän hauskaa.

Oltiin miehen kanssa ajateltukin, että varmaan ollaan niin väsyneitä päivän jälkeen, että tuskin mitään muuta kuin nukkumista hääyönä tulisi tapahtumaan. Tuli ainakin ikimuistoinen ja hieman erilainen hääyö ja seuraava päivä. ^^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä hääyö sujui perinteisesti :girl_wink: juhlista poistuimme yhdeltä yöllä ja ajoimme hotelliin noin puolituntia. Meillä ei ollut mitään ennakkosuunnitelmia yön kanssa, mutta koska kerrankin oltiin rentoutuneita ja hotellissa ilman lapsia niin kyllähän sitä sitten seksiäkin teki kovasti mieli :-X

Ja seuraava päivä olikin yhtä sängyssä makailua :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nukahdettiin aika pian, vähän aikaa katottiin telkkaria. :)

Halailtiin vaan.

Aamu sitten onkin eri juttu. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No me kun ollaan outo pariskunta, ei juurikaan harrasteta seksiä.. Minä kun en sitä halua lähes koskaan ja mies on tämän hyväksynyt eikä itsekään onneksi ole kovin aktiivinen.

Eli seksi "korkattiin" vasta kuukausi häiden jälkeen. Muuten hääyö oli hauska, sammuttiin vierekkäin omaan vuoteeseen suutelun ja halailun jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli varsin herkkä ja intiimi hääyö! Tosin veikkaan, että suurin osa johtui ihan mun oikein valitsemista alusvaatteista ja että yllätyksenä tulin vaan ne päällä huoneeseen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin etukäteen aika varmoja, että mennään hotellilla saunaan ja heti nukkumaan pitkän päivän päätteeksi.

Hyvä ettei ollut mitään painetta tai odotuksia sillä molemmat yllättyivät erittäin positiivisesti, kun lopulta olikin riehakas hääyö. Vaikka oltiin hotellilla yli pari tuntia myöhemmin kuin suunniteltiin, saunottiin pitkään ja virtaa riitti molemmilla vielä sen jälkeen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei kummallakaan ollut suuria romanttisia odotuksia hääyöstä, vaan oltiin ihan varmoja että nukahdetaan samantien. Toisin kuitenkin kävi. Yöllä nautittiin hedelmälautasen sisällöstä, kuohuviinistä sekä toisistamme ;) Kävimme myös saunomassa sviitin omassa saunassa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin oltiin mukana menossa valomerkkiin, aina kello 3 asti. Siitä sitten viimeisinä hotellihuoneeseen. Sitten otettiin vähän kuohuvaa ja sitten *PIIP* ja nukkumaan. Aamulla vahän lisää *PIIP* ja siivoilemaan juhlapaikkaa. Yhä vähän *PIIP* ja huoneenpalautus. Siinä meidän hääyö ja seuraava aamu... :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kyllä otettiin ilo irti hääyöstä ja moneen kertaan :girl_wink: Vaan meiile se hääyö ehkä olikin koko päivän kohokohta, kun muuten kävimme vain maistraatissa ja syömässä vanhempiemme ja sisarustemme kanssa ja suunnattiin ylelliseen hotellihuoneeseemme jo klo 19.

Ja aika lailla 9 kk päästä tästä syntyi esikoisemme :girl_haha: (jota tosin oli siihen mennessä "tehty" jo melkein 1,5v...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme hääyömme kotona. Meillä oli pieni maistraattivihkiminen jonka jälkeen kahvittelut perheen kanssa ja myöhemmin ryypiskelyä siskojen ja kavereiden kera. Illalla vielä lahden ystävän tupareihin ja siitä baariin ja yöllä kotiin. Nukahdimme molemmat samantien, kun sänkyyn päästiin. Aamulla heräsimme siihen, kun sisko soittaa ovikelloa ja tulee meille viettämään krapulapäivää.

Eli normisettiä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääyö oli hotellin sviitissä, jossa olimme vasta klo 2 aikoihin. Saunottiin ja kuukahdettiin sänkyyn. Kummatkaan ei nukuttu paljoa hyvin epäromanttisestä syystä johtuen: minulla tuli kovat ylävatsakivut makuulla ollessani. Itse nukahdin vasta klo 6.30 aamulla, eikä mieskään nukkunut kunnolla tuskaisen pyörimiseni takia. Onneksi aamiainen tuli huoneeseen ja huone tarvi luovuttaa vasta klo 15, joten pääsimme jatkamaan unia. Ehdittiin vielä viettää intiimi hetki ennen lähtöä. Eli ei aivan sellainen yö kuin kuvittelin, mutta oikein ihana pienistä vastoinkäymisistä huolimatta :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietimme hääyön juhlapaikalla erillisessä ulkorakennuksessa, jonne kaasot olivat koristelleet hääsviitin - ja vanhemmat nukkuivat paperinohuen seinän toisella puolella. Odotukset hääyöstä eivät olleet korkealla: tuumin etukäteen, että oletus on vaatteet päällä X -asentoon sammuminen tai sitten oksentaminen vessassa koko yön ajan. Kumpikaan ei toteutunut, mutta muutenkaan ei ollut hurraamista.

Tanssimme puoli kahteen jolloin bändi lopetti, livahdimme "sviittiimme", joka oli ihan järkyttävän kylmä. Menin lämmittelemään suihkuun, jossa tajusin, ettei lentolaukkuni yöpukuineen, vaihtovaatteineen ja naamarasvoineen näy missään. Mies lähti etsimään laukkua ja minä hakkasin huoneen seinää kysyäkseni vanhemmilta onko laukkua ylipäätään näkynyt juhlapaikalla: ei ollut. Tuntikausien tanssiminen ja ilotulitusten katselu pakkasessa vähissä vaatteissa aiheutti pientä flunssan poikasta, eikä kylmä huone suinkaan parantanut tilannetta (varmaan joku 17 astetta lämmintä). Lainasin lopulta miehen yöpaitaa ja kääriydyin kaasojen häälahjaksi ostamaan torkkupeittoon normitäkin lisäksi. Uni ei tullut, vaan koko yön odotin aamun tuloa yskien ja miettien jalkojen särkemistä kaiken tanssimisen jälkeen. Hääyön alkupuolen aktiviteetteina nostettiin miehen kanssa jalat seinälle sängyllä, syötiin juustonaksuja ja muisteltiin päivän kohokohtia. Kuohuviini jäi avaamatta, sillä se oli huoneenlämpöistä eikä houkutellut. Alkoholitonta juomista teki mieli, mutta sitä sai vain vessan hanasta. Äiti kävi aamulla seitsemältä hakemassa lentolaukkuni kaupungista, joten en sentään joutunut pukeutumaan uudelleen hääpukuun. Niin, ja hääyö sai täyttymyksensä aamulla, mutta väsyneenä ja flunssaisena sekään ei tärisyttänyt maata.

Jos olisimme odottaneet kovasti hääyötä, tuo olisi ollut karu pettymys. Odotukset oli sen sijaan ladattu häämatkalle, joka täytti kaikin puolin haaveemme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli päiväjuhlat ja hotellille saavuttiin noin iltakuuden aikaan. Tarkoitus oli lähteä kahdeksalta jatkoille iltaa istumaan muutaman kaverin kanssa ja sen jälkeen viettämään hääyötä. Huoneeseen päästyämme sulhanen oli kuitenkin niin malttamaton, että korkattiin hääyö jo silloin. Ja hyvä oli että niin tehtiin, koska kun tultiin takaisin hotellille joskus ennen yhtätoista, kuohuviinin jälkeen meikkejä pesemässä ollessani mies oli nukahtanut syvään uneen sängylle. Yöllä satuttiin kolmen aikaan heräilemään ja nautittiin taas toisistamme ennen uudelleen nukahtamista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulimme mökille puolen yön jälkeen muutaman kaverin kanssa joille olimme tarjonneet nukkumispaikan samasta paikasta myös häitä edeltävänä yönä joten hääyönä muutaman oluen jälkeen kaaduimme sänkyihin ja aamulla lähdimme porukoissa kukin omaan suuntaamme.

Se "virallinen" hääyö vietettiin vasta kotona kaksistaan siitä seuraavana päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tultiin kotiin ihan vaan nukkumaan :) Kotona oltiinkin vasta aamulla viideltä. Kaaso oli laittanut sängyn päälle ruusunterälehtiä sydämen muotoon :) oli kiva yllätys!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdettiin juhlista pienen siivoilun ja kamojen pakkailun jälkeen autolla (sulhanen ei juo) kotia kohti. Matkalla käytiin jo viemässä joitakin astioita mun vanhempien luo, ja oltiin himassa "sänkykunnossa" vasta aamuviiden maissa.

Oltiin oltu puol vuotta ilman "sitä" häiden takia, ja olipa silloin kotiin päästyämme tosi ihanaa :) Ja aamulla ja seuraavana päivänä uusiksi, ai että!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kyllä vietettiin ihan kunnon hääyö :flirt: vähän samaantyyliin kuin nuoruusvuosina (ollaan oltu yli 10 vuotta yhdessä) ja olipa se häämatkakin aika kiihkeää aikaa :) Oltiin puhuttu etukäteen ettei mitään paineita sitten ja lähdettiin siinä 23 aikaan hotellille. Hotelli ei ollut mitenkään romanttinen mutta olipa Thaimaassa ihanasti laitettu ruusunterälehtiä sängylle ja toisessa hotellissa oli sydämenmuotoinen kakku huoneessa onnitteluineen. Ääh, poikkesin nyt aiheesta mutta ihmettelen ettei Suomessa huomioida millään tavalla sitä, et on hääyö kyseessä :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään