Phee

Onko soveliasta kysellä hääyöstä???!!!

121 viestiä aiheessa

Me emme ladanneet mitään odotuksia hääyötä ajatellen, joten eipä olisi tullut suurta pettymystäkään jos se olisi mennyt "pieleen", mutta vietimme kyllä ihan kunnollisen ja ihanan hääyön :) Juhlimme ystäviemme kanssa loppuun saakka (klo 01.30) ja sen jälkeen menimme hotellihuoneeseemme, joka siis oli samassa rakennuksessa kuin juhlatilammekin. Istuimme sängyn laidalla vielä juhla-asuissamme ja joimme lasilliset kuohuviiniä ja siitä sitten jatkettiin...ja jatkettiin vielä aamullakin, kunnes sitten piti lähteä vielä vähän siivoamaan juhlapaikkaa. Joten kyllä oli romantiikkaa ja erotiikkaa hääyössämme, vaikka hiukan väsyttikin :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei oltu asetettu mitään erityisiä odotuksia hääyötä varten. Oltiin kyllä puhuttu, että lähdetään juhlista viimeistään klo 01 (jatkobileillä ei ollut mitään aikarajaa, vikat juhlijat lähtivät kai viiden aikaan aamusta). Aika sit kuluikin niin hauskoissa merkeissä että lähdettiin vasta kolmen jälkeen hotellille. Kyllä me siellä hotellissa silti jaksettiin toistemme kimpussa touhuta. Me kyllä viihdytään muutenkin juhlissa aina pitkään, joten tuo ei sinänsä ollut poikkeus. Hääyöhömme kuului siis oleellisena osana tuo ystävien kanssa bailaaminen, ja kokonaisuutena se oli kyllä ihan loistava yö :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kyllä juhlittiin ankarasti johonkin kahteen asti ja vähän pelättiin, että jaksetaanko (/ollaanko liian humalassa) rakastella ollenkaan. Noh, kyllä siinä sitten, kun päästiin hotelliin, avattiin oluet, kerittiin ottaa kahdet kulaukset ja hyökättiin toistemme kimppuun :D. Ja hyvin jaksoi peuhata ainakin pari tuntia :girl_haha: . Ja aamulla tietty uudestaan, huoneeseen tuodun aamiaisen lomassa. Ihanaa :-X .

Jee, ihanaa olla oikea aviopari :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä meni justii sillai, että minä yritin tuhota boolia ja sulhanen ostamiaan oluita, joten ei kyllä touhuiltu mitään hääyönä. Eikä edes seuraavana päivänä, kun mulla oli niin huono olo :D Ja minä kun olin päättänyt, että minä en juo paljoa, kun en halua olla krapparissa seuraavana päivänä. Niin se booli siinä illan mittaan vaan alkoi maistumaan :S

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä hääyö vietettiin kuumissa tunnelmissa ;) Järjestely oli aika hyvä, koska perjantaina meidät vihittiin maistraatissa, jonka jälkeen menimme vanhempiemme kanssa syömään hienoon ravintolaan, ja sieltä menimme viettämään hotelliin (ystävämme olivat koristelleet häähuoneen, ostaneet sinne syötävää ja kaikki tykötarpeet) hääyötä täynnä virtaa ja muutamaa skumppalasillista lukuunottamatta selvinpäin! Lauantaina sitten oli hääjuhla, joten sielä sai sitten huoletta juhlia ja nauttia boolista aamun pikkutunneille murehtimatta, että jaksaako vielä jotain sulhon kanssa alkaa harrastamaan :D

Tosi hyväksi koettiin tuo meidän järjestely!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hahha, täällä on tällainenkin ketju :) Mutta kaikki tätä varmasti miettivät jo etukäteen... Mä en ole kuullut, että kellään naimisiin menneellä ystävllä olisi ollut kovin villiä menoa hääyönä. Kaikki nukahtaneet, eräille tuli jopa riita! Kyllä sitä sitten ehtii.. ei kannata ladata kauheita odotuksia muutenkaan hääpäivään tai hääyöhön, kun niitä yllätysmomentteja varmasti tulee suuntaan ja toiseen. Vanhoina aikoina, kun oikeasti oli silloin eka kerta, luulen että aika monella on ollut niin suuret paineet, että siitä ei ole tullut yhtään mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilla oli kylla ns. kunnon haayo  ;) Juhlat loppuivat yhden maissa yolla, jonka jalkeen siirryttiin hotellille. Juotiin viela juomat muuataman ystavan seurassa hotellin aulassa, ja mentiin sitten huoneeseen. Poksautettiin samppanjapullo...  ;)  :-X Nukkumaan paastiin viela saunan kautta (huoneessamme oli sauna), kello taisi olla jotain 5 pintaan, kun paa osui tyynyyn. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No makin itkin, ennen kuin paastiin asiaan- kun piti ottaa morsiuspuku pois  :rolleyes:  :lol: Ma vaan niin tykkasin pitaa sita, ja tiesin etten enaa koskaan saa uudestaan sita pitaa. Tai onhan se tuolla kaapissa, mut vaikka sovittaisin, ei se ole sama asia. 

 

Tama taitaa olla nolo tunnustus...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä päästiin nukkumaan vasta 4 jälkeen ja aamulla piti herätä siivoamaan juhlapaikkaa. Lisäksi viereiseen huoneeseen päätyikin nukkumaan pari vierasta ja alakertaan appivanhemmat. Eikovin romanttinen hääyö, kyllä siinä uni oli mielessä :) Sain nukuttuakin tosi huonosti kun sttessasin jo valmiiksi aamun siivousta.

Vaan ehtiihän sitä. Vaikka siellä matkalla sitten ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä vihkiminen oli eri päivänä kuin juhlat tulee olemaan, joten ei oltu rättiväsyneitä meidän hääyönä ja kyllä me silloin rakasteltiin :)

 

Häämatkalle lähdettiin heti seuraavana päivänä ja siellä ei ollut niin kamalan kiihkeää, kun oltiin kiertelystä, auringonotosta, shoppailusta ja kaikesta muusta niin rättiväsyneitä :D Kerran taidettiin häämatkan aikana rakastella.. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kaaduttiin rättiväsyneinä (ja hieman juopuneina) sänkyyn neljän jälkeen yöllä. Aamulla heräsin yksin ja olin vähän aikaa miehelle suivaantunut kunnes tajusiin että kello on jo yhdeksän ja hän oli mennyt jo kasin aikaan laittamaan vieraille aamupalaa (oltiin siis sovittu että me mennään auttamaan vanhempia ja kaasoja & best maneja aamulla) ja antanut mun nukkua vielä  :-X

Kun päästiin kotiin niin mä nukuin väsymystä  pois kaksi päivää (siis ihan kirjaimellisesti nukuin myös päivät) ja tiistaina lähdettiin mökille ja saatiin vihdoinkin "hääyö"  :jere: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä esikoisen laskettu aika oli 8,5 kuukautta häistä, joten saatiin konkreettinen muisto hääyöstämme  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me nukuttiin kun vihdoin kotiin päästiin. Mies ei edes jaksanut näprätä korsetin nauhoja auki vaan vetäs ne saksilla poikki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hahah, meillä hääyö meni niin, että juhlittiin ystäväpariskunnan kanssa hotellihuoneessa neljään asti kunnes nukahdettiin :D Hauskaa vaan ei niin perinteistä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietettiin ihan kunnon hääyö  :girl_wink: Alunperin oli tarkoitus siirtyä puolenyön maissa viimeistään viettämään hääyötä, mutta meillä oli niin hauskaa ettei ennen puolta kahta maltettu lähteä! Hotelliin päästyämme hehkutettiin miten ihana koko päivä oli ollut, vaihdettiin huomenlahjat ja ihailtiin hotellin jättämiä terveisiä (kuohuvaa, suklaata, hedelmäkori). Molempia kyllä väsytti siinä vaiheessa kun kaaduttiin sänkyyn, mutta ei sitten maltettu pitää näppejä erossa toisistamme :D Aamulla väsytti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me haluttiin juhlia viimeseen asti omia häitämme (yhteisiä öitä kun vietetään koko loppuelämä ;)) ja hääpaikkakunnalla hotellitarjonta on niin surkeaa, että mielummin mentiin ihan kotiin yöksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vihkimispäivän jälkeen vetäydyttiin klo 2 hotellihuoneeseen viettämään yhteistä yötä. Myöhemmin hääpäivän jäljiltä päästiin sänkyyn omaan kotiin joskus aamukahdeksalta. Ja kyllä, suoriuduttiin molemmilla kerroilla ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei oltais millään yöllä jaksettu "viettää hääyötä", oltiin niin uuvuksissa juhlista. Aamulla sitten :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvin toteutui miehen hääpukufantasia. ; P Aamulla sitten vielä uudelleen ilman mitään vaatteita. : D Väysymys ei siis ottanut valtaa, kun valvoimme vielä pari tuntia tuon yösession jälkeenkin. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin sovittu, ettei ole pakko jos ei huvita. Ei siis otettu paineita! Taksissa matkalla hotellille vielä väsytti, mutta aika nopeasti se väistyi kun päästiin perille :D Meillä oli hotelli kahdeksi yöksi, ja aika monta kertaa siinä ehti täydentää avioliiton...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään